Uraz Kaygılaroğlu katıldığı bir programda “Kiloluysan başrol oyuncusunun en yakın arkadaşı olup onun yaşadığı aşka seyirci kalıyorsun. Kilolu insanlar âşık olamaz mı?” dedi. Sizce de bu tarz bir ayrım var mı, kilolu insanlar aşık olamaz mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOlur neden olmasın ki. Aşkın vücut kitle indeksiyle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Ancak dizi sektöründe daha çok satış (beğeni) toplamak adına klasik yakışıklılar ve güzeller oynatılıyor. Oysa bu halk daha samimi ve hayatın içinden karakterlerin olduğu dizileri seviyor daha çok. Diğerleri saman alevi gibi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gözlemlerim o yönde ve malesef bunca yıllık izleyici olarak bir iki kilolu baş rol dışında şans bulabildiklerine rastlamadım
Hepsi bir yana ömür bir kez geliyor yaşadığımız yaşlar bir kez
Neden biraz olsun fit yakışıklı sağlıklı güzel olmayalım ki00 Yorumla
Aslında haklı, hiçbir kilolu jön oyuncu yok. Sadece komedi sektöründe İbrahim büyükak, çağlar Çorumlu, ata Demirer, Şafak sezer veya en ünlüsü sahan Gökbakar ön planda. Hiçbir dramada, aşk filmlerinde bunlara rastlamazsınız
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
38Cevap
bana da aşırı kilolu bir kadın aşık olmuştu bir dönem. her şeyi de vardı ve üzerime de titriyordu. ama yok arkadaş, kadınsı kıvrak hatlar ve ince bir bel, güzel bir yüz göremeyince karşımdaki kadından etkilenemiyorsam, hoşuma gitmiyorsa kim beni eleştirebilir bunun için? zorla mı?
ben s. lk mıyım enayi miyim bir dönem ben de 95 kiloya kadar çıktım , sonra yemedim içmedim 72 kiloya geri düştüm.. ben insan değil miyim? sen de azmecedeksin başaracaksın. dünyada maalesef ki görsel algı çok önemli.
adam 130 kilo.. gidiyor 50 kiloluk kıza aşık oluyor. sonra bir özgüven bir özgüven. gidiyor teklif ediyor.. g. t olunca da kızıyor.. o zaman sen neden 130 kiloluk birine aşık olmadın da gittin 50 kilo kızı seçtin?
bir insana neden şişmansın diyemem.. ama aşık olmak zorunda da değilim, görsellik gerektiren bir sektörde iş vermek zorunda da değilim. kimse de beni bunun için yeremez.58 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle kilolu değil balıketli veya toplu bayan diyeceksiniz ! Karşındaki kişinin karakteri iç güzelliği daha önemli olmalı, balıketli bir bayan diyetisyene gider 2 yılda manken gibi olur çözüm vardır hersey mumkundur. Kalbi kilolu olmasın! Sizin eşiniz sevgiliniz zayıf cok guzel fizigi yaa kalbi kötüyse? Hırsız yalancı sahtekar kötü huyları varsa ne yapacaksanız. Hangi doktora gideceksiniz de karakterini degistireceksiniz. Alsa değiştiremezsiniz ama fiziksel özelliğini değiştirebilirsiniz !!!
Insanin KALBİ KILOLU OLMASIN fiziksel durumun çaresi her türlü var ama karakterin asla yok.
Belki o kişi sizin ona desteğiniz ve aşkınız ile zayıflama sürecinde başarılı olacaktı dostum... - +1 yıl
@Sessizlik_1990 her şey görsellik veya kilo değildir buna hem fikirim. ama şuna da sen de hayır diyemezsin. karşındaki insan seni o halinle çekici bulmuyorsa, zorlayamazsın. beğenmiyorsa beğenmiyordur, istemiyorsa istemiyordur.. bu konuda yanlış mıyım? vay efendim sen beni nasıl beğenmezsin kilom var diye , bunu diyebilir misin? hayır..
- +1 yıl
Senin söylemlerin yine dış güzellik! Dostum dış güzellik geçici bir kaza geçirir hastalık geçirir bedeninde üzücü bir rahatsızlık yaşar güzelliğini kaybeder. Ne yapacaksın o zaman bırakacakmisın? Önce kalbi güzel olsun ic güzelliği olsun. Ama tercih meselesi sen dış güzellik diyorsun ben iç güzellik. Bi söz var unutma
" Dış güzelliğine 40 gün İc güzelliğini 40 yıl... " - +1 yıl
Ben o kadınlar, erkekler için asıl kendi kusurlarını göremeyip başkasının kusurlarından mutlu olanlar diye tanımlıyorum. Halbuki mutlu da olamıyor olduğunu düşünüyor.
Saçma çocuk dünyaya getirdikten sonra oysa kendisi de kilo alacak ister istemez.
Kilo 10 yılda ne olacağını bilemezsin. Belki ekonomik durum yeri gelecek sproru kesmek zorunda kalacaksın haliyle sürekli kas kütlesi bedenin olmayacak bile.
Kadınlarımızın neyi arzuladıklarını daha bilmiyorlar. Kendisi karşısındakini mutlu etmeye yeterli mi ki de karşısından sürekli dört dörtlük olsun istiyor
Peki güzel dışı fit olsun ama o kimseden de beni aldatmasın ev işlerinde yardım etsin ilişki performansı yüksel olsun gibi zırvanalıklar istediği sürece 40 yaşlarına kadar kuçaktan kuçağa oturmaya mahkumlar. Evlenmesin de zaten böyle kimseler. Dış güzellik sıkılınca bitter. Önemli olan sevgiyi sevebilmek.10 Yorumla
+1 yılkim izler o zaman dizileri?
bu bizim doğamız
güzel olanı arıyoruz güzel olanı istiyoruz güzel olanı izliyoruz
üstelik kilo sağlıklı ve savunulacak bir şey değil
tamam kilolu insanlarda isteyerek kilolu değiller ama
her şeyin bir oluru var
kim izler kilolu bir başrolün oynadığı diziyi
çoğumuz dizileri özellikle de adam akıllı konusu bulunmayan dizileri sırf oyuncular için izliyoruz
yalan mı?
dizi ya da film fark etmez
izlenmesindeki en büyük önem oyunculardan geçiyor
oyuncuların dış görünüşü öncelikli oluyor sonra oyunculuk geliyor
adaletli mi hayır tabiki
ama değişir mi?
sanmam
çünkü en başta da dediğim gibi insan güzel olanı seçer
bu bilinçaltımıza işlenmiştir
ve kimseyi kilolu insanları seçmiyor diye suçlayamazsınız00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkilolu insanlar filmlerde kötü bile olamıyorlar... illa hep ilk öldürülen safdirik olmak zorundalar... ben de onlara inat kendi şüşğo kötü karakterimi yarattım. bir filmde şöyle boyu iki metreye yakın 280 kilo çeken bir kötü karakter görsek fena mı olur?

kurbanlarını üstlerine oturarak öldüren bir seri katil fena mı olur?

swat bile onunla baş edemiyor.
20 Yorumla
+1 yılHepimizin farkında olduğu ama çoğumuzun aklına gelmediği bir durum dizilerde aşk yaşayan çift kaslı yakışıklı erkek ve güzel kız oluyor her zaman izleyicinin hoşuna gidiyor sektör böyle türkiye de daha da abartılı bence bu durum hep yakışıklı aranıyor başrole ya da güzel kız zaten bizim millete göster onu film dizi saçma olsa da ayh çok yakışıklı bunun için izliyorum dedirtebilmek için
10 YorumlaDikkatimi çeken şey dizilerde, özellikle yaz dizilerinde, kilolu, kısa, genel güzellik algısının dışında, yahut eşcinsel bir birey genelde hep kanka moduna alınıyor da, bu insanlar da hepimiz gibi aşık olur da, onlara aşık olunur da. Ama toplumumuzdaki ezici estetik ve hegemonik tavır, bizi tek düze ahmak yapımlara mahkum ediyor.
10 YorumlaBence Recep İvedik bir aşk dizisinde oynamalı ve partneri Hande Erçel olsun ve dizideki tüm kızlar ona aşık olsun Hande Erçel de kıskansın falan dizinin ismi de kuru fasulye mevsimi olsun oh mis
60 YorumlaTamaam ayrımcılık var ama dizi ve filmlerde ki bu ayrımcılığı toplum yaratıyor. Genelde izlenme kitlesine göre belirlenir bu. Bu yüzden başrol oyuncuları ünlü ve yakışıklı/güzel. Sonuçta bu da bir ticaret.
30 Yorumla
s +1 yılSektörü geç reelde de böyle. Kiloluysan ve yakın arkadaşın güzelse onun hayatında figüran oluyorsun. Erkekler onun peşinden koşuyor sürekli, seni kimse tınlamıyor. 😂
30 Yorumla
+1 yılkilolu insanlar da aşık olurda, onlara aşık olacak kişi pek olmaz :)
60 Yorumla
+1 yılMagazin köşelerinde yapılan dedikodulardan bize ne ne saçma şeyler. Onun bunun hayatını yaşamını takip etmekten, evin içinde en yakınlarınıza yabancılaştınız be. Z kuşağı işte
10 Yorumla
+1 yılkendisine inanıyorum zaten sürekli baş rollerde Murat boz kılıklı kişiler oluyor şişman kişilerde hep samimi biraz şapsal kanka rolünü alıyor
20 Yorumlayapılıyor bazı dizilerde ama yaşanılan olayların arka fonuna komik sarkılar calıyorlar, anlamsız. ve 2. sınıf muamelesi görülüyor ana karakter olamıyor hıcbır zaman
00 Yorumla
+1 yıladam haklı. ilk dizisini izledim figüran gibi bir şeydi orda. keza pis yedili de de rolü oldukça azdı. ne zaman kilolar gitti ekran süresi uzadı.
10 Yorumla
+1 yılbu soruyu gerçekten soruyor olmak neyin kafası acaba kiloyla duygusal bir bağlamı birleştirmek gerçekten aptallık
10 Yorumlaoyuncu aramıyorlar çünkü. güzel kızlar, yakışıklı erkekler arıyorlar.
20 YorumlaPeki sen neden kilolu kalmadın o zaman? boş verseydin yani. demekki kilo iştete gerçek hayatdada önemli
00 Yorumla
+1 yılFazla kilolu olmak aynı zamanda sağlıksız olmak onu da düşünmek lazım
10 Yorumla- Magazin konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılBunu da "sağolsun" mevcut siyasetciler getirdiler.
Necati Şaşmaz'ın 173 boyu var. Şimdi o zamanın Kurtlar Vadisi dizisi gibi diziye 173 boyunda kassız cılız birini başrole koyarlar mı? Hayır.00 Yorumla Olamaz mı demiz kilo vermiş. Niye verdin o zaman demekki olamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUff biktim bu dizi sektorunden ya mesela la case de ki nayrobiyi gorur gormez cok sevdim cunku botokslu dolgun dudakli sarisin kayik gibi burunlu yapmacik kizlardan daha cana yakin gelmisti pis yedili de uraz da oyle gelmisti ama artik uraz da itici geliyo kusursuz adamlar koyuyolar soguyorum filmden
00 Yorumla
+1 yılEvet ya bide ayna grubunda kel olan adam vardı oda saçlı olanin yanindaydi
00 Yorumla
+1 yılvalla var kardeşim eskiden çok kiloluydum her şey inanılmaz zordu değişince her şey değişiyor insanların bakışı vs bu algı elbette var
50 Yorumla
+1 yılHaklı bende eskiden bunun gibi kiloydum kilo verdim
00 Yorumla
+1 yılKiloluya, çirkine, kısaya, parasıza kötü bakılıyor malesef.
00 Yorumla
+1 yılSen ideal vücuda sahipsen ve obez birine aşık oluyorsan sorunun cevabını almış oluyorsun.
00 Yorumla
+1 yılOlur ama çoğunlukla karşılık alamaz. Çok az karşılık veren
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkiloyu bırak kısa olmak daha kötü bi gün zayıflarsın ama uzayamazsın
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşık olsak da bakılmıyor yüzümüze o yüzden pek hakkımız yok
10 YorumlaDoğru konuşmuş... herkes güzel, yakışıklı insanlarin aşkını izlemeyi seviyor
00 Yorumlaçirkinlik içinde aynısı geçerli eğer güzel değilsen aşkı yaşamayı da hayatı yaşamayıda haketmiyorsun yaşayamazsın bu böyle özelliklede bu ülkede change my minddddddddddddddddddd
015 Yorumla
+1 yılSoru tam tersi olmaliydi kilolu insana asik olunur mu? Hemen Asik Veyselden bir söz bırakıyorum güzelligin bes para etmez bu bendeki ask olmasa...
00 YorumlaKesinlikle var ben mesela bu adam pis yedilide oynarken adını bilmiyordum ama kilo verince o kadar gündeme geldiki öyle tanıdım
00 YorumlaHele şu tipine bak uraz kalkıp seni en güzel kızın sevgilisini yapacak yönetmen bulamazsın kusura bakma kardşm
00 Yorumla
+1 yılBence o dönsün bir kendi haline baksın sanki o çok zayıftı
10 YorumlaBen gozume hos gorunmeyen birini tv de izlemek istemem.
10 Yorumla
+1 yılMaalesef ki doğru söylemiş. Deveye demişler boynun eğri... 😄
10 Yorumla
+1 yılIkisi de uraz mi🤦♀️tabiki 2. foto tabiki daha hos durus
00 Yorumla
+1 yılDoğru bir yere parmak basmış ben de öyle düşünüyorum
00 YorumlaOlur ama biz insanlar egolu olduğumuz için beğenmiyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapilmasi normal bazilari sirf sevdikleri yakisikli/guzel bulduklari kisi icin izliyolar buda diziyi cekici hala getiriyir
00 YorumlaHer hali de çok tatlı
10 Yorumla
+1 yıldizide degil gercekte de öyle :D
10 Yorumla
+1 yılBu insanlar boş boş şeyler çıkarıyor ya
10 Yorumla
+1 yılhaklı öyle bir algı var toplumumuzda maalesef
00 Yorumla
+1 yılKatılıyorum, bence de vardır
00 Yorumla
+1 yılEvet kesinlikle var yaa
00 Yorumla
+1 yılEvet ayrımcılık maalesef var
00 YorumlaTabiki var bu gercek hayatta da var
00 Yorumla
+1 yılTam üzerine basmış 👍🏻
00 Yorumla
+1 yılÇok doğru söylemiş Uraz abimiz janti abimizdir
00 Yorumla
+1 yılSektör değil genel olarak toplumdaki kural bu
00 YorumlaOluyorlar. Tatlıya, çöreğe, böreğe
00 YorumlaO kim ki ama ayrım yapmak yanlış olur..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2. sinifa tabi oluyor kilolu ve kel insanlar.
00 YorumlaDoğruluk payı mutlaka var.
00 YorumlaEvrim geçirdi adam valla
00 Yorumla
+1 yılÇok mantıklı doğru demiş
00 Yorumla
+1 yılBence en çok değeri onlar veriyor aşk da 😃
00 YorumlaDoğruyu söylemiş
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı