Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir hastalık kapsa görürüm onun yakışıklılığını niye bu kadar özeniyorsunuz ki buna o adam mı seçti yakışıklı olmak bir başarı mı? eğitim önemli bilgi önemli ahlak önemli seçim olan bunlardır dış görünüş için övünenler acizdir Ayrıca sende onun kadar bakımlı ve kaslı olursan sende yakışıklı olursun bir sürü tedavi var saç ekmek ameliyatları var estetik var bütün yakışıklılar doğal değil estetikli olanlarda var.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılFotodakini tanımıyorum fena degil. Benim icin biraz fazla esmer ve kıllı. Sen buna yakışıklı imreniyorum diyorsan benim kuzeni görsen kendini bogazdan atarsin o zaman😅 kuzenim turk/kolombiya melezi. Annesi kolombiyali. Yeşil goz, kumral saç, uzun boy, yapili vücut, latin ten rengi, gamzeli tam bir taş. Erkek guzeli derler ya öyle. Karizmatik ama ayni zamanda. Gören erkekler, erkek arkadaslari, diger kuzenler falanda seni gördükçe tipimi begenmiyorum, cok cirkin/tipsiz hissediyorum kendimi diyorlar. Insanin içi gidiyor. Kuzenim olmasa radarima almıştım. Elimi açıp bana buna benzerini nasip et diyorum😊 tabi zevkler ve renkler. Bu fotodakini begenen kadinda vardir.
03 Yorumla
Soran+1 yılfotosu var mı çok merak ettim
- 11 ay
Bu adamı yolda görsen carpilirsin hala laga luga yapıyorsun kız ben bir sürü yakışıklı gördüm sarışını esmeri hepsini Michel morrone esmerlerin sahidir
+1 yılBence doğruyu söylemek gerekirse sexy ve karizmatik bir adam evet ama aşırı derecede abartmamak gerek. Oynadığı 365 filmi nedeniyle tabi ki hayranlık uyandırdı bir çok insanda bu ayrı. Keyifli günler..
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
82
Cevap
29Cevap
Elemanda sadece fizik var, yüz güzelliği değil. Tırt, boyu uzun her erkek spor sonrası buna benzeyebilir, herhangi bir ayrıcalığı yok..
52 Yorumla
Soran+1 yılkanka benim boy 178, elemanın yüzü çok iyi bakışları kaşları falan. Beim kaşım martı :D
+1 yılAdama imreneceğim diye söylediğin kelimeler çok yanlış. Eğer müslüman isen böyle söylememen gerekiyor. Haşa Allah bana hiç acımamış ne demek ya
32 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim öyle ama, her aynaya baktığımda '' bu ne çirkinlik '' diyorum
- +1 yıl
Asla öyle söyleme. Herkes güzeldir ama onu seven kişi görür ancak. Herkes herkese bayılsaydı o zaman sevgi olmazdı. Sen sosyal medyadaki maymunlara bakma. Makyajsız bak bakalım kaç kişi beğenir
+1 yılMartı kaşlıyım demişsin. Al o halde, düzelt? Saçına başına giyimine özen göster o halde illaki etkisi olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılkanka makine ile alıyorum ortasını ama nafile. Kötü duruyor.
Saçım inan buğday tarlası gibi. her şey denedim olmadı.
+1 yıl365 days teki saksocu değil mi bu ben de beğenmiyorum
28 Yorumla
Soran+1 yılevet o sert erkek :D
- +1 yıl
Hiç beğenmiyorum ama düşen çok kız var
Soran+1 yılyeme beni. senin belinden tutup kendibne çekse hayır demezsın 😁
- +1 yıl
Derim ulan :D maço kılıklı o
Soran+1 yılAlfa karakter işte :D
- +1 yıl
Bana dediysen eyw ona dediysen ona da eyw :D
Soran+1 yılona dedim
- +1 yıl
He tamam
+1 yıl😂😂 çok komiksiniz ya
Adam parayı bulunca yaptırmıştır belki69 Yorumla
Soran+1 yılbende de para var ama olmuyorrrr
- +1 yıl
Bu denli var mı
- +1 yıl
Tabi alt yapı şart 😂
Soran+1 yılbu denli derken? Altyapı yok işte :) , 178 boy martı kaşlarım vvar bide
- +1 yıl
Gücünüzü birleştirin 😂
Soruyu soran bak yardımcı ol arkadaşına birinin elinden tut bu konuda
Soran+1 yıl@-PerhapsLove-
ciddi bir şey sordum, komik değilsin
+1 yılBen bunları bgeniyorum;

20 YorumlaŞu adamın sırf bi filmi var diye ilah ilan ettiniz be, Johnny Depp in, Nick Batemanın, Henry Cavill in getir götürünü yapar ancak
33 Yorumla
Soran+1 yıljohnnye yakısıklı mı diyorsun? Ayrıca filmden ötürü demiyorum
Soran+1 yıldepp yakısıklı değil ( bana göre )
+1 yılBeğenmiyorum desem hemen kıskanıyorsun dencek. Klasik İtalyan erkeği işte. Aşırı saçma bir filmle yıldızı parladı.
30 YorumlaBu adamı görmek zorunda değilim dostum 😂 Karşılıksız bir aşktı bizimkisi. jsjsksk
35 Yorumla
Soran+1 yılbelinden tutup kendine doğru çekse herhalde adını unutursun ahahsah
- +1 yıl
Boyun kaç?
- +1 yıl
Benim boyum 1.71 ve 1.65 üstü kızlar abimdir
+1 yılHı hı😍
12 Yorumla
Soran+1 yılhayret seni ilk defa muhalefet olmuyorken görüyorum
- +1 yıl
Michele Morrone demişsin nasıl muhalefet olabilirim ki😏
+1 yılMads Mikkelsen kadar olmasa da evet.
01 Yorumla
Soran+1 yılyakısıklı değil bu adamda bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılya sen şımdı bu fotoyu nıye attın kı :( gerı yatağıma geçeceğım offfffffffff çıkolataya bak ya tam yemelık
324 Yorumla
Soran+1 yılmast. mı yapacaksın :D
Cevap sahibi+1 yılevt tabıkı e nerelıydı bu çıkolatam :D
Cevap sahibi+1 yılsende esmermısın. acaba merak ettım
- +1 yıl
Boyun kaçki?
Soran+1 yılevet esmerim :D italyan kendisi
Soran+1 yılhadi öyleyse eline kuvvet. İNleye inleye boşalırsın artıkk :D
- +1 yıl
Yuh yuh yuh yuh
Soran+1 yıl@Spiderlord kardeşim yazma lütfen artık. Sorumu mahvettin herkesin altına yorum atmışsın
Cevap sahibi+1 yılsende çıkolatasın yanı tam bır esmer aşığıyım ben :)
- +1 yıl
Ya kısa boylu erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yıl@Spiderlord 175 boyum
Soran+1 yılevet güneşin altında görev yapmaktan :)
- +1 yıl
Özür dilerim ya.
Bilmiyorumdum.
- +1 yıl
Tamam size uzun boylu erkek serbest
- +1 yıl
Offff uzun boylu erkekler ve uzun boylu kızlar çok güzel çift olurlar ya
Cevap sahibi+1 yıl@Spiderlord kısa olsamda bu adama herkes hayran olur bende olurdum her türlü. senın boy takıntın var bellıkı boyun kaç kı
- +1 yıl
Sana ne lan benim boyumdan?
Benim boyum 1.71 ve 1.65 üstü kız düşünmem.
Cevap sahibi+1 yıl@Spiderlord lanmı terbıyesız pıslık
- +1 yıl
Terbiyesiz sensin adama düşün
- +1 yıl
*düştün
Soran+1 yılarkadaş beni kanser etti, sorumun içine etti resmen. Git diyorum gitmiyor. Sen mastına devam et :D Takma bunu
Cevap sahibi+1 yıl@Spiderlord cücesın ışte cüce kabul et :D
- +1 yıl
@görüşsahibi ya sane göre bir zahmet cüce olayım ☺️
- +1 yıl
Cüce olsamda yakışıklıyım sportivim
+1 yılAdam çok yakışıklı çok beğeniyorum çene hataları falan çok iyi
24 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya, aşırı imrendim adama
- +1 yıl
Aman imerenme yakışıklığı ya da güzeliği kalıplara sığdırıyoruz kendinle barışık olmayı öğren mesela ben çok güzel biri değilim güzel birini görünce güzel diyip geçiyorum çünkü biz insanlar güzelliği ve çirkinliği bir kalıba soktuk bir şeyin boyutu ebatı rengi farklı olunca çirkin güzel diye ayırdık hiç düşüncelerine neye nasıl baktığına bakmadan insnaları güzel çirkin diye ayırdık
Soran+1 yılmaalesf öyle, yakışıklıysan sözünü dinlemeye değer görüyor kızlar.
- +1 yıl
Valla ilk başta görüntü önemli olsa da benim bir erkekte en çok aradığım sohbet bazı erkekler yakışıklı olsa da ne konuşacağını bilmiyor içi boş erkekle konuşmak sarmıyor soğuyorum. beni bir erkek sohbetiyle deli divane kendine aşık edebilir ama kimse bunun farkında değil 😅
Ben bu adamın abartıldığını düşünüyorum. Çok da iyi değil. Daha iyilerinin olduğuna emin olabilirsiniz.
10 YorumlaAslında dğeil küçük Emrah bakışları var 🤣🤣🤣 fazla kasıntı ya
13 Yorumla
Soran+1 yılbelinden kavrayıp kendine çekse adını unutursun 😁😀
Soran+1 yılkanka ben tipsiz ve çirkin oldugumdan çok imrendim adamın tipine vücuduna falan :D
Hahahaha nesin sen de hele?
Sevmedim maalesef.01 Yorumla
Soran+1 yılÇirkinim knk
+1 yılİmrenme kimseye, kendinle mutlu ol. Hiçbişey bilmiyorsan kezbanları örnek al kardeş hepsi dünyanın enleri gibi davranıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın dostum, kendilerini prenses sanıyorlar :D
Evet en som filmini izlemistim 365 gün hayran kaldimm 😍😍😍
10 Yorumla
+1 yılBu adamda 365 dün filminden sonra kızların vazgeçilmezi oldu
00 Yorumla
+1 yılDavid Bywater ve Allessandro Dellisola kadar yakışıklı olamazzzz içim gidiyor abi bunlara
00 Yorumla
+1 yıl
Ben beğenmedim. Kıllı hiç sevmem. Kim Taehyung daha yakışıklı.
251 Yorumla
Soran+1 yılbu mu yakışıklı :D
- +1 yıl
Tae'nin yüzü yeter. Seninkinin yüzünde bir şey yok. Kaslı diye beğeniyorsunuz. Ama o da kıllı ıyyy. Sen bunu kaslarını görsen aşık olursun. Kıllı değil bunu gibi. Saçları da çok güzel.
- +1 yıl
@HwangYeji Ben de seni morluyorum. Kıskancın biri eksilemiş stgkdkfkvjja. Çekemiyorlar dünya yakışıklısı Tae' yi.
- +1 yıl
@HwangYeji Aynen çatlasınlar
Soran+1 yıl@HwangYeji yakısıklı değil dedim diye kıskanç, çekemiyor mu oluyorum?= Kızlar biraz büyüseniz
Soran+1 yıl@HwangYeji değil çünkü
- +1 yıl
Bu mu yakışıklı derken? Beğenmedim diyebilirsin. Sen nasıl cevap verirsen öyle de cevap alırsın. Bu gösterdiğin adamın kasları var hoş onlarda güzel değil bana göre. Ama yüzü hiç yakışıklı değil. Ama benim attığım fotodaki Kim Taehyung dünya yakışıklısı seçildi. Hem de orasını burasını açarak değil. Yüzüyle seçildi. Onun da çok güzel kasları var ama kaslarını göstermesine gerek yok yüzüyle yeter. Bu adamın sakalını kes, adam akıllı bir kıyafet giydir. O zaman konuşuruz. Bir de kendini aşağılıyorsun bence sen büyümelisin.
Soran+1 yılyakısıklı değil
- +1 yıl
- +1 yıl
@theeren72 Arkadaşın ne alaka? Ben her zaman kıllı erkeklerden beğeniyorum
Güney Korelileri beğeniyorum çünkü kıllı ve bakımsız değiller. Bu adamın kaslarından başka bir güzelliği yok. Kas yapmak da zor bir şey değil. - +1 yıl
*Her zaman kıllı erkekleri beğenmedim.
Soran+1 yıl@dogan22 tercümanım oldunn
- +1 yıl
@theeren72 Paran varsa kolay. Bu adam da ünlü sonuçta. Ama yüz doğuştan gelir. Kim Taehyung bir bakışıyla seni bile hayran bırakır. Bu kaslı adam daha nasıl bakacağını bilmiyor. Bön bön bakıyor. Bu bana baksa gülmekten bayılırım.
Soran+1 yıl@HwangYeji sen var ya babanı bu kadar savunmazsın. Ne aptal ergensiniz ya. Sorumu mahvettiniz gidin özelden tartısın.
Soran+1 yıl@HwangYeji hayır , sırf beğenmeyenler var dye onlara KUDUZ KÖPEK gibi saldırmanızdan bahsediyorum.
öz babanı savunmazsın bu kadar yemin ederim ki. Gidin sorumdan lütfen- +1 yıl
@doğan22 Erkekliği kılla bağdaştıran zavallısınız. Siz ancak kılınıza güvenin zaten sakalınızı kesseniz yüzünüze bakılmaz. Şimdi bile bakmam ben tabii o ayrı. Tae'nin sakalları da var zaten sadece uzatmıyor ve her iki haliyle de yakışıklı. Ayrıca onları da Allah yarattı. İnancınız varsa dalga geçmezsiniz. Makyajı Türk ünlüler de yapıyor hahahahaha bunu bilmeyecek kadar da cahilsin. Sadece Kim Taehyung'un cildi bir bebek gibi güzel olduğu için sizde hayatınızda böyle bir şey görmediğiniz için anormal sanıyorsunuz.
Soran+1 yılbizi beğenmezmişmiş, nesin sen ingiltere prensesi mi :D , sende babanı bu kadar savunmazsın g. zekalı kpop ergeni. Defol sorumdan şimdi.
- +1 yıl
Babamızı savunmayacağımızı nerden çıkardın. Kim haklıysa onu savunuruz. Kendini aşağılayan sensin bize ergen diyorsun. Ancak başkasıyla övünürsün özgüvensiz.
Soran+1 yıl@HwangYeji küfür edeceksen bu işi yargıya taşıyalım istersen?
- +1 yıl
Salak ben kendimi seviyorum ve gayet güzelim. Senin gibi özgüvensiz değilim. Şimdi sen kendini baby face sanıyorsundur hahahahaha
Soran+1 yılaynen kesin güzelsinidir
- +1 yıl
Özele gel sana orda da cevabını veririm diyeceğim de özgüvensiz korkak birinden böyle bir şey beklemek saçma olur.
Soran+1 yıl@HwangYeji ikinizde birbirinizden çirkinsinizidir eminim :D ağlayın bence , hatta kudurun
- +1 yıl
Soran+1 yılyazmayı kes lütfen gzüellikle söylüyorum sorumu işgal etmeyin
- +1 yıl
Soran özele gel korkma
Soran+1 yılbak savcılıga vericem en sonunda , hakaretleriniz ve küfürlerinizden dolayı basınızı yakacağım o olacak.
- +1 yıl
Sensin eşcinsel kılıklı ben insan seviyorum kıllı maymun değil
- +1 yıl
Sen hakaret ediyorsun biz sana canım demedik
- +1 yıl
Kadınlardan hoşlanıyorum desene direk bunun erkeğe benzer tarafı yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu adam aşırı ter kokuyormuş gibi geliyor bana
22 Yorumla
Soran+1 yılbellinden kavrada adını unutursun
Cevap sahibi+1 yılhiç tipim değil gram etkilenmiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılHareketleri itici çok abartılıyor filmdeki karakteri onun gerçek yaşantısı değil
00 Yorumla
+1 yılBende bayılıyorum şuna. Erkek dediğin...
413 Yorumla- +1 yıl
Siz kadınlar genel olarak uzun boylu erkeklere bayılıyorsunuz boyunuz kısa olsa bile.
- +1 yıl
Birilerinin yarası var galiba gocunmuş
- +1 yıl
Evet boyum kısa
- +1 yıl
Belli
- +1 yıl
Bu kadar gelme üzerime.
Hem uzun boylu erkek seven kızlar kezban olur derler yanlış anlama - +1 yıl
Kezban olayım o zaman
- +1 yıl
Kısa boylu erkekler her türlü kardeşimdir diyorsun yani
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Çok kötü bir kişiliğin var
- +1 yıl
@Spiderlord ne alaka kezban olur😂uzun boyluyum ve uzun boylu severim. Şimdi bu durumda kezban mı olunuyor cocukcaa sjsbbs
- +1 yıl
@Meleyyy_19 uzun boylu kızlar beni ilgilendirmez.
Bak işine. - +1 yıl
@Spiderlord tamam minik boylu. Burada ama genelleme yapma. Uzun boylu seven kızlar kezban olur diye.
- +1 yıl
@Meleyyy_19 ya sana ne ya?
Ben kısa boylu kızları kız olarak görüyorum sana ne?
Kezban değilsin git hadi tamam offff
+1 yılYakışıklıymış gerçekten. Ama ilk defa duyuyorum kim bu şarkıcı mı oyuncu mu neci?
19 Yorumla
Soran+1 yılitalyan oyuncu
Soran+1 yıl@Sednr0424 saksocu abi :D
Soran+1 yıl@Sednr0424 kıza çektiriyordu ama :D
Soran+1 yıl@Sednr0424 izleyince görecek zaten, sen en çok hangi sahneyi beğendin?
Soran+1 yıl@Sednr0424 Senin beğendiğin bir sahne vardır yaa 😅misal benim uçak sahnesi
Bilmiyorum erkekler pek dikkatimi çekmiyor kendimle barışık olduğu için pek özenmiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılbenimde çekmiyor, sadece adamın yakışıklığına imreniyorum
Hayır değil, yani tamam kötü değil ama parası olan herkesin olabileği kadar yakışıklı.
14 Yorumla
Soran+1 yılbenim de param var ama hala tipsizim kanka :D
Soran+1 yılvalla şimdi söylesem inanmaycaksın, sallama diceksin. Ama baya var. Ne yapabilirm misal
- +1 yıl
Bir sürü bakım ürünleri filan var, bakım merkezleri var teknoloji çok gelişti artık ne istersen yapabiliyorsun, kilolu ise kilo verip zayıfsan az kilo alıp fazla kazlı olmayan düzgün bi vücut yapabilirsin. Boyun kısa ise boy uzatan tedaviler var onlardan alabilirsin. Dişlerini çok kolay bir şekilde sıradan bir diş doktorunda beyazlatabilir ve düzeltebilirsin. En önemlisi saç, bir erkeği yakışıklı yapan şey saç, sana yakışan saçı bulmalı ve saçınla sürekli ilgilenmelisin. Suratına içinde estetik var hatta penis dahil vücudun her yerine istediğin estetiği yapıyorlar. Fazla kiloluysan bilene, makine sokup tek seferde tüm yağları çekip kasları çıkartabiliyorlar. Tek bir ameliyatla vücut sahibi olabiliyorsun.
Bence Türkiye'de daha yakışıklı sıradan ünsüz erkekler var. Ünlü olduğu için biraz abartılmış
20 YorumlaŞuna bakınca kendimden utandım ya
10 YorumlaMagazin konusunda 504 cevap paylaştı. bana hiç çekici gelmiyor..
30 Yorumla
+1 yılIlallah ettim yeminle bunu gore gore
30 YorumlaBence yakışıklı aşırı pek diyemem ama baya iyi :)
13 Yorumla
Soran+1 yılaşırı imrendim adama :)
Soran+1 yılevet ya.
+1 yılYakışıklı adam da aşırı değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılaşırı bence ya, imreniyorum fena
O kadar da değil be hacı
12 Yorumla
Soran+1 yılöyle be hacı. KEndime bakıorum tam bir yıkık tam bir cehnnem zebanisi :D
Maşallah maşallah taş misali 😅
217 Yorumla
Soran+1 yıladama kıllar bile o kdar yakışmış ki... Allahın vip kulu
- +1 yıl
Evlenince kocanızın yüzüne nasıl bakıcaksınız ya.
Soran+1 yıl@Spiderlord yazma diyorum sana anasnı ağlattın sorumun. Yazma artık çık defol şu sorudan
- +1 yıl
- +1 yıl
@spiderlord kızlar kudurmuş diyor fakat kendisi her kızın altına kaç boyundasın diye yazıyor atlamim atlamim diyorum kendine bak ilk önce. Her kızın ayağınada paspas olur kendisi. Bide utanmadan çıplak erkek fotolarına düşüyorlar diyor. Ayrıca kocalarının suratına nasıl bakacaklar diye bir soruyu en son sen sorabilirsin malum abaza olan sensin bizler değil. Gidip ilerdeki karımın suratına nasıl bakarım diye bence oturup düşünmeye başlasan iyi edersin...
- +1 yıl
@edax21 ağzından bal akıyo yemin ederim. Kendisi tam bir abaza kız görse ağzı sulanan bir tip gelmiş giyinişimiz, görüşlerimize karışıyor CAHIL işte ona dün de dedim beğenmiyorsa yallah arabistana onun gibi CAHILERi ülkemizde istemiyoruz. Ayrıca önce kendi uçkuruna sahip çıksın ABAZAA
- +1 yıl
Ya sizde biraz terbiyeli olun.
Elin çıplak adamlarına sulanmayın.
Beni ilgilendirmez ama diger kadınlarada kötü örnek oluyor sunuz. - +1 yıl
İyide ya benim kız kardeşim bu yorumlarınızı görüp size özenirse?
Soran+1 yıl@Spiderlord la çocuk her kızın altına yazdın sorumu mahvettin s. git şurdan. LAn defol git.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBildiğin çingene gibi. Hiç ilgimi cekmiyor
42 Yorumla
Soran+1 yılalakası yok be :D Belinden kavrasa hayır demezsiinnn -_-
Cevap sahibi+1 yılÖööhh
+1 yılHa bu uşak fabrikada çalışça kimse bakmaz
20 Yorumla
+1 yılAbartma ya senin ondan bı eksiğin yok
01 Yorumla
Soran+1 yılbeni görmedin ki. :/ Maalesef çirkinim
+1 yılYakışıklıda abarttın ama
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle kanka ama napim
+1 yılEvet Bence de ama size ne 😐😑😄
010 Yorumla
Soran+1 yılne
- +1 yıl
🙄Anlamadın mı cidden
Soran+1 yılanlamadım
- +1 yıl
Yakışıklı evet ama yakışıklı olması sizi ilgilendirmez 😑
Soran+1 yılilgilendirir
- +1 yıl
yoooo😑
Soran+1 yılkomik değilsin ergen
- +1 yıl
Bence çok komiğim sen anlamıyorsan sorun sende 😂🤣😏
Soran+1 yılg. zekalı
- +1 yıl
😏😃
+1 yılkaraktere zeval vermesin be canım
01 Yorumla
Soran+1 yılkarakterim iyide tipim yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılCiddi durduğunda yakışıklı ama instagram storylerinde ağzı yüzü yamuk fotolar atıyor o zaman kaçıyor bütün seksiliği
00 YorumlaÖyle değişik bir karizması var
14 Yorumla
Soran+1 yılaşırı imreniyorm :D
Soran+1 yılo kadar bence
+1 yıl
Bana çok itici geldi10 YorumlaOldukça karizmatik evet.
214 Yorumla- +1 yıl
Deve gibi boyu var karizmatik olamaz.
- +1 yıl
Bak eger karşılıklı takipleşirsek burdan seni şikayet etmem iyi düşün.
- +1 yıl
Ya ben şaka yapıyorum nolur sert tepki verme
- +1 yıl
Sen bana sinirlenmedin dimi
- +1 yıl
Ohhhhh 😂 iyi yaptım kudur bakim 😂
- +1 yıl
Sen kendin yer cücesisin 😂Peki öyle olsun yer cücesi
- +1 yıl
Ağla bakim.
1.95 erkek seni napsın. - +1 yıl
İkimizde minyon tipli kısa boylu insanız yiaa.
Aslında iyi anlaşmalıyız ana neyse
Yok abi bu adam çirkin
10 Yorumla
+1 yılHiç benim tipim değil.
10 Yorumla
+1 yılBen beğenmiyorum kendisini
10 Yorumla
+1 yılYakışıklı kardeşim 👍🏻
10 Yorumla
+1 yılTanımıyorum.
Burda gördüm ilk defa10 Yorumla
+1 yılYakışıklı ama aşırı değil
00 Yorumla
+1 yılYakışıklı ama normal, abartı değil
00 Yorumlaİdare eder çok da abartmayın
00 YorumlaHayır değil beğenmedim ben.
00 Yorumla
+1 yılamma da yakışıklı hakikaten yav 🙄
00 YorumlaÇok yakışıklı değil de karizma
00 Yorumla
+1 yılOha cidden az kalsın aşık oluyordum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl😂 bu adamlar nasıl yakışıklı oluyor ki
11 Yorumla
Soran+1 yılbende bilmiyorum kanka :D Aşırı imreniyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılMerhaba,
Sıradan geldi bana02 Yorumla
Soran+1 yılselam, ama belinden kavrayıp kendine çekse adını unutursun :D Çok imrendim adama
Cevap sahibi+1 yılBu tarz adamlardan hoşlanmıyorum ayrıyeten 5 dk dışarı çık sokağın %70i bu tiplerden. Öyle bir şey olsa direk şikayetçi olurum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimmiş ki bu beğenmedim ben 😄
02 Yorumla
Soran+1 yılhem beğenmedim diyorsun hem kim diyorsun :D sen şeytan sen yılann
Cevap sahibi+1 yılYok ya cidden bilmediğim için sordum, sarı kumral erkek beğeniyorum ben😄
- Devamını Gör (51)
Devamını Gör(96)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem