Bence adam asiri yakisikli ya hatta hayatimda gordugum en yakisikli esmer olabilir

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Cevap
13Cevap
Esmer ve yakısıklı
Ama sıradan türk erkekleri daha yakısıklı okadar espirisi yok bu adamın
Kürtlere benziyor ama kötü anlamda değil yakışıklı tabi
Bi çekicilik var ama tam P*ç tipi de var akakskskdkdkdkdkdkdkd
Ben beğeniyorum hem tatlı hem karizma hem Seksi..
Evett
Bu adamda yakisikli. degil de sey tipi. var 😁
Ne tipi var🤔
Oyle zaten😅
Kızları kandıracak kullanacak tip var çok Kürtlere benziyor daha çok
Kurtler boyle yakisikli olmuyo ama
Kendi adına konuş
Peki😂
Bu adama vermeyecek karı çok az
😂😂
Yalan mı 😅
Degil😄
Yakışıklı değil
Hayır ben tom hardy ciyim nandnf
Gozlerin korse demekki
Sen kendine baktin mi da bu adama laf ediyorsun ya😂😂
Gordugu her erkege dibi dusen kezban oldugumu tam olarak nerden cikardin? Diyecek bir sey bulamayinca sacmalayip sallaman da ayri komik😆
Gururun mu incindi yoksa?😢 Kiyamam... Ama bazen senden akilli birinden tavsiye almak isine yarayabilir, bil diye soyluyorum sadece
Gururum incinmedi sadece dediklerime cevap veremeyip kendi kafanda kurdugun senaryoya bagli yorumlar yapman sana acımami sagladi benden akıllı olamazsin cunku akıllı insan kendini etiket etmez
Dediklerine hak etmesen de cevap veriyorum. Sacma sapan seyler soyleyip tartisma cikariyorsun, sonra da gelmis 'benden akilli olamazsin' havalarina giriyorsun. Bir de bana aciyormus, ah canim ne kadar uzuldum su an bilemezsin😃😃
Ben deli oldugumu idda ediyodum ama sen bildigin çatlaksın
Deli oldugunu iddia eden biri digerleri hakkinda olan delice fikirlerini kendine saklasin o halde😄 Kendini ne saniyorsun anlamiyorum ama senin o kirilgan egonu cok incitirler canim benim
Beni mi inciticekler ben incinmem cunku benim hicbi duygum yok senin gibi zayif karaktere sahip degilim
Bak simdi de zayif karaktere sahip oldugumu cikardin... Cidden iddian konusunda sana hak veriyorum, delisin bence😆😆
Tartisma iyiydi stres attik insanların ne kadar curretkar olabilcegini gozlemliyorum sadece
Bu gozlemden ne cikardin o zaman? Ne alaka yani?
Insanların aslında sadece rol yaptigini ve uygun sart ve ortamda ne kadar vahşilesebilcegini ve icindeki hayvanı ortaya cikaracagini kesfettim
😂😂😂
Gulerek dalga gectigini sezdim olabilir anlamamakta ozgursun
Ne seziyorsan sez, umrumda degilsin, hadi iyi geceler
Hdhddh simdide dediklerimden kendine pay cikardi çaylak manipulasyonu
Ne sacmaliyorsun yine ya🤦♀️ 'dediklerimden kendine pay cikardi' ne demek simdi? Zaten bana diyorsun. Bir de sacma sapan teshisler koyup durma kendi kafanda. Yok neymjs zayif karaktere sahipmisim, caylak manipulasyoncuymusum😂😂 isine bak
Aslında ole oldugunu içten içe biliyosun ama kendine aciklayamiyosun herseye gulerek tepki vermende bunu kanitliyo
Ne bos insansin ya, gulup geciyorum o yuzden. Ne yapsaydim, dedigin sacmaliklari ciddiye mi alsaydim😄😄
Boş insan degilim senin anliyamiycagin kadar derin bi insanım kendince benle dassak gecebilcegini saniyosun ama sadece bocaliyosun
Peki, oyle olsun bakalim derin insan😃😃
Ole zaten
'Ole' miymis😧😧 Tamam anladik, en derin sensin, en akilli sensin, en farkli, en degisik de sensin😂😂
Basit bi yapin var
bu yabancı değil
Italyan adam
Evet fazlasıyla yakışıklı
Bayılıyorum şu adama ya
Yakışıklılık değil ama çekicilik var.
Yakışıklı böylesi Türkiye'de yok
Evet yakışıklı
Siz ondan daha güzelsiniz.
@mühürsüzkahraman Artık bu kadarı da fazla kanka:)
O kadar değil kanka
irfan can kahveciye benziyor :D :D
Evet albenisi yüksek
İlgim dışı
Ay evet :((((
Değil
şeytan tüyü var jsjs
Adam karizmatik.
Evett
Çekici herif
ay cok yakisikli😍😍
evet adamın hakkını yemeyelim
Ortadoğu erkeği
Hemde çok ♥️
Değil
Kiskanmissin diye yorumladim
yok valla kıskanmadım süperman mesela acaip yakışıklı
bu adam klasik yani
Peki😃
Bana benziyor
Kesin oyledir😄😄
Tipime bak koydum 😭
Alakaniz yok😂
Cghgf
yakısıklı valla
Ben hiç beğenmiyorum
Tövbe bismillah!!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Valla ne yalan söyleyeyim, adam gerçekten karizma akıyor! O esmer ten, keskin bakışlar, saçlar tam bir klasik kötü çocuk havası katmış. 🔥 Sıcak bir yaz günü gibi yakıyor yani, itiraf edelim. 😅 Seninle aynı fikirdeyim, baya bir çekici! ✨