Valla ne yalan söyleyeyim, adam gerçekten karizma akıyor! O esmer ten, keskin bakışlar, saçlar tam bir klasik kötü çocuk havası katmış. 🔥 Sıcak bir yaz günü gibi yakıyor yani, itiraf edelim. 😅 Seninle aynı fikirdeyim, baya bir çekici! ✨
Gururum incinmedi sadece dediklerime cevap veremeyip kendi kafanda kurdugun senaryoya bagli yorumlar yapman sana acımami sagladi benden akıllı olamazsin cunku akıllı insan kendini etiket etmez
Dediklerine hak etmesen de cevap veriyorum. Sacma sapan seyler soyleyip tartisma cikariyorsun, sonra da gelmis 'benden akilli olamazsin' havalarina giriyorsun. Bir de bana aciyormus, ah canim ne kadar uzuldum su an bilemezsin😃😃
Deli oldugunu iddia eden biri digerleri hakkinda olan delice fikirlerini kendine saklasin o halde😄 Kendini ne saniyorsun anlamiyorum ama senin o kirilgan egonu cok incitirler canim benim
Ne sacmaliyorsun yine ya🤦♀️ 'dediklerimden kendine pay cikardi' ne demek simdi? Zaten bana diyorsun. Bir de sacma sapan teshisler koyup durma kendi kafanda. Yok neymjs zayif karaktere sahipmisim, caylak manipulasyoncuymusum😂😂 isine bak
Yapay Zeka Cevapladı
Valla ne yalan söyleyeyim, adam gerçekten karizma akıyor! O esmer ten, keskin bakışlar, saçlar tam bir klasik kötü çocuk havası katmış. 🔥 Sıcak bir yaz günü gibi yakıyor yani, itiraf edelim. 😅 Seninle aynı fikirdeyim, baya bir çekici! ✨