Hande oyuncu olduğu için normal. Araplar Türk dizilerini çok izliyor. Farkettigime göre Handenin Arap ve Hintli fanları baya var. Yani orta doğu için güzel bi kadın. Esmer. Bu da daha fazla rağbet görmesine neden oluyor. Barbara bence daha güzel ama hande daha dediğim gibi tatlı ve orta doğuya hitap eden tipte. Barbara daha soğuk kalıyor. Sen çal kapimi izleyen ergen fanları da handeyi takip ediyor doğal olarak normal yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hande oyuncu olduğu için normal.
Araplar Türk dizilerini çok izliyor. Farkettigime göre Handenin Arap ve Hintli fanları baya var. Yani orta doğu için güzel bi kadın. Esmer. Bu da daha fazla rağbet görmesine neden oluyor.
Barbara bence daha güzel ama hande daha dediğim gibi tatlı ve orta doğuya hitap eden tipte. Barbara daha soğuk kalıyor. Sen çal kapimi izleyen ergen fanları da handeyi takip ediyor doğal olarak normal yani
Abi hiç seksi değiller ama güzeller nasıl oluyor bu? Çirkin olup çok seksi kadında gördüm. Gerçekten tuhaf
Barbara fizik olarak baya seksi bence yüzü de bazı fotoğraflarda çok seksi
Of arkasında durun kızın bizden biri o da elalemi destekleyeceğinize bizden birini destekleyin yav
haklısın
Barbara erkeğe benziyo
Barbara'nın 17 milyonu gerçek Handenin 19 milyonu bot hesap 1 milyon takipçisi Max vardır.
bot mu? o yüzden mi bi fotosu 3 milyon beğeniliyor. :D
@pymzroo bot işte o beğeni
sanmıyorum bot olduğunu Hande yurt dışında da baya ünlü çünkü
kıskanıyosunuz
Yurtdışı dediği de Arabistan 😅
Barbara varken Hande kim ayol. Hande de güzel ama Barbara nın yanında bir hiç
barbara erkeğe benziyo sadece bizim ülkede ünlü
Barbara erkeğe mi benziyor? yok canım, çok da güzel bir kadın bence, yiğidi öldür hakkını yeme demişler 😊
Araplar Hande erçele bayılıyor
hande taş gibi
bence de Hande cidden baya güzel, ama Barbara ile kıyaslayınca barbara daha güzel geliyor
Hande varoşu takipçi satın almış
Bu gerçek mi?
Ne gerçek mi
Handenin takipçi satın aldığı?
Öyle tahmin ettim barbaradan daha fazla takipçisi olamaz
Anladım
Ben esmer seviyorum Hande o yüzden
bazlama hande
@kovboykızlar kim laa
Bu iki kadını da takip etmiyorum
cok Arap Handeyi takip ediyor bence
Bot degil bence