Sen bence bu kızı falan sevmiyorsun aksine buraya bu kızı bizden soğutmak için geldin. Ayrıca bu kız gibi sokakta milyonlarca insan bulursun diğerlerinden farkı ne? Bakımlı olması mı? Ki benim tercihime göre dünyaca ünlü bir yıldız oyunculuğu olsun güzelliği olsun Charlize daha güzel her daim. Hande şişirilmiş abartılmış balonun teki. Ayrıca ben esmer sevmiyorum. Sarışın, mavi göz, beyaz ten olmalı.
Canim ben soran kisiyim. sikayet edildigim icin iptaloldu yrlik Benim oyle bir amacim olsa gidip kizin makyajsiz resimlerini koyar alay ederdim Bana yuz hatlari sokaktakilerden farkli geliyor sana gayet siradan geliyorsa benim sogutmaya calismam veya begendirmeye calismsmin bir anlami var mi?
heralde fakat güzellik göreceli o kadın bana çok çekici geliyor :) türkiyede ondan güzel kızlarda var ve ayrıca handenin türkiye 2. si olması benim gözümde öyle olduğu anlamına gelmez keşfedilmemiş öyle güzel kızlar varki tamamen doğal :)) bu arada çirkin de demek istemedim ama dediğim gibi zevk meselesi
Ya sen iyi misin? Türkiyede kızlara dünya güzellik yarışmalarında neden ödül verdiklerinin artalanını bilsen böyle konuşmazdın. Anket koy bakalım soruya kaç tanesi Hande diyecek. Gözünü seveyim yanlış kulvarlardaki kişileri kıyaslıyorsunuz. Yanından bile geçemez benim için Hande göz var yani.
Yahu ne alakasi var. Turkiyede de charlizeden guzel veya onun gibi unlu olmayan birsuru kiz var belki bosnak cerkez koylerinde. Hande sarisin olsa onu derdiniz
Yani oyle olsaydi bulunabilecek bu kadar konusulmazdi. Birde charlize theronun herhangi bir tescilligini goremedim Hande dunya ikincisi guzellik yarismasinda.
Azra Akın da tescilli ama bana göre oldukça çirkin bir kadın. Güzellik göreceli iken gidip yarışma yapmak başlı başına bir saçmalık ya zaten, her neyse.
Evet bıktım ama onunla ilgisi yok Charlize büyük farkla önde güzelliği yoksa sarışınlara bir ilgim yok ya da esmer sevmem falan değil. Handede güzel ama abarttinız artık
En İyi Cevaplar