AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
Nev gör gör sen 35 yasa cok diyorsun milletin arasinda 44 yas var😄
Ben 30 yaşındayım 20 yaşında birine yazsam sübyancı derler. İbo yapınca sıkıntı yok
Bende diyorum benim neden sevgilim yok henüz dogmamis
Önemli. Yaş farkının fazla olmasını doğru bulmuyorum
Eğer gerçekten sadece duygusal anlamda birbirlerini seviyolarsa yaş farkı önemsiz
Para nelere kadir. Sanatci ya da başka biri bence yanlış bu durum
Ibo da simdi karizmatik adam ama ben yeni cocugu falan olsam baba demem direkt dede derdim
Her şey para değil önemli olan saygı sevgi mutluluk olduktan sonra yaşın bir önemi yok evlendikten sonra iki insan anlaştıktan sonra hiç bir engel olmaz Aşkın yaşı yoktur...
Kusura bakma ama buradaki aşk paradan türemiş
Herkes kendine yakışanı yapar
Herkes neden paranın gücü demiş ya belki aşıktır! 😂
Ahahahahshhshs 😂😂
Aynen bencede para insan oğlunun gözünü kör etmiş dünya böyle olmuş işte 🤷♀️✌
Önemli de değil de duruma göre ama ibo da ram bir hanzo yani kibarlığı bi benden öğrensin
Paranın gözü kör olsun. Biz gencecik erkeklere nedense öyle kısmet olmuyor. Hemşehrimi kıskandım 😃
Belli bir yaştan sonrası önemli 44 yaş nedir ya yuh
Sugar dady abi ne mideler var ya ben erkek olmama rağmen tiksiniyorum öğk 🤢🤢
Ben İbrahim tatlısesten ve Gülçin karakayadan ezelden beridir nefret ediyorum.
Siz kadınların ne kadar midesiz olduğunun bir kanıtı daha
Herkez adama yüklenir. O adam la evlenen kız kabe imamı melake dimi
Önemli tabi jenerasyon farkı olması ilişkiyi etkiliyor
Bu kadar yaş farkıyla aşık olup ya da evlenip ölene kadar birlikte kalan var mı acaba.🤔
Türkiye bu adama acıdıydı demek ki ölümden de dönse bir insan akıllanmıyor
İnsanlar artık para ve ün için ne yapacaklarını şaşırdı.
Evet önemli böyle bir yaş farkı pedofili gibi duruyor saçma
Genç ve taze seviyor belli ki.. Tatlı gelmiş daha evvelden, vazgeçemiyor..
Tiksiniyorum şu para denen illet yüzünden bu iğrençliklerin olmasından.
Parayı veriyorum, istediğim karı kızı satın alıyorum.
Para para para. hatun akilli, tabi nasil olsa yakinda geberir malina mülküne cokerim diye düşünüyor
Yaş önemli değil diyeceğimde 44 yaş az değil. Ruhunu satmış resmen bu kız :((
Bir tane bundan cocuk 7 ay sonra bosanir. Biraz para devam gayri resmi fuhus cetesi isde
Kafasını parçaladılar hala akıllanmadı kanuni kısıtlama gelmesi gerekiyor +-5 gibi
paranın gözü kör olsun aw. yeminle yaşamaya değmez bu hayat
Bu adamın s*k* bile kalkmaz para için neler yapılıyor demek
zaten 69 yasinda bol bol 69 yaparlar baska seyde olmaz 😀
Para için kendini satan şrefini iki paralık eden ahlaksz kadınlar dan miğdem bulanmaya başladı AİDS hastası gibiler
Parası olana normal olmayana anormal karşılanılan durum
Dedesi yaşında adamla evleniyo. Para, ün, şöhret sen nelere kadirsin
Yaşı geç eski sevgili ve karısına şiddet uygulayan silahla saldıran kişi ile işim olmaz. Çünkü insanlar değişmez. yaş rakam sadece. Yaşla değil karakterle evleniyorsun ve bu o para yiyici için pek bişey ifade etmiyor gibi.
İbo'nun son şarkısı "Bas parayı, kap karıyı" tüm müzikmarketlerde... 😂😂😂 Ulan kadın ırkı görünce mangırı yaparsınız gırgırı öyle değil mi? 😂😂😂
Adam ağzının tadını biliyor... 44 yaş küçük kadın... "Yeme de yanında yat" dedikleri bu olsa gerek...
Para icin diyenler ibrahim tatlisesin parasu yok onu bi belirteyim
Ibo show beleş mi yapıyor
@GÖKYÜZÜ_xq adam borç batağin içinde yüzüyor sanki ne kazanicakda neye yeticek
Nerden biliyon evinde mi yasıyon sanki hem sen merak etme borçları o borçlarini 2,3 programda kapatır sen canını sıkma
@GÖKYÜZÜ_xq ben cok iyi biliyorum yaw he he kapatir 😂😂 önce bi 5 senelik aidat borcunu ödesin folkart narlidere de sonra konuş 😂 ya da restauranti borcu olduğu icin birisine *isim* yok orda oturup resim cekiyordu borcunu ödemek icin ya da yer alti kumarhanelerde bahşis toplamasi mi neyse simdik bana laf atıcksin bilmedigin halde önemi yok ben ibonum şarkılarıni cok severdim aka kendisini dinlenci gibi görünce. miğdem bulandi
Sende ajan çıktın he😂
@GÖKYÜZÜ_xq 😆😆😆
Burda biri yazsa bunu ağır sapık derler. İbrahim Tatlıses yapınca hiç sorun yok. Para mal mülk işte
Zorla yapmıyor ki
Paranın açmayacaği karı yokmuş ben erkeğin bu durumda
Yaş önemli değil ama o kızın sevgisinden evlenmediği belli
Hepimiz çok iyi biliyoruz ki ıbo bu kızı parasıyla kendisine sakso çekmesi için tuttu sjsg
İğrenç midem bulandı. Para için neler yapıyor bu kadınlar
hangi kız olsa aynısını yapardı zaten, çok hayret edilecek bir şey yok
Yanı bıraz buyuk olabılırde 44 yaşta baya bir saçma fark bence arada sevgının olmadığı bellide kadın razıysa yapacak bır sey yok :)
kim ister ki babası yaşındaki birisi ile evlenmek veya sevgili olmak ben sadece para için olduğunu düşünüyorum
Kızın tipinden paragöz olduğu ne kadar da belli, sıkıldım ben bu ünlülerin mide bulandırıcı haberlerinden
biri parayı biri de genç birini istiyor işte ve iki taraf da bunun farkında bu kızın ailesi de kızlarını hiç sevmiyor muydu acaba
Rezalet diz buyu Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin yaa hiç mi bir düşünce yok yaa bü ülkede az kaldı daha neler görecez neler
Para iste paran olsun herkesi görürursun bide para onemsiz derler😁
oha, kız benle aynı yaşta, adam da dedemle aynı yaşta.
😂😂
Tabiki önemli. Aşk yaşa bakmaz falan sözlerine inanmam. 5-10 yaş tamam da 44 ne ya
Ulan ibo mermiye kafa attın hala rahat durmuyosun. :)
Kadını takdir ediyorum, çoğu kadının istediği ama itiraf edemediği şeyi yapmış. Para güçtür, gerisi hikaye...
Kız zaten adamın parası için evlenmiştir yoksa kendinden 44 yaş büyük birisi ile evlenmez ve kız güzel elini sallasa ellisi :D
Sübyancıya bak. Ne ilişkisi olduğu belli zaten konuşmayacam ben umarım zehir atar içeceğine sonra paraya konar kız
Şimdi ben 20 yaşında kıza yazsam sapık derler...😄😄😄
yok evlilikte yaş değil para önemli hahah :D
Senin profile tav olup düşen olur ya merak etme. sbshs
Oğlundan daha küçük bir kızla evlenmek?
Rezalet
Ulan en verimli çağlarımızdayız biz evlenemiyoruz 70 yaşında dedeler evleniyor.