Evleniyorlar! İbrahim Tatlıses (69), kendisinden 44 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya (25) ile evlilik kararı aldı. Karakaya’nın ise teklife evet dediği öğrenildi. Karakaya’nın ailesinin “bu iş ya bitsin ya da evlenin” diye baskı yapması sonucu bu kararın alındığı öğrenildi.
İbrahim Tatlıses kendisinden 44 yaş küçük sevgilisi ile evlilik kararı aldı. Sence evlilikte yaş önemli mi?
Ben de diyorum neden sevgilim yok. Meğerse yaşlı ve orta yaşlı ünlüler kapıyormuş. Bence aşkın yaşı olur. Yaş farkı 7-60 arası olursa %10000000 menfaat ilişkisidir. O ilişkiden fayda gelmez. Bu ilişkiye şöyle değerlendirme yapacak olursak 26 yaşındaki adamın sevgilisinin annesi daha bir yaşındaki bebektir.
Evlilikte yaş önemli değil 18 üstü için sevgi saygı aileler de uygun görmüşse uyum anlaşma her türlü varsa önemli değildir.
ama yeteeer yahu bu adam için yeteeeer evlendiği kaç kadın oldu kadını bırak yaşamı boyunca evlilik dışı kaç kadını kızı ünlülük yolunda götürdü yeter bu adam için sanatına saygı eyvallahda yaşam tarzına yeteeer böyle olduğu için
para varsa hiç ama hiç önemli değil. şöyle bir durum da yok değil. mesela benim hayatımda genç biri olsa biraz daha yaşama sevinciyle dolabilirim. çünkü o insan genç enerjik vs. bana iyi gelir.
sadece cinsellik açısından düşünmeyin ki adamın cinsellik yaşayacak hali de kaldığını sanmıyorum.
25 yaşında güzel bir kadın, 69 yaşında sol tarafı tutmayan bir insanla, gerçekten sevgi üzerine kurulmuş bir yuva kuruyorsa, bunu aşkışlamaktan başka hiçbir şey yoktur. Ancak konu menfaatleri ise şayet kız akıllı, onun parasını, başka bir erkekle, çatır çatır yer, boynuzun kralını takar.
Ben kendimi 4 yaş küçük insanla hayal bile edemiyorum 44 yaş nedir aw. Şimdi aşkın yaşı olmaz diyenler olacak hayır paranın yaşı yok aska da inancım yok🤦♀️😾😾😾😾😾😾😾
Sabah, bir erkek üye zenginliğiyle tavlamak istediği bütün kadınları tavladığını ve çoğunluğun paraya hayır diyemediğine dair bir soru paylaşmış...
Soruda dikkat çeken kısımlar: * Sitenin ortalamasında kadın üye görüşleri erkeklere oranla daha az olduğu halde o soruya cevap veren çoğunluk kadınlardı. * Kadınların tamamına yakını soran erkeği linç ederken, para beni etkilemez tarzında görüş paylaşmıştı. * Erkek üyeler ise istisnalar sayılmazsa soran erkek üyeyi desteklemişlerdi.
Ben fikir belirtmedim ama bugün sokaktan geçen herhangi bir hanıma size iki bin lira vereceğim şunu (yapabileceği herhangi bir şey) yapacaksınız deseniz önce düşünür sonra kabul eder. Çünkü paraya tamah kadının en zayıf noktasıdır.
Bu perspektiften soruya gelecek olursak aykırı bir durum yok. Kadın yine İbrahim Tatlıses'e değil paraya tamah etmiş. Durum bu.
Burda biryerde bir deist arkadaş vardı Peygamberimize ileri geri konuşarak 9 yaşındaki kizla evlenen sapik demişti Gereken cevabi verdim de Bunada ses edermi acaba 44 yas kucuk biri ile evlenmek askmi yoksa sapiklikmi Isiniz gücünüz islama saldirmak Ünlülere gelince susarsiniz Insallah görür görüşümü
9 yasinda olduğunu bir tek onlar söylüyor halbuki biraz arastirilsa Aise annemiz r. a 16 ya da 18 indeydi 9 yasinda olduğunu kim dedi kim yaydi Blmiyorum
@inci_tanesiii offfffff savunmanıza bak ya! gece gece geriyorsunuz insanı. Burada problem yaş farkı kardeşim, kadının kendisi 25 yaşında, FİZİKEN ve RUHEN olgunlaşmış durumda yani. Ayşe'nin 9 yaşında olduğu da neredeyse tüm kaynaklarda yazıyor. Zaten islam dininde var 10 yaşındaki kızla evlenmek, dinen yasal yani anlıyor musun? Allahınız ergenliğe girmiş kızlarla evlenebileceğinizi söylüyor? Sen kaç yaşında ergenliğe girdin, ben ergenliğe girdiğimde 12 yaşındaydım ve dininiz benim evlenebileceğimi söylüyordu. Anlıyor musun? Kafan basıyor mu?
@mockingsick bana kaynak göster. Ama gerçek bi kaynak olsun. Aişenin ablası Esma aişe evlendiğinde 30lu civarlarındaymış yaş olarak ve aişeden sadece 10 yaş büyükmüş. Bildiğime göre böyle.
Paranın nasıl bu kadar gücü olabiliyor, gerçekten şaşırıyorum. Yaş konusunu da geçtim ama göz var, izan var. Bu kız başka türlü bu adama bakmaz ki... Sadece maddiyatın söz konusu olduğu çok belli. Başka hiçbir artısı olmadığına eminim. Yazık. Neyse, mutluluklar o halde.
Normal vatandaş olsa ülke kalkıp konar ama konu İbrahin Tatlıses veya Acun olunca kimsenin çıtı çıkmıyor. Burada gülünecek olan kadınlar değil ama erkekler salaklar paraları için onlarla olduklarını ya kavrayamıyorlar ya da amanın diyip para ile kendilerine genç kadın alıyorlar. Allah akıl fikir versin ne diyelim
Kızın İbrahim Tatlıses'in kendisiyle değil de, parasıyla evlendiğini söylesek daha doğru olur. Aşk evliliği olmadığı ortada. Paranın yaptıramacağı hiçbir şey yok. Kendimden 44 yaş büyük biriyle evlenmeyi mantığından önce midem kaldırmaz. Aynı yatakta uyuyup uyanmak... Para için de olsa katlanılmaz!
Adam ünlü olmasaydı ve parası olmasaydı 25 yaşındaki kızın 69 yaşındaki biriyle sevgili olmayacağı, evlenmeyeceği tartışmasız bir gerçek. Genç bir kızla birlikte olmak da o yaştaki bir adamın işine gelen bir durum tabi. Tamamen karşılıklı "kazan kazan"a dayanan bir ilişki. Ama soran olursa "aşk" derler..
Ey para aşkı ey, sen nelere kadirsin şaka gibi ya para için insan nasıl dedesi yaşında adamla evlenir? . Kız benimle yaşıt ve İbrahim Tatlıses dedemle yaşıt 🤮 Gerçekten mide bulandırıcı hadi kadın 35 olsa bile ondan bile çok fark var ama neyse derim belki bu tiskincc. Nasıl mide var bu kız daa. Üstelik güzel bir kız yazık etmiş kendine
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Para para para şöhret şöhret şöhret aşk yok aşk yok aşk yok bu belli belli
Babasi yaşındaki adam Tatlıses'in kızı o yaşlardadir be ondan bile küçüktür belki bu adam evlenmeye doymadı doymayacak yaşından da utanmıyor
Vuruldu ölümden döndü yine kadın peşinde huylu huyundan vazgeçmiyor ne derlerse desinler bu kızada acıyorum aklına sırf konuşulmak için şöhret olmak için babası yaşındaki Bir adamla evleniyor midem bulandı kusucam🤮🤮
Yanı bencede uc bır fark var ama arz talep meselesı abla olaya tamamen duygusalk yaklasmıs yanı adamla evlenırım 2-3 Sene sonra boşanırım kaparım 300-500 bın nafaka yoluma bakarım dıyor. Napsın elın culsuzunla evlenıp bedavadan boşanacagına paralı bırınle evlenır paralı boşanırım dıyor mantıken :)
Dede torun gibi duruyorlar. İnanılmaz fazla aradaki yaş farkı, artık İbrahim Tatlıses'in bir çocuğu daha olur belkide. Doğru bir karar değil asla. İkisi içinde hayırlı olsun
@taurussx Kız öyle ahım sahım degıl bence yanı elını salasan illa takılır bırseylerde işi gucu parası karıyere saglm bırıde gıdıp o köyluye bakmaz yanı
Ey para sen nelere Kaldırsın! Bu hanım kızımızda şimdi tatlısesin eski eşi olan Ayşegül hanım gibi bi çocuk yapıp boşanma davası açar böylece hayat sigortasını kurmuş olur Hayırlısı bklm:)
Lan adam mikrofonu zor tutuyor ne evliligi kurban olam ölecen ibomm ne evliliği. Kızın ailesi de karşı çıkacağına evlenin allah allah Daha geçen oğlunu nişanladı artik cifte düğün yaparlar 😂😂😂
Kim kimle evlendi beni ilgilendirmiyor Ama soruyu okuyunca bende soru uyandirdi. Karakayanin ailesi kizlarini bes parasiz olan 69 yasinda ki adami sevseydi, ozamanda ya bitsin ya da evlenin dermiydi?
Şaşırmadık yine. Klasik tatlıses kadınları. Birde çocuk yapıp en son Ayşegül yıldız gibi ayrılırlar çünkü çocukla koca aşiret mirasina ortaklık garanti nede olsa. Hep aynı hikaye...😏Bunların ki ne aşk, ne evlilik tamamen menfaat...
ben de 25 yasindaki kizi ikna edememistim arada 7 yas var demisti 🤔 moruk demisti bana 😁😁😁 ahhh para nelere kadirsin 😂 bi de a... ı olanin dini olmaz derler bence eksik bi söz 🤔 dini de aşkı da midesi de olmaz daha dogru 😁
Bence tamamen safsata. Kızı nereden tanıyor bilemem ama kesin kızı gündeme getirip ünlü yapmak için yapılmış bir plandır. En fazla kadın ibo ölünce idoyla evlenir ve paralarına konarım diye düşünüyordur :D :D
Yaşı bilmem de para çok önemli o kesin. Erkekler ne kadar suçlanıyorsa bu dünyada , kadınlarda bir o kadar midesiz olanları var. Karakter yoksunu , sırtlan , akbaba duygularına sahip olan kadınlar var.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Para nelere kâdir 44 yaş büyük biriyle evlenicek kadar kör ediyor demek ki gözü babası değil zorlasak dedesi olacak yaşta yani dedesi 20 yaşında baba olsa babasıda 20 en geç 24ünde baba olsa baya dedesi dencek yaşta biriyle 🤦♀️🤦♀️.
Gönül bu akada konar b... da. Dedesi yaşında olabilir kıroyum ama para bende felsefesi hakim. Kız da ne ayak ise para olsunda isterse gerisi hiç olmasın modunda.
10 yaş fark belki olabilir ama daha fazlası bence olmamalı. Gerçi aralarında aşk yoktur, sugar daddy ilişkisi işte. Alan memnun veren memnun bize bir şey demek düşmez.
ünlü olmayan normal bir vatandaş bu kadar yaş aralığında biri ile evlense gündem oluyor linç yiyor ama nedense ünlüler evlendiğinde bir sorun olmuyor bu arada bu tür evlilikler doğru değil
Bu bir aşk değil kız da her şeyin farkında, reklam amaçlı. Yakında kendisini dizi, flim vs. görürüz. Ben saçma ve anlamsız buluyorum bildiğiniz sübyancılık bu.5 yaş küçük büyük olabilir normal.
Paranın gücü bu tabi türk kızlarının paraya tapması kızlar paraya tapar yok diyecek olanlar var ama bu yalan tabi türk kızı iki yüzlüdür hatta yüzsüzdür bile
Evlilikte yaş değilde önce ahlak önemli insanin nefsi nasil kendinden 44 yaş küçük birine nasıl uyanır asıl bu sorgulanmalı kendinden 20 yaş küçük biri kuşak farkıdır 44 yaş fark iki kuşak farkı sorgulanması gereken asıl konu bu insan torunu yasindaki birine nasıl yan gözle bakar Allah ıslah etsin ne diyeyim pes yani🙄
@Cerenım20 seks yapmak bır sanattır. Çok ıyı anatomı bılgısı ıster tecrube ıster aslında cok genc olmanın avantajı yoktur. Şöyle düşün Türk havayollarında kaptan pılotları bınlerce saat uçuş tecrubesı olan hava kuvvetlerınden emeklı subaylardan secıyorlar yanı nekadar cok mil uçuş okadar tecrube . ya da sporla ılgılenırmısın bılmem f1 formula pılotlarında en ıyıler hep 40 yaş ustudur vaya moto gp tt ıcle man yarışlarını seyretttıysen dunyanın en ıyı motorsıklet yarıscılarından ilk 5 ı yıne orta yaş ustudur demem okı nekadar cok km ve saat okadar tercube varsa okadar makbuldur ama uçkurcan ibonun durumunu bılemem herkes kendı jükünden mesul ;)
@korman Bız ucak ya da formula yarısında araba kullanacak pılottan bahsetmıyoruz 70 yasına gelmıs bırinın genc bır kadınla evlenmesınden bahsedıyoruz. Ayrıca o ıcle tt dedıgın şeyı anlamadım neyse artık :)
@GÖKYÜZÜ_xq gg Max 40 dan sonra kurur düşer dıyon yane ozaman bızım ayagımız çukura doğru yaklaşıyor dıyorsun:D Ama bu tamamen kişiye göre degısır bence mısal ben hayatımda sıgara kullanmadım süreklı spor yaparım cok ıyı ve dengelı beslenırım fırsat bulunca sureklı yuzer ve dalarım. Şimdi sıgara kullanan hareketsız bır yasamı olan yaptıgı en buyuk efor yurumek ve oturmak olan bırının yaşı 25 olsa ne olurkı. Fkata genel bılgı olarak söylıyım kendıne ıyı bakmıs sıgara kılo vs sorunu olmayan bır erkek ıcın 30-50 yaş aralıgı en ıyı performans aralıgıdr. Ama kılolu ıse sıgara kullnıyorsa dengelı beslenmıyorsa 35 te bıle işi bıtebılır. Ama 70 yaş tabıkı yaş olarak sınıtrın ustu bır yas ama 70 yaşında şahlanmasa bıle tıslayabılır yanı :)
70 yaş ölmüş oluyor burusmus şeyi kim napacak anca para gözlü olan kızlar abi onlarda yani afedersin ama benim midem bulanir ya öyle kendimden kaç yaşça büyük birisini
@GÖKYÜZÜ_xq Yaw tabıkı bız işi makarasındayız:) Doğal olarak o yaş farkı cok uç noktada. Bence 20 yaşa kadar tolere edılebılır erkege baglı olarak tabıkı . Benım cevremde 30 yasında 50 gıbı olan kadınlarda var yanı bu tamamen bu kısıye gore degısır ama şöylşe bır gercek te var kadınlardakı çökme hızı erkeklerden cok hızlıdır misal sımdı dıyoruz kı 70 yaşında ıbo aslında felc olmasa cok göze batmaz ama sen o kadını 70 yasında nasıl bır halde olacagını tahmın edebılıyormusun ben sana söylıyım kadın 50 yasına gelsın ıbonun yanında ondan yaşlı durur :)
Görüyoruz ki yine türk kızı paraya kendini satıyor 🙂
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence değil. Olabilir yani birbirlerini seviyorlarsa, anlaşa biliyorlarsa problem yok. Bende Johnny depp e aşığım babam yaşında kendisi elime geçse nikah masasına oturturum sonuçta fhdhshgsgsgs neyse yav
Bu kız ona bakım hizmeti mi sunar sence. Bence kadının amacı belli. Bir ayağı çukurda diyip bir çocuk yapar ömür boyu rahat eder bence amacı bu. Tatlıseste hiç akıllanmıyor bu kaçıncı evlilik ya adamın farklı kadınlardan 8-9 çocuğu var. Allah ıslah etsin bizde şiftah yok 🙈
Cumartesi geceleri star tv de iboshow 😃 dün gece farukntınazla safiye soymannvardı. Güle güle gözlerim yaşardı 😃 faruk tınaz çok komiknadamm😃
İbo çok eski yıllarda almanyaya konsere gidiyo. Avm devgezerken vitrinde kırmızı ceket görüyo. Mağazaya girip alacağını söylüyor dil sorunundan anlaşamıyorlar 😃 çıkarıp 100 mark atıyo masaya tezgahtar hayır anlamında kafa sallıyo. 100 mark daha atıyo derken 500 marka kadar gelşyor tezgahar ceketi vermiyor 😃 ibo ceketi alıp çıkıyor. Sonra arkasındanngelşyor güvenliklet 😃 sonra anlaşılıyorki mağaza kuruu temizleme mağazasıymışm😃 gülmekten yarıldım 😃😃🙈
Safiyenin ablası birgün farukla safiyeye geliyor. Faruk tınaz da köpeği beslemek için konserve köpek mamasını açıp mutfak tezgahına koyuyır 😃 işi çıkıyor üst kata gidiyor işi bitip geldiğinde tezgahtaki konserve et yok yenmiş 😃😃 diyemiyor köpek mamasıydı diyemiyor 😃