Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'ten sürpriz evlilik açıklaması geldi. Sosyal medya hesabından evleneceğini duyuran Tatlıses, 'Evlilik yapabilirim çok uzak değil' dedi.
Sizce 71 yaşında biri yeniden evlenebilir mi?

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'ten sürpriz evlilik açıklaması geldi. Sosyal medya hesabından evleneceğini duyuran Tatlıses, 'Evlilik yapabilirim çok uzak değil' dedi.
Sizce 71 yaşında biri yeniden evlenebilir mi?

Hayır ben şu an bile evleneceğimi düşünmüyorum kaldı ki 23 yaş bile bir çok şey için bana geç geliyor.. yani o yaşta zaten ben ölmüş herkes de unutmuş olur
Ahahah babanem İbrahim Tatlıses 'e bayiliyordu, dedem de çok kıskanıyordu. O çıkınca TV'yi kapatirdi.. Aşkı canlı tutmak için babaannem gibi yapmak lazım demek ki.. bence İbrahim Tatlıses gündeme gelmek istemiş, evlenecek olsa evlenir, bu duyuruya ne gerek var?
Cevap
12Cevap
İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil'in ikisi de aynı kafa aynı zihniyet. İki gereksiz adam
Ya tamam sesi iyi ve yılların sanatçısı ama özel hayatını kesinlikle tasvip etmiyorum..
Ha evlenmedim o bir kadın hamile bırakırdım ya karşılıklı anlaşırdık
Azıtık erkekte başa bela
Zaten planım o ysçaşta evlenmek 😂
Çok sürpriz oldu evet hiç beklemiyorduk
KS den verelim abimize😃
Ben evlenmek istemezdim o yaşta
Evleneceği kişiye yazık 😀
Mermiye kafa atmış hali böyle bir sağlam olaydı...
Bu bizi öldürmeden ölmez valla
Öldü sandım sevinmeye başlamıştım
Bir dur artık be. Bu kaçıncı
Ay lütfen evlenin amuca
Evlenmesin mi adam yasak mi🙂
Bu yaşta evlenme hevesine hayran kaldım
Hakkı
Istemem
Adam kör topal yinede işini biliyor valla
Evlenecek kişi yaşadı iyi nafaka alır 😂
Kim evlenir bu adamla ya cidden
Bu soruyu ciddi olarak mı sordun? Bizim tr kızların ünlü, fenomen, zengin, şrfsz erkek merağını bilmiyon sanki
O yaşa gelince öğreniriz
adam sapık
istekli bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?