Bildiğiniz gibi, Kerimcan Durmaz sosyal medya fenomenlerinden sadece biri. Dün yayınlanan klibi olay oldu. Music videos trendig worldwide kategorisinde 1 numara da yerini aldı. Bence klibi olaaaayyy 💁🏻♀️💁🏻♀️Son zamanlarda sosyal medya fenomenleri bir bir şarkı çıkarıyor ve birçok şarkıcıdan daha çok dinleniyor. Bu duruma ne diyorsunuz?
Kerimcan Durmaz yeni şarkısı ile dünya listesinde 1 numara! Sosyal medya fenomenleri bu konuda şarkıcılara taş çıkarır mı?
şarkı çok kötü peşimdeden başka bir şey demiyor sanki renkler görsellik ilgi çekiyor sadece ve ülke için seven sevmeyen birçok insan dinledi bence farklı çünkü ama bana çok özenti geliyor bilmiyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Şarkı kötü ama klip fena değil, baya uğraşılmış kliple.
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Kerimcan Durmaz yeni şarkısı ile dünya listesinde 1 numara! Sosyal medya fenomenleri bu konuda şarkıcılara taş çıkarır mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Klip resmen cardi b tarzi. Sarki ise kendini dinlettiriyor cunku klip guzel ayrica ilk sözleri cok hosuma gitti 😄
Kerimcani sevmem ama klip gayet başarılı , şarkı iyi degil
Şarkı kötü ama klip türkiyede alışılmış kliplerin dışında
Bana KERİMCAN demeyin adını duyunca ağzını gözünü yamultmak istiyorum
şarkı çok kötü peşimdeden başka bir şey demiyor sanki renkler görsellik ilgi çekiyor sadece ve ülke için seven sevmeyen birçok insan dinledi bence farklı çünkü ama bana çok özenti geliyor bilmiyorum
Şarkı kötü ama klip fena değil, baya uğraşılmış kliple.
Dinlemedim ama beğenildi demek ki
Ya yemin ediyorum ağlayacağım
Bunları da ünlü ettiler ya
Çok marjinal bir tip
Kim ki o
Alışılmışın dışında