Yıllar Önce Ben Kolejdeyken Bana Bir Kaç Defa Yapmışlardı.. :D
Bugün Öğle Yemeğinden Sonra Biri Aradı Açtım Efendim Dedim! Cevap Yok.. Aloooo Dedim (Biz Türkler Gibi..) Yine Cevap Yok! Tam 777 Sülalesinin Halini Hatırını
Soracaktım ki Bir Anda Müzik Sesi Başladı Neyse Dinlettiği Parça..
(Recebim Sevdim Deliler Gibi)
Sonuna Kadar Dinledim. Çünkü Benimde Ara Sıra Parçalarını Dinlediğim Bir Adam.. :D
Belkide Numaramın Hepsi Aynı Rakam Diye Aramış Olabilir.
Gizli Numaraya Kapat Demeyin Bazı Sebeplerden Ötürü Mecburum Kapatamam..
Parça Bitince Telefonu Kapattım Bir Kaç Defa Aradı Durdu şu an İçin..
Ne yalan soyliyim ben de yapmadm değil ama şarkı dinletmedm tabi sade gizliden aradiklarim oldu :D bana yapılmazdi pardon bir arkim vardı o çok isletti beni mesajla felan pislik :D hatirladm şimdi lisedeyken
ben yapmadım hiç yani... o zaman bile çocuk gibi bulurdum ama bri arayıp ahmet kaya dinletmişti bana fena değildi şarkıda olay saçma... ne bilim hala saçma bulurum
Beni de tanımadığım bir numara aramıştı şarkı dinletiyo bende sen kimsiiinn polisi arıyom haa falan saçma sapan triplere girmiştim meğerse arkadaşım doğum günüm için sürpriz yapmak istemiş siz siz olun benim gibi tepkiler vermeyin :D
Dostum ben 7-8 yaşına geldiğimde rastgele numara çevirip Vestel'den buzdolabı kazandınız gibisinden şeyleri gayet resmi bir şekilde söyleyerek fake atıyordum , şarkı dinletmedim ama trolleme yapmıstım :D
Abi sen niye herşeyi böyle ballandıra ballandıra anlatıyorsun, detaya, şarkıyı koyup, beni özelden arayıp şarkı dinlettirdiler diyebilirdin. Her sorunda, etiketler taglar falan?
100 kere de okusam kastettigim seyi anlarim. O yuzden nefesimi bosa harcamaya gerek yok. Bakis acilarimiz farkli.. tekrar söylüyorum beni taniyan insan benim kastettigim disinda birsey anlamaz, digerlerinin ne anladigi da umrumda olmaz...
En İyi Cevaplar