Şarkı çıktı çıkmasına ama iddialara göre Kerimcan'ın "Peşimde" şarkısı başka bir şarkıdan çalınmış.

Ortalık da böyle...

Hey💁🏻♀️
Hayır şarkı çalıntı değildir. Kerimcan'ı uzun zamandır takip ediyorum. Bunu yapacak biri değil ayrıca bunun gün yüzüne çıkması bu kadar kısa zaman almasına rağmen böyle bı şey yapacağını hiç sanmam.
Ama açıkçası ilk dinlediğimde arka müziği yani beati ;Miley Cyrus'un feeling my şelf şarkısının arka beatine benziyor. Ayrıca plack eyed peas'in bi şarkısının gidiş şeklinde benziyor ama böyle şeylere müzik camiasında aşina değilmiyiz zaten?
Youtube'da dinledim neredeyse aynısı farkedilmez mi sanıldı acaba
çalıntı mıdır bilemem ama esinlenme olabilir
Cevap
1Cevap
Kerimcan çalmaz Yıllardır takip ediyorum Böyle şeyler yapcak biri değil hemen bo. k atma derdinde millet
Kerimcan Durmazı kale almıyorum o yüzden yaptığı şeyler hakkında da bişey düşünmüyorum.
Esinlenmek ayrı çalmak ayrı şarkı resmen aynısı bizimkilerin hep yaptığı şey malesef 👎
Şarkısı hiç iyi değil kendisinden de tiksiniyorum erkeklerin yüz karası
Bu nasıl bir kindir anlamıyorum ondan bu kadar nefret edecek ne yaşadın 😂
Travesti kelimesini neden drag queen dedinki
Şole sacma sapan şeyleri gundeme getirmeyi de bayılıyorsunuzzzzzz
Çünkü biz ona travesti demeyiz hayatım.
Travesti lafını anca yobaz insanlae kullanır
Drag queen eglencesine giyermis canim aradaki fark bu seyfi dursunoglu gibi mesela gosteri yaparsa giyinirmis travesti ile drag queenin farkı bu yobaz da sensin ota b××ka yobaz demeyin arastir yobaz kime denirmis
Kerimcan'ın da sırf klip için giydiğini anlamiyacak kadar görmüyorsun sanırım. Hayır hayır yobaz tamda senin gibilerine denir yanlış kullanmadım. merak etme ayrıca bir insana travesti demeye ne kadarda meraklı bu toplum karşıdakinin duygularını önemsemeden konuşmak cidden çok kolay başa gelince anlaşılmıyor zaten.
Şarkıyı pek beğenmedim ama klip on numara.
Herseye çalıntı diyorlar
ilgi alanimda degill..
⚽⚽⚽ ile hiç işim olmaz.
Ay bu adamı hiç sevmem 🤔
Ritmi falan cok benziyor ya
Esinlenme olabilir.
Yani
Şaşırdık mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?