AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
250Cevap
1 tilkiyi yaşatmak için 55 tane Bülent Ersoyu telef etmek gerekirse bu daha mantıklı bir şey olurdu
Basıyorlar parayı alıyorlar. Neymiş, nasılmış, nasıl olmuş kimin umrunda? Parayı veren lord oluyor..
Bu insan bozuntusuna görgüsüzleşecek kadar ünlü yapan insnalr utansın.
Cidden bu kadar çok yasaklanmamalı diyen katil var mı burada
Yazık günah ya bu hayvanların vebalini nasıl ödeyeceksiniz
Aptalca bir şey için 55 canlıyı katletmek? Ve bunu normalleştirmek?:D insanlar cidden iğrenç
Alıcı suçlu her durumda.. Almasalar katl etmezler.. Kürk giyen insandan nefret diyorum açıkcası..
önünü kestiler ama hayla yasiyor birgun nefesini keserler inşallah
Yasaklanmalı bence insanı kesseler bu kadar acımam gerçekten..
Bu şekilde okuyunca çok ürkütücü geliyor 55 tilki ne demek yazık.
Çok da ağır şeyler de söylenir de söylemesem daha iyi. Tilkiler kovalasın seni
Ondan sonra katıldığı her programda şov yapar, Allah kitap ağzından düşürmez. Tipine, nyse...
bence yetişdirmediğin canlılığına destek vermediğin hiç bir canlıyı öldürmemeliyiz
Rabbim vicdan merhamet ihsan etsin öyle insanlara..
Şu ünlüler kürk giyimde ne olur, giyinmese ne olur? Sorsan hayvanları severler. Küfür serbest olsa idi, bir sağlam küfür ederdim. Bunların giyimi yüzünden şu yapılan eziyete bak, vicdansızlar ya.
Sadece zenginlik gösterisi. Ne diyim ki, sürüne sürüne ölürsünüz inşAllah.
Tamamen bir katliam yani insanlar bunu zevke çevirmemeli
Fakirler ancak yasaklansın der. yakisiyor sultanima
Bülent Ersoy da bizim hükümet gibi. Ağızdan Ya Allah çıkar ama icraatler farklı.
kürkü için hayatları sönüyorsa evet yasaklanmalı...
Hayvanlar zevk için katladilmemeli kürk yasaklanmalı.
Yasaklanmalı çünkü 450bin tl ne ki hiç bir şey. Yani daha yüksek miktar olsun o da bir şey değil. Paranın çok da değeri yok. Yani en azından 55 gümüş tilki dünyamız için daha değerli.
bir canlıyı canlının bedenindeki deriden ürün yapmak için kullanmak yasaklanmalı
İnsan yeryüzene inmiş en vahşi ve en kötü varlıktır.
Ya nasıl giyebiliyorsunuz paralı katillik bu yazık hayvanlara gerçek kürk giymeseniz de olur
Hayvanlar zevk uğruna katledilmemeli. Bu nedenle kürk yasaklanmalı.
yasaklanmalı bence sırf kürk giyilcek diyede hayvana zarar vermek olmaz
Milyar dolarlık servetini böyle şeylere harcamayı seviyor. Ama çok yazık olan hayvanlara.
sırf kıyafet için hayvanların öldürülmesi tamamen vahşettir.
1. fotoda robot mu oldu ne oldu ya. Tipe bak şeytan ya
Bülent ersoyun derisini yüzüp kendime kürk yaparım pis topitop kurban olsun hayvanlara
Bir hayvan giysin diye 55 hayvan katledilmiş lanet olsun #Kürkyasaklansın!
O öldürülen hayvanlar özel olarak üretiliyor doğada vurmuyorlar.
Yazık o kadar cana hiç mi içi acımıyor nasıl rahat uyuyabiliyor
Doğa ile savaş halindeyiz gerçekten kazanırsak, kaybedeceğiz...
Kürk diye bir kıyafet neden var anlamış değilim yani bir canlının üstüne giyeceği kıyafet için neden binlerce hayvan katlediliyor bu nasıl bir zalimlik
Doyumsuz insanoğlu işte giyecek yapacak başka materyal kalmadı sanki
Bence yasaklanmalı. Hayvanlar bunun için kullanılmamalı. Kürk satışı tüm dünya yasaklanmalı
Peki en son piknikte yaptığımız mangal için kaç tavuk veya kuzu katledildi?
Yazık. Gösteriş yapmak için o hayvanlara ne eziyetler ile işlemler yapılıyor. Bence yasaklanmalı
Bülent ersoyun kanı para etmez bence, kimseye faydası olmayan insanlar.
ne bekliyorsunuz ki. Tv ye çıkar magazine Allah korkusunda bahseder durur ama iş krük giymeye geldi mi gıkı çıkmaz. Yolda önümde düşse ayağı kayıp üstüne basarak geçerim bunun
aynen öyle valla bidr Allah ı ağzından düşürmez
B'yi işaretleyenler nasıl bir vicdana ve zekaya sahipler acaba
illa giyecekseniz imitasyon giyin. hayvanlara kürkü için zarar vermeyin. katliamdan farksız çünkü.
Parası olanların can satın aldığı acımasız bir dünyada yaşıyoruz ne yazık ki.
Buda kaç tilki bu maymun için öldü gerçi yazık maymunlara ayıp ama böyle caniler nefesi hakketmiyor
Kesinlikle yasaklanmalı hemde.. Herkes için. Çok yazık.
Kürk yasaklanmalı ama doğada milyonlarca hayvan katliamı oluyor ayrıca suç Bülent Ersoy'un değil bunu yapan firmanin
İnsanlar insanlık'tan çıktı. acımasız bunu yapan da kullananda. Yasaklanmali hayvanlar katledilmemeli.
Şimdi kafasını baltayla kesip tilkilerin önüne atmak istemem bir suç mu? Bunlar suç olmamalı bence.
O gerçek hayvanlardan yapılan kürkleri nasıl gönül rahatlığıyla üstlerinde taşıyabiliyorlar yazık.
Hayvana eziyete karşıyım bende hayvan besliyorum bu katliam
Kürk giyenlere hayvanlara yapılan eziyetin aynısını yapmak istiyorum.
Mangal yapasınız diye kesilen hayvanlar ne olacak, sonu olmayan bir konu bu,
Et yemiyorum ama ikisini karşılaştırmak çok cahilce
@Qxgogoxixhş Bence asıl cahillik bu ve benzeri konularla günah çıkartmaya çalışmak. Besin ve tüketim zincirinin en tepesindeki, canlı türüdür insan. Milyonlarca yıllık bir durum bu bugünün meselesi değil. Çözülebilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Kontrol altına alınabilir ki oda belki. Daha kadınları, çocukları öldürmeyin konusunu bile öğretemedik be tatlım. Tilkilere sıra gelene kadar.. Anlatabiliyor muyum?
Et yemekle kürk çok farklı şey et yemek için hayvanı kesince o hayvan ölüyor direk ama kürt ticaretinde hayvanı öldürüp derisini almıyorlar hayvanları kafelere koyup çoğu zaman aç ve susuz bırakıyorlar derilerini canlıyken yüzüyorlar bu işkence üstelik zevk için kaldıki asıl bu zihniyetle hareket edersek hiçbir şey çözüme kavuşmaz evet sıra tilkilerede geldi
Bizim bu haberden haberdar olmamız gerçekten çok acı. Amacına ulaşmış bir Bülent görüyorum.
Kürk kesinlikle yasaklanmalı..!
Onları öldüren de yapanda alanda giyende birer katildirler...
Hiç bir zevk ya da lüks için bir canlı katledilmemeli
Şöyle bir şık olsa daha iyi olurdu aslında olsun ama hayvan katledilmesin