İstanbul Bakırköy'de tek başına yaşına yaşayan ve koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkamayan 79 yaşındaki Meral Ahmetoğlu, market siparişini getiren bir kurye tarafından ayakkabı bağcığı ile boğularak öldürüldü..
Olay, 9 Nisan saat 19.30 sıralarında geçen hafta Bakırköy Kartaltepe Mahallesi Avcı Sokakta meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, tek başına yaşayan ve koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkamayan 79 yaşındaki Meral Ahmetoğlu, birtakım ihtiyaçları için markete telefon açtı. Siparişi getiren kurye Recep Y. ile yaşlı kadın arasında para üstü nedeniyle tartışma çıktı. Recep Y, yaşlı kadından önceki alışverişinden kalan 8 lirayı istedi. Meral Ahmetoğlu parayı vermeyeceğini söyledi. Recep Y. yaşlı kadını ayakkabı bağcığı ile boğarak öldürdükten sonra cep telefonunu ve evde bulunan bazı değerli eşyaları alarak kaçtı. Yaşlı kadının cansız bedeni annesine ulaşamayınca eve gelen kızı tarafından bulundu.Cinayetle ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ve Bakırköy Asayiş Büro Amirliği, kamera kayıtlarından eve gelen kuryenin kimliğini tespit etti. Şüpheli Recep Y. ve Recep Y.'den çalıntı eşyaları satın alan , Salih B. A., Mertcan M. ve Uğurcan M. isimli şüpheliler gözaltına alındı.
Gözaltına alınan kurye Recep Y.'nin suçunu itiraf ederek ilk ifadesinde; "Daha önceki siparişten 8 lira borcu vardı. Söyledim vermedi. Sinirlendim. Aramızda tartışma çıktı. Arbede sırasında hayatını kaybetti" dediği iddia edildi.
Tamam öldürende suç varda kadın neden 8 lirasını vermemiş. Bende üniversite okurken parasızlıktan kapı kapı dolaşarak diş macunu ve diş fırçası satıyordum 5 liradan adamın birisi kapıyı açtı sen ne hakla zili çalarsın diye tokat atmıştı. Yani tokat atan küfür eden parayı vermeyen ve daha ne ahlaksız insanlar var anlatamam
Olayin " kurye " lige baglanmasini dogru bulmuyorum. Yasli kadina Allah dan rahmet diliyorum. Cok cirkin ve vahsi bir olay.. ama ustune basa basa kurye kelimesinin dile getirilmesi ne derece dogru? . Ben pek cok kurye taniyorum. Kendim de yaptim bu isi. Hic bir kurye para veya paraustu tartismasina girmez musteriyle. Kurumsal restoranlar haric de para cikismasa bile siparisi teslim ederler sonra baska bir siparisinizde odeme yaparsiniz deyip afiyet olsun der ve giderler.. bu olay mahalledeki markette calisan bir cocugun , planlanmis cinayeti gibi bir izlenim veriyor.. kuryefobi olusturmak yersiz yani.
Ay çok korkunç. Anneme okudum kanım dondu. İnsanlar ne hale geliyor hırsızlık yapmak için bir cana kıyıyor. Allah kötü insanlardan korusun yaşlılarımızı, büyüklerimizi, annelerimizi, babalarımızı, hepimizi.
Kesinlikle agir ceza almali eyvallah ama.. demekki cok gururu zedelenmis psikolojisi bozuk olabilir kuryenin akil isi degil 79 yasnda birini boyle canice katletmek.. Kuryesin korona var calsyorsun hayatn yuku omuzlarnda yani o kadında cok yaslı ne soyledigini bilmiyorda olabilir Adam en fazla 9 sene yatar 😕
Bir tartışmadan dolayı adam ayakkabı bagcigini çözüp öldürmez planlıdır tabi birde gazeteye güvenip yorumda yapamayız olayın emniyet güçleri tarafından aydınlatılması gerek çocuk oraya daha önce gitmiş bu bir ayrıntıdır çocukla ortak çalışan kimse var mı tek başına mı planladı yani burda soruyu böyle sormamışsın ne düşünüyorsunuz demişsin onu diyeyim bir sır perdesi vardır
Yuzune sctigim or. spu cocugunu suratina lanet yagasicaya bak. Kose bucak bu picin soyadini ne diye sakliyolar. Arbede diyo bide pic. Muebbet yemez 2 yil sonra bir bahaneyle cikar.
Bunaklarla uğraşmak meziyet ister. Keçi gibi inatçıdırlar. Tahminime göre o kadın 8 lira borcu unutmuştur sonra öyle bir borcun hiç olmadığını zanneder ve iddia ederde.
affetsın bızı meral hanım koruyamadık onu, ben kendı adıma cok utanıyorum ve bılıyorum kı gun gelecek kadınlara yapılan zulum bıtecek, oyle ınanıyorum kı buna.
Çirkeflik yapmaya gerek yok.. hadi o istedi 8 lirasını sen niye vermiyorsun mk... borç borçtur. Ayrıca o cani de 8 lira için can alıyorsa, vardır bir ruhsal sorunu...
Kadının eşyalarını satmış bir de şerefsiz! İnşallah o eşyaları satın alanlarda ceza alır böylelikle vatandaş artık her önüne gelenden kullanılmış ürün almaz! Allah rahmet eylesin.
Bu o. c zaten gözüne kestirmiş, yaşlı savunmasız bunun evini bir talan edeyim demiştir. Acilen kısırlaştırma gelmeli insanlara bu kadar iblisi dünya kaldıramıyor
Kücük hesapları buyutmeyi birwkmak gerekir. 8 tl bir insan hayatindan dahami degerli o kadin 8 tl yerine 10 tl verseydi o cocuk 8 tl yi istemeseydi. Istemek ne kelime oldurmússs. Bu kadar ucuzmu insan yasami
65 yaş üstüne bu kadar uzun süredir sokağa çıkma yasağı uygulanması insan haklarına aykırı bence. En azından belirli saatlerde alışveriş için çıkmaları lazım. Bu durum böyle cani ve hırsızların ekmeğine yağ sürdü.
Bence suçunu hafifletmek için 8 tl için diyor bazı insanlarda bir alem ver ne istiyorsa ölmekten daha mi iyi tartışmanın anlamı ne ya can önemli mal mülk gelip geçici
Hey Allahım neler var şu dünyada. Rabbim ıslah etsin bizleri.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok üzüldüm Allah bize yardımcı olsun. Allah rahmet eylesin. Allah'tan başka büyük yoktur herkes yaptıklarının cezasını çekecek. Allah'ım bize sabır ver yarabbim. Allah'tan başka korkum yok.
Anasının ami artık. Bı uslanin o**** çocukları. Daha ne kadar böyle devam edeceksiniz. Dünya bile insanlıktan tiksinir oldu başımızdan afet salgın felan eksik olmuyor. Daha ne olsun istiyorsunuz !!!
İnsan artık kime guvenecegini sasiriyor o kadar mi ruhu bozuk insanlar var harbiden okurken çok sasirdim 8 tl icin bir can ya bir can annen yasinda insan anneni dusunerek iyi davran bu tur ruhu bozuk insanlarin cezalari umarim cok agir olur