Mevzuyu bilmiyorum kadını da tanımıyorum. Fakat eleştiri yaptıysa eğer yalan, hakaret, iftira, propaganda vb. İçemedikçe eleştiri yapabilir insanlar.
Fakat yalan vs. Bu tür şeyler varsa ceza alması normal. Bana kalırsa TV kanalları vs. Kural gelmeli yalan haber yapan varsa 3. Uyarıdan sonra kanal kapatılsın mesela. İster övme olsun ister eleştiri olsun doğrularla yapılsın yalanlarla değil.
Kadının terör örgütlerine desteği ortada, sözde ermeni soykırımını da onaylıyor, dini inançlarımıza da saldırıyor. en ağır cezayı almalı. dağdaki teröristten eksiği yoktur fazlası vardır. dağa çıkan terörist ölümü göze alarak canını tehlikeye atıyor, hanımefendi makam koltuğunda onları övsün, tevşik etsin. hiç bir ceza almasın üstüne üstlük Atatürkçü geçinenler de onu desteklesin, pohpohlasın. yok öyle bir dünya!
Bu da sabah gazetesinin ölen kişiyle olan başlığı. Bunlara neden ceza yok? Bülent Arınç AKP sözcüsü iken o da anıyor bu kadını ona neden ceza yok? 9 yıl önce ne tweetler atanlar ne foto çekilenler vardı en yakın örneği ekonomi bakanı ona neden ceza yok? Boş yapma boşuna herkes farkında kafası ve yüreği yetenlerin
Fikre yasak olmamalı. Demokrasi varsa, her türlü fikir beyanı özgürce yapilabilmeli. Sadece kişi hakkına karşı yapılan sözlü hakaret, iftira.. vs durumlar hariç. Devlet, inanç, milliyet.. vs kavramlara yapılan hakaretler ya ceza almamali veya düşük cezalar uygulanmalı.
nasıl ceza almasın? dağdaki terörsitten daha ağır cezayı almalı. dağdaki canını tehliye atıyor, şehirdeki rahat koltuğunda yazsın, hakaret etsin, dağdakileri teşvik etsin, finanse etsin ceza almasın. yok öyle bir dünya.
İşte lafi yiyince böyle engellersin. Once siz bir kendinize bakın fettullah sevici ikiyüzlü sözde müslüman takilanlar.. Millete hakaret etmeyi üstünlük sayiyorsun belki ama battiginin farkinda olamayacak kadar zeka fukarasisin.