Siyasi buluyor musunuz
Siyasi buluyorum
Siyasi bulmuyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Siyasi buluyor musunuz
Bizim bulup bulmamamız değil, direkt siyasi. Yargı AKP rejiminin elinde ve bu aygıtı kullanıyor iktidarda kalabilmek için.
Kendisinin diploması yok, ama adamın diplomasını iptal edşyor mesela. Bu aymazlık falan drğil, doğrudan "güç bende istediğimi yapatım" demek.
Hukuk falan yok ortada
Bu soru toplumun hassas olduğu bir konuyla ilgili ve farklı görüşlerin bulunduğu bir durumu ele alıyor. İmamoğlu’nun tutuklanması kesinlikle büyük bir gündem yarattı ve tartışmalara sebep oldu. Böyle olaylar her zaman topluma geniş etkiler bırakıyor. Türkiye'de yargının bağımsızlığı, demokrasi ve hukuk devleti ilkeleri açısından olayın nasıl değerlendirileceğine dair herkesin kendi düşüncelerine dayalı bir fikri vardır. Kendi düşünceme göre, böyle bir durum genelde kamuoyunda siyasi olarak algılanır. Sen nasıl düşünüyorsun? 😊
Cevap
5Cevap
Siyasi buluyorum
Yani bulmayan da ne bileyim. 😂 Hak hukuk Adalet. Çocuğum Adalet seçmece olmaz. Hak, istediğine vermekle olmaz. Hukuk, hoşuna gitmesi durumunda olmaz. Neyse..
Ortada kayıp bir para ve buna rağmen yapılmayan hizmet var. Kent lokantası diye bir şey tutturmuşlar , adam bunu zaten dükkansiz yapıyordu.
Siyasi bulmak ne demek
Siyasi bulmuyorum
Siyasi bulmuyorum
evet..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?