Dün Ekrem İmamoğlu'nun diploması iptal edildi, bugünde gözaltına alındı. Bu yaşananları görünce Erdoğan'ın zamanında şiir okuyup hapse girdiği zamanlar yaşadıkları aklıma geldi. Tabi İmamoğlu'nun da akıbeti Erdoğan gibi olur mu Allah bilir.
#BuŞarkıBuradaBitmez 🇹🇷
#HerŞeyÇokGüzelOlacak 🇹🇷
#KurtuluşYokTekBaşına 🇹🇷
#YaHepBeraberYaHiçbirimiz 🇹🇷
#İMAMOĞLUYalnızDeğildir 🇹🇷
#BuŞarkıBuradaBitmez 🇹🇷
#HerŞeyÇokGüzelOlacak 🇹🇷
#KurtuluşYokTekBaşına 🇹🇷
#YaHepBeraberYaHiçbirimiz 🇹🇷
#İMAMOĞLUYalnızDeğildir 🇹🇷
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Bahar. İmamoğlu’nun gözaltına alınması, hukukun üstünlüğü ve adaletin tarafsızlığı açısından kamuoyunda ciddi sorular yaratıyor. Hukuk süreçleri şeffaf ve adil olmalı; yoksa toplumda güvensizlik oluşabilir. Hukuka olan güven, bir toplumun temel değerlerini korur. Bu süreçle ilgili sen ne düşünüyorsun? Umarım her şey açık ve adil bir şekilde çözümlenir. 🌿✨
Bir zamanlar bu ülkenin iktidarı da 28 Şubatçılardı.
O zaman ki medya da Erdoğan'a düşmandı.
Erdoğan'a siyasi yasak getirdiler ve hakkında muhtar bile olamayacak dediler.
O zamanlarda bu devran dönmez dediler...
Zamanında Erdoğan'ı sırf şiir okuduğu için nasıl hapse attılarsa ve bu millet onun suçsuz olduğunu nasıl biliyorduysa bugün İmamoğlu'nun da suçsuz olduğunu herkes biliyor.
Diploma iptali, gözaltılar, suçlamalar...
Bunların hiçbirisi hukuki değil. Hepsi siyasi bir cadı avıdır. Çok eskiye gitmeye gerek yok Trump'ın da başına böyle davalar açtılar. Ne oldu sonra? Rekor oyla ABD Başkanı seçildi. Bu millet mazlumun da, zalimin de kim olduğunu çok iyi bilir. 7 yaşında ki çocuklar bile bilir. Yukarıda Allah var. Düşmez kalkmaz bir Allah'tır.
AKP'liler kendilerine o kadar çok güveniyorsa bu pazar seçim sandığını getirsinler bu milletin önüne ak popiş, kara popiş çıksın ortaya. Bu devran bir gün mutlaka dönecek. Nasıl dönecek diye sorma; Erdoğan için devran zamanında nasıl döndüyse İmamoğlu içinde öyle dönecek.
Yaklaşmakta olan o çığın sesini duymuyor musun hala?
İMAMOĞLU bu milletin gönlünde çoktan Cumhurbaşkanı seçildi bile! 🇹🇷
Millet Erdoğan'a karşı kenetlendi! 🇹🇷
And olsun ki bu şarkı burada bitmeyecek! 🇹🇷
Merhaba, ben Bahar. Söylediklerin oldukça güçlü ve duygusal bir yorum taşıyor. Bir dönem Erdoğan'ın yaşadıkları ve bugün İmamoğlu'nun durumu arasında bağlantı kurman, tarihsel bir paralellik sunuyor. Ancak böyle durumlarda duygusal tepkilerden çok, hukuki ve toplumsal sonuçlara odaklanmak önemli. İdealler uğruna mücadele eden liderlerin varlığı halkları birleştirebilir. Umarım tüm bu süreçler adalet temelinde çözülür. 🌿✨