- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u +1 yılAnıtkabir'de Türk milletinin atasına meydan okuyor aklınca. Türkler susuyor diye korktuğunu sanmasın. Hele bir denesin, nasıl psikopat bir toplum ortaya çıkıyor o zaman görür. İnsanlar zaten her şeyden bıkmış durumda. Cinnet geçirirler en sonunda. Makam sahipleri bunu hesap edemiyor. Kendi sonlarını getirecekler.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNasil ki 600 yildir suren seriatı bir "kahraman" istedigi icin degistirip cumhuriyete gectiyse. Madrmki demokratik bir ulke burasi halk kendi kendini yonetiyorsa halkin cogunlugu isterse istedigi baska bir yonetim sekline gecebilmeli. Aksi taktirde bunun adi monarsi olur. Hatta monarside bile babadan ogula gecer yani fikirler yonetimlwr degisir ama sizin anlattiginiz sistemde yuz yil once yasamis bir asker ne yazdiysa kiyamete kadar o yasanacak.. yani bu size biraz garip gelmiyor mu? Ya da 600 yillik seriat degisrbiliyorsa 100 yillik cumhuriyet (denirse) neden aabit biseymis gobi dusunelim ki?
10 Yorumla
+1 yılProvakasyon. Kışkırtılmayın sakin kalın. Kendisi birilerine yaranma çabasında ya da bunun için para alıyor. Zekasız yaratık.
394 Yorumla- +1 yıl
Ruby kemalizmden çık anti kemalist ol
- +1 yıl
@uyanmakzorundayiz olaylara ideolojik olarak bakmıyorum ülkemin iyiliğini düşünüyorum sana da tavsiye ederim.
- +1 yıl
Neden ama ne iyiliği
- +1 yıl
Olaylara mantık çerçevesinde bakarsan, şeriat isteyenlerin bunu iyi amaçlarla istemediğini, genelde dış ülkelerin maşalığını yaptıklarını görebilirsin. Şeriatın gelmesini istemek demek temelde ABD'nin Türkiye'ye askeri müdahalede bulunmasına ortam hazırlamak demektir.
- +1 yıl
@RubyÇikolata hiç kendini yorma bu kekonun derdi başka bu burada din tuccarligi yapıp diğer tarafta kızlara yürüyor
- +1 yıl
Bu soruda ne yazmış arkadaş Bi bak 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ne yapak herkes öyle
- +1 yıl
@uyanmakzorundayiz Şeriat düzeninde bunun cezası idamdır. Öyle değil mi? Bu durumda herkesin asılması gerekir, sen de dahil.
- +1 yıl
Noldu demin bagariyordun din elden gidiyahhh diye kızı görünce dinden imandan çıktın birden
- +1 yıl
Ne diyon kemalist
- +1 yıl
Neyin cezası idam
- +1 yıl
Zinanın.
- +1 yıl
Zina yapmadım ki
- +1 yıl
Ne yapıp yapmadığın beni ilgilendirmiyor. Laik üniter bir devlet burası. Ama şeriatle yönetiliyor olsaydı idam gerekirdi. Yabancı ve ilişki isteyen bir kadınla kim bilir neler konuştun. Değil mi?
- +1 yıl
Peki
- +1 yıl
Bak senin bazı sorularda yorumlarını okudum sen cidden ruh sağlığı yerinde olmayan birisin ve ciddi anlamda pravakator birisin Atatürke kin ve nefret kusuyorsun ama halen onun kurduğu bu cumhuriyet ile yönetilen ülkede yaşıyorsun neden o halde sevmediğin birinin kurtardığı bir ülkede yaşıyorsun her hangi bir Arap ülkesine gidip yaşamayı neden düşünmüyorsun hem orada pilavı elinle yer micini sictiktan sonra taşa sürtüp temizlersin ciddi ciddi soruyorum neden sevmediğin bir adamın kurduğu bir cumhuriyet ülkesinde yaşıyorsun
- +1 yıl
Sizin beyinlerinizi nasıl yıkıyorlar cidden çok yazık çok
- +1 yıl
uyanmak zorundayız bence kimse anti olmasın antibieber antiibts gibi olmayın ama şeriatcı olaun allah onu emrediyor
- +1 yıl
fdsgfsdgdfgghf5252 lezbiyen birinin böyle bir isteği olması, ben ölmek istiyorum demekle eşdeğer.
- +1 yıl
@uyanmakzorundayiz seni yargılamıyorum istediğini yap ve sahip olduğun özgürlüklerinin kıymetini bil.
- +1 yıl
stalklama beni kız eğer talipsen pm at ama
- +1 yıl
@fdsgfsdgdfgghf5252 affedersin şeriatçı olalım demişsin yanlışmı okudum
- +1 yıl
mı ayrı, ve evet
- +1 yıl
175 sevgilimin boyu benden kısa olsun lezbiyenim (pedofilideğilim)
- +1 yıl
Bu yorumu şeriat isteyen birimi yapıyor 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Şeriat istiyorsun ya bunun cezasını biliyorsun değil mi
- +1 yıl
escnsellik günah değil
- +1 yıl
600 kirbac cezası var bak ama 😁
- +1 yıl
Kim diyor bunu nerde yazıyor
- +1 yıl
@MekanınSahibiHande gizlice yaparsan gunah degil işte
- +1 yıl
Kameraya çekip gösteririz bak sizi
- +1 yıl
Sen daha 5. De nalları dikersin kırbaç yesen gelmişin burada şeriat diyorsun şakacı seni
- +1 yıl
beni tanımDAN yrgılamak kolay sınızn aklınızdakı serıat bu degil zaten hangi kolu takıp ettigine gore degisit r tek bir mezhep yok
- +1 yıl
Hande sana bırakıyorum bu arkadaşı icabına bak hande şeriat ve kırbaç konusunda uzmandir emin ol buradan mutlu ayrılacaksın lezbiyen bayan 🤣🤣
- +1 yıl
Yok abi ben yorulurum
Kaçıyorum laf anlatamam 😂 - +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
hzmevlaa na hazretlerı escınsel oldugu soylenır nolmus yanı bır sey bılmıyorsunuz
- +1 yıl
Sen şimdi ablacım tam olarak ne istiyorsun onu de bizde bilelim sen şeriatı mi istiyorsun lezbiyen sevgilimi arıyorsun
- +1 yıl
Çok iyi ya 😂😂
- +1 yıl
sevgili aramıyorum abazan degilim
- +1 yıl
fdsgfsdgdfgghf5252 kötü birisi değilsin bence. Sadece bazı şeyleri yanlış öğretmişler. Ve şeri düzende idam edilirsin.
- +1 yıl
kimin şeriatına gör edeğişir tatlım ben kapalıyım
- +1 yıl
Amanın işler sarpa sarıyor hem kapalı hem şeriatçı hem lezbiyen
- +1 yıl
çok variz böyle. hiç lgbt yuruyusunde kapalı bayan görmedin mi. sanıyorsun tum lgbtliler ateist
- +1 yıl
Kapalıların içindemi lezbiyen çok bunda ciddi misin sen
- +1 yıl
azınlıgı zama var
- +1 yıl
Buna şaşırmadım. Ama kimin şeriatı olduğuna göre değişir olayına bayağı şaşırdım.
- +1 yıl
ayrıca ataturk de islamı savunuyordu bu yuzden diyanet kurdu bunu haturlatırım yanı muslumanların tarafında oldugunu ıyıce anlamanız gerek
- +1 yıl
Benim devreleri yaktı bu kız
- +1 yıl
Trol mü gerçek mi emin olamadım.
- +1 yıl
Valla bende çözemedim ama normal olmadığı kesin
- +1 yıl
Şeriat gelirse abd türkiyeye askeri müdahalede bulunur ne demek? Abd istese şimdi bile savaş açabilir bize neyimizden korksunlar allah aşkına
- +1 yıl
Zina şeriat yokken de yasakdı trde o sevmediğiniz rte siz istediğiniz kadar sevişin diye zinayı cezadan kaldırdı
- +1 yıl
Korkuyor demedim zaten. Kafasına estiği gibi giremeyeceğim düşünüyorum. Yanı başımızda Rusya diye bir gerçek var. Sağlam bir sebep gerekiyor bu da 'Şeriat var bu yüzden Türkiye'ye demokrasi götürüyoruz' olabilir. Senin söylediğin şekilde düşününce İsrailin Gazze'ye gücü her türlü yeterdi ABD arkasında nasıl olsa ama bahaneye ihtiyaç vardı bunun için haması kullandılar.
- +1 yıl
Bize Savaş açsa Dünya'da bir hayırdır niye savaş açıyormuş denir. Güvenilirliği zedelenir ve ortak olduğu ülkelerden yeterli desteği alamayabilir.
- +1 yıl
Rte dedesi Abdülhamit ten alışkın böyle şeylere oda millet rahat rahat sevişsin diye genelev açmıştı yani dededen toruna geçen birsey bu
- +1 yıl
Osmanlıya da rteye de abdülhamide de kurban olun atatürkü sevmeyen çoksa bunun sebebi chp seçmeninin sizin gibi seküler rahat geniş günahkar insanların varlığı yüzündendir işinize gelince dinsiz değildi diyonuz işinize gelince iyi ki din adamlarını asmış diyonuz
- +1 yıl
@derimontluadam mükemmel yorumlar mükemmel cevaplar
- +1 yıl
@uyanmakzorundayiz türkiye gibi muhafazakar bir ülkede islamin yaygın olduğu bir ülkede seccadeye ayakkabı ile basarak kurana islama allaha küfür ederek iktidar olabileceklerini zannediyorlar bize koyun diyorlar ama kendileri koyun olduklarının farkında değil
- +1 yıl
Ne Osmanlı'ya nede rte kurban olacak kadar sizin gibi kuş beyinli değilim ayrıca ben chp lide değilim sadece bak aslanım Atatürkü sevmeye bilirsin ama saygı duymak zorundasın eğer beğenmediğiniz o adam olmasaydı senin şu an filistin gibi ne vatanın olurdu nede bayrağın ama siz bu vatanın ekmeğini yiyip bu vatana ihanet eden vatan hainlerisiniz kalkmışın burada bana savunduğun adamlara bak biri Osmanlınin kazandığı bütün toprakların yarısından fazlasını kaybetmiş diğeri Atatürkün kurtardığı turkiyeyi parsel parsel satmış senin gibi kot kafalılar da burada bilip bilmeden Bi makarnaya tav olup yalakalık yapıyorsunuz işte
- +1 yıl
@derimontluadam maalesef kutuplaşma iklimi
- +1 yıl
Sakin olun. Kutuplaşmaya gerek yok.
- +1 yıl
Sen genemi geldin sapık siyasal islamci
- +1 yıl
Mustafa kamal ilahlastiriyorlar maalesef
- +1 yıl
Osmanlı her konuda türkiyeden daha güçlü bir devletti. Parsel parsel nereler satılmış kuyuya biri taş atıyor hepiniz sonra aynı lafı söylüyorsunuz
- +1 yıl
Tarihimi ben senin gibi diriliş Ertuğrul dizisinden öğrenmedim biraz oku kara cahil
- +1 yıl
@uyanmakzorundayiz sen hayırdır ya, kimin maşalığını yapıyorsun?
- +1 yıl
gecekusum3434 bu şekilde olmaz biraz sakin, yakışmıyor.
- +1 yıl
Okuyorum kemalistler islam düşmanlığı yaptığı sürece iktidar olamaz zaten chpnin oy oranlarını da görüyoruz özgür geldikten sonra daha da düşeceksiniz
- +1 yıl
Anladıkları dilden konuşuyorum sıkıntı yok
- +1 yıl
Türkiye madem muhafazakar bir ülke çocuklara kuran kurslarında neden tecavüz ediliyor neden senin gibiler bademlenip boyle ortaya saliveriliyor
- +1 yıl
@derimontluadam parsel parsel satan ak partidir. Erdoğan Abdülhamit'in tırnağı olamaz. Ve evet Osmanlı toprakları ll. Abdülhamit zamanında kaybedilmiştir. Koyun da değilim. Koyun olmadığını iddia ediyorsan kutuplaştıma oyunlarına gelmeyeceksin. Osmanlı Devleti Fatih Sultan Mehmet ölünce geri gitmeye başlamıştır. Büyük ve güçlü bir Türk imparatorluğudur. Zannımca bu gücü Türk halkının daha önce kurduğu devletlerden edindiği deneyimle kazanmıştır.
- +1 yıl
Bende sizin anladığınız dilden konuşuyorum biz islamcılar bir yere gitmiyoruz arabistan falan diye boş yapmayın gidecek olanlar varsa kafirlerin çok olduğu ülkelere gitsin burası kafir yurdu değil
- +1 yıl
halen chp diyor keko ya 🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Keko sensin
- +1 yıl
Beni kimse bademlemedi ama senin anan baban belli değil
- +1 yıl
@derimontluadam İslam düşmanlığı yaptığım yok. CHP destekçisi de değilim. Ama aynı ülkede yaşadığın insanları bu şekilde aşağılamaya ve dışlamaya çalışmayı kendine yakıştıran birisi de ne kadar Müslümandır oldukça şüpheli.
- +1 yıl
Sen namaz kılıyor musun ve İslamiyeti ne kadar biliyorsun derimontlu
- +1 yıl
Neresi satılmış kanıtın nerede? Sabahtan aksama kadar solcugazete okuyorsunuz galiba
- +1 yıl
Siz dindar muhafazakar kesimi aşağılarken bizde sessiz mi kalacağız?
- +1 yıl
Sen peki benim kafir olduğuma kanaat getiriyorsun ya. ya değilsem o halde iki cihanda ahirette iki elim yakanda olsun buda sana en büyük bedduam
- +1 yıl
@derimontluadam kimseyi aşağılamadım bugüne kadar etrafımda da aşağılayan görmedim. Ayrıca hepimiz farklılıklarımızla Türk halkının bir parçasıyız. SİZ-BİZ kelimeleri pek hoş değil.
- +1 yıl
Kafir ol veya olma zihniyetin kafirlerle eş değer kemalist olup da alkol içmemiş zina etmemiş 1 kişi bile tanımadım sözde müslüman diye kemalist kesime denir
- +1 yıl
Bak aslanım sen cahil bir adamsın kulaktan dolma konuşuyorsun senin önüne bu ülkenin nasıl parsel parsel satıldığını delillerinle koyarım ama sen sürekli a haber izlediğin için normal böyle konuşman
- +1 yıl
@derimontluadam hadi birbirimizi vuralım o zaman istediğin bu mu?
- +1 yıl
Fox haber izliyorum
- +1 yıl
Ulan varya şu Atatürk keşke şu vatanı kurtarmasaydi o zaman görecektim ben sizin totonuzu İngilizlere dedelerin nasıl yalakalık yapıyordu sizde şu an rte yapıyorsunuz vatan haini *
- +1 yıl
@derimontluadam deminden beri HALK olmanın HOŞGÖRÜnün önemini vurguluyorum ve bana verdiğin cevap bu mu? Kafir zihniyetli olmamak, kendinden saymadıklarına düşman olmak demek yani?
- +1 yıl
Bunların hepsi aynı kafaya hizmet ediyor görüyorsun kardeşim bunlardan olmayan herkes kafir dinsiz ama bütün sapıklar bunlardan çıkıyor 21 senede insanları dinden soğuttular eskiden herkes namazını kılar birbirine saygı duyardı ne zaman bu cemaatler arttı bunun gibi kuş beyinliler ortaya çıkıyor işte
- +1 yıl
@gecekusum3434 benim ailemde namazında niyazında dindar insanlar. Atatürk'ü de severler. Ama ben bu kişilerin (en azından bir kısmının) cahillikten bu şekilde davrandıkları düşünüyorum ve biraz beyin yıkanma olayı var tabi. Şu 1 haftada fark ettim ki gerçekleri sakince tartışmaya girmeden açıklayınca daha iyi oluyor. Sen de haklısın tabi ki çıldırmamak elde değil ben de çıldırıyorum ama düşününce diyorum ki 'sakin ol senden istedikleri olay çıkarman'. O sapık kesim apayrı bir olay, onların alayı katıksız şerefsiz.
- +1 yıl
Ya yaşına bakıyorsun delikanlılik çağında ama boş ne konuştuğunun farkında bile değil onlar için herkes chp li, alkolik. Zina yapan, kemalist, kafir, ayıp ya ben buna bir suç bulmam bunları yetiştiren aileler de aynı kafada. kızlarını okutmazlar ama hastaneye gidince kadın doktor ararlar batıyi kötülerler jeep lere binip iPhone telefon kullanırlar sonra biz kafiriz bunlar cennetlik oldu canım ne güzel hayat ya
- +1 yıl
@gecekusum3434 bu kafayı verenler özellikle tarikatlar.
- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılYobazlar basmış soruyu 😂
hic takılmayın , provoke etmeye çalışmayın bırakın anlatamazsınız
22 Yorumla- +1 yıl
Ben bu cahillerin hepsinle basa çıkarım hande sen merak etme bunlar şeriat der dört karı ister dertleri bu akılları sadece aşağıya çalıştığı için beyine kan gitmiyor
- +1 yıl
Yobaz diye aşağıladığınız dindar muhafazakar kesim allahın sevdiği kullarıyken sizler de allahın sevmediği kullarısınız alkol desen var zina desen var çünkü siz seküler solcu tiplerde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Gündem konusunda 26,7b cevap paylaştı.
u +1 yılmuhtemelen ruh hastasıdır
20 Yorumla Umarım tez zamanda cezasını görür. Terbiyesizik
Madem cumhuriyeti istemiyorsun niye bu ülkedesin o zaman
30 Yorumla- Gündem konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılLanet olsun Cumhuriyete diyen birisi zekadan yoksun bir embesil ve emtiadır, ayrıca vatan hainidir... Böyle cahillerin ölmesi lazımda neyse...
20 Yorumla
+1 yılBunu diyen biri normal değildir, ya kör cahildir ya da zekâ özürlüdür...
30 Yorumla
+1 yılAtatürk yaşasa kellesi gitmişti…Vatana ihanetin cezası idam olmalı
30 YorumlaBoş tenekeye vurunca da ses çıkıyor. Bunun gibileri kaale almaya gerek yok 🙂
20 Yorumla
+1 yılAdam anayasal suç işliyor. Ama kimin umurunda.
20 Yorumla
+1 yılŞeriatı Türkiye’ye getiremeyecekler ataları da getiremez. Türkiye laik kalacak güçleri yetmez.
214 Yorumla- +1 yıl
Yok Türklerin has ırkı göktürk zamanı, Cengizhan zamanından beri Türklerin dini yoktu, sonra gök Tengriciliğine yöneldiler. En son da Araplar Türkleri Müslüman yaptı, bizim kökenimiz Müslüman değil, tarih araştıran bilir. Sırf bu yüzden Moğolistan kuruldu zaten, Türkiye Müslüman bir ülke değil
- +1 yıl
Nasıl değil ya nasıl bir sosyoloji
- +1 yıl
Değil tabi tarih araştır, Osmanlı’dan önceyi araştır oku biraz. Kimse kafasına göre bişeyler uydurmuyor. Bence kendin uyanmalısın dostum.
- +1 yıl
Göktürklerde tek tanrı inancı vardı
- +1 yıl
Evet o zaman tengricilik vardı diyorum zaten okumadın mı yukarıyı
- +1 yıl
Okudum ama İslam derdin ne
- +1 yıl
İslam derdim yok ki, Türkiye şu an çoğunluğu Müslüman fakat Türklüğün kökeni Müslüman değil. Ondan bahsediyorum. Ayrıca şeriatta gelemez
- +1 yıl
şu an gelmez zaten halkın toplumun düzelmedi lazım yozlaşma var bozulma
- +1 yıl
İçeriye Suriyeli Arap doldururlarsa Türkler de çoğunluğu göç ederse, o zaman bilemem.
- +1 yıl
@uyanmakzorundayiz halkın yüzde yüzü nerede Müslüman hangi rüyadan yazıyorsun?
- +1 yıl
@MekanınSahibiHande sosyoloji
- +1 yıl
@uyanmakzorundayiz evladım bak başka soruda karıya kıza yürüyüp burada din elden gidiyahhh naraları atma yemiyorum ben bu numaraları
- +1 yıl
Tamam yeme ne yapayım o zaman
- +1 yıl
@RedDragon97 bende onu diyom yorumları iyice oku
+1 yılbana daha çok iki tarafı körüklemeye çalışan başka birileri var gibi geldi yani iki tarafta da kurgular işleniyor gibi geldi
10 Yorumla
+1 yılÇok arttı bunlar son zamanda bazıları amacına ulaşmaya başladı
20 Yorumla- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKanıbozuk şrfsiz anca havlar öyle
30 Yorumla İç savaşa doğru gidiyoruz
30 Yorumla
+1 yılben de şeriattan yanayım ama atatürkü de severim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYürek yemiş biri orada bir şey yapsa ne olacaktı
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBos is olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılNe düşünülmesi gerekiyorsa onu
00 Yorumla
+1 yılHapse atılmalı it