Ünlü Youtuber paylaştığı bir fotoğrafa gelen kötü yorumlara Twitter'dan isyan etti!

Bu insanların derdi ne !
Böyle insanlar yüzünden genç bir kız intihar etti. Ellerine ne geçti ki anlamıyorum! Sebebi ne olursa olsun hakaret ya da iğrenç sözler söylenmemeli bir insana ister istemez etkiliyor karşıdaki insanı.
İnsanlarımız o kadar vicdansız ve empatisizki sevmiyorsanız beğenmiyorsanız takip etmeyin kendinizi karşınızdaki insanın yerine koymayı öğrenin size aynısı yapılsa ne yapardınız?
Öyle klavye başında istediğin herşeyi yazamazsın karşındaki insan belki üzülüyorduk belki ağlıyordur belli etmez kimisi naif oluyor ama sizin gaddar kalbiniz olduğu sürece sizi hiç kimse sevmez herkes kendine bakmalı bazı şeylere tepkinizi hiç gostermiyorsunuz geliyorsunuz youtuber olsun sanatçı olsun hakaret ediyorsunuz aslında kendinizi anlatmış oluyorsunuz benimde sevmediğim insanlar oluyor ama ben gidipte kimseye hakaret ya da küfür etmiyorum izlemiyorum anlaşılan bir yaraniz varki gocunuyorsunuz.
Seydayi ilk çıktığından beri takip ederim ne bi baska kadına saygısızlığı gordum ne de asagilamasini.. Hicbir zaman çizgisini bozmadı. Bangır bangır yalak diyip insanların dış görünüşü ile dalga geçen bir ton estetik yaptırıp güzel bulmadığı insanlara yukarıdan bakan insanlara bayılıyorsunuz biraz kafası büyük diye kıza çirkin diyorsunuz. Kucuk bir kafaya sahip olsa yüceltir miydiniz onu da merak ediyorum
Başkasının mutsuzluğundan mutlu olan, eksikliğiyle kendini tamamlayan, oturduğu yerden yargı dağıtan insanlar var oldukça üzgünüm ama sonu gelmez.
Estetikli değildir çirkin diye dalga geçerler, estetiklidir önceki haliyle eğlenirler.
Ne yapsınlar ayaklar altındaki egolarını bu şekilde tatmin ediyorlar işte.
Cevap
4Cevap
ünlü biri olmus olsaydım ciddi anlamda kötü yorumları görmezden gelir alınmazdım ama bu hakaret edenlerin yapma hakı olduklarını göstermez
normal hayat gibi olsa yapamazlardı çünkü kimlikleri belli ama sosyal medyada istedikleri kişi olabiliyorlarr...
şeyda haklı hele birde kadınsan yandın. sanki birileri özellikle kötü yorum için sosyal medyaya giriyor işi gücü bu
Hiç biter mi Cem Korkmaz olayından sonra hala devam ediyorlar, sosyal medya fenomeni olmak için gerçekten güçlü bir psikolojiye sahip olmak lazım
şeydayı çok eskiden beri tanıyorum ve çok seviyorum 2 günlük tanımış insanlar saçma salak yorumlar yapıyorlar onlarınki sadece kıskançlık sadece Şeyda değil bir çoğu insana sosyal medyada rahatça sallayabiliyorlar gerçekten tiksindirici
off bunlarda hem burdan paraya para demiyorlar en lüks hayatı yaşıyorlar hemde eleştiriye gelemiyorlar hava atarken iyi ama yaşantıları ile
Vasıfsız kadın hiçbirinisamimi bulup sevmiyorum. Eleştiri kaldıramıyorlarsa her boklarını kameraya çekmesinler.
Bence göz önünde olan insanlar bunları da bilmeli milletin işi gücü yok laf atıyorlar ben böyle ünlü biri olmus olsaydım ciddi anlamda kötü yorumları görmezden gelir alınmazdım
Bu karıyı sevmiyorum ve niye sevmedigimi de bilmedigim için iyi olmuş
Sevmeyebilirsin ama hakaret edemezsin
Seviyorum ben bu kizi iyi konuşmuş
Dayanacak bu işi yapıyorsa ağlayacaksa yapmasın
Bu kim ya
beni başkan yaparsanjz siber zorbalığı bitiririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?