Güncellemeler
+1 yıl
Şeyden korkuyorum tutuklama falan gelirmi falan diye her şey karsilikli herkes birbirine laf ediyordu bisey olurmuu
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fan hesabimiz vardi anonim seekilde diger fanlarla birbirimize laf atiyorduk surekli tum fandomca yani hersey karsilikli oluyordu kimse bana dava edicem seni flan demedi ama ben tedirgin oldum hesabım sinirlandirildi tweet falan atamazsın uyarisi geldi hesaptan çıkış yaptım ama geri giremiyorum twitter bana bu uyarıyı yapinca hakkımda sikaywt mi oluyor her şey karsilikliydi çünkü herkes birbirine laf atiyordu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
dava ne ya sen de kufur et bıtsın iş XD
Ya karsilikli hakaret ediliyordu ama korktum bir an hesaplar da anonim isim falan yok yani bir şey olur mu ki
ipten buluyorlar twitter ip veriyor
Kimse beni aramadı kagit da gelmedi ama korktum iste çünkü hesap kisitlandi twet atamazsin yorum yazamassin mesaj atamazsin falan yazıyordu hakaretten dolayi
belki mahkemeye vermemıstır zaten savcılıga bildiriyorlar gelmesi zaman alıyor. Korkmana gerek yok. Cogu kisi dava veririm diyip kaçıyor kimse ugrasmak istemioyr
İnsallah bir sey olmaz inanilmaz korkuyorum sikayet olup olmadigini nereden öğrenebilirim
e devlette sana tebligatgelmesse sıkntı yok e devglete bakarak örenebilrsn
Twitter tehlikeli ortam
Bir sey olur mu çünkü hersey karsilikliydi
Korkma bi sey olmaz ahah şaka yaptım
Korkuyorum 😂 karsilikli desem yırtar miyim öyle bir şey olsa
Korkmana gerektirecek bir şey yok Siyaset yapmadığın sürece
Yok siyaset yapmıyordum ama karşılıklı hakaret falan oluyordu
Konu neydi
Canım ne tutuklanması kaç yaşındasın sen böyle şeylere inanıp korkuyorsun ne konuşmuş olabilirsin
Atiyorum benim favima biri kufur ediyor laf ediyor ben de ona laf ediyorum. Öyle
Bir şey olmaz uzatma
İnşallah olmaz tesekkurler
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!