Twitter tarafından yapılan açıklamada, bu yılın başlarında Türkiye içindeki kullanıcıları hedef alan ve koordineli bir şekilde sahte faaliyetlerde bulunan kullanıcı ağının tespit edildiği belirtilerek, “Bu ağın teknik göstergeleri ve davranışları hakkında yaptığımız analiz neticesinde sahte ve ele geçirilmiş hesapların AKP lehine siyasi söylemlerin yayılması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan için güçlü destek sergilediği görüldü. Bugün 7 bin 340 hesabı arşive ifşa ediyoruz” denildi.
Twitter'ın bu hamleyle umarım başı ağrımaz. Bu zamana kadar neredeydi bu twitter anlamadım da. Siz kararı nasıl buldunuz?
Twitter, Erdoğan için güçlü bir destek sergileyen 7 bin 340 hesabı ifşa edip, hesaplarını kapattı! Kararı nasıl buldunuz?
Üçü de demokrasi ve yargı sistemi güven vermeyen ülkelerden. 3 tanesi de korona kayıplarında doğru bilgi vermediğini ve bilgilerin şüpheli olduğunu söyleniyor. İstatistiklerde Türkiye'nin verdiği bilgilerin şüpheli olduğunu ve grafikte böyle yer aldığını görmüştüm.
Reisi çekemiyorlar değil. Ülkende demokrasi ve adalet iktidara göre değişirse dünyada reklam olursun. Neden diğer ülkeler yok? Demokrasi ve yargı sistemlerine güven üst seviyelerde.
Demokrasi ve yargı sistemi umurlarında olsa darbe yaptırdıkları ülkelere güzelleme yapmazlardı. Politik olarak karşılarında olan bir ülkeye bu şekilde müdahale etmeleri çok normal. Ak parti gelip Türkiye'de lgbt propagandası yapsa doğu Akdeniz'de libya'ya kadar gitmese Suriye'de PKK'nın Akdeniz'e çıkışını kesmese milli silah sanayisine girişmese şu an Twitter ak partili hesapları pohpohluyor olurdu. Ancak öyle değil işte.
Evet, AKPli troll'lerin patlaması iyi olmuş. Ama twitter kesinlikle masum değil. Hedefte Çin ve Rusya da var. Neymiş efendim bunlar propaganda yapıyorlarmış.
İsrail ordusunun sadece sosyal medya manipülasyonu için kurduğu birimleri var. ABD'nin YPG/PKK desteği için onlarca troll ekibi sürüldü. Twitterdan gık çıkmadı. Çin ve Rusya'ya sallıyorlar da hepsi yapıyor.
Bu arada Çin ve Rusya, ABDnin manipüle ettiği kitlelere karşı kendi icraatlerini savunurken, Türkiye'deki hep iç politikaya yönelikmiş. Bunda bile varoşuz anasını satiim
İstedikleri gibi sosyal medyayı kontrol ediyorlar. Çıkarları doğrultusunda istedikleri kişileri parlatıp istemediklerinin destekçilerinin hesaplarını bile kapata biliyorlar. Bende aktif bir twitter kullanıcısıyım nice trol ve yeni açılmış sadece karalama ve iftira yazan hesaplara denk geliyorum hiç birini kapatmıyorlar ama ne hikmetse bazı hesapların destek ve paylaşımları batıyor birilerine.
yanlış bir hamle olmuş. buda bir nevi ifade özgürlüğüne müdahaledir. ayrıca o kadar fanatik kişiler de daha çok hırslanıp daha aktif bu işe zaman ayırmaya başlayacaklardır.
“Eyyy Twitter sen kendini ne sanıyorsun?” diyecekler. Ardından Türkiye’de twittere erişim yasağı gelecek. Seneler sonra yargı kararı bozup tekrardan açacak.
bu sadece akepe ye yapilmis bir uygulama degil rusyaya da ozellikle putin destekci hesaplarinin fake hesaplarin dunyanin 4 bir tarafindan kapatildiginida biliyorum ce sirf rusya da degil :) yani bir gercek varki aktrol diye adlandirilan cok hesap var hatta ben bu sitede bile olduguna eminim :)
Aslında iyi yapıyorlar bir yandan, halklarını baskıyla yöneten liderlere bir çözüm bulmalı, ama tabi bununla kalmamalı. Bu sitede de var olduklarında kesinlikle hemfikiriz reis.
bu isi yani bu fake hesap kullanımını ilk baslatan ulke rusya putin :) bizim ulkemizde de ciddi bir hesap kullanimi var ustelik bu hesaplar yurtdisi ip li :) yani ne kadar titiz de davranilsa bu provakasyoncular bitmez malesef ama bunu hem haber hem bir bilgi olarak paylasman guzel eywallah :)
Dünden beri bu habere bakıyorum. Bu bizim ülkemizde ve dünyada bir çok ülkede olmuş. Tam açıklanmayan noktalar var. Bir şeyi kapatıyorsan kaynak gösterip olmuş yayınları göstermesi gerek. Troll twett atılmış diye kapatıldı, bakalım sonra ne olacak.
Bu lgbt veya başka parti kurum ve kuruluş hesapları kapatılsaydı herkes ayağa klkardı. Neyse yaptıkları bir tür düşünce özgürlüğüne aykırı bir eylem olmuş. Bunu bir chpli ve lgbti desdekçisi olarak yazıyorum. Ayrıca herkesin eşit haklara sahip olduğunu ve düşünce özgürlüğünün oduğunu savunuyorum.
Ya komik bir şey söyleyeceğim benim hiçbir siyasi söylemim olmamasına karşın beni de engellediler herhalde, asla giremiyorum Twitter'a. Ayıp ya. :)))))
Doğru hamle, o yüzden tür hesapların bir çoğunda saçma sapan paylaşımlar yapılıyor, diğer parti ve partililere küfür ediliyor. Yalan paylaşımlar yapılıp gündem haline getiriliyordu. Bu tarz paylaşım yapan hesaplar kim için olursa olsun kapatılmalı. Hatta bazı haber sitelerinin Twitter hesapları da bence kaldırılmalı. Böyle bir hareketten dolayı Twitter'a yapılacak her hamle boş hamle olur. Zarar vereceğini ya da Twitter'ın başının ağrıyacağını sanmam.
Twitter' ın artık Türkiye' de erişime kapatılması için harika bir neden. Zaten gezi olaylarından bu yana twitterda muhalif kesimin ya da sesini duyurmak isteyen birilerinin birbirine ulaştığı yegane platformdu. Paralı askerler de temizlendiğine göre kesin erişim yasağı gelir yakında.
Kimse adalet ve özgürlük naraları atmasın bir daha. Düşünceler özgürdür. Kimseye fikir beyanlarından dolayı yasak konulamaz. Bir kesime yapılan haksızlık öbür kesime yapılmıyor diye oh diyecek halimiz yok.
@süpernova37 Aynısı Erdoğan için değil de sol cenah biri için yapılmış olsaydı sen yine istediğini anlamış olacaktın. Boş versene sen bu aklama politikasını
Aynen öyle herifler ciddi ciddi belli bir siyasi görüşe karşı politika geliştiriyor sesini kısmaya çalışıyor bizim solcular ayakta alkışlıyor. Ciddi ciddi bizim solcuların hepsinin gönlünde bir darbe seviciliği var.
ingilizceniz varsa raporu okuyun. kapatılan hesaplar bir kişinin birden fazla hesabı olması ve tek elden işlenmesi. adamlar verileri incelediğinde ''akp gençlik merkezi''nden sistematik bir şekilde insanları linç eden bir grup tespit etmişler. bunu sadece türkiye'de değil, aynı zamanda çin ve rusya'da da yaptılar. ancak tabi buradan bile mağdura yatmak size yakışır. akp'nin 6000 kişi benim vergim ile troll olarak çalıştırmasını ben kabul etmiyorum.
İletişim başkanının resmî ifadesine mi inanayım yoksa siyasi propaganda yapan twittere ve ona şakşakçılık yapan yandaşlarına mı www.hurriyet.com.tr/.../altundan-kapatilan-hesaplara-yanit-twitterin-yaptigi-tarihi-skandaldir-41540624 Tekrar diyorum. Bu yapılan solcu kesim sayfalara yapılmış olsaydı bu alkışlayanların hepsi özgürlükten demokrasiden dem vuracaktı. Ama herkes kendi kapısının önüne bakıyor işte. Tekrar diyorum düşünceler özgürdür ve kimse fikir özgürlüğüne müdahale edemez. Minareyi çalan kılıfı hazırlar tabi ki. Bu propagandayı yapan twetter bahane olarak da bunu gösterdi.
şu attığın link sanki bir veri. bilimsellikten uzak dediği açıklamayı bile twitter'dan yaptı. belli ki sen de vırvır konuşan bir aktrollsün. fsi-live.s3.us-west-1.amazonaws.com/.../...ort.pdf alsana rapor
kendinizi ele verdiniz, paralı trollerin ip üzerinden tek merkezden tweet attığı kesinleşti. rusya ve çin gibi dünyaya bizi rezil eden bir grupsunuz. belli ki sen de onların arasındasın :D buda senin gibi bir vasıfsıza son cevabım :D
Sana iletişim başkanının konuşmasının Twitter propagandası ile ilgili olan sözlü metnini attım, veri mi diye tiye aldığın çarpıttığın şey gerçekleri değiştirmiyor. Kimse bana düşüncemi paylaştığımdan ötürü para vermiyor ama senin gibilerin kesinlikle demokrasiyle alakası yok. Fikir özgürlüğüne olan bakış açın kimin ne vasıfta olduğunu da gösteriyor ayrıca. Aynı şey başka kesime yapılmış olsaydı aynı düşünceyi savunmuyor olacaktın. Ama sen de haklısın senin de vasfın bu kadar.
Senin gönüllü akpartili olman paralı asker ordusunun varlığını değiştirmiyor. Milletin başini belaya sokup yalan yanlış tweetler atip surekli birilerini egmye şikayet eden asalak sürüleri vardi. Belki gönüllü akpli olarak sen de ayni seyleri parasiz yapiyorsundur ama bunlar hoş şeyler degil.
Paralı bir ordu olsa aralarına muhakkak muhalif görüşlü birileri sızar durumu ifşa ederdi. Zira trollük yapacak binlerce kişiyi eğitimli özel istihbarat elemanı yapacak değiller. Ancak böyle bir durum olamadığına göre sizin dedikodularınızdan başka trol ordusuna dair herhangi birşey yok. Hatta tam tersi CHP'nin medya örgütü var ki bununla ilgili pek çok görüntü paylaşıldı. En son da Fahrettin Altun hakkında sosyal medya çalışmasına yönelik görüntü paylaşıldı. Bunu hiçbir CHP'li de inkar etmedi o yüzden montaj mıdır değil midir muhabbetlerine girmeye gerek bile yok. Twitter da yalan ve yanlış twit atmak herhangi bir kapatma sebebi değildir. Zaten kapatılan hesaplarla ilgili raporda kapatma kriterleri yazılmış. Oraya bakarsan öyle birşeyin dikkate alınmadığını görürsün. Asalak kesim ise her tarafta var ancak bu da kapatma sebebi değil. Adamlar bu zeki mı asalak mı diye bakmıyor. Eğer Türkiye'nin Suriye'ye müdahalesini, PKK operasyonlarını, Libya çalışmalarını destekliyorsan ve eşcinsellik propagandasına karşı çıkıyorsan trol kabul ediliyorsun ancak PKK YPG CHP ip HDP gibi kesimleri destekliyorsan veya lgbtyi savunuyorsun cici üye oluyorsun. Yani mesela kullanılan üslup değil savunulan görüştür. Twitter Türkiye'de hoşuna gitmeyen görüşleri susturuyor.
Aynen aynen sen de gördüklerine inanmiyorsun kendine de gülüyor musun? Paralı örgütlük yapip bir de düşünce özgürlügune sığınmııyorlar mi allahimm. Kac kisi o troller yüzunden hapise girdi senin haberin var mi onlarin düsunce ozgurlugu yok muydu sirf senin gibi dusunmuyor diye teror örgutu mensupluguyla suclayan sen ve senin gibi parali troller. İsinize gelmeyince düşunce özgürlügü hadi ordan
Yuh yani ben hiçbir zaman sırf benim gibi düşünmüyor diye kimseye terörist demedim. Ayrıca kimse birileri Twitter da EGM yi etiketlediği için hapse girmez😂
@Bukern Kendileri her türlü trollük yaparlar. Chp lilerden çok trol hesap kullanan, millette yalan yanlış haberlerle algı oluşturmaya çalışan ve galeyana getirip sokaklara dökmeye çalışan başka bir kesim yoktur heralde. Gezi olaylarını organize edip kışkırtırken twetter neredeymiş acaba? Twetter ın ne kadar yanlı bir sosyal mecra olduğunu zaten biliyoduk bu yaptığıyla tescillemiş oldu
Galeyana gelinmesi gerekiyorsa gelinir elbet. Gezi olaylarinda eger insanlar sokaga cikmasaydi simdi oraya avm dikilmişti. Verilen büyük bir mücadele var ve siz bunu karalama pesindesiniz. Önüne gelene terörist de egmye şikayet et silivri soguktur diye korkut sonra ifade ve düşünce özgürlügu diye ağla. bir de yeşil benekle iyice biz burdayiz ona göre diye korku salmaya caliştilar en son iyi oldu oh
Bu adamdan bu kadar korkuyolar. Twiter da eklenmiş hiç şaşırmadım. Her yerde bir Erdoğan hazımsızlığı var. Avrupa da özellikle medya kuruluşlarında kara propaganda yapılıyo her fırsatta. Türkiye de de bir kısım tarafından hedef tahtasında. Adamın tek suçu ülkesi için çok çalışması ve dinini yaşamaya çalışan bir müslüman olması. Tam aksi olsaydı twitter da dahil pohpohlamak için büyük bir çaba sarfederdi herkes. Erdoğan ı hazmedemeyenler 1 bardak soğuk su içsin bir zahmet!!
ya of bir bos yapma ne diyosun ya. bir cumhurbaskani sirf musluman diye secilir mi arkadas. gormuyor musun ulkenin halini dolar olmus 7 lira yok cok calisiyo bilmem ne. ekonomi batiyo
Dinle ne alakası var bize ne onun inancından Ekonomi tarım hukuk eğitim ne halde Milliyetçiliği her fırsatta ayaklar altına aldılar ülkede huzur denilen bisey kalmadı
Bu kadar aptalca yorum yapılmaz bir siyasetçi bu oy verirsin gelir vermezsin gider zaten çoğu şeyi yanlış bağlılık Allah'a olur onlar aciz insanlar bu kadar büyütülmez bir insan
Ülkede huzur kalmadı, sırf Müslüman diye seçilirmi diyenlere, huzur kalmadı diyenlere gelsin sözüm topunuz gelin 1 Erdoğan etmezsiniz, Ekrem İmamoğlu diye şişirdiğiniz istanbulun anasını belledi, Ankara milleti haraca bağladı, Kemal kılıçtaroğlu her gün kendi söylediği yalana inan adam, AKP den ayrılma devşirme ali Babacan, Ahmet davutoğlu ülkeyi ingilizlere satma peşinde, Abdullah Gül Müslüman ayağında İngiltere kraliçesiyle içki tojuşturmada, ekmelettin ihsan oğlu istiklal marşının yazarını bilmemekte, yahu siz kimin evlatlarınız, daha düne kadar size Atatürkün itleri diyen hdp ile ittifak yapan sözde Atatürkçüler o lafı yerken neredeydiniz aceba, Twitter kim bir yasa ile erişimi engellenen bir site, ayrıca yarıdan fazla üyesi eskort olan Twitter dan mı bahsediyorsunuz, sadece bakıyorum üzülerek Atatürk uyansa kalksa yeminle söylüyorum Atatürkçüyüm diye ekmek yiyen ne kadar insan varsa asardı, hadeee şimdi başka kapıya
Evet ecdadımdan tapulu malım Osmanlı'dan, diyeceksinki Atatürk kurdu bu ülkeyi Osmanlı ya inan tüm askerler ve tüm Müslüman alemi oradaydı, kurtuluş savası, istiklal savası, Çanakkale savaşı, ve Atatürk Osmanlı'da bir subaydı ve Atatürkte benim ecdadımın mirası
Sen kimsinki satılık tarihi benim ülkemde gençlere aktarıyorsunuz, Abdülhamit hanı daha düne kadar tarih kitaplarında hain diye anlatanda senin zihniyetinde olan öğretmen ve milli eğitim bakanlığı idi sizin tarihten anladığınız bumu bu arada haddini bil mezun olmakla adam olunsaydı savunduğun zihniyetin zatı bu ülkede başbakan veya cumhurbaşkanı olurdu, eşşek sırtında o kadar kitap taşımış ama eşşek yine bizim eşşek
Sen öyle san zamanın ne alıp ne verdiğini ve yaşadığını Allah bilir ama şunuda iyi bil 4 yıl inşaat mühendisliği 2yıl mastır yaptım ve şu anda mimarlık okuyorum haberin olsun cahil dediğin insan halaaa okullarda okuyor daha verimli olayım diye ülkeme
Senin gibi klavye üzerinden okumuyorum 2 yıl kanada da çalıştım hemde Boğaziçi üniversiteli gençler vardı, dinsiz imansız vatansız satanist oradan bunlar çıkıyor tavsiyem sana insanları yargılamak yerine % 75 doğru desimse q %25 yanlışım vardır kabullenin kabullenelim bizim bu ülkeden başka gidecek yerimiz yok boşa galeyana gelmeyin
İşsizlik inan yok iş beğenmemezlik çok şantiyen biliyorum arkadaş ortamından biliyorum genelleme yapmak istemiyorum ama işsizlik bu ülkede 90da vardı 2000 dede ben iş bulsaydım gidermiydim kanadaya ama ülkem her şeyden daha önemli deyip buraya yine geldim, Amerika, ingilt3, Almanya, Fransa işsizlikten kırılıyor
@katie8m Diğer ülkelerin ne halde olduğundan haberin var mı senin? Yurt dışında hiç yaşadın mı? Global ekonominin ne halde olduğunu biliyomusun? Bilmeden konuşma çünkü kıyas yapacak bilgi sahibi değilsin. Ben yaşadım ve biliyorum. Erdoğan ile ne dertleri olduğunu ve her fırsatta neden yerden yere vurduklarınıda biliyorum ayrıca yorumumun altında boş yapan sensin!!
@zeytin_peynir06 Yerine gelebilecek hangi üstün başarılı siyasetçiyi uygun buluyosunuz acaba? O inince ülkeyi yönetme kabiliyetine sahip tek bir siyasetçi bile yok. Kukla siyasetçileri ne de çok seviyosunuz!
@zeytin_peynir06 Ön yargılarından kurtulsan iyi edersin. Fransa da yaşıyorum ve bir çok Avrupa ülkesini gezdim. Konu benim şehir dışına çıkıp çıkmamam değil sen sorduğum sorunun cevabını ver!!
Fransa da yaşıyorsan sen bu memleketin ne halde olduğunu nerden biliyosun? Madem orası kötü gel Türkiye de yaşa. İşte her kelimenden ne yalancı ne halt olduğun belli oluyor.
@zeytin_peynir06 o memleket benimde memleketim her yaz ve yılbaşında geliyorum. Hayır yurt dışında yaşıyo olmak inanılmayacak bişey mi de yalan söylediğimi düşünüyosun? Orayı da biliyorum burayı da ben senin gibi kuru sıkı atmıyorum. Gelicem zaten oraya merak etme en geç 1 sene sonra ordayım Allah izin verirse. Soruma cvp vermek yerine beni eleştirmenide anlamış değilim açıkçası
Senin sorunun cevabı; erdoğandan kat kat daha iyi yönetecek insanlar var. Şunu da söyleyin Avrupadan 10 bin euro ile gelsen burda 70 bin tl para yapıyor ve burda krallar gibi tatil yaparsın. Erdoğanı sevmen çok normal bu yüzden. Ama burdaki vatandaş evini zor geçindiyor. Ha bu arada halende inanmıyorum. Yalancı ve boş bir insansın. Yazdıklarımı beynin ile okursan anlarsın.
@zeytin_peynir06 senin gibi tartışmayı, karşılıklı fikir paylaşmayı hakaretle karıştıran insanlardan nefret ediyorum. Hakaretini sana iade ediyorum beyinsiz olan sensin. Senin gibilerle değil konuşmak tek keline etmek bike vakit israfı
bilgi ve donanima sahip olmadigimi da nereden cikardin:D kanada’da 1 sene exchange ile universite okudum, italya ve finlandiya’da da erasmus programi ile 1 seneligine okudum. Ayrica Bulgaristan dogumluyum cifte vatandasim yani. Emin ol senden daha iyi biliyorum. Siz Fransa’da yasiyorsaniz, bence siz doviz kurlarinin artmasina sevinen, Turkiye’ye gelince de catir catir bozdurup tatil yapan tiplerdensiniz:D Madem bu kadar seviyorsunuz baskani buyrun gelin burada yasayin:D
@katie8m Size de şöyle demek lazım o zaman madem memnun değilsiniz ülkeden, vatandaşı olduğunuz Bulgaristan a gidin! İtalya ve Finlandiya da kalsaydınız çok sevdiyseniz! Bu kadar saçma bir düşünce görmedim
Düşünce derken hahshs Ben son yorumumda hiçbir düşünce belirtmedim. Evet Bulgaristan vatandaşıyım ama Türküm. Muhalifim ve ben de bu ülkenin vatandaşıyım. Asıl ben sizin zihniyetiniz kadar saçma bir şey görmedim. Siz ne kadar Türkseniz ben de Türküm ve ülkemdeki bir şeyleri değiştirmek için çabalıyorum. Evet imkanım var evet istersem başka ülkeye göç edebilirm ama ben sizin aksinize kaçıp gitmiyorum. Yurtdışında yaşayıp da bu kadar vatansever takılmak saçmalığın daniskası açıkçası güldüm hahshs
@katie8m Hala saçmalıyorsun ben bir yere kaçıp gitmedim Zaten Yurt dışında doğdum ve büyüdüm. Yurt dışında yaşayan bir insan orayı da burayıda gayet net kıyaslayabilir. Ben gördüklerim ve yaşadıklarımı söylüyorum ve evet vatanseverim. Yurt dışında yaşıyor olmam beni daha az Türk yapmaz. Muhaliflik nankörlük be gözü körlük değildir ayrıca!!
Ve bunu diyenler seçim zamanında Abdullah öcalanın mektubunu okudular kırmızı bültenle aranan abisini de trt de devlet televizyonunda çıkarttılar çok garip değil mi
Taraflı bir olgu. Twitter kimseyi ve fanlarını hedef alamaz ifşa edemez. Yarın bizleri de partimiz yüzünden ifşa edebilir. Bunu yapmaya hakkı yok ve kişisel haklara saldırıdır. Benim partimde ileride bu kadar patlasa bizede aynını yapacak demektir. Kime değil neyin yapıldığına bakıyorum.
Twitter belli kesimlerin politik aracıdır. Hdp'yi pkk'yı ypg'yi chp'yi ip'yi lgbt'yi destekliyorsan sorun yok ancak Türkiye'nin Suriye operasyonlarını, terör operasyonlarını destekleyip kamalist eğitimi, Suriyeli ayrımcılığını ve ABD ambagosunu eleştiriyorsan sorun vardır.
@Bukern Ben listeyi incelemedim. Her renkten hesap askıda. Bu da twitter kimin elinde ise bu grupları basit oyunlarla birbirine karşı daha fazla keskinleştirmek için güzel bir kurgu olmuş. Fetöcü, pekakacı, AKP CHP MHP ve kim varsa her renkten hesap askıda. Hepsine sizi şikayet ettiler demiş. Ve bu gruplar hesabım neden şikayetler incelenmeden kapandı demek yerine harika bir şekilde birbirine saldırıyor. Akıl önemli. Sözümü yeniliyorum. "Kime yapıldığını değil adil olunup olmadığını incelerim."
Amerika'daki olaylardan sonra Rusya, Çin ve Türkiye'deki hesaplara el attılar neden onuda söyleyim. Siyahilere en çok destek mesajı muhtemelen bu hesaplardan geldi peki bu mesajlar samimi mi hiç değil. Tamamen provoke amaçlı yoksa bu hesaplar yıllardır vardı. Ayrıca, sanal dos saldırılarını izlediğimizde şu aralar Amerika'ya karşı aşırı bir yüklenme var.
Popüler kültürün ifade özgürlüğü de ancak bu kadar olurdu zaten. Eğer raporu okuyan varsa olayın sahte hesapla falan alakası yok. Suriye operasyonlarını destekleyen HDP ve CHP üzerine eleştiri yapılan hesapları kapatmışlar. Özgür düşünceyi savunma iddiasında olan insanları bu rezilliği savunması garip.
Bende hesabı askıya alınanlardan biriyim ve bu kapanan 2. Hesabım birdahada açıp o şerefsizlere para kazandırmayacağım erdoğanı desteklediğim falanda yoktu ama chp ve kamalizme düşmanım belkide bu yüzden uğraşıyorlar benimle.. en son özgür özele bir twit atmıştım ondan sonra askıya alınmış ve hiçbir sebep belirtmediler
Twitter'ın yaklaşık olarak 3 aydır gündeminde olan bir olaydı bu. Bana da sürekli olarak seçilmiş hesap olarak daimi anketler , öneriler geliyordu oradan biliyorum. Bilenler bilir twitter öyle herkese uygulamayı puanla misali bildirim postası göndermez.
Yok canım Twitter tamamen yerli ve milli o yüzden Türkiye'nin terör operasyonlarını destekleyen hesapları bulup sevgi pıtırcığı militanları koruyor. Ne dış mihrağı
Gereksiz siyasi propaganda yapmaya çalışan taraf ister sağ ister sol olsun ne varsa kapatılmalı zaten. Ama hiç fake hesap olmasa bile Recep Tayyip Erdoğan'ın ününün azalacagini düşünmüyorum. Ne de olsa BM'de tum devletlere karşı konuşmuş israilin karşısında israi sen neresisin sen nesin demis libyaya gittiginde tekbirlerle karşılanmış bir Cumhurbaskanindan söz ediyoruz. Gerekirse tum sosyal medya kapatsin ümmet icin bişiler yapmaya çalışanın adını Allah duyuruyor...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hahaha keşke chp trollerine de el atsalar. Ama atmazlar çünkü beraber çalışıyorlar. Hedef Türkiyenin bekasıdır herkes dikkatli olsun.
Hdp'yi pkk'yı ypg'yi chp'yi ip'yi lgbt'yi destekleyen bir çalışma yapılıyorsa güzeldir ama Türkiye'nin Suriye operasyonlarını, terör operasyonlarını, kamalist eğitimi, Suriyeli ayrımcılığını ve ABD ambagosunu eleştiriyorsan Twitter hemen gelir müdahale eder.
Asıl konuşulması gereken bu değil. Asıl konuşulması gereken, ülkenin iktidar partisinin kendi milletine küfretmesi için binlerce insana maaş ödüyor olması. Akp ve erdoğan dan daha büyük bir felaket görmedi bu topraklar. Allah belâlarını versin en yakın zamanda
Yine "dış minnaklar" 😀 artık sıkılmaya başladık. Sosyal medya hesapları durumu bizim nesile döndü. " kaybolunca üzülen birinin bulunca dayak atması gibi" 😂😂
Bu twitter kesin bir yasak alacak o zaman ama bahanesi ne olacak merak etmiyo değilim hayır sağlık bakanı da hep ordan son durumu bildiriyodu ordan öğreniyoduk yazık olacak şimdi😂😂
twitter yasaklanmalı yerine cumhurbaşkanımız yerli sosyal medya kurmalı çin ve rusya nın yaptığı gibi. Ottomanbook veya Turangucu gibi guzel bir isim de bulundumu tamamdır
Aynını chp için yapsalar ortalığı yıkardı sözde kemalistler ama akp ye karşı olunca işler değişiyor. Akpli değilim asla ancak gerçekler bunlar maalesef.
Nasıl yok bir twittera gir de bak ne kadar boş beleş varlıkların kayıtsız şartsız chp yi savunduklarını. En boktan şeyleri bile çk büyük olay gibi gösterip hedef yapmalarını
Böyle birşey yapmaya hakları varsa ki yoktur. Bunun akla ideolojik olarak Türkiye hakkında kara propaganda yapanların hesapları neden hâlâ aktif. Bunu sorgulamak lazım.
@Bukern bizim insanımız her şeye komplo teorisi uydurduğu için buna da şaşırmadım :) şurda birisi hakkıyla kazanıp bir tane son model araba alsa , ona bile edilmedik küfür kalmıyor. buna da şaşırmadım.
@Bukern tabi ki ne haddine , isteyen istediğini düşünür. düşünmezse asıl o zaman problem vardır. önemli olan her fikirdeki insanın sorunsuzca bir arada yaşayabilecek zihniyete ve olgunluğa sahip olmasıdır. akp zihniyeti kendilerinden başka her şeye düşman oldukları için böyle şeyleri anlayamazlar. biz 20 yıldır televizyonlarda önüne gelene rest çektiklerini , herkese bir yafta yapıştırdıklarını görüp alıştığımız için , böyle haberleri gördüğümüzde de şaşırmıyoruz. imam osurursa cemaat s*çarmış derler. doğru bir zihniyet olmadığı için , doğru yaklaşımlarda da bulunmuyor bu insanlar. aynıları benim evimde de var. dolar yükselse dolar lobisi , ambargo uygulansa dış güçler , avrupa birliğine alınmasak dış mihraklar , vergiler artsa pkk suçlu :D ben daha bir kere akp lilerin hatalarını kabul ettiğini görmedim. bırak hatayı kabul etmeyi , "acaba?" diye sorguladıklarını dahi görmedim. o yüzden bu tartışmalar boş kardeşim. ayrımcılığın karşısında olduğunu söyleyenler , en büyük ayrımcılığı yapıyor. bunu göremiyorsan , geçmiş olsun derim sana.
Twitter büyümüşte oyun kurucu olmuş derim. Bilmiyordu sanki daha önceden. Yeni öğrenmiş hasbam. İnsanların akıllarıyla dalga geçilmesini destekliyorum. Zaten çoğu geřîzěkălı
Söz konusu hesaplara denk gelmiyorsun sanırım. Siyasi hashtaglerde bile anlamsız şeyler yazan bir sürü hesap var. Ortada cümle yok, klavyede ortada çıkan harflere basıp yazmışlar gibi bir şey oluyor hep. O hesaplar bot mesela ve hiç de az değil sayıları. 7340 az bile sayılır hatta.
@mutantnproud sen Twitter raporunu okudun mu? Hdp'yi pkk'yı ypg'yi chp'yi ip'yi lgbt'yi destekleyen paylaşımlara birşey yapılmıyorken Türkiye'nin Suriye operasyonlarını, terör operasyonlarını destekleyen kamalist eğitimi, Suriyeli ayrımcılığını ve ABD ambagosunu eleştiren paylaşımlar trol kabul ediliyor. Bu senin gibi düşünmeyen insanların susturulmasından öte bir ülkenin iç işlerinde açık açık taraf tutmaktır.
KS bu haberi kaç gündür neden ilk sırada tutuyorsun yok Erdoğan’ın gitmesini isteyen bir düşünce yapısına sahipseniz açık açık söyleyin. Rahatsız olmaya başladım bu durumdan.
Zaten ak partinin troll teşkilatı olduğu biliniyor bunlara maaş ödeniyor. Ortalığı karıştırıp kaos ortamı oluşturup cebini dolduran çok kişi var. Onursuzlar bunlar.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Twitter, Erdoğan için güçlü bir destek sergileyen 7 bin 340 hesabı ifşa edip, hesaplarını kapattı! Kararı nasıl buldunuz?