AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
Yerinde bir karar. Nedense mutlu oldum...
Bizim liderimiz, sadece Türkiye'nin değil, tüm müslüman ülkelerin lideri.. Gavur'un k**ıçı kırık platformu çok da umrumuzdaydı!
Twitter yükleniyor yükleniyor lütfen bekleyin EROR sonuç bu😅
Yakında aynısını chp için yapar twitter özgürlük karşıtı bu twitter diye washington a yürür sığırların başı
Bu Twitter küfürlü paylaşım yapanlarıda bir ifşa yapsalar keske sürekli küfürlü sevgi sözlü mahniyetinde paylaşım yapan sayfalar var..
Yalan haber olduğu ortaya çıktı.
Siyasi tercihimi Instagram, Twitter ve Facebook haberlerine göre yapmıyorum. İstediğini açsın istediğini kapatsın. 😏
Görüşümün siyasetle alakası yok. Başkasının adına hesap açılmasını doğru bulmuyorum
iyi olmuş bence. Ayrıca Türkiye'de twitter i kapatsınlar. Zaten çoğunlukla ifşa videoları dolu.
😀😂😂
Sayın Başkan Recep Tayyip Erdoğan beyefendiyi yıkmaya kimsenin gücü yetmez o bir dünya lideridir kıskananlar çatlasın nerde hizmet orda reis Reisim seni Allah başımızdan eksik etmesin
Tamam hadi güzel bir uygulama diyelim Ama diğerleri niye kapatılmıyor sürekli yalan yanlış Propaganda yapanlar Erdoğan hakkında o açıdan da bakacaksın bu işlere...
Helal olsun Twitter’a. Çok iyi yapmış bu çomarlara.
pkk lıların hesapları kapanmamışsa bu işte biriş var derim.
öyle kapatılmaz, böyle kapatılır deyip twitteri Türkiyede yasaklamalı
Karşı olanları da kapatıyorlar yandaşlarını da twitter meydanı kime kalıyor? Barajı geçememişlere herhalde🤣
Twitter değil bildiğin Dijital Silah a. k.
Madem açıklaması bu yönde o zaman kapattığı 7.340 hesabın sahiplerinin yeni bir hesap açarak yine desteğe devam edeceklerini de akıl etseymiş 😏
Neyse bu da bize ayrı bir tecrübe kazandırdı.
Haberi yanlış anlamışsın çoğunluğu Aktroll olmasına rağmen muhalif provatakörlerin hesaplarıda kapatıldı.
Keşke İsimsiz Harekatı, Taylan Kulaçoğlu gibi provakatör muhaliflerde kapatılsaydı
Sen Twitter'ın raporunu okudun mu? Kapatılan hesapların ortak noktaları ak parti ve Türkiye hükümetinin politikalarını destekleyen içerikler paylaşılmış olması
Bu tarz şeylerin arkasında devletler arası siyasi ilişkiler olabilir. O kadar hesap ele geçirilmesi saçma geldi
ABD politikalarını dolaylı yollardan desteklemiyorsan trol ilan ediliyorsun.
Öyle aga biraz
Troll tek yonlu degil karşıt troller de engellendi mi? Feto terör örgütü trolleri peki?
Twitter kullanan vatan hainidir. Ajahsh
Hahha jsdsj yerli milli sosyal platformumuzu yapıyoruz sjdasjd
Evet yerli milli ucak, arama motoru arabayı yaptıgımız gibi 😀
Zaten bir şeyin başında yerli ve milli kelşmesini koyuyorlarsa bil ki koyun güdüyorlar ajshshs
Reyisle dans etmesinler yakında o da twitırı kapatır milletvekili n gotunbası oynuyo ya tivitirina bak
Bunun anlamı CHP yi Twitter yönetiyor... Gavurun yönlendirmesi ile kendilerine rota çiziyorlar...
Beyni olan düşünür.. Geçen hafta Türkiye 11000 Fetöcü trol hesabı tespit etti ve engelletti. Peki bu ne demek... Twitter beyninizi yönetir.. . Hangi ülkelerde trol hesaplar kapatılmış... Türkiye Çin Rusya.. Kim bunlar? Biraz beyin biraz beyin..
Ee satın aldıkları hesaplarla aktrolleri çalıştırıyorlar normal yani.
O yağcılardan diğer partilerde de var. Onlarda kapatılsa daha adaletli olurdu.
Anlamadım o sahte hesaplar kime karşıydı?
Muhalete
Fakat her yön için sahte hesaplar da var bir yazı tt olması için önce binlerce sahte hesap o yazıyı hücüm eder gibi twittliyor yani buna kaç defa şahit oldum işler kaşırık yani o yazı tt olunca da millet devam ediyor normal hesaplar ne işler dönüyor bilinmez
Temizleyeceklerini söylüyorlar daha da bakalım neler olacak göreceğiz.
Hdp'yi pkk'yı ypg'yi chp'yi ip'yi lgbt'yi destekleyen bir çalışma yapılıyorsa kapatılmaz ancak Türkiye'nin Suriye operasyonlarını, terör operasyonlarını, kamalist eğitimi, Suriyeli ayrımcılığını ve ABD ambagosunu eleştiriyorsan kapatılır.
21. yy demokrasisi böyle işliyor.
Çok yanlış bence hangi partiyi desteklerse desteklesin kapatılmamalı
Fazlasıyla gülünç. Keşke ülkemiz için bu kadar uğraş verilse.
twiter reisimizin mekanı zaten 10bin tane aktrollü var twiterde nezeman açık verse gündemi degiştirmek adına muhalefetten birine laf atıp gündemi deişiyorlar
Twitter zaten pek sevmem, milletin birbirini yediği birbirini linçlediği bir mecra sadece
Düşünce özgürlü diye ağlayan ikiyüzlü solcular bu kararı destekliyor. Solcular ikiyüzlüdür net.
Kiminkimi destekler onemli degilsir twiterin bol yemesi bence. Isine gelince ozgurluk falan filan.
Twitter tarafindan yapılan bu aciklamanin linkini paylasirmisin rica etsem
çok büyük bir şey inanılmaz büyük bişey ne denilebilir ki. millet uzaya giderken biz hesap kapatıyoruz bizi örnek alsın dünya.
hey rte benim KS hesabını da kapattırsana kurtulalım.
Bunu aynısını muhalif trollere de yapsa güzel olur!
yalan haber twitter zten teror propagandasından baska bir ise yaramaz
PKK'lı fetö'cü itlerin hesabını ifşa edecek hali yok ya
Gecen hafta bir belediye başkani sahte hesap zannedip resmi hesabından kendini övmüştü ayni ona benzemis bir fark yok
yeşil top vardı hepsinde hiç zorlanmamıştır toplarken 😁
Bunların bu şekilde müdahke etmeleri garip geldi açıkçası sadece tr değil çin ve rusyadan da baya hesap kapatıldı işine bakmak yerine siyasete karışıyor hedef haline getirebilir kendini
universitede kanada’da 1 sene exchange yaptim ve yarim donem de italya’da yaptim cok iyi biliyorum emin olabilirsin:D
Troll hesaplara inanan binlerce insan olduğundan dolayı yanlış algı yapılmaması adına sahte hesapların kapatılması iyi.
Yanlış karar isteyen istediğini yazmalı küfür olmadığı hakaret olmadığı surece
Tek kelimeyle muhteşem
keske Twitter da gruplar kadın marjinal gruplar var feminist onlarıda bir ifşalasar ne haccek olur acep
daha önceden kapatmaya çalıştılar DNS ayarları değştirip girdik
hesaplar kapanır yenileri açılır bu kadar kolay :D :D
Sizde fake hesap bol 😂
@ezginur2 iyi ki o kadar düşmedim 😂😂😂😂😂
Aktrollere büyük darbe akp tarafından maaslandirilan çakma tw fenolari onlar iste
Twitter'da ak partiyi savunuyorum. Şu güne kadar siyasi görüşüm nedeniyle kimseden hiçbir şey almadım. Aksini ispat etmezsen millete bok atan rezil bir herifsin demektir.
Seni kastedmedim birader uza
Basİtlik yapma
Yakinda ulkede twitter yasaklanirsa sasirmam
Twitter'a da veda etme zamanı.. yazık oldu.
Öyle hesapların kapatılması gerekmiyor mu? Neden Twitter'a da veda etme diye triplere girdin.
@Burjuvasyon senin gibi düşünmeyen insanların hesaplarını kapatmak gerekmiyor. Bu tüm etik değerlere aykırı.
Aynen kanka
@Burjuvasyon tabi gelmiş kime değerden bahsediyoruz orası ayrı konu😂
Önceki yorumların herhangi bir şekilde silindiğinden dolayı, öncesini göremediğimden dolayı. Hatırlamadım. Üşendim ve bunu yazdım.
Ha, tabi olum manyakmısın? Yazmadım o daha bir sinir ederdi gibi.
Yorumlarım herhangi bir biçimde silindiğinden dolayı
@Burjuvasyon yok dostum elde ne var biliyoruz o yüzden çok da bir beklentiye giremiyoruz merak etme😂
Kanka deminden beri seni kız zannediyordum, şimdi mavi olduğunu anladım buket bey. Benim yatmam lazım. Bu site mesayiden daha çok zarar veriyor beyne yav.
@Burjuvasyon haha tatlı uykular yalnız rüyanda beni görme 😂
Ufak bir açıklama; bu olay üzerine twitter kapatılır anlamında söyledim, illa açıklama yapmak gerekiyor burdaki insanların beyni olmadığını unutmuşum.
Bunlar yine acar baska hesaplar
Kapatılması güzel olmuş
Beklediğimden az olmuş
Alin size diktatörlük.. O zaman diger siyasilere de yapsin twitter çünkü Cumhurbaşkanından daha çok var muhtemelen onlarin
Sadece Twitter değil , kullanılmayan , sahte ve troll destekçi hesapların hepsi instagram ve Facebook gibi platformlardan da silinmeli
Zamaninda bu soruyu soran kapatilirdi. Hayirdir arkadaslar😂😂😂😂😂😂
Erdoğan Twitter a yasak getirse memlekette bazı kesim ayağa kalkar, ama Erdoğan a yapılınca yine o bazı kesim iyi olmuş filan der,
10 numara. Sahtekar insanlardan bıktık artık.
Twitter da kapanacak desene...
Twitter kapanır şimdi :D
😂😂😂🤣🤣🤣 him. Olur öyle şeyler
Tayyip amcam yine iş başında
Geç kalınmış bir karar
Çok iyi olmuş, ama anlayana.