Magazin Ünlü olmak ister miydin? laaps17 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ünlü olmak ister miydin? Evet ise, nasıl bir ünlü olmak isterdin Ünlü olmak ister miydin? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Sennia_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Sakin bir hayatım var ve mutluyum ama bir gün bir yazar olarak gündeme geleceğime inanıyorum 3 0 Yorumla
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl Magazin konusunda 368 cevap paylaştı. Ünlü olmak isterdim ama şak sakci istemezdim etrafımda 1 0 Yorumla
Excitement3417 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Karakterim ve kendi tarzim doğallim ile olmak isterdim 1 0 Yorumla
LadyHeard Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Magazin konusunda 978 cevap paylaştı. Evet ama Hollywood'a ünlü olmak isterdim, diğer türlü istemem 0 0 Yorumla
Similiss Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Timuçin Esen gibi olsam olur.Adamı herkes tanıyor hakkında kimsenin bilgisi yok medya görmüyor bile. 1 0 Yorumla
HaniBanaCay Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl bilim alanında olacaksa isterim bir mucit ya da bilimsel bir dalda ünlü olmak isterim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok isterdim ama Allah'ın aşırı sıradan olarak yarattığı insanlar kervanından olduğum için benim isteklerimin de hayallerimin de bi önemi yok 1 0 Yorumla
OnceUponATimee Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İstemezdim, göz önünde olmak bana göre değil. 2 0 Yorumla
Hep_Sen_ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet. İsterdim. Ünlü bir oyuncu olmak isterdim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sakin bir hayatım var ve mutluyum ama bir gün bir yazar olarak gündeme geleceğime inanıyorum
Ünlü olmak isterdim ama şak sakci istemezdim etrafımda
Karakterim ve kendi tarzim doğallim ile olmak isterdim
Evet ama Hollywood'a ünlü olmak isterdim, diğer türlü istemem
Timuçin Esen gibi olsam olur.
Adamı herkes tanıyor hakkında kimsenin bilgisi yok medya görmüyor bile.
bilim alanında olacaksa isterim bir mucit ya da bilimsel bir dalda ünlü olmak isterim
Çok isterdim ama Allah'ın aşırı sıradan olarak yarattığı insanlar kervanından olduğum için benim isteklerimin de hayallerimin de bi önemi yok
İstemezdim, göz önünde olmak bana göre değil.
sesimle ünlü olmayı isterdim
İstemem uğraşamam ben
Evet. İsterdim. Ünlü bir oyuncu olmak isterdim.
Evet ama sadece 1 günlüğüne
Kazandırdığı rahatlık için evet
İstemem
Hayır istemezdim.
Hayrrr
Kim istemez panpa
Evet
istemem
Evet
Yönetmen
Hayır istemem
Ünlüyüm zaten 😊