Kerem Bursinle aşk iddiaları çıktıktan sonra Murat Dalkılıç Hande Erçel'i sosyal medyadan silmişti! Bu olayın ardından Erçel Dalkılıç'ı sosyal medyada engelledi! Sız eski sevgilinizi ayrıldıktan sonra engeller misiniz?
Hande Erçel, Murat Dalkılıç'ı engelledi! Siz eski sevgilinizi sosyal medyadan engeller misiniz?
Bunlar ne ara ayrıldı? Ünlülerin hızına yetişilmiyor ya da ben magazinden oldukça uzağım. Sorunun cevabına gelirsek; rahatsız edici davranışlarda bulunmuyorsa engelleme gereği hissetmem. Takipten çıkmak yeterli olur.
Bu Hande Erçel denen kız da Eğitim yok, Yetenek yok, Vasıf yok. Anca Güzelligim övülsün Aşklarımla gündem de kalayım çabası var öyle Vizyonsuz boş bir insann. Güzellik başlı başına olcak bir şey değil Zeka olmadıktan sonra önemi olmuyor. Bu kıza ve hayranlarına acıyorum hoş hayranları da kendi gibi boş ve vasıfsız. Hande Erçel, Duygu Özarslan, Şeyma Subaşı, Şevval şahin kadınlığın yüz karalarıı
Hande ile aralarındaki diyalogu bilmiyorum ama genel konuşayım, eski sevgiliyi engellemek ezikçe değildir. Ama ben de medenice helalleşerek ayrılma taraftarıyım ama engellemek şart. Çünkü neden der isen, engellemeyince tekrar yazma ihtimali daha çok ve onu tam unutmaya başladıktan sonra geri gelip kafa karıştırması can sıkıcı bir durum..
En ufak ayrıntısına kadar herşeyi paylaşıyorlar " evet arkadaşlar eski sevgilim beni şildi bende engelledim şimdi basına sızmış gibi paylaşabilirsiniz bu haberi "