Sevgiliniz, hâlâ ona aşık eski sevgilisini sosyal medyada takibi bırakmamakta direniyorsa ne yaparsınız?

Bu aklının hala onda olduğunu gösterir, bu durumdan sonra sevgilim olamaz. Sosyal medya takibi ve benzeri şeylere pek önem vermem ki bu nedenden dolayı hayatımın hiçbir döneminde kullanmamışımdır. Ancak söz konusu ''eski sevgili'' ise gördüğüm an sorgulamadan biter benim için.
Çünkü mantıklı bir açıklaması olacağını sanmıyorum. Normal biri değil sonuçta, eski sevgili.
Benden ayrıldıktan sonra takip etmeye devam edebilir..
Ozaman beni takipten çıkarır, engeli yer defolur gider bu kadar basit 🎈
Takip başka bir şey aşık olması farklı bir şey Tabii takip etmesi ona hala unutamadığı anlamına gelir böyle bir şey zaten hiç kimsenin hoşuna gitmez şahsen ben olsam önce uyarır dım ama baktım hala aynı hareketine devam ediyor O zaman artık ayrılma noktasına giderim
Eski sevgilim eski sevgilisini takip edebilir problem yok. Bende yeni sevgilimi takip ederdim. Ayrıca ard arda üç sorunu yanıtladım. Garip hissettim. Sanki profilden yanıtlıyorum.
Cevap
35Cevap
takipten çık diye diretmem direkt ayrılırım.
Benimde eski sevgilim olurdu kendisi
Ayrılıktan başka çare yoktur gadası
Çok inat beni gerer. Eski sevgilisi ile takipleşeceği mantıklı bir gerekçe yok. Israrla takip ederse ilişkiyi bitiririm.
Benim sevgilim olamaz..
Çünkü kalbi hala o eskiye aittir
kalbi başkasına ait olan birisinin de hayatında kalmak istemem
Aklı ve kalbi hâlâ ondaysa ben kendim takipten çıkarım, yani aralarından çekilirim.
Sahipli insanlara açık değil kapılarım.
Bayanlarin hepsi sacmalamis. Bukadar kezban olmayin yahu. Sabirli olun aldirmayun haticeye degil neticeye bakin. Zamanla gecer. Az olgun olun trip atip basitlesmeyin erkeklerin gozunde
İstediği kadar takip edebilir..
Acı 'dan zevk alan birisi için yapılacak fazla yapılacak bir şey yoktur.. Bakar bakar kendi içini yer durur sadece..
Sevenlerin arasına girmek günahtır bile bile bu ayıba göz yumamam
Aksi taktirde en büyük değersizliği kendime herkesten önce ben yaşatmış olurum
Artık takipten çıkmayacağı bir eski sevgilisi daha olur. Ha beni takipten çıkabiliyorsa o zaman anlaşılır işin rengi
Kiskanirim rahatsiz edebilir ama benimde takip ettigim bir kac kisi var hic bir his yok.
Boyle bir seyse sorun etmem haliyle.
Kimin içi böyle bir davranışa el verirki benim gönlüm razı gelsin elbette tavır koyar ya o ya ben derim
Aklının hala eski sevgilisinde olduğunu düşünürüm ve aklı başkasındayken bedenen yanımda olmasını istemem 🌺
Hiç bir kadın eski müşteri leri ile iletişimi kesmez evlilikte bile. Tercih yapmasını istersen onları tercih eder
Kisas a kisas uygulanir bu durumda... o zaman bende eski sevgilimi takip ederim veya beni takip etmek isteyenlere izin veririm de olay biter
Basit..
O da eski sevgili kervanına katılır..
Önce konuşurum. Direniyorsa, o kişi geçmişim arasına girer 😉
Onunla olsun bana ne gerek varki.
Böyle şeylere tavizim yok asla.
Ben de eskilerimi takip ederim
Eski olmayanı bile eskiymiş gibi göstererek
Kudursun
halen başka birisine aşık birisi ile sevgili olmam en baştan
Bir umut var demek ki eskiden... Alır karşıma adam akıllı konuşurum böyleyken böylee ona göre diye..
ona derim ki o zaman bende benim eskiyi takip edeyim olur mu?
en ufak fırsatta beni aldatıcagını düsünerek tedbir alirim
Eğer öyle bir şeyi benden habersiz yapıyorsa kavuşmak nasip olmasın. Ben de keza aynı şekilde... Rabbim şahit olsun.
direnirsemi:) yahu ben adını andırmam boyle bırseyın bırde dırenecek..
Ben onu takipten çıkarım hayatımdan da çıkarırım o zaman rahatça istediğini takip edebilir kendisi
Israrcı olursa şüphelenirim , son bir kez daha rica ederim hala yapmazsa artık “eski” sevgilim olur.
Akli başkasında olan biriyle sevgili olmak çok saçma
Eski sevgiline git derim
Normalde modern biriyim. Ama asla bunu kabul etmem. Eğer takip ediyorsa mutlaka ona karşı hisleri hala vardır. Görmek istiyordur. Unutamıyordur. Ya ben ya o? Seçim onun.
istemiyorsa niye bıraksın ki. kıskançlık evliliğin cinayet silahıdır
kıskançlık sevgili, nişanlı ve evli ilişkilerin cinayet silahıdır
O zaman bende eski sevgikisi olurum benide sisyal medyadan takip eder
Söyledim halde silmiyorsa ona gitmesini söylerim içim yana yana
Aşık olduğunu ne biliyon
Het yerde yaziyor fazrz et soru iste😂
Aradan çekilirim güle güle derim
İlişki başlamadan biter.
Kıyamet kopar. Bağırır, kızarım
Özeline karışmam her birey özgürdür.
Önce parçalar sonra tüm kapıları kapatırım...
Ben kendisini bırakırdım.
Geçmişi ile yaşamaya devam eder
Kıçına tekmeyi basarım bende
Bos is der yoluma bakarım
Bende eski sevgilisi olurum
Ya o ya ben yoksa biter.
Onu eskileriyle baş başa bırakırdım.
Kimleri takip ettiğiyle hiç ilgilenmedim🤷♀️
Hadi yallah başka kapıya.
Yolları ayırma vakti...
Beni de takibi bırakmakta direnir
Bende eski sevgilisi olurum...