Eski sevgiliye sosyal medya ayarı! Eskilere laf sokmak için sosyal medyayı kullanır mısınız?

Twitter, Facebook, Instagram... Onları ‘sosyal paylaşım’ siteleri olarak biliyoruz ama artık eski sevgililere ayar verebildiğimiz, içimizde kalanları söyleyebildiğimiz en önemli platformlar oldular..
Eski sevgiliye sosyal medya ayarı! Eskilere laf sokmak için sosyal medyayı kullanır mısınız?
İşte eski sevgiliye verilen en ince ayarlar;

Sırf aklıma gelme diye National Geographic izlemiyorum.

Adını şifre olarak kullandım, ‘yetersiz karakter’ diye uyarı verdi.

Bazı insanları annesine babasına götürüp “Yaptığınızı beğendiniz mi?” diyesim var!

O kadar kirlisin ki, sırtına “Beni yıka” yazasım geliyor.

Azrail’e mesaj attım “Gel beni al” diye. O da mesaj atmış, “Şerefsizlere inat yaşa” diye.

Türkiye’nin bu yılki nüfusu açıklandı. Seni de adamdan saymışlar, ona yanıyorum.

Şarap gibi kadın olsan ne yazar? Ben rakı içiyorum.

Tuvalet kağıdına kalp deseni koyan firmanın alnından öperim. Aşkın ne olduğunu dümdüz anlatmış.

Hayat sana güzel. Mesela beyin kanaması riskin hiç yok.

Attığım her adımda seni düşünüyorum. Bir daha pisliğe basmayayım diye.

Hazır her şeyin fiyatı bu kadar artarken sana da zam gelse ya... Çünkü öyle ucuzsun ki!

Arkanı dönüp gidişinin ardından mükemmel bir yağmur yağdı. Ama gökyüzü bana mı ağladı, sana mı tükürdü anlamadım...

Size laf sokmak için böyle şeyler yazan oldu mu?
#Meczup