Twitter, Facebook, Instagram... Onları ‘sosyal paylaşım’ siteleri olarak biliyoruz ama artık eski sevgililere ayar verebildiğimiz, içimizde kalanları söyleyebildiğimiz en önemli platformlar oldular..İşte eski sevgiliye verilen en ince ayarlar;
Sırf aklıma gelme diye National Geographic izlemiyorum.
Adını şifre olarak kullandım, ‘yetersiz karakter’ diye uyarı verdi.
Bazı insanları annesine babasına götürüp “Yaptığınızı beğendiniz mi?” diyesim var!
O kadar kirlisin ki, sırtına “Beni yıka” yazasım geliyor.
Azrail’e mesaj attım “Gel beni al” diye. O da mesaj atmış, “Şerefsizlere inat yaşa” diye.
Türkiye’nin bu yılki nüfusu açıklandı. Seni de adamdan saymışlar, ona yanıyorum.
Şarap gibi kadın olsan ne yazar? Ben rakı içiyorum.
Tuvalet kağıdına kalp deseni koyan firmanın alnından öperim. Aşkın ne olduğunu dümdüz anlatmış.
Hayat sana güzel. Mesela beyin kanaması riskin hiç yok.
Attığım her adımda seni düşünüyorum. Bir daha pisliğe basmayayım diye.
Hazır her şeyin fiyatı bu kadar artarken sana da zam gelse ya... Çünkü öyle ucuzsun ki!
Arkanı dönüp gidişinin ardından mükemmel bir yağmur yağdı. Ama gökyüzü bana mı ağladı, sana mı tükürdü anlamadım...
Size laf sokmak için böyle şeyler yazan oldu mu? #Meczup
Eski sevgiliye sosyal medya ayarı! Eskilere laf sokmak için sosyal medyayı kullanır mısınız?
En iyi cevap susmaktır. Ayrıca bunlar bana fazla çocukça geldi. National Geographic'i bilenlerin birçoğu sadece hayvan fotoğrafları çektiğini sanıyor. Oysa National Geogrphic Dünya Kültür Miras Listesi'ndeki yapıtları ve Dünya'daki olağanüstü güzellikleri de inceler. Yani bir nevi doğal oluşumları, doğa güzelliklerini de fotoğraflar. Eski sevgili bu yönde ona bir cevap verse asıl kapak olan kişi bu çocukça sözü söyleyen olacaktır.
Şu Azrail'i de kullanmak moda. En çok güldüğüm ''Azrail bile ayağıma geliyorsa sen neyin tribindesin?'' sözü. Ulan Azrail senin canını almaya geliyor, asıl sen neyin tribindesin?
Edepli edebinden susar, edepsiz ''ben susturdum'' zanneder. Hiç umursamayan, sosyal hesaplardan da olsa eski sevgiliyi araştırmayan; kısacası onu hayatından tamamen çıkarıp takmayan bir kimse en büyük cevabı vermiş olur. ''Sen kimsin ki ardık seni umursayacağım !'' denmiş olur ama işin güzeli de bunu çenenden değil, yaşantınla ona hissettirmiş olursun. Cevabını da alır oturur aşağıya. Gururu yoksa peşine takılır, kıskanır, çatlar.
Espri bir yana, eğer eski sevgilim olsaydı zaten ayrılma sebebimiz çok güçlü nedenler olurdu. Güçlü nedenlerden ayrıldığım bir insanın ne adını ne de sanını duymak isterdim. Hayatımdan ve aklımdan çoktan çıkartmış olacağım o kişiye sosyal medyadan da laf sokmaya çabalamazdım.
eğer insanlar halen laf etme, bir şeyler söyleyerek "eski" diye tanımladıkları kişilere acı çektirme, üzme nispet yapma, sen olmadan bak harikayım gibi imalarda bulunmaya çalışıyorlarsa aslında ortadaki durum onu unutamamış olması, içinde halen onu seviyor onu özlüyor ona değer veriyor olmasıdır, kısaca henüz "eski" diye hitap etmek için erkendir. diye düşünüyorum. Eğer eskiyse eskidir, hiçbir anlam ifade etmeyeceği gibi, herkesin yeni ayrı hayatları hayırlı olsun denilip devam etmek doğrusudur.
Laf sokmak seviyeye bağlıdır, bunların hepsi +4 yaş laf sokma itemi. Gerçekten canını yakmak istiyorsanız görmezden gelin. İnsanın canını en çok yakan budur.
Hiçbir şey yazmayınca daha iyi değil mı ya? Bakıyor bakıyor hareket yok. Umrumda değilsin imajı. Bilmiyor ki evde duvarları kemiriyorum mesaj atmamak için.
Eskilere saygi duyarim.. Hayatimda ki hic kimseye de kaba bir söylemim olmadi.. Sosyal medya da hic olmaz.. Yasanmisliklara.. Ve kisilere saygi duyarim.. :/
geçmiş bitmiş birine neden laf sokmaya çalışırlar anlamam. bu aslında unutmadıklarını gösteriyor. dediğim gibi geçmiş bitmiş bir ilişkiye saygı duyup önüne bakmalı insan.
niye kendimi yorayim nasil olsa görmiycek gormeyince anlamida olmiycak 100 de 1 ihtimal gorurse de takmıycak iki turlude yorulucagima gore yorulmama gerek yok bu yaziyi yazarken cok yoruldum ama...
hiiiic gerek duymam öyle şeylere. cocukluktan başka bir anlami yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Laf sokarsam onları hala düşündüğüm ve önemsediğim anlamına gelir bu doğru olmaz bence. En iyisi hayatına devam etmek ve resimlerde mutlu oldugunu göstermek yani hep gülümseyerek :)
Kimseyi eleştirmiyorum ama ben biraz saçma olduğunu düşünüyorum ve hayır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yok eskiyse oyle sacma sapan gondermeler yapmam kendisini onemli ve halen onu dusundugumu dusunmesini istemem kendimi kucuk dusurmeyi sevmem. Eskiyse benden hic birey duyamaz ve goremez.
En İyi Cevaplar