Fuybolcu, Cristiano Ronaldo, serveti 400 milyar doların çok çok üzerinde.

#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴

İçip içip sevişmelerine kafayı dağıtmalarına sahneye çıkıp şarkı söylemelerine heyecanlı aksiyonlu kavgalı bi hayat yaşamalarına parilemelerine turnelere çıkıp ülke ülke gezerek şarkı söylemelerine özeniyorum bu amerikadaki rock grupları için geçerli.
@efex98 sensin ruh hastası bee hayatı onlar yaşıyor diğer ünlüler gibi kasıntı değiller
Az bir kısmı; ama en çok da, paralarına özeniyorum. Çok param olursa, lüKS hayat yaşamak istemem. Babamın eskiyen evlerini yıktırıp, 2 katlı müstakil yeni ev yaptırmak, 2 adet değişik markalarda, maksimum D segment arabalar almak, evimin kredi borcunu kapattırmak, düğün birikimini tamamlamak benim için yeterli. 5 yıl sonra, Türkiye ve Avrupa turu için klasik araba almak ve arabayla geziye çıkmak.
İstedikleri şeyi anında alabilmeleri
Özenmiyorum diyenler net yalan söylüyordur kim istemez altına mükemmel arabalar şahane evler
Cevap
56Cevap
Sevilmeleri, her zaman aşkı buluyorlar.
400 milyar değildir o yanlış yazmışım 400 milyon dolar o
Kesinlikle özeniyorum, evet imkanlar günümüzde de , eskiye nazaran baya fazla ama birçok insan mutsuz. Belki ünlülerde, imkanın bedelini farklı şekillerde ödemişlerdir. Uzaktan davulun sesi hep hoş gelir insana ama birde çalana sormak lazım 😉
Hayatı İnanç'ın benzetmesi;
Sen bakarsın uzaktan millete ateş yakarak koşturuyor eğleniyor oh ne güzel keyife bak dersin!
Meğer adamın ambarı tutuşmuş , kışlık tüm erzagi yanıyor, söndürmeye çalışıyor ✌️
bizler olmasn bir hicler okadar çok önem değer veriyorsunuz mi onlar başkalarının verdiği değer sayasim de sefasını sürüyor sen ceva çekmeye devam
Şu küpeli topun yerine daha iyi bir resim koyabilirdin.
Tabnıdığım bir çok ünlü kaprisli tiplerdi.. Kültürlü ve iyi aile terbiyesi almış çok az var.. Erol Büyükburç ve Kemal Sunal farklı kişlerdi.. Metin Oktay ise tamamen farklı.. Onlar ile tanışmış olmak bir onur..
Özenmem normal insanlar gözümde. Sade sevilir sayılırlar. Tabiki iyi olanlar.
2020 verilerine göre 1 milyar, 400 değil... Tabii ki isterdik kim istemez ki böyle bir yaşamı. Ama olmayacağına göre dertlenmeye gerek yok elimizdekilerle mutlu olmayı öğrenicez.
Kim özenmez ki. Adam bu pandemi sürecinde satın aldığı adaya gidip yaşadı. Asgari ücretli çalışan veya çalışmak zorunda olan insanlar ise sırf para kazanmak için hayatlarından oldu.
Hiç kimsenin bir şeylerine özenmiyorum, sadece kendime bahşedilen hayatı elimdeki imkanlar dahilinde en iyi ve kaliteli bir şekilde yaşamaya çalışıyorum...
Ronaldo 😸severim azimi yakışıklı olması iyi niyeti vicdanı ben karakterini yakışıklılığını da seviyorum evli olmasa da eşi var bu arada hayranım uzaktan
Ronaldonun 400 milyar dolar serveti varsa benim de 7 kolum 8 bacağım var. 400 milyar dolar serveti filan yok yaklaşık 1 milyar dolar serveti vardır. Hadi olsun olsun 2 olsun.
Sınırsız eğlence yeme içme ne temizlik derdi var ne dırdır var para var anasını satayım yiyip içip geziyorlar:((
Sadece havuzum olsun isterdim. Gerisi umrumda degil. Bu dünyanin zenginligi herkesin icin bir gün bitecek. Önemli olan ahirette zenginlerden olmak.
Ünlülerin hayatına özenmiyorum. O kadr sıkıcı hayatları var ki..
Yav dünyanın en zengin adamı jeff bezos onun serveti 90-100 miyar dolar arası. Yalan yanlış şeyler paylaşma
Özendiğim bir tarafları yok. Hele varlığa düşkün biri değilim. Çünkü paradan daha değerli şeylerin olduğunu niliyorum. Özellikle sağlık.
Özenilecek bi hayat değil. Normal hayatları var işte. Mevzuu sadece daha fazla para kazanmak ve daha fazla imkana sahip olmak
400 milyon dolar demek istedin sanırım. Soruya gelirsek özendiğim tek şey herkes tarafından bilinmeleri
Birgün bende ünlü olacağım 💫😎😌 Ama özenti de değilim 🤍
adam cok iyi bagislar yapiyor helal olsun ne diyeyim
Ronaldonun hayat hikayesini bilsen öyle düşümezdinn
Paralarını bomboş harcamaları beni deli ediyor bazen
onlar bize özensin sokaga cıkar rahatca gezerım onlar gezemez, özgürlükleri kısıtlı
Özenmiyorum sadece iyi bir hayat standartlarında yaşamayı herkes ister.
Rahat para sıkıntıları yok evleri desen fevkalade müthiş
Kimseye özenmedim herzaman kendim olmayı tercih ettim
Özenmiyorum şükür deyip geçiyorum. Ronaldo adamdır ama.
özenmiyorum ama taktir ediyorum çalışarak bunları kazanan kişileri.
Sevgilisiz kalmiyorlar..
Ben neden en iyi gorus secilmedim acaba?
Secmemissin
Kimseye özendiğim yok. İşimiz kuyumcudan iyi çok şükür.
Serveti 400 milyar dolar değildir de 1 milyar dolar olsa gerek 🤔🤔
Bende öyle tahmin ediyorum. En kral futbolcunun yıllık kazan 100-120 milyon euro arası. Reklamlar dahil.
Bu futbolcu r. madrid ve juvede iyi paralar kazandı. Dediğin gibi 1 küsur milyar dolar yapar maksimum.
400 milyar dolar olsa arapları, windowsun apple'ın kurucusunu falan sollamış olurdu.
Çoğu acınacak halde insan olan acınacak halde olanlara neden imrensin.
Hiç özenmem açıkçası. Tamam hayatları rahat maddi açıdan ama göz önündesin.. çıkayım bir kahve içeyim arkadaşımla desen kaç milyon kişi peşinde.. tv desin
Adam bu yere gelmek için neler neler yapmış ne zorluklar çekmiş. Hakediyor helal olsun ona
Sallamayın lütfen. Milyondur o. En zengin adamın bile parası 100 milyar dolardan biraz fazla
hiçbirinin bir şeyine özenmiyorum.
Hayır, Allah daha çok versin onlara
Çoğunun hayatı göründüğü gibi yağlı ballı değil
Hiç özenmiyorum desem
Şimdiye kadar hiç bir ünlünün hayatına özenmedim
Hiç birseylerind özenmiyorum
400 milyar değil o 400 milyon
Özeneceğim bir hayatları yok bana göre.
400 milyar olamaz knk bill Gates 120 milyar
O 400 milyondur yanlış yazmışsın
paralarına özeniyorum
Yurt dışı gezileri hariç hiç biseylerine