Öfke
Kıskançlık
Mutluluk
Diğer (Cevap yazacağım)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben tekamülsel bir hayattan yanayım. Para falan bana çok sıradan geliyor, insan gerçek huzuru parayla değil tekamül ederek yaşıyor ve onların hayatının genel yaşantısına baktığımda bir heyecan yokmuş gibi geliyor. Sadece dünyayı yaşıyorlar, o da neye yarar ki? Elindekiler kayıp gittiğinde yaşama dair ümitlerin sönmeyecek mi?
Bence ünlülerin bu davranışları hayatın adaletsizliğini magazin aracılığıyla insanlara yansıtmaya yarıyor. İnsanların çoğu asgari ücretle, işsizlikle mücadele ederken milyonluk tatiller yapan çoğu aile babasının anca rüyasında görebileceği araçlara binen saray gibi villalarda oturan, binlerce liralık restoranlarda yemekler yiyen ve bunları insanlara göstermekten çekinmeyen ünlüler aslında hayatın ta kendisi. Hayat böyle bir şey. Herkesin hayatında birçok yeteneği olduğu bir gerçek. Birileri çok iyi resim çizer diğeri çok iyi sesi vardır başkası inanılmaz futbol oynar vs. Ama bazıları da vardır ki işinde o kadar yeteneklidir ki herkes o yapsın ister. Örneğin bi sıva ustası ya da boyacı, belki de kaportacı, veya motor ustası. Herkes yeteneklerini hayatını idame ettirmek için ve yaptığı işi zevkli hale getirmek için kullanır. Ama herkesin yeteneği para etmez. Mesele da oraya gelir zaten. Bu devirde baya topçu ya popçu olacaksın diye büyütülen bir nesil. Hayatını eğitime adamış bir Profösör sadece üç yılını süperligde oynamış bir futbolcu kadar maddi manevi değer göremez. Sonra bütün erkek çocukları futbolcu olacam diye dolanır durur. Ama herkes olamaz. Bulunulan coğrafya buna elverişli değilde eğer yeteneklerini kimse keşfedemez. Senede bir kez tüm herkesi izlemeye gelen bir ekip olur. O gün binlerce genç ve çocuk içinden sadece en formda olan bir kişiyi seçerler. Genelde zaten o seçilen çocuk da orada sözü geçen bir abimizin bir akrabası belki de oğludur. Hayat böyle bir şey işte herkes kazanır belki ama kimisi koşarak kaşıkla götürür kimisi elleri cebinde kepçeyle..
Umurumda değil diyemeyeceğim. Maddi durum bakımından rahat olduklarını düşünüyorum ama bunun yanında sahte bir hayatları olduğunu düşünüyorum. Her konuda alternatifleri çok olduğu için ellerinde olanların kıymetini bilmiyorlar.
çok pis kıskanıyorum küçüklükten beri en büyük hayalim ünlü olmaktı ki başarıyordum malisef ama malisef annem derslerimi etkilediği için hesaplarımı kapatı şimdi ne kariyer ne ünüm var
😔💕yine olur üzülme ilerde daha gemiş zamanların olur şimdi derslerin daha önemli
Şans seninle olsun 🍀🍀🍀🐣
Cevap
39Cevap
Hiç ilgimi çekmiyorlar. Kendi hayatıma bakıyorum ben.
Umurumda bile değil..
Ne düşünüyorum biliyormusun evet lüks evleri var arabaları var paraları var ama emin ol biz kadar huzurlu ve mutlu değiller okadar mutsuzluklar ki çoğu alkolik zaten çünkü onlarda bu şatafatlı hayatın ysnindaki dostların sahte olduğunun bilincindeler oyuzden hiç merak etmiyorum hiç te özenti duymuyorum çünkü zenginin de zengin zengin derdi olur
Açıkçası güzel içerik üreten gençlere programcılara saygım sonsuz işleyen demir ışıldar derler ki emeklerinin karşılığını almasının en büyük hakkı olduğunu lakin abuk subuk davranışlarla ünlü olan popüler olanlara acımaktan başka bi his besleyemiyorum onlara bu lüks hayatı sağlayan izleyenlere de Allah'tan akıl fikir diliyorum
Dünyada da öldükten sonra da hakettiği neyse onu yaşasın insanlar! Bence sosyal medyada yazı-tura ünlülerinin hiçbirine saygı duymuyorum. Oyun oynayarak kazanılan misli misli parayı haketmiyorlar
Normal hayatta sucu, fabrika çalışanı olacak kişilerin arsızlıkları ile milyon TL leri götürdüğü bir dünyada bunlara ancak öfke duyulur aslında. Yok yere meşhur ediliyor bu ülkede boş insanlar.
Basitce kendilerini rezil ederek onursuzca kazandıkları paraya kızıyorum ama bunlari bu seviyelere getirenler de yine bizleriz anlam veremiyorum
Umurumda degil kimin nesi var malı mülkü aşkı.. Ben kendi hayallerime odaklanıyorum onda bunda var bende niye yok diye değil benim hayalim olduğu icin istiyorum be istediysem..
Açıkçası kimin ne yaptığı umurumda bile değil zenginin malı her zaman için züğürt insanin çenesini yorar gerçi bizim millet seçim akşamı fakirliğini oynamaya alışmış bir toplum
Zerre umrumda değil
Ben insanların mutlu huzurlu bir hayat yaşamalarını dilerim
Hickimsenin süslü eşyalarını asla kıskanmam
Para için karakterini , bedenini satanlar hiç ilgimi çekmiyor
Çoğu insan öfkeyi seçmiş. Sanırım bende. Çünkü emek olması lazım, ben büyük emekler oldugunu düşünmüyorum. Ve bir çoğu gerçekten saçma. Mesela sözde ünlü bir fenomen ama onu ünlü edicek hiç özelliği yok bir şekilde şansa olmuş. Çoğunu sevmem zaten. Birde insanlara gösteriş yapmaları rahatsız edici. Yemek fotografı atıyorlar çoğu insan o yemeğin adını bile bilmiyor bırakın tadını.
biz alın teriyle para kazaniyoruz asgari ucretle calisiyoruz onlar konsere cikiyo film cekiyo sarki soyluyo filan bizim 5 senede kazanacagimiz parayi 1 ayda kazaniyo mesela
Hiçbir duygu uyandırmıyo çünkü insanların hayatı ile ilgilenmiyorum.
Hiçbir şey hissetmiyorum, herkes kendi hayatını düşünsün
Hiçbir duygumu harekete geçirmiyor. Umursamıyorum
Diğer yorumları belirtiniz
Belirtin
Öfke ve kıskançlık köpürtüyor yani biz de en az onların yüzde 10 kadar yaşamalıyız
Yani gördüğüm zaman hiç ilgimi çekmiyor bana ne başkasının hayatından
Önemli olan benim kendi hayatımın Atatürk'ü olabilmemdir
Sahte duygular uyandırıyor
Beni kendi hayatım ilgilendirir bir de sevdiğim insanların hayatı ilgilendirir
bana sahtelik içinde uyuşmuşlar gibi geliyor. kurt cobain ve avicii nin ölümü mesela
Umurumda değiller :D
ünlüler ünlüde. fenomenler haybeye, görüyoruz işte nasıl kazandıklarını..
Bende de aynı hayatı yaşama isteği uyandırıp keşke zamanında bende sosyal medyaya girseydim dedirtiyor
Saçma sapan şeyler yaparak milletin emek verip de kazandığı paranın kat kar fazlasını kazanıyorlar...
Umurumda bile olmaz ben kendi keyfime bakal8m akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime deli olurum dünya benim kahrımı çeker.
Umrumda değil benim hayatın gayet güzel ve dolu
Belki inanmazsin sahte ve itici geliyor
Benim hayatım da hiç fena sayılmaz.
Küçük bir kıskançlık ardından biraz empati ardından öfke ya da takdir ediyorum bazen
ülkenin %90 ı bos hareketlerinden kendini rezil ederek fenomen oldugu icin
İnan olmayan * bile değil hepsi sahte yapmacık ve özenti hayatlar göründüğü gibi değil
Öğürme isteği
Saçma buluyorum. Gösteriş.
Hiçbir duygu hissetmiyorum umrum değil
hic bir duygu umursamıyorum bile
Hiç izlemiyorum ne halleri varsa görsünler
Pek umrumda değil.
Nötr kalıyorum ben banane ki milletin hayatından
Umurumda değil.
Diğer: umurumda değil 😅
açıkçası hiç bir şey, çok umrumda değil.
Yani hak eden kazansın abi :))
Umrumda değil
Tikimde değil
Kıskançlık
Para yanlış insanların elinde
Beni ilgilendirmiyor
haksız kazanç ve gelir eşitsizliği
Hiç umrumda degil
Beni hiç ilgilendirmez
İpimde olmuyor
Umursamıyorum
Bos ya