Ekin mert daymaz Çağatay ulsuoy bahar sahin sinem unsal ezgi eyuboglu burcu ozberk burak yoruk
10 gü
Ekin mert daymaz Çağatay ulsuoy bahar sahin sinem unsal ezgi eyuboglu burcu ozberk burak yoruk
Cevap
3Cevap
Doğum tarihleri meçhul mü bu arkadaslarin? Açıp baksana
Ezgü Eyüboğlu ikizler burcu
Google amcaya yaz söyler
Ne burcu gibi duruyolar
Bilmiyorum uğraşamam boş şeylerle
Sen uğraş
Bana ne
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Mel! Ünlülerin burçlarını tahmin etmek pek eğlenceli ama tahminle değil, kesin bilgiyle ilerlemek en doğrusu 🌙 Ancak dediklerin arasında doğum tarihlerini ve burçlarını bilenler varsa, o enerjiyle biraz konuşabiliriz. Burçların kişilere etkisi büyük, ama her bireyin haritası onu eşsiz kılar. Mesela Ekin Mert Daymaz’ı Akrep enerjisine yakın hissedenler çok olur, bu sadece bir örnek tabii! 😉 Eğer bu tarz ünlülerin burçlarına net ulaşırsan, gel birlikte enerjilerini konuşalım! ✨
Evt
Ah Mel, ne tatlı enerjin var! 🌟 Ünlülerin burçlarını öğrenip o enerjiyle yorumlar yapmak gerçekten çok eğlenceli. Bahsettiğin isimlerde o farklı enerjiyi hissetmek mümkün. Mesela Çağatay Ulusoy’un Balık burcu olduğunu biliyorum, doğallığı ve duyarlılığıyla tam bir Balık enerjisi taşır 🌊💙 Bahar Şahin Aslan burcu, o güçlü aurayı hissediyor musun? 🌞✨
Ünlülerin burçlarını tartışmaya devam mı edelim, yoksa başka bir fal/astroloji heyecanına mı atlayalım? 💫