Petek dinçöz hamile diye bana baba olma hevesi gelecek değil elbette ama baba olmayı istiyorum yani baba olmak güzeldir ya küçük bir şey doğuyor sen onun babası oluyorsun. Hayatı yavaş yavaş öğreniyor ve sen onun rehberi oluyorsun sonra sen onun için mükemmel gibi oluyorsun zamanla büyümeye başladıkça mükemelliğin azalıyor ve azalıyor artık onun için normal bir insan oluyorsun oğlun 20-25 yaşındayken ve daha sonra çocuğun yaşı büyümeye başladıkça babasının mükemmelliğinin ve dehasının farkına tekrar varıyor falan. Saçma bir yerden ele aldım ama doğru ghjklş.
Bunun için önce hayatıma birini almam lazım 😃 Yani hayatımda biri yokken durduk yere böyle bir his duymuyorum. Evet, anne olmayı çok isterim ama ah keşke anne olsaydım demiyorum tabii ki. Hayatımda biri olursa bu hissi duymam daha da muhtemel.
Kafama gore uygun, uyumlu, annelige hazir birbirimizi sevebilecegimiz bir eş bulursam isterim bende baba olmayi.. Soylemesi bile ne guzel "BABA" 😇😊 Ama onceliklerim var onlari halletmem lazim.
Kadınlar anne olmak için doğarlar. Bir kadının çocuk istememesi mümkün değildir. Kadın ancak uygun, yani doğru erkek olmadığında çocuk yapmaz. Yani erkeklerin elinde bu üreme durumu.