Dedikleri gibi tepkini koymalisin yoksa devami gelir. Onunde iki secim var : ya onunla bu sekilde bir hayat gecireceksin ve cocuklar onun gibi psikopat olacak ya da tepkini koyup tedavi olmasini ve duzelmeni saglayacaksin. Bak ayril demedim farkindaysan ama nolur nolmaz diye isine saglama al. Darbe raporu al hastanede.6 ay icinde onunla dava acarsan hemen ayrilirsin ve cocuk sende kalir. Bu arada evlenmeden once fark etmedin mi ya? Hic belli etmedi mi yani? Ben insanlar kucuk davranislarla da olsa eninde sinunda belli ediyorlar kendilerini diyorum ama iste biz o kucuk seyleri mi dikkat etmiyoruz acaba
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ruh hastaları ya benim eski sevgilim de etek giydim diye tehdit içerikli mesajlar falan atmış bana. * hanzoları.
Kendisine karşı özgüveni yok, erkeklerin kadınlardan üstün olduğunu düşünerek yetiştirilmiş ailesi tarafından. Affetme! Şiddet bir kere uygulanırsa arkası gelir. Lütfen tepkini koy evi falan terk et bir yakınında kal bir süre gerekirse. Yaptığı kesinlikle insanlık değil.210 Yorumla
Soran+1 yılKeşke dediğin kadar kolay olsa da terk edilse hemen ev. 25. nden önce evlenme asla
- +1 yıl
Kolayyy. Sakın o evde durma bak yaptığının doğru olduğunu düşünmesini sağlarsın. Daha bugün eski sevgilim olacak g*t herif mesaj atmış bana "yılan deliğine de girsen bulucam seni, ateşle oynuyosun farkında değilsin" diye. Niye mini etek giydim diye.
Bebeğin var senin hatasını anlaması ve gelecekte onun yanında sana şiddet uygulamaması için bir süre ailende kal ve aile terapisti için onunla konuş ikna et ne yap ne et bunu yap. Pişman olursun çünkü sonu yok bunun. Şiddet bir kere olduysa artarak devam eder. Daha bugün okudum psikologların bu konu hakkındaki yazılarını..
Soran+1 yılYa evlendikten sonra adam psikopat çıktı herseyi kiskaniyor ailemle olan iliskime bile daha önce gitmeye kalktım bir kaç ay önce vurmadi ama bir kaç gün psikolojik baskı yaptı düzelir sandım ama düzelmedi.
Gencsin dikkatli ol kiminle evlencene ileride cok dikkat et- +1 yıl
Bak anlıyorum bugün bol bol eşine şiddet uygulayan erkeklerin psikolojisini araştırdım. İstersen sende araştır.. Zaten gizliyorlar psikopat yönlerini. Bilsen görsen evlenir miydin o hanzoyla? İlk şiddet uyguladığında bayanlar düzelir sanıyorlarmış. Çünkü ellerim kırılsaydı da yapmasaydım diye bir geri dönüş alıyorlarmış ikinci bir şiddete kadar sorun olmuyormuş.. Yani illa ki devamı gelir tepki göstermezsen. Ailenle görüşmene karışamaz sen bence bir süre ailenle kal onun aklı başına gelene kadar. Korkma sakın korkma.. Ve dediğim gibi bir aile terapisti şart. Bunları ben değil psikologlar söylüyor dediğim gibi. Dikkate almalısın
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ya gerçekten
- +1 yıl
Neden tek taraf bkılıyor ben doğru demiyorum ama tek tarafı dinlmk dğru mu
- +1 yıl
@yalanlarınşehrı verdiğin cevabı da gördüm ulan mide bulandırıyorsunuz
- +1 yıl
neden sana özel gelen bir mektubu herkese okutuyormusun
- +1 yıl
@yalanlarınşehrı nolur sus. Kadın bedenini cinsel obje gibi gören başka da bir boka çalışmayan o beyninize
+1 yılOha ya biz normal de kadına el kalkma noktasında direnirken herkeze bu nedir ya hamilebi kadına ! Kusura bakma ama senden ozur dililuprum şerefsiz onu yapan ! Kadına el kalkarmı hele birde hamileyken !
41 Yorumla
+1 yıldemekki adamda aklı mantık yok
cocuga bir zarar gelseydi00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
+1 yılsebebi ne olursa olsun kimsenin hamile ya da değil sana vurmaya hakkı yok asla. karnındaki bebek için bile olsa sana bunu yapmasına izin verme bir daha sen bir bireysin ve dekolte ya da değil istediğini seçip giyebilecek kadar da özgür olmalısın aptalca bir prosedürler yüzükler imzalar senin özgürlüğünü elinden alamaz izin verme buna hele bunca kadına şiddet haberlerii çıkarken asla izin verme
20 Yorumla
+1 yılSana vurması yanlıs sadece birazcık gozuktu diye senn nasl gityindigini biliyo sonucta bide durduk yere sacma sapan kıskanclk yapanlar var oratada birsey yok doven bunlar sizofreni hastasi bildigin kendi kafasnda krup yaşayıp sanki gercekde olmuş gibi gelip seni dovuyo paronayak benden sna demesi ailenle kal bu donemde ya sen git ya da onlar enazndan bebegine zarr gelmez canim
00 Yorumla
+1 yılKadina kalkan elleri kiniyorum erkek olamaz onu yapan ve ayrıca senden bir parçayı yaşıyorken ona bir sopa çekmek gerek ama ayilmadan tekrar tekrar dovucen
41 Yorumla- +1 yıl
+1..
Dovmesine gerek yok uyarabilirdi o okuzden koca olmaz bosa onu :/
12 Yorumla
Soran+1 yılKolay değil ki hemen boşanmak:/
+1 yılİpleri vermişsin bir kere geçmiş olsun hayatın boyunca devam edecek bu durum.. Hayatın boyunca belki düzelir diyeceksin ama düzelmeyecek
40 Yorumla
+1 yılben senin için bişey diyemem , belki de bile bile böle öküz bir herifi seçmişsindir. Ama daha doğmamış canın günahı ne? sırf bu yüzden dayağı hakkediyor o herif
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılayy Allah korusun yaa :/ insan sevdiğine kıyamaz ki hele ki hamileyken :(
kocan tam bir hayvan , Allah akıl fikir versin inşaAllah , sana da sabır versin canım :(10 Yorumla Cehalet baska birsey degil ilk degil sonda olmaz dikkat et
40 Yorumla
+1 yılHamile bir kadına el kaldırılır mi hiç karnında masum bir bebek varken o cana zarar gelse ne olacak? Hamile olmasan bile yanlış bir durum.
Sende dekolte giyme bajım dayağı doğru kılmaz bu hata ama giyme hata işte.02 Yorumla
Soran+1 yılYa o kadar azdı ki farkında değildim
- +1 yıl
Anlıyorum o konuda hassas demekki ama yanlış yapmış
+1 yılDirek boşan.. Kadına ve kendinden güçsüze el kaldıran erkek değildir..
31 Yorumla- +1 yıl
Dis attı erkek görünümlünün biri..
Dayak yemek acısından çok ne kadar gönül kırıcı bir durumdur haberiniz var mi sizin?
Dekolte giyen eşe izin verme al karşına konuş..
Ama şu doğada bulunan hiçbir canlıya el kaldırmamamız gerek..
Çareler ne zaman tükendi de böyle aşağılık bir çözüme baş vurur oldunuz?
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha ayrıntılı anlat ''dekolte biraz göründü diye'' ufacık birşey yazmışsın kesin damarına bastın adamın birşeyler söyledin adamda cinnet halinde kendini kaybetti bana göre kimse hamile kadına vurmaz ancak cinnet halinde kendini kaybetme halinde olur aşırı sinir halinde kontrol sende değil şeytandadır.
00 Yorumla
+1 yılhamile birine dayağa karşıyım ama hamile olsada olmasada bir kadında nasıl giyinmesi gerektiğini bilmeli. Dışarıya çıkarken dekolte giyiyorsa bazı şeyleri göze almalı o zaman. Ha ben olsam dövmem ama kalbini çok fena kırardım.
11 Yorumla- +1 yıl
Onun yerine döv daha iyi neyse sonuçta erkeksin illaki bir şey yaparsın eşine ya döversin ya da psikolojik şiddet uygularsın
O adamı şikayet ederdim
Süründürurm be pislik karaktersiz serefsiz herif
Sana mi yetiyormus gücü33 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun karısını veya her hangi bir kadını döven adama adam demem ben etek giysin gezsin kanı bozukluktan başka bişey değildir bu
40 YorumlaKadına hiçbir şekilde vurulmamalı ki bide hamile yani.
50 Yorumla
+1 yılŞitedin nedeni olmaz arada çocuk olsa bile dayak atan bir eşin hakı darp raporu alıp boşanma madı manevi tazminat davasıdır aksi sadece kendinizi kandırmak ve süreci uzatmak olacakları boş yere kabulenmektir.
00 Yorumlaİstiyosan hamile olma götün sonuna kadae açık olsun yinede senin kılına dokunamaz ne saçma bir soru
30 Yorumla
+1 yılHrkese cevap yazamadım sıkıldım la bildiğim burdaki herkes at gözlüğü takmış ya valla tebrikler ablacım snde giyin fakat kocanın arkadaşlarından biri seni tanımasa uzaktan kocanın ismi ahmet olsun la ahmet şu * karısına bk hm hamile hmde yrrk istiyor bunu ne sikersin bunu böyle gezdiren kocanın anasını skcksin ki böle kadın çok olsun dedi kocanın o an ne ypmsnı istersin katil mi olsun o çocuğumu at gzlüğüyle bkmayın hyata yeter da
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılo adam bir de çocuk yetiştirecek öyle mi mk böyle işin ben
21 Yorumla- +1 yıl
Ne var la namus önemsiz mi
Hamileyken veya değilken bi' şerefsiz evladının kadına el kaldırması kabul edilemez.
41 Yorumla- +1 yıl
+1..
Nedeni geçerliyse evet haklı mı dicez tabiki haksız eli kırılsın.
30 Yorumla
+1 yılhamile ya da değil bir kadına vurmak hayvanlıktır. başka açıklaması yok.
30 Yorumla
+1 yılAdama haklı demiyorum fakat sizde biraz giyiminize dikkat edin evli olduğunuz halde dekolteli giymek sizide hatalı yapar suçu bitek kocanda arama onun kadar sende suçlusun üstelik hamilesin biraz Edep..
20 Yorumla
+1 yılSenin yapmaman gerekirdi onun da yapmaması gerekirdi ayıp günah çocuk var be ya o çocuğa bir şey olsa allah korusun.. Ama dikkat et hanım ablam dekolte falan artık çocuğun var durulun biraz..
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok azdı gerçekten farkında bile değildim
- +1 yıl
Dediğim gibi hanım ablam artık dikkat et biraz. Ama o koca da bencilliğinden öyle davranmış kıskançlık falan değil. Yazık ya o çocukta kalıtımsal bir şey olsa allah korusun o zaman ne yapacak? Kıskançlık mi kurtaracak o çocuğu.
Oha hamile kadına vurulur mu senin kocan hayvan bacım...
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum:/
+1 yılNe olursa olsun ASLA ve ASLA kadınıma veya başka bir kadına elimi kaldırmam, kırılsın daha iyi !
10 Yorumla
+1 yılkıskanç ama fazla kıskanç
derlerki her şeyin fazlası zarar ileriye gitmesini engelle tabii elinden bir şey geliyorsa10 YorumlaBırak hamileliği hamile olmasanda dövemez, ha bak eğer gerçekçi bir yaklaşım yaparsam asla bir insan dövmem demiyorum her insanın bir sınırı vardır ama gene de elimi bile kaldırmak istemem.
00 YorumlaBayana kalkan el kirilsin şerefsizlik yaparsa hariç
20 YorumlaSebebi ne olursa olsun özellikle hamile birine şiddet uygulayan insan olamaz.
10 Yorumla
+1 yılGiymeyeceksinnnnnn insan Dövülmez tabiki ama giymeyeceksin bukadar yapamam gereken teknesi bu
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocanın müsaade etmediği hiçbir açık saçık kıyafeti giyemezsin. Kadın erkeğin sözünü dinlemiyorsa erkeğin kadını aşırıya kaçmamak üzere hafifçe terbiye etme hakkı vardır.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAncak hamilelik filan önemli konular. Üzüldüm.
Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. Allahtan korkusu olmayan hanımına şiddet uygular.
Peygamber efendimiz sizin en hayırlınız hanımına en iyi davrananızdır buyurmuştur.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. ya bir insana vurmak bile acizlik hele kadına vurmak karaktersizlik ya
10 Yorumladövmeye vurmaya karşıyım ancak dekolteyede sahip çıkmalısın
20 Yorumladayak tasvip edilmez hiçbir zaman da sende evli barklı çocuk bekleyen bir kadınsın ne o öyle dekolte falan namusuna sahip çıkacaksın.
10 Yorumla
+1 yıldikkat et sende madem izin vermis giymene sahip çık. dövme işinede karsıyım. elleri tutmaz olsun dicem de olsan sana olur yine . geçinmek zorundasınız
10 Yorumlasaçma bence haksız kocan dayak ne kadar şiddetlimi?
13 Yorumla
Soran+1 yılTokat
Soran+1 yılizin vermez ki
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir şey olabilir mi? Hamile kadın, can taşıyor. Senin canını taşıyor ulan karaktersiz! İmkanınız varsa, bir saniye bile kalmayın o yaratığın yanında.
00 Yorumla
+1 yılAdamın huyunu bilmiyor musun bacım. dikkat et sende az biraz.
21 Yorumla- +1 yıl
@kurumuşRimmel helal olsun sana degişik yorum yapmışsın :) Ama ne olursa olsun dayak olmaz hangi, çağdayız yani.
+1 yılhamile ol olma hocan denilen adam beyinsiz o* çocuğu
10 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun kadına şiddetin gerekçesi olamaz. Ne dememizi bekliyorsun? Eminim yabancılara karşı pasif bir karakter sergiliyordur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bazı insanlar tutucudur ona göre davranmak lazım 😔 muhtemelen senin adama muhalefet yapmış olman sebep olmuştur bu tatsız olay ama sonucta kocan
02 Yorumla- +1 yıl
Dimi döverde severde
- +1 yıl
Lan hamile hamile! Allah sizi kahretsin inşallah birde adamım diye ortalıkta dolanıyorsunuz kocaymış yerin dibine girsin öyle koca senin bacın hamileyken kocası el kaldırsa yine böyle mi düşüneceksin?
+1 yılhamileyken değil evliyken bile değil hiç bir durumda dayak kabul edilemez.
00 Yorumla
+1 yılSerserilerle evlenmeyin siz de (büyük konuştuysam affola)
10 Yorumla
+1 yılbilemiyorm insan gibi uyarabilirdi demekki adamın huyu böyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. Kıyafetine dikkat et. O kocan olacak lavuğa da soyle çocuğa bişey olsa vicdanıyla baş başa kalacak
00 YorumlaDuruma göre yorumlamak lazım ama hamile kadına vurulmaz
00 Yorumlaşiddetin her çeşidine karşıyız. hamile kadına vurulur mu, insan gibi giyme rahatsız oldum de.
00 YorumlaOooovvvv o adamı verin bana...
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Saçmalık ne olursa olsun bir kadına asla el kalkmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunu yaptıgına göre malın tekidir , ama sende üstüne basına dikkat et bacım
00 YorumlaAşk evlilğiyle alakası yok adamlıkla alakası var demek ki adamla evlenmemişsin.
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama tam hayvanmis
30 Yorumla
+1 yılİyi yapmış. Kadının karnından sıpayı, sırtından sopayı eksik etmeyeceksin.
02 Yorumla- +1 yıl
* yarması o senin bebeğini taşıyor harbi beyinsizsin
- +1 yıl
A*m yarması o senin bebeğini taşıyor harbi beyinsizsin
+1 yılkocana bayağı küfür salladım.
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun
Bıçağı al boynunu kes arkadan yaklaş farketmesin
10 YorumlaO hayvanı linç etmek gerek.
20 YorumlaKadına şiddet sadece yatakta olmalı ☺☺☺
00 Yorumlakarısını döven adam değil
30 Yorumla- Devamını Gör (25)