AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Oyunculuk dersen Aras bulut derim. Hele psikopat rolleri başka bir şey. yanalim Ali kaptannnn😃😃
Aras bulutçummmm öyle bir geçer zaman kiden beri seviyorum
Aras bulut iynemli ve kıvanç tatlutuğ arasında kaldım aras diyorum çukurdaki oyunculuğu 7. Koğuştaki mucize filmindeki rolü çok iyidi kıvanç daha eski aras sonradan olmasına rağmen çok iyi işler çıkardı
Can yamancilar siteyi terk etsin
Keşke Can Yaman'ı hiç salmasaydınız listeye adam sadece "libido"dan ibaret sonuçta 😅
Bunlar nere oyunculuk nere. ülkedee tek bir jönn yok bu ayıp hepimize yeter
Yapma yaa Arasa haksizlik etmis olursun
@dido_ aras kim ya kaç yıllık oyuncu 😂😂
Tabiki önce ülkeyi ve insanlarını sevmek gerek bu eksik olunca agziyla kiş tutsa yaranamaz sizlere sende haklisin
@dido_ nerden nereye atladın, sen benim kadar hümanistmisin acaba.
ben binlerce film izledim. bizdeki oyuncular iki jestt ile oyuncu olduklarını sanıyorlar.
aras diyorsun, arasın kore filminden arakladığı senaryoyu, git bak koreliler nasıl çevirmiş.
adamın oynadığı oyunculuğu gör. bide arası izle
İzledim orjinalini. O daha güzeldi lakin Aras'ın oyunculuğuda çok iyiydi. Evim sensinde kore yapimi bir filmdi ama ayni duyguyu vermedi orjinalinde aglamaktan izleyemedim alt yazili olmasina ragmen. Demek istediğimi anlayacağını düşünüyorum
@dido_ tercihler tartışılır, benim oyunculuk anlayışım ile seninki farklıdır.
Olabilir. Bu farkliliklar zaten olmali. Bir film herkese hitap edemez tercihleri filmden beklentileri farkli olabilir. ya da filmi bosver cikolatali dondurma sever kimisi, bir digeri sade sever. Cikolatali dondurma kotu diyebilirmisin o sadece sana ve senin agiz tadinla ayni dusuncede olan insanlara kotudur. Buda onun gibi bir durum
@dido_ orası öyle, benim sevdiğim filmleri de sen sevmiyebilirsin oyunculuklarıda dahil.
yeni nesil oyncuklar kesmiyor beni kısacası.
Anlastigimiza sevindim. 😊 iyi günler 🖐🏻
@dido_ hay hayy saygılar :D
Sana Arasın çok profeysönelce oynadığı sahneleri atarım ağzın açık kalır. İçerde ve Çukur dizisinde çok duygusal büyük sahneler oynadı. Son çekildiği filmi demiyorum daha. Herkes inandırıcı rol oynayamıyor ama Aras içten oynuyor. Sen burda diğer ülkelerden bahs etme. Her ülkenin kendine göre sevilen beğenilen iyi oyuncuları vardır. Herkes aynı olmak zorunda değil. Soruda da senin Koreli oyuncularından konuşulmuyor. Türkiyeli oyuncuların ismi verilmiş. Sen beğenirsin koreliyi ben beğenmem ya da başkası beğenmez. Sende öyle Arası beğenmeye bilirsin. Ama durup burda oyunculuğu yokmuş falan demene kimse hak vermiyor. Adam oynadığı dizilerde seyirci sevgisini, saygısını kazandı. Alakasız görüş paylaşma @Loyall
@Emre_001 ben şahsi görüşümü paylaştım, kalkıpta bana alakasız görüş paylaşma hakkına sahip değilsin. Benim için oyuncu değil onlar, senden on yıldız alabilir sorun yok.
Senin için ve ya başkası için diye bir şey yok. Onlar OYUNCU. Sen kimlerdensin biliyor musun? Şu kendi ülkesininkileri beğenmeyen ama biraz derinliğe gitsek Avrupa oyuncusu yönetmenlerini tanımayıp boş boş konuşanlardan. Sen sadece beğenmeye bilirsin. Neyse zaten profil fotona bakıldığında belli oluyor nasıl birisi şimdi kalkıp bana yanlış video yıldızcıkları oyunvuları sayma diye muhattap olmuycam seninle. ✋🏼
@Emre_001 Boş konuşma, ben ülkesinin sinemasını seven biriyim, Genco erkal, Haluk bilgiler, Yaman Okay, Fikret Hakan, Cüneyt Arkın, Yılmaz Güney. sana bir ton oyuncu sayarım, Atıf yılmaz, Natuk Baytan, Ertem Eğilmez, Melih gülgen. Kalkıpta bana ülkemin snemasını anlatma. Ben yabancı sinema düşkünü değilim, ama adamlar olayı aşmış. Bizde oyuncu şu an yok, olanda yeni nesilin oyunculuk sandıkları damarı yakalayan sözde oyuncular.
İyi ki Google var yoksa nerden bulucaktın bu oyuncuların ismini :)
@Emre_001 Olmm şakamısın, yoksa rolmü yapıyosun. senden on yaş büyüyğüm yaşın kadar türk sineması izliyorum sen ne havadasın çözemedim. konuyu kapat tamam bitti.
Sen sadece "izliyorsun" ama ben sinemayı yapanların yanında büyüdüm 😉
@Emre_001 belliii
Kıvanç her türlü rolü hakkıyla oynadı, ayrıca çok efendi biri.
Kıvanç iyidir be
Aşk ı memnu daki delirdiği sahne hala açar gülerim
Aras bulutun oynadığı rolleri çektiği dizileri sevmiyorum hep kabadayı rollerde oynuyor gençlere kötü örnek oluyor ama oyunculuğu mükemmel
Kanka bir 7. Kogustaki mucizeyi izlemelisin bence en az gamze baş kadar güzel oynuyor
@hicalakadaretmez izledim çok güzel tamam mıyız filmi de çok güzel oyunculuğu iyi ama keşke dizilerde de farklı rollerde oynasa
Demek ki o rollerde başarılı biliyorsun o tarz roller oyunculuğu gösterilmesi için
Kıvançı bunlarla aynı listeye koymanız hata olmuş. Hepsinden bir gömlek üstte bir oyuncu.
Ya birakin bu ayaklari kivanc yakisikli olmasa arasin yanindan gecemezdi.. yakisikligiyla buralara geldi.. kötü oyuncu degil ama arasla kiyaslanmasi gercekten komik
Haluk Bilginer nerde acaba hepsini dörde katlayıp köşeye koyar
Engin Altan tiyatrodan yetişmiş kaliteli bir oyuncu.
UMUT - İÇERDE MÜKEMMEL DİZİ MÜKEMMEL OYUNCULUKLAR. BAŞTA Aras Bulut İynemli
en başarılı oyun aras bulut iynemli gerisi bana göre boş 7. koğuş da mucize tek kelimeyle harikaıydı :)
Can yaman oyuncu mu? 😂 peh.. şişirilmiş balon o. Aras bulut, kıvanç... bunlara tamamım ama can yaman şık bile olamaz bu konuda.
Türkiye nin tartışmasız en iyi oyuncusu Aras Bulut iynemli dir. Aksini iddia edenle bu konuyu konuşmam
Secenekleer arasından seçtim yoksa Kerem Bursin ve akın akinozu
Bunların Alayı Toplansa Polat Alemdarın Sigarası Etmez
Can yamanın bu listede ne işi var tabi ki de ARAS BULUT İYNEMLİ.
En kralı o da ondan CAN YAMAN
@drifter00 ergen tayfa can yamancı genelde
Öyle mi benim gibi nadirler de var demek ki 😀 ama çukur ve içerde izleyenlerin ergen olduğunu kanıtlayabilim
@drifter00 54 yaşındaki annem ergenmiş şu an öğrettin sağol karşiim
İstisnalar kaideyi bozmaz 😉
Aras bulut iynemli seçiyorum çok iyi oyuncu hemde çooook yakışıklı
Aras Bulut İynemli 🏆🥇
Tabikide can yaman usta mimikleri ve kaliteli oyunculuğu ile 1 numara
Oyunculuğu fiziği hal ve hareketleri çok iyi bir erkekte olması gereken herşey var
Kişilik olarak ve canlandırdığı karekterleri beğeniyorum
Aras in oyunculuğuna Oyle bir gecer zaman ki dizisinden beri hayranim👍
Seninle cehennemde gorusucez ali kaptaaaaağn repligi hala kulagimda olan oyunucu
Aras iynemlinin üstüne tanımam beyaaa
Can yaman mı var orada? Rezalet
Kendisi kalbimizi çukurda bıraktı diyebiliriz :)
Can yamani artık sisirmeyin ya bomboş birisi
aras bulut u beğeniyorum mütevazi çocuk açıkçası
Can yaman mi 😂😂😂😂
can yaman hariç hepsi fösöfösös
Kıvanç adamdır.. Mütevaziliği yeter
Engin Altan tabi ki onu diyorum
Engin altan derim
Daima kıvanç oyunculuğunu çok beğeniyorum
Hiçbiri derim. Sadece ben 😂
Aras Bulut İynemli.👌
Engin Altan Düzyatan 🌸
Bunların hiçbiri diyelim
Aras Bulut İynemli 🖤
Bu çocuk rolünün hakkını veriyor.
Aras Bulut İynemli kadar iyi bir oyuncu görmedim.
Can Yaman diyesim geldi cnku yağuşukluu
Engin Altan çok iyi ya
diğerlerine bin basar ondan
Herkes yan ken
Duzyatan sen
Arass sana ölüyorum harikasın bee
Aras Bulut İynemli kesinlikle
Engin Altan açık ara fark atıyor her birine..
aras en iyisi
Engin Altan Düzyatan 🌸🦋
Engin Altan Düzyatan.💙
Aras bulut iynemli 😍🥰
sarı saruhan yeter baba ayıkıyon mu :D
tabiki aras bulut iynemli
Sadece Aras'ı başarılı buluyorum.
Hiç Türk dizisi veya filmi izlemiyorum.
İzlenmez zaten ama Bay yanlış güzel tavsiye ederim
Çoğu kalitesiz ya, size şöyle anlatmak isterim. Türk insanında bir korku anlayışı yok. Türk korku filmi deyince sırf cin akla geliyor. Onlarca korku filmi var ve sadece cin üzerine çekili filmler. Komedi desen o*urmalı, s*çmalı şeyler veya ağız komedisi üzerinden gidiyor çoğu (Karadeniz ağzı, Ege ağzı ve Trakya ağzı en popüleri), Türk aşk filmi deyince kadını ya o*ospu yerine koyuyorlar ya da kadınla adam kavuşamıyor, hep aynı. Film kültürü yok bu ülkede.
Evet öyle malesef zaten Recep ivedik filminin bu kadar sevilmesi herşeyi kanıtlıyor
Halkımız böylesine kıro, hayvani olduğu için karşıda kendisi gibi birisini görünce hoşuna gidiyor.
Hahah aynen 😂👍