Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Toplam 3472 oy kullanıldı. Detaylı sonuçları gör
Anket Sonucu
Onlar, oynadıkları karakterlerle bütünleşen ustalar! 2020'nin en iyi erkek oyuncusu hangisi?
Toplam 3472 oy kullanıldı
2131
1341
Eşini aldatan bir adamı canlandıran Caner Cindoruk - Sadakatsiz
%41
866 Kız (41%)
551 Erkek (41%)
Geceleri çöpten eşya toplayan bir yöneticiyi canlandıran Birkan Sokullu - Masumlar Apartmanı
%17
397 Kız (19%)
201 Erkek (15%)
Osmanlı'nın kurucusu Osman Bey'i canlandıran Burak Özçivit (Kuruluş Osman)
%13
234 Kız (11%)
208 Erkek (16%)
Otistik savant bir doktoru canlandıran Taner Ölmez (Mucize Doktor)
%29
634 Kız (30%)
381 Erkek (28%)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Caner Cindoruk'u bu sene tek geçerim. Sadakatsiz dizisindeki rolüyle yemediği beddua kalmamıştır herhalde. Kötü karakter oynamak zordur, üstesinden çok iyi gelmiş. <3
Trt 1 deki benim adım melek dizisindeki mahmut karakterini oynayan oyuncu.
Şaşırmadım değil ankette aras bulut u görmeyince.
Illa bu seçeneklerden biri diyorsanız taner
Sevgili KS Aras Bulut İynemli nerede? Olması gerekirdi bence. Madem yok. O zaman oyum kesinlikle Caner Cindoruk'a.. Zira kötü adamı oynamak zordur. Şu sıralar tüm kadınlar kendisini görseler bir kaşık suda boğacaklar.. :)
Taner Ölmez diyorum, çok ustalıkla şok gerçekçi sergiliyor otistik doktor
Tercihim Taner Ölmez. Çünkü o bir karakteri değil, bireyi canlandırıyor.
Birkan Sokullu’nun oyunculuğunu çok başarılı buluyorum.
Taner ölmez ya adam cidden çok zor bir karaktere can veriyor.
Caner Cindoruk bu sene bizi mahvetti gerçekten. Sayesinde evlilikten korkar hale geldim. 😄
Taner Ölmez rolünün hakkını şahane veriyor. Kesinlikle o.
Caner Cindoruk hem Kadın hem de Sadakatsiz dizisindeki rolleriyle yılın en iyisi bence.
Taner ölmez derim
Taner Ölmez
Burak özçivit bence
Taner ölmez
Birkan sokullu
Akın akınözü hercai diyorum
Eksileyenlerin zoruna gitmiş galiba herkesin fikri kendine 😏
Bunların içinde; Taner Ölmez
Bunların dışında; Timuçin Esen
Taner Ölmez ile kapışabilirler, belki de
Timuçin Esen'in listede olmaması şaşırtıcı.
Bence; Türkiye'nin en iyi erkek oyuncusu ve
"Hollywood", hatta "Broadway" düzeyinde
oyunculuk sergileyebilecek kadar yetenekli.
o kadar kişinin içinde oynamak zor tabi, normalde insandan yalıtılmış, paniğin olmadığı seyircisiz mekanlarda oynasalar daha duygulu oynayabilirler ama bazı çekimlerde çevrede bırsuru bakıs oluyor bır de buna ıc problemler uykusuzluk vs gırınce kalıte dusuyor ama hala dızılerımız kotu adam ıyı ınsan ezenler ezılenler ve onları savunanlar arasında gectıgı ıcın cokda kalıte beklememek lazım
Bir tane bildirim geldi ve basınca kendimi burada buldum. İnanılmaz bir bildirimdi gerçekten, wooow
Bu arada oyun Caner Cindoruk'a, Sadakatsiz'de kendisinden nefret ediyoruz falan ama rolü çok güzel geçiriyor seyirciye.
Mucize Doktoru izlemiyorum ama Taner Ölmezin oyunculuğu hakkında az çok bilgim var. Bence güzel oynuyor, bir oyuncudan beklenenin daha fazlasını yapıyor, rolünün hakkını veriyor. Tabi sadece Mucize Doktor dizisi için görüşüm budur.