Yeni bir seneye adım adım yaklaşırken KScanlar'ın oylarıyla belirlediğimiz "Yılın Enleri" anketlerimiz devam ediyor. Rotamız bu sefer büründükleri karakterlere hayran olduğumuz yılın en iyi erkek oyuncuları! 🎊
Reytinglerde zirvelerde yer alan, sosyal medyada sürekli trend olan, büründükleri karakterlerle kah kendilerini sevdiren, kah kendilerinden nefret ettiğimiz ancak hayranlığımızdan asla bir şey eksilmeyen, onlarla beraber gülüp üzüldüğümüz hatta onlara kızdığımız, muhteşem oyunculukları karşısında büyülendiğimiz bu erkek oyunculardan hangisi "Yılın En Erkek Oyuncusu" olmayı hak ediyor?
KizlarSoruyor tarafından her yıl düzenlenen ve gündeme damgasını vuran, Yılın En’leri anket serimizin üçüncü anketinde 2020 Yılının En İyi Erkek Oyuncusu’nu seçiyoruz. 🎉
#yılınenleri
Reytinglerde zirvelerde yer alan, sosyal medyada sürekli trend olan, büründükleri karakterlerle kah kendilerini sevdiren, kah kendilerinden nefret ettiğimiz ancak hayranlığımızdan asla bir şey eksilmeyen, onlarla beraber gülüp üzüldüğümüz hatta onlara kızdığımız, muhteşem oyunculukları karşısında büyülendiğimiz bu erkek oyunculardan hangisi "Yılın En Erkek Oyuncusu" olmayı hak ediyor?
KizlarSoruyor tarafından her yıl düzenlenen ve gündeme damgasını vuran, Yılın En’leri anket serimizin üçüncü anketinde 2020 Yılının En İyi Erkek Oyuncusu’nu seçiyoruz. 🎉
#yılınenleri
Eşini aldatan bir adamı canlandıran Caner Cindoruk - Sadakatsiz
%41
Geceleri çöpten eşya toplayan bir yöneticiyi canlandıran Birkan Sokullu - Masumlar Apartmanı
%17
Osmanlı'nın kurucusu Osman Bey'i canlandıran Burak Özçivit (Kuruluş Osman)
%13
Otistik savant bir doktoru canlandıran Taner Ölmez (Mucize Doktor)
%29
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Toplam 3472 oy kullanıldı. Detaylı sonuçları gör
Anket Sonucu
Onlar, oynadıkları karakterlerle bütünleşen ustalar! 2020'nin en iyi erkek oyuncusu hangisi?
Toplam 3472 oy kullanıldı
2131
1341
Eşini aldatan bir adamı canlandıran Caner Cindoruk - Sadakatsiz
%41
866 Kız (41%)
551 Erkek (41%)
Geceleri çöpten eşya toplayan bir yöneticiyi canlandıran Birkan Sokullu - Masumlar Apartmanı
%17
397 Kız (18%)
201 Erkek (15%)
Osmanlı'nın kurucusu Osman Bey'i canlandıran Burak Özçivit (Kuruluş Osman)
%13
234 Kız (11%)
208 Erkek (16%)
%29
634 Kız (30%)
381 Erkek (28%)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Caner Cindoruk'u bu sene tek geçerim. Sadakatsiz dizisindeki rolüyle yemediği beddua kalmamıştır herhalde. Kötü karakter oynamak zordur, üstesinden çok iyi gelmiş. <3
Trt 1 deki benim adım melek dizisindeki mahmut karakterini oynayan oyuncu.
Şaşırmadım değil ankette aras bulut u görmeyince.
Illa bu seçeneklerden biri diyorsanız taner
Caner Cindoruk bu sene bizi mahvetti gerçekten. Sayesinde evlilikten korkar hale geldim. 😄
Caner Cindoruk hem Kadın hem de Sadakatsiz dizisindeki rolleriyle yılın en iyisi bence.
Sadakatsiz muhteşem rekor kırıyor
Sevgili KS Aras Bulut İynemli nerede? Olması gerekirdi bence. Madem yok. O zaman oyum kesinlikle Caner Cindoruk'a.. Zira kötü adamı oynamak zordur. Şu sıralar tüm kadınlar kendisini görseler bir kaşık suda boğacaklar.. :)
o kadar kişinin içinde oynamak zor tabi, normalde insandan yalıtılmış, paniğin olmadığı seyircisiz mekanlarda oynasalar daha duygulu oynayabilirler ama bazı çekimlerde çevrede bırsuru bakıs oluyor bır de buna ıc problemler uykusuzluk vs gırınce kalıte dusuyor ama hala dızılerımız kotu adam ıyı ınsan ezenler ezılenler ve onları savunanlar arasında gectıgı ıcın cokda kalıte beklememek lazım
Caner son bolumdeki haliyle cidden role girdigini hissettirdi hani adam cidden kotuymus gibi bi sovesim bile geldi gecirdi izleyenlere o hissi.
Digerleri bana basta iyi gelip snradan yapmacik gelmeye basladi.
Osmanli dizisi ise bastan hic iyi gelmiodu bana
Caner bey çok iyi adam değil mi o yaşta o yakışıklılık o karizma adam yaş aldıkça karizmalığı artıyor 😊
Oyunculuğunu da beğeniyorum gerek Kadın dizisi gerekse (dizinin ismini hatırlayamadım) Ertan isminde bir rolde oynuyordu adam iyi rolü de kötü rolü de iyi oynuyor 😊
Zemheri ☺ ve %100 katılıyorum dediklerinize
Evet evet Zemheri 😌😌
Bir tane bildirim geldi ve basınca kendimi burada buldum. İnanılmaz bir bildirimdi gerçekten, wooow
Bu arada oyun Caner Cindoruk'a, Sadakatsiz'de kendisinden nefret ediyoruz falan ama rolü çok güzel geçiriyor seyirciye.
Taner Ölmez diyorum, çok ustalıkla şok gerçekçi sergiliyor otistik doktor
Bunların içinde; Taner Ölmez
Bunların dışında; Timuçin Esen
Taner Ölmez ile kapışabilirler, belki de
Timuçin Esen'in listede olmaması şaşırtıcı.
Bence; Türkiye'nin en iyi erkek oyuncusu ve
"Hollywood", hatta "Broadway" düzeyinde
oyunculuk sergileyebilecek kadar yetenekli.
Tercihim Taner Ölmez. Çünkü o bir karakteri değil, bireyi canlandırıyor.
Birkan Sokullu’nun oyunculuğunu çok başarılı buluyorum.
Taner ölmez ya adam cidden çok zor bir karaktere can veriyor.
Bu liste yetersiz. Her ne olursa olsun Cihangir Ceyhan Aras Bulut İynemli Erkân Köstendil ve Onur Tuna da Eklenmeli
Taner Ölmez rolünün hakkını şahane veriyor. Kesinlikle o.
Şu Taner Ölmez'i o rolde biraz izledim, nesinin iyi oynadığını halen çözemedim sorunlu çocuk gibi davranmak ile otist olmak ayrı şeyler.
Onun dışında bu sene Fatih Artman herkesi ezdi sanırım Bir Başkadır'daki performansıyla.
Bir Başkadırda kimi oynayan kişi Fatih Artman?
@Edameda06 Yasin denen hödüğü. Tam bir ANadolulu dindar aileden geldiği için hayata karşı ağır paranoyaları olan, Türkçesi biraz bozuk, iletişim kurmayı bilmeyen tuhaf tipleme.
Hıı gerçek adını bilmiyordum da. Evet çok tuhaf ama oyunculuğu baya iyi gerçekten
Toplumda ötekilerin sesi oldu Taner Ölmez otozimli bir bireyinde her birey gibi yasam hakkının kutsal olduğunu onlara öcü gibi bakilmamasini dile getirdi
Özümüze bir yolculuğa çıkardı bizi
Teşekkürler sagolun
Oyunculuğu ile hepimizin kalbinde taht kurdu. Oynadığı rol onunla bütünleşti. O yüzden de Taner Ölmez diyorum. Kendisini böyle sosyal sorumluluklar için de görmek çok hoş. Kendisini tebrik ederim.
Caner Cindoruk Volkan karakterinin hakkını o kadar iyi veriyor ki, artık gün içinde nefret ettiğim ve sinir olduğum herkese Volkan diyorum. Oyunculuğu başlı başlına bir efsane! 🔥👌🏻
Bu liste yetersiz. Her ne olursa olsun Cihangir Ceyhan Aras Bulut İynemli Erkân Köstendil ve Onur Tuna da Eklenmeli
Doktorcivanım dan iyisi yok. Çok iyi bir oyunculuk.
Osman zaten sürekli bağırmakla meşgul.
Cevabım Birkan Sokullu yani Han Derenoğlu..
Ama hayat verdiğii karakter doktor değil ki geceleri çöpten kağıt toplayan holdingi olan başarılı bir iş adamı değil mi? @ksAnket
Bu seçeneklerden sadece Kuruluş Osman'ı ara sıra izlerim diğerlerini izlemeden yorumlayamayacağım için tek seçeneğim Burak Övçivit kalıyor ve oyunculuğuna diyecek laf yok 👌👍👏
mucize doktor, cunki rolunu basariyla yapiyor, diger oyuncular iyi ama Taner Olmez daha iyi oynuyor
Bedava kavga etmeyin en iyi oyuncu biziz hergun bu hayatla geçim savaşları verirken oyun oynuyoruz hemde en gercekcisinden
Mucize Doktoru izlemiyorum ama Taner Ölmezin oyunculuğu hakkında az çok bilgim var. Bence güzel oynuyor, bir oyuncudan beklenenin daha fazlasını yapıyor, rolünün hakkını veriyor. Tabi sadece Mucize Doktor dizisi için görüşüm budur.
Hepsine tilt oluyorum hangisini seçicem lan. Yok mu bi ilker kaleli çağatay ulusoy falan :/
Diğerleri fiziğini kullanıyor zerre oyunculuk yok sadece tipleri ve fizikleri var ekran önünde iyi duran yüzleri işinin hakkını veren Taner Ölmez derim bunların yanında
Açık ara Taner Ölmez, rolünün hakkını sonuna kadar veriyor. Otistik bir kişiyi canlandırmak her oyuncunun harcı değildir. Rolün üstesinden çok iyi geliyor.
Kusura bakmayında, hiçbiri benim oy vereceğim insanlar değil. Yabancı dizi oyuncularını tercih ederim.
Doktor inanılmaz bir artistik sergiliyor o bakışları ve davranışları yapmak gerçekten zor helal olsun diyorum. Otistik doktoru seçiyorum.
Benim aslanım, yiğidim bu ankette dururken isterse Brad Pitt gelsin, gözüm görmez, gönlüm işitmez. Oyum Sonuna kadar Caner Cindoruğa!!! 🥰🥰🥰😍😍😍😍
Aras Bulut İynemli'nin olmadığı listeyi ciddiye alamam.
dizi takip edemiyorum, burak özçivit diyorum, yağuşuklu oğlan aynı bağa benzii:D:D:D
Taner Ölmez
Çünkü zor bir rolü var ve hakkını veriyor.
Hiçbirini izlemiyorum fakat Taner ölmez rolün hakkını veriyor
Geceleri çöpten eşya toplayan bir yöneticiyi canlandıran Birkan Sokullu - Masumlar Apartmanı 💛
Mucize Doktor. Taner Ölmez oyunculuğunu çok beğeniyorum
Mucize Doktoru çok izlemiyorum ama bazı sahnelerine denk geldiğim kadarıyla Taner Ölmez diyorum.
Taner Ölmez, Mucize Doktor'daki rolğnün hakkını iyi veriyor. Benim oyum Ölmez'e.
Ben Taner ölmez’e aşığım çok tatlı çok yakışıklı ağzımın suyu akıyor🙄🙄🤤🤤🤤
Dizileri izlemedim Taner Ölmezi bir reklamda çok sempatik ve iyi olduğu düşünüyorum.
Taner ölmez gibi güzel bir karakteri canlandıran insan varken, diğerleri onun kılı olamaz gözümde❤️❤️
Normal de Türk dizisi izlemiyorum ama bir zamanlar ufakta olsa mucize doktoru izlemiştim bence güzel bir oyunculuğu var Taner Ölmez'in.
Doğduğun ev kaderindir Mehdi yi koymayı unutmuşsunuz koysaydınız bnce en iyi erkek oyuncu o seçilirdi Caner Cindoruk la kapışırlardı
Bence milli gururumuz reddedilen erkeklerin intikamını humharca alan Şahin K.
Rolünün zorluğu ve bunu yansıtabilme becerisiyle Taner ÖLMEZ.
Keşke Buğra Gülsoy da bıraksaydınız ya da Ekin Koç.
Mucize Dr karakteri Taner Ölmez.
Zor bir karakteri canlandırıyor.
ben bunların içinden birini seçmezdim zaten hiç bir diziyi de izlemedim
Birkan Sokullu doktoru falan canlandırmıyor ki adam aile şirketi yönetiyor doktorluk nerden çıktı
Hiçbirini izlemedim. Keşke Bir Başkadır’daki Fatih Artman da olsaydı ankette.
Ya da Settar Tanrıöğen.
Dışı lokum içi bo kum olacan sevgili han oyum senden yana! 😛
Caner Cindoruk efsane oyuncu kadın dizisinde de iyi bir oyuncu idi.
Kesinlike sadakatsiz caner, kendisinden bu kadar nefret ettirdiğine göre demek ki çok iyi oyuncu 😂
Ha bu arada Birkan doktoru oynamıyor ne alaka
Pek aram iyi değil oyuncularla ama çukurdaki yamaç iyi.