Yeni bir seneye adım adım yaklaşırken KScanlar'ın oylarıyla belirlediğimiz, magazin duayeni gazeteci, sevgili Bi'Bilen'imiz @Bilal Özcan danışmanlığında hazırladığımız "Yılın Enleri" anketlerimizde beşinci sırada en sevdiğimiz erkek oyuncular var. Oyunculukları şok etkisi yaratan, oyuncu adaylarına rol model olan 2021'in En İyi Erkek Oyuncusu'nu seçiyoruz! 🥳
Hala katılmadıysan diğer anketlerimize de göz at ve oy kullan lütfen! 💪🏻 💜
Canlandırdıkları karakterleri kişilikleri olduğuna, dizideki hayatlarının var olduğuna inandıran; yardıma ihtiyacım var dese ekrana elimizi sokturacak, izleyicileri peşinden koşturan '2021'in En İyi Erkek Oyuncu'su hangisi? 😍
Reytinglerde zirvelerde yer alan, sosyal medyada sürekli haber olan, işini aşkla yapıp bu aşkı ekranlara yansıtan, muhteşem oyunculukları karşısında büyülendiğimiz bu erkek oyunculardan hangisi "2021 Yılının En Erkek Oyuncusu" olmayı hak ediyor? 🎉Hala katılmadıysan diğer anketlerimize de göz at ve oy kullan lütfen! 💪🏻 💜
- Oyunculuklarıyla bizi kendilerine hayran bıraktıran 2021 yılının en iyi kadın oyuncusu hangisi olmalı?
- Bu yıl yeni bölümlerini dört gözle bekledik! Sizce 2021'in en iyi TV dizisi hangisi?
- Hikayesiyle "Keşke ben de kahramanlarından biri olsaydım" dedirten 2021'in en iyi online dizisi hangisi?
- "Evde, arabada, sokakta sadece onu dinledim!" dediğin 2021'in en iyi şarkısı hangisi?
Alperen Duymaz - Son Yaz
%9
Ekin Koç - Uyanış: Büyük Selçuklu
%2
Kaan Urgancıoğlu - Yargı
%4
Alp Navruz - Ada Masalı
%56
Çağlar Ertuğrul - Teşkilat
%3
Akın Akınözü - Hercai
%23
Uraz Kaygılaroğlu - Sefirin Kızı
%3
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Toplam 14180 oy kullanıldı. Detaylı sonuçları gör
Anket Sonucu
İzleyenleri gerçek bir karakter olduğuna inandıran 2021'in en iyi erkek oyuncusu hangisi?
Toplam 14180 oy kullanıldı
11218
2962
Alperen Duymaz - Son Yaz
%9
919 Kız (8%)
305 Erkek (10%)
Ekin Koç - Uyanış: Büyük Selçuklu
%2
159 Kız (1%)
118 Erkek (4%)
Kaan Urgancıoğlu - Yargı