Selaam, magazin gündemimiz gene meşgul bu sefer ki haberimiz İrem Derici'den.Ünlü şarkıcı İrem Derici İnstagram'dan paylaştığı resim ile tepkileri üzerine topladı! Paylaştığı resimde giydiği kolye sosyal medyada Derici'yi lince boğdu! Derici'nin taktigı kolyede haç işaretine benzeyen logo dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medya'da Derici'ye cahil gibi linçler yağdı! Derci linçlere sessiz kalmayıp ona cahil diyen kişiye "Tam olarak Sensin Cehalet" dedi. Kolyenin asıl anlamının kadınlıgı temsil ettiğini söyledi Derici! Ne düşünüyorsunuz?
İrem Derici'ye kolye linci! Gelen tepkiler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Haç olsa dahi kimsenin inancının farklı olması kimseyi cahil yapmaz. Haç da takar başka bir sembol de takar. İnsanlar buna karışacak haddi kendilerinde nasıl buluyor anlamıyorum. Artık farklı dinlerin olduğunu, kişilerin farklı dinleri seçebilip ya da hiç bir yaratıcıya inanmayabileceğini kabul etmeleri ve öğrenmeleri gerekiyor. Tercih meselesi olduğunu da kavramalılar artık.
Bu kimseyi ilgilendirmez. İsterse uzaylı işaretli kolye takar, isterse putlara tapar insanlar ne zaman her şeye muhalefet olmaktan vazgeçecekler bilemiyorum doğrusu. Herkes müslüman olmak zorundaymış gibi davranmaları da ayrı bir komik. Cahil olan da belli aslında bu durumda.
Minicik kolyeye bile anlam yükleyen cahiller var. Cidden cahiller. Göz takarsın bisey kılıç takarsın bişey. Ya artık insanları giydikleri taktıkları şeylerle yargılamaktan vazgeçin. Bırakın saçma sapan şeyleri.
hristiyandır belki. ama ülkeye rus ukraynalı geldimi bokunu yiyolar yağcılıkta sınır tanımıyolar. erkeklerimiz zaten onların karılarının götünün deliğine bile dilini sokuyolar rusların. bukadar müslüman olmuşlar.
@napcan_kii ya varya git antalyaya antalya rusların türklerinmi belli değil. her yerde rus karısı sana tip tip bakarlar. onlardan hoşnutlar bu pe. zevnkler.
Kime ne yaaa insanları bir salın isteyen haç yakar isteyen Zülfikarın kılıçını takar kime ne? Kendi içi boş hayatlarınıza bakın. Bakın ki hayatınız az şenliklensin.
bizim ülkemizdeki en büyük sorun cehalet bir boktan haberi olmayan insanlar o kadar fazla ki çevremizde birde hem cahiller hemde kendi bildikleri her şeyin doğru olduğunu düşünüyorlar. kadına hak veriyorum ben çok güzel cevap vermiş.
Bir şeyi anlamadan dinlemeden hemen o kişiyi yargılıyoruz, birincisi haç işareti değil olsa bile onu ilgilendirir keşke virüs oldundada bu yargılayan tutumlarını göstere bilselerdi bu kadar kaybımız olmazdı...
Bu hiçbir kimseyi ilgilendirmez çünkü İrem yaşını başını almış olgun bı kadın o yüzden ailesinin bile birşey demeye hakki yokken bizim milletimiz neden herşeye burnunu sokuyo anlamış değilim