Evlat acısı çeken Harun Tan cenazede kendisini çekmek isteyen basın mensuplarına tepkisini böyle dile getirmiş. Sonuna kadar da haklı diye düşünüyorum ama ünlü olmanın da böyle yükleri var normal bir vatandaş olsa işler değişirdi.
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Sinir aninda ve evladını kaybetmiş birinin bu davranışını bence herkes alttan almalı keza magazincilerin öyle olduğunu düşünsem de onlar da ekmek paralarınin peşinde sadece.
00 Yorumla
Haklı , magazinciler başkasının hayatı üzerinde beslenen asalak solucan gibiler
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
82Cevap
- +1 yıl
Ya soyle bisey var sonicta ünlüler ve medya onları bir sekilde gostermek istiyor e instagramları acık bir suru sevenleri var insanlar onu acılı veya sevincli gununde görmek iaterler acısınıda görüp hissetmek o kotu gunlerde onları sevdigi sozler paylasırlar onlara destek olmak isterler.. madem öyle magazinden gizleyebilirler cokta zor bisey degil bence bunu yapmak ama yani neden elestiriyor gazetecileri zaten surekli herkesle her hayatlarını paylasıyorlar bir cok kisi seviyor takip ediyor veya etmiyor ne olmus gazeteci oraya geldi sizin acınızı halkla paylastı sonucta ünlulü sevilen birisin yani ne olmuş?
10 Yorumla - +1 yıl
allah rahmet eylesın ne buyuk bır acı.. evladını yıtırmıs bı babaya assagıda laf edenler mıdemı kaldırdı benım.. laf ola berı gele dıye konusmak dogru degıl.. gıdın anarsıstlıgınızı yenılen haklarınız karsısında gosterın.. hakkınız yenırken kuzu gıbısınız.. dusmanlıgınız boyle kahpece ıse dostlugunuzda naylon gıbıdır zaten..
30 Yorumla Kardeşim günde yüzlerce çocuk ölüyor bombalarla silahlarla hemde ve hiçbirisi kimsenin umrunda değil ama 2 tane şaklabanın çocuğu öldü 2 gündür gündem bu sonra bunca afet bizi neden buluyor diye soruyoruz.. çocuğa her çocuk gibi üzüldüm elbette ama bu kadar haber olması o kadar acı ki 2 tane şaklabanın çocuğu diye ortalık yangın yeri resmen ya
22 Yorumla- +1 yıl
Kişileri tanımam ama insan olarak, 2 şaklaban dediğiniz insanlar artık evladını kaybetmiş anne, baba. Kimin çocuğu olduğunun önemi yok. Kötü ebeveyn çocuğu olmak ya da iyi ebeveyn çocuğu olmak diye ayrım yok. Evlat acısı var. Evet dünyada yüzlerce çocuk ölüyor. Kimsenin umrunda değil diyemezsiniz. İnternette öldü diye gördüğüm her çocuk için aynı hüznü paylaşıyorum.
- +1 yıl
Kardeşim kimse derken genel konuşuyorum yani illa ki üzülenler kahrolanlar var elbette onlarda olmasa kıyamet kopar zaten.. ve evet 2 şaklaban diyorum halada diyorum bunlar şaklaban olmasalardı her aile gibi çekilip köşelerine acılarını yaşarlardı Allah kimseye vermesin evlat acısı düşmanıma dahi ama yapacak bişey yok bu kadar büyütmeninde anlamı yok bir çocuk ölmüşken haberlerin çocuğun can vermesinin önüne geçmesi acı bir durum zaten
- +1 yıl
Ünlü olmanın birazda negatif yansıması bu olsa gerek. Bireyler bu zor günlerinde bazen bunun sosyal medyaya yansımasını istemez. O an ki ruh hallerinin değişik psikolojik yansımaları ileri ki zamanlarda kalıcı bazı davranışlara da sebep olabilir. Günümüzde magazin haberlerine bakacak olursak toplum olarak bazen çok sert ve acımasız olabiliyoruz. Ben her zaman diyorum, ünlü oldular diye her şeyi bilmek zorunda değilim. Bazen medya ve vatandaşlar bu konuda çok abartıyor.
10 Yorumla Adam haklı, bunun haber ve magazinsel değeri yok bence, ölüm bu hemde evlat ölümü, Ebru şallının ağlamasını ya da isyanını mı çekeceklerdi? Ya da kardeşinin ağlayışını... ne kadar acımasızlar istemiyorsa cenaze sahibi, saygı duyup uzaklaşmaları gerekiyordu.
10 YorumlaAdamın ailecek en acı günlerinde kameramanlar gerçekten çok kalabalık bir grup halinde gelmiş. Cenaze namazını çoğumuz biliyor bizim habercilerimizde affetmez. Biraz duyguları olsaydı zaten anlayışla karşılarlardı. Haberciler ceplerini doldurmanın peşinde kime ne kimin acısından
10 Yorumla- +1 yıl
Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın o an çok acılı olduğu için sinirlenmiş olmalı düşünsenize kendisinin bile cansız bedenine bakamadıği oğlunun naaşı günlerce televizyonda gazetelerde gösterilecek belki yıllar sonra bile o görüntüler karşısına çıkacak ve acısı tazelenecek kim olduğunun bir önemi yok o acılı bir baba sadece
10 Yorumla - +1 yıl
Magazine gerçekten sinir oluyorum. Aşk meşk olayları bile yanlış insanların özel hayatı ama işleri sonuçta onu geçtim. Cenaze bu ya hiç mi saygınız yok. Bırakın da insanlar rahatça acısını yaşasın..
40 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
adam haklı.. ama keşke o muhabirlerin hangi tv kanalindan hangi dergiden hangi gazeteden vb. olduklarınıda açık açık ifşa etseymiş keşke.. çünkü böyle isim belirtilmeyince o muhabirlere cenazeye gidip çekin diye emir veren bu karaktersiz medya patronlarinin kim olduğu kamuoyu tarafindan bilinmiyor.. ve onlarda bu karaktersiz davranisi her seferinde yapmaya devam ediyorlar.. kim olduklari bilinse belki o zaman biraz yüzleri utanır.. bye
10 Yorumla - +1 yıl
Salgın zamanı sahte maske üreten, corona bahanesiyle insanları dolandıran, kolonyalari el dezenfektanlarini fahiş fiyattan satanlar var bu ülkede.. Düşününki ölüm üzerinden hele minik bir beden üzerinden rant prim sağlamaya çalışıp her türlü kötü krizde firsatciligini konuşturan beyin yoksunu insanlarımız var.. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine sabır diliyorum bu arada..
00 Yorumla - +1 yıl
Buradakiler de öyle. Hemen ebru şallı ile ilgili sorular sorulmaya başlandı etkileşim meraklıları tarafından. Doğru demiş, leşe üşüşen kargalar gibiler
10 Yorumla Sonsuz haklılar, işini yaptıklarını söyleyenler olacaktır. Kişilerin özel alanına müdahale iş değil, saygısızlıktır.
20 Yorumla- +1 yıl
Magazincileri ve hatta Magazin izliyenlere anlam veremiyorum
Yeterki insanların acılı günlerinden magazin malzemesi yapabilmek...20 Yorumla Hepsi çakal onların. Para uğruna yalan haberler vs bir hayatta en sevmediğim meslektir magazincilik. Adam haklı
20 Yorumlasonuna kadar haklı. çoğu zaman özel hayatın saklılığını çiğniyor muhabirler. bu muhabir-ünlü arasındaki tartışmaların çoğunda ünlüleri haklı bulurum ben. hele ki böyle acı bir durumda daha neden şanslarını zorluyor ki bunlar?
10 Yorumla- +1 yıl
Adamın evinin önünde bekliyorlar bişey yakalar mıyım diye. Cenaze fotosu çeksen ne olacak biraz saygı yani. Ünlü olunca insan olmayı bırakmıyor kimse.
20 Yorumla Cenaze de magazinci muhaberin ne işi var... Ebruyu sevmem hiç haz almam ama çocuk ölünce işler degisio. Allah sabır versin...;/Çok üzüldüm
10 Yorumla- +1 yıl
O kadar haklı ki. Mateme mahreme saygı olmalı. İnsanların mahrem acılarını isteği dışında yayınlamak da suç olmalı, yaptırımı olmalı.
10 Yorumla - +1 yıl
Yaptıkları saygısızlık. Sıradan bir magazin haberi yapmıyorlar, netice de adamın özel alanı. Rahatszlık duymakta hakkı ve adam kesinlikle haklı.
10 Yorumla - +1 yıl
Magazin ve spor gazetecilerine basın özgürlüğü sınırsızdır halk bu gereksiz haberlerle meşgul olsun diye bunu kabul edeceksin amca.
10 Yorumla - +1 yıl
ayıptır gerçkten orda insan gibi gidilir ve başı sağ olsun denir insana başka ne denir adam dibine kadar hakli
10 Yorumla - +1 yıl
Adam isyanında haklı. Gazeteciler her yere burnunu sokuyor. Tıpkı günlerdir insanların psikolojisini bozmak için yaptıkları haberler gibi
10 Yorumla - +1 yıl
Adam haklı sonuna kadar. Biraz acıya saygı. Ünlü olsalar da onlarında diğer insanlar kadar özel kalması gereken mutlu anları ve acıları var.
20 Yorumla - +1 yıl
İki taraf icinde zor durum gazetecilerde emir kulu ekmek parası derdinde kime neyi soyleyeceksin ki
20 Yorumla Gerçekten Harun Tan haklı bundan daha acı ne olabilir böyle bir durumda bile çekim yapmanın derdine düşmeleri igrenç
10 YorumlaYine iyi dayanmis ben olsam o kamerayi alir kirardim milletin acisindan haber mi olur...
10 YorumlaEn nefret ettiğim grup şu magazin basını çalışanları bırakın adam acısını yaşasın.
10 YorumlaAmcam öldüğünde (ki kendisini hiç sevmezdim) biri komple cenazeyi çekmiş ne cesaret arkadaş 😁
10 Yorumlasonuna kadar haklı harun bey böyle başın yerin dibine girsin
madem bu kadar haber yapma peşindesiniz yararlı haberler yapın30 Yorumlaeski eşi, dur daha çocuk büyüseydi de sonra ayrılsaydın, kendisi düzgün bir ebeveyn olabilmiş mi ki?
10 Yorumla- +1 yıl
Ya sonuçta magazincilerin görevi bu ve onun için gelmediler ebru Şallı için geldiler
10 Yorumla - +1 yıl
Yani yapacak birşey yok basına kim sızdırdı onu bulup hayatlarından çıkartsınlar
10 Yorumla - +1 yıl
kesinlikle haklı, insanların acılarından bile pay çıkarmaya çalışmak berbat şey.
10 Yorumla - +1 yıl
Evlât acısı çeken adama bu yazıları yazdıran basına ben bir şey söylemek istemiyorum.
10 Yorumla - +1 yıl
Bir insanı istediği dışında fotoğraf ve video çekmek bence bir suç olmalı. Ama bu magazin olarak geçiyor. Düşük zekalı bireylerimiz de zevkle o magazinleri izliyor. Arz talep meselesi. Para kazandıracak ne varsa yapıyorlar.
10 Yorumla Haklı bazıları gerçekten özel hayata saygı duymuyor. Acılı günlerinde bunu yapmaları abartı ve saçma
10 YorumlaMagazin konusunda 585 cevap paylaştı. O kamerayı alıp bir taraflarına soksa haklı kim ne diyebilir gerçekten. Keşke yapsaymış gerçekten haylden anlamıyorlar
10 Yorumla- +1 yıl
Bu şekilde itiraz eden kötü olan daha önceki kamera uzatmalarına hiç itiraz etmiş mi?
ikiyüzlüluk...
Başka bir şey değil...
Normal zamanda peşinden koşulması egonu şişiriyor ama şimdi itiraz ediyorsun.
Hepiniz de aynı boksunuz...00 Yorumla - +1 yıl
O kadar doğruki magazin medyasi işin bokunu cikarip milletin yatak odasini bile cekiyolar. Neymiş yataği gardrobu elbiseleri nasilmiş. Sanane lan nasilsa nasil. Işimi yapicam derken insanlarin ozel hayatlarina tecavuz ediyolar.
00 Yorumla - u+1 yıl
Evlat acısının tarifi olamaz, kimseyi kamera dahil taciz etmeye hakları yoktur. İlla gidecekse medya baş sağlığı dile ve çekil..
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
dünyanın en samimiyetsiz en ciddiyetsiz işi şu magazincilik.. ünlülere acıyorum, boğazlarında ilmekle yaşıyorlar..
10 Yorumla Şehit anne babalarının baygınlığını feryadını çeken gazetecilerden ne beklenirkş
10 Yorumla- +1 yıl
O anlık sinirle.. sonuçta evlat o. Hayattaki en büyük acıymış evlat acısı
10 Yorumla Herkes kendi cebine odaklandığı için insanların özel hayatı onları ilgilendirmiyor.. Olurda ters teperse bahaneleri hazırdır.. Basın özgürlüğü derler..
00 Yorumla- +1 yıl
Haber programlarında gördüğüm kareler beni de gerdi
10 Yorumla Sonuna kadar haklı. Bazen değil hatta çoğunlukla magazinciler boş işler peşinde koşuyor. Orası kötü bir zaman ve oradan magazin malzemesi çıkarılmaya çalışılmamalıydı.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Merhaba askim yine ben bence Sonuna kadar hakli insanlarin acisina saygı duyulmali
10 Yorumla - +1 yıl
Ee basın olmasa ünlü de olamazlar. Ekmek teknesi dgdfs
10 Yorumla Ünlü olduğun zaman cidden ünsüzlüğü özlersin çünkü özelin felan kalmıyor. Bu adam evladını kaybetmiş magazincilerin derdine bakar mısın? Ben yakardım orayı.
00 Yorumla- +1 yıl
Acıları çok büyük Rabbim sabır versin şu anda ne söylese doğru psikolojik olarak yıkılmış durumdalar.
00 Yorumla Ülkede özgürlük kavramı bilinmediği için , her ota boka özgürlük denildiği için adamı sonna kadar destekliyorum. Çok haklı.
00 Yorumla- +1 yıl
Acılara bile saygısı olmayan insan topluluğu gazeteci olamaz
10 Yorumla - +1 yıl
Hakli ama zamaninda o basinda reklam olmanij ekmegininyerkende aynisini diecekti. Hele eski esi olacak kadin bence basinin cok ekmegini yedi her ozel yasantilatina soktular sen o kapiyi acarsan o kapi bir daha kapanmaz
00 Yorumla Çok haklı. Yazık ne büyük acı yaşiyor ve bunu bile daha beter hale getiriyor medya.
00 Yorumla- +1 yıl
Bazı durumlarda ünlü ünsüz demeyip saygı göstermeyi bilmeli insanlar. Ölüm bu yani daha ne olsun?
00 Yorumla - +1 yıl
Haklı adam ünlü diye bu şekilde saygısızlık yapılamaz.
00 Yorumla - +1 yıl
Gazeteciler, magazinciler alayı oros*u çocuğudur her zaman
00 Yorumla Yasama çok ağır ve zor bur şey Allah sabır versin. Konuya gelince, sonuna kadar haklı.
00 YorumlaÜnlülerin bu isyanını haklı bulmuyorum. Hayatları bu. Hep ön planda olmaya çalışmak.
00 Yorumla- +1 yıl
Magazincilerin canı cehenneme. Magazini ile işbirliği yapanımda canı cehenneme
00 Yorumla - Devamını Gör (84)
Devamını Gör(139)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Ebru Şallı'nın ve Harun Tan'ın evlat acısını paylaşırım.
Çok zor...
Yazmak, konuşmak kolay.
Allah sabır versin...
Bir gazeteci olarak şunu söyleyebilirim:
Meslektaşlarımın, cenaze toprağa verilirken, o çok özel anlarda, aileyi rahatsız edecek kadar işlerini düşünmeleri hiç doğru bir davranış değil.
Adil de değil, etik de değil, doğru da değil.
O görüntüleri çeksen yayınlayabilecek misin?
Ceset görüntüsünü hangi yayın yönetmeni koyar medyasına?
Böyle bir saçmalık olabilir mi?
Böyle, cenaze töreni benzeri 'çok özel' törenlerde insanlardan izin almadan görüntü almak doğru bir davranış değil.
Bunları YouTube videosunda da anlattım, birazdan o videoyu buraya da eklerim.
Bir de böyle törenlerde çalışmanın çok ince detayları var.
Tele objektifini takarsın makinene, 100 metre uzağa tripotunu kurarsın, hiç kimseyi rahatsız etmeden çalışırsın.
Benim çok sevdiğim ve sık tekrarladığım bir sözüm var:
'Gazeteci, asıl yazmadıklarıyla gazetecidir.'
Basın özgürlüğü sonsuz değildir.
Senin özgürlüğünün başladığı yerde benim basın özgürlüğüm biter,
Gazeteciyim diye, alemin kralı ben değilim,
Duracağım yeri bilmem lazım,
İşimi ölçülü, dengeli ve hiç kimseyi rahatsız etmeden yapmak zorundayım.
Bir gazateci olarak objektif yorumlarınız inanılmaz değerli teşekkür ediyorum.