https://youtu.be/FJi6DVNIohU
Esefle karşıladım, bunun kabul edilir hiçbir tarafı yok.
Öcalan, pkk her zaman pislik, lağım fareleri idi ve onların içer de , dışar da destekçileri.

Saldırı elbette kötüdür ama bunlar ülkede huzur olsun diyerek arkadan silah veren PKK diye rahatça konuşan Anıtkabir'e gelmeyen insanlar çok da üzüldüm diyemem
Gazeteci dogruları konuşan ne pkksi ya? Her şeyde tutturmussunuz pkk pkk. Gidin pkk ile gobrk dansi yapanlari görün vicdaniniz varsa.
Para yardimı yapiyormus. Adamin karnini doyuracak parasi var mi bi sor? Akpli rantçi muteahitmi sandiniz afami. Git az arastir kimdir nedir.
Kaynaksiz konusmayin cocuk degilsiniz
La yürü git az Fox TV izle
Sen foxu şunu bunu boşver. Ne gördün Levent Gultekinin en ufak bir pkk övgüsu ile ilgili onu söyle.
Kaynak getir delil sun ki yalan konuşmadigını bilelim.
Ben de sana kim pkkya övgu yapmiş, trtye çıkarmış onları sunuyim.
Haber kanalı kaynak değildir bunu da aklına sok.
25 it bir araya gelince böyle saldırır.
Kim ne zaman doğru konuşursa baskıyla, tehditle, şiddetle yıldırmaya çalışılıyor. Doğru söyleyenlerden her zaman korkarlar.
Benim gözümde bu grup teröristtir. Başka açıklaması yok.
Cidden bu ülkede kimsenin can güvenliği yok.
Gazeteci Levent Gültekin'e geçmiş olsun.
Pkk dan hiç farkları yok. Ülkeyi parçalamaya, kaosa görurur doğrudan hareketleei. Umarım hep beraber yarattiklari pisliğin altında kalırlar
İnşallah. Allah bildiği gibi yapsın hepsini
Teşekkürler
Önemli değil arslan yav
Levent Gültekin adam gibi adamdır. Takip ederim, programlarını da izliyorum. Adamın dobra konuşması rahatsız etmiş birilerini. Delikanlılığa bak 25 kişi saldırıyor. Ha bu arada akşam soruyu kaldırma bence.
Yok yaa benim kafa gidik böyle gelir gider bazen de dönmem kafamı kesseler , kızgın demirde haslasalar ne ATATÜRK'ten, ne medeniyetten, ne hakikaketten.
Levent Gültekin adamliğin ötesin de , ileri görüşlü, ozeleştiriyi sonuna kadar yapan, vicdanlı biri. Belkide ilerinin liderlerinden. Sadece yobazlarin eline geçebilecek nokta kadar koz olmasından endişelendim. O pkkliysa butun milli gorusden gelenler pkklı. Bugün kimseyi dişlama gibi lüksumuz yok can bagoza gelmiş, dusman apaçık belli olmuşken.
Onlar gitsinler maraşın, çorumun hesabini versinler evvela, dunyanin en igrenç guruhu.
Gerci bugun maziyi de anmak çok dogru degil.
Cevap
0Cevap
Mhp li mafya grubu saldirmistir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?