Güncellemeler
+1 yıl
Yalnız Ben Türk kadınları çirkin demiyorum, Oyuncularımız çirkin diyorum orayı da atlamayın!
Güncellemeler
+1 yıl
Bide Yabancı oyuncular Aşırı güzel ve seksi oldukları halde bizimkiler gibi Egolu, kendini beğenmiş değiller. Bizimkiler hem çirkin hem de egolu 😆

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ne oyuncular var yabancıları. yerliler ancak fok balığı gibi konuşmayı biliyorlar
Aynen 😆Güzel olmadıkları halde egoları kaf dağı Allah korusun Hollywood a olsalar düşünemiyorum
Olamazlar zaten. Tek yapabildikleri fönlenmiş saçlarını geriye savurmak
Ehhe Aynen bide gerizekalıiiiii özel hatalarını burnumuza sokmak. Hepsi kezban ya.
Türi kadınlarının ırkı çok güzel değil elbellete güzeller var bunların bazılarıda göçmen olanlar. Bazı ülkelerın ırkları o kadar güzel ki çirkinleri bile dönüp 2 kere bakılır.
Kesinlikle turk o kadar cok guzel kadinlar varki...
Hepsi kezban bence 😄Margott Robie ve Amber Heard'ın seviyesine hiç biri ulaşamaz
😌😂 kanal 7 dizilerini mi bakiyorsun acaba, melisa pamuk, bensu soral, hande ercel vs vs
Allah'ım tek güzel kadın oyuncumuz yok, saydığı isimlere bak 😂Tek Özlem Conker ve Selin yıldız güzeldi
Olabilir zevk meselesi 😊
Türk kadın oyuncular daha sempatık ve daha güzel bana göre bir içimlik su😂😂
Hepsi estetik ama sen bilirsin 🤣
Yabancılarda da estetık var 😎
Çoğunda yok, Ve Aşırı seksiler onlar yüzünden Biseksüel oldum 😍
Kizim gelip millete fikrini soruyon sonrada tersliyon 12 yas zekasi bu baska aciklamasi olamaz baya guldum cunku sana
Yalan söylüyorlar çünkü. Margott Robie ve Amber Heard var Türk oyuncular daha güzel diyorlar bu düpe düz yalann.
Tamam tas gibi hatunlar iste sen begeniyosan milletin fikrini napcan bosver
Türk tabiki Bensu Soralı hiçbirine değişmem.
Türküleri daha gerçek dha doğal dha güzel daha becerikli buluyorum duyguları daha iyi hissettiriyorlar
Oyunculuk olarak hepsi berbat, Ve Beren saat, Neslihan Atagül dışında hepsi Estetikli
Bence yabancılar yapmacık
Hayır hepsi aşırı güzel ve seksi
Orası öyle de ne bilim türklerde doğallık ve gerçeklik var bu daha çok hoşuma gidiyor
Hepsi estetik ya, doğal deme bari
Yenilerini bilmiyorum ama ben 2013 den bu yana izlemeyi bıraktım TV falan ondan öncekiler için konuşabilirim. Dediklerim o zaman için geçerli yenilerini bilmiyorum ama fotodakiler geçerli dediklerime
Senin icin sarisin guzelse benim icin de esmer guzel mesela o yuzden fotograflarda turk oyuncular çok daha guzel geliyor gozume😉😌
Kıskanma, Bu kadınlar esmer de güzel. Birinin Brad Pitt peşinde Birinin Johnny Depp
Derken😃kiskanilacak bir durum goremiyorum ben? Aşiri saçmaladin şu an😂 digerleri de Burak ozcivit ve Kadir doğulu ile evli🤫
Hahah Brad Pitt ve Johnny Depp ile İki Kekoyu kıyasladın tatlım, Burak ve Kadir iki ezik oturup Johnny Depp ve Brad Pitt filmlerini izleyip hayran kalıyor ama Brad Pitt ve Johnny Depp Burak ve kadirin varlığından haberdar değiller 😄😄Ayrıca Güzel olmadıkları için esmerler sarı yakışmaz bu iki kezbana
He canımm hee büyüyünce anlarsın😂ergen
Türkülüklü Kadiri ve Kıllı keko Buragi 50 Yaşıma gelsem de beğenmem 😄İki kezbana laf yok zaten Kezbanlarr
Su ikisi de cok itici.
Kim?
Dordu de.
İlgilenmiyorum güzellik ve yakışıklılıkla
Yabancı
Türk🇹🇷
Çöplük gibi soru , yaşın 16 itiraf et
Kudurma ben gerçekleri söyledim. Türk kadın oyuncular çok çirkin. Yabancıların en çirkini bizim en güzelimiz den güzeldir
Aksini idda etmedim ki benim lafım sana algıların mı kapalı 😂😂😂
Çirkinler hepsi