Özge Ulusoy ve Hacı Sabancı arasındaki ilişkinin bitmesiyle ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
Bu iddiaya göre, Hacı Sabancı, Özge Ulusoy’un telefonunu karıştırırken annesiyle yaptığı özel konuşmaları görmüş ve onların arasında annesi Arzu Sabancı hakkında ağza alınmadık küfürlerin olduğu mesajlaşmaları görmüş.
İlişkinin neredeyse başından beri Arzu Sabancı'nın kendisine tavır almasını hazmedemeyen Özge Ulusoy'un annesine bu tavırlardan rahatsız olduğunu küfürlü bir dille ortaya koyduğunu gören Hacı Sabancı o an ilişkisini bitirme kararı almış.
"HER ŞEY YALANMIŞ" Sabah'ta yer alan habere göre; Hacı Sabancı, iddiaları doğruladı ve şu özel açıklamayı yaptı: "Medyada bu ilişkinin altı yıl sürdüğü söyleniyor ama toplam dört yıl sürdü. Ve bu dört yıl boyunca yaşanan her şey yalanmış.
"ASIL MAĞDUR BENİM"
Bütün o mesajları gördüm. Medya lütfen o kıza mağdur rolünü oynatmasın; asıl mağdur olan benmişim."
Özge Ulusoy Hacı Sabancı ayrılığının sebebi küfür! Küfürbaz bir eşe tahammül edebilir misiniz?
Karsi tarafin ailesi tarafindan kabul edilmeyip dislanmasina ragmen, evlilik olmayacak demesine ragmen, defalarca aldatilmasina ragmen ayrilmayan kadin baska ne dusunmus olabilir ki? Tabi ki para. Ama tabi bu sabanci ailesinin sutten cikmis ak kasik oldugunu da gostermez.
pardon sebep? ortak inancımıza mı küfretmişim, annesine mi babasına mı bir akrabasına mı ya da hayat duruşuna mı? geçiniz bunları, küfür etmeyen kadın tek başına asla kriter olamaz, o vakit edene de olmaz diyemezsiniz.
En İyi Cevaplar