YAVRU MUHABBET KUŞUM VAR. YENİ ALDIM. BAZEN ÖTÜYOR ÇOK HAREKETLİ OLUYOR AMA GENELDE TÜYLERİNİ KABARTIP UYUYOR. NEDEN ACABA?

Herkese merhaba. Ben yeni yavru erkek muhabbet kuşu aldım alalı bir hafta oldu. geldiği günden beri her sabah saat 7'de diğer kuşların sesini (serçelerin) duyup öterdi pencereden çıkmak isterdi çok hareketli olurdu ama ses duymayınca hep kabarık ve uyumak ister gibi gözlerini kapatıp duruyor öyle çok korkak bir kuş değil benden kaçmıyor ama bugün penceremi açtım diğer kuşların sesini duydu sadece 3 kez öttü ve yine kendini kabartıp sakin sakin durdu şu an yanımda zaten. lütfen yardım edin bir şeyi varmıdır acaba çok korkuyorum ona bir şey olursa dayanamam dışkısına baktım gayet normal görünüyor ishal falan değil ve birde bazen yem yermiş gibi gagasını gıcırdatıyor bu kötü bir şeymi. Biraz hareketlenmesi için ne yapmam lazım lütfen yardım edin nolurrrrr...
YAVRU MUHABBET KUŞUM VAR. YENİ ALDIM. BAZEN ÖTÜYOR ÇOK HAREKETLİ OLUYOR AMA GENELDE TÜYLERİNİ KABARTIP UYUYOR. NEDEN ACABA?