BİR ERKEK NEDEN BAYRAM İCİN PİLANİM OLUP OLMADİGİNİ SORAR? BU ARADA SEVGİLİ DEGİLİZ COK SAMİMİDE DEGİLİZ ONUNLA?

Söyle soylwyeyim ağır başlı olgun kendisi 30 yaşında biri yani nasıl soyliyeyim size kızlarla içli dişli değil yolda yürürken bile yuzunu eğerek yürüyen biri. ben geçen aynina gittim iş için hal hatırda sordum tabi neyse sonra şey dedi tatil için bir pilanin var mı bir yere gidecekmisin tatile filan evet. Dedim. Oda hm her yıl gidermisin dedi bana bende evet dedim. Neyse sanki yüzü düştü gibi sonra ben dedim sen napicaksin dedi bişey yapama ben dedi. Ya. sonra dedi belki Karadeniz turu yaparım belki doğayla baş başa dedi bana
Ben şaşırdım yani evet hal hatır soruyoruz birbirimize ama bana bu kadar rahat sormadı biraz tuhafıma gitti sizce normal mi.

Bide yolda mesela yuruyo ben eyer arkasindaysam dönüp bakıyor illaki ben gidinceye kadar bu arada yasimida biliyo. Ben 18 yaşındayım.
BİR ERKEK NEDEN BAYRAM İCİN PİLANİM OLUP OLMADİGİNİ SORAR? BU ARADA SEVGİLİ DEGİLİZ COK SAMİMİDE DEGİLİZ ONUNLA?
Cevapla