Söyle soylwyeyim ağır başlı olgun kendisi 30 yaşında biri yani nasıl soyliyeyim size kızlarla içli dişli değil yolda yürürken bile yuzunu eğerek yürüyen biri. ben geçen aynina gittim iş için hal hatırda sordum tabi neyse sonra şey dedi tatil için bir pilanin var mı bir yere gidecekmisin tatile filan evet. Dedim. Oda hm her yıl gidermisin dedi bana bende evet dedim. Neyse sanki yüzü düştü gibi sonra ben dedim sen napicaksin dedi bişey yapama ben dedi. Ya. sonra dedi belki Karadeniz turu yaparım belki doğayla baş başa dedi bana
Ben şaşırdım yani evet hal hatır soruyoruz birbirimize ama bana bu kadar rahat sormadı biraz tuhafıma gitti sizce normal mi.
Bide yolda mesela yuruyo ben eyer arkasindaysam dönüp bakıyor illaki ben gidinceye kadar bu arada yasimida biliyo. Ben 18 yaşındayım.
Ben şaşırdım yani evet hal hatır soruyoruz birbirimize ama bana bu kadar rahat sormadı biraz tuhafıma gitti sizce normal mi.
Bide yolda mesela yuruyo ben eyer arkasindaysam dönüp bakıyor illaki ben gidinceye kadar bu arada yasimida biliyo. Ben 18 yaşındayım.
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Senden hoşlanıyor olabilir
Aşık olmasın 😀
Belki
Söyle ben daha 18 yaşındayım o ise 30 yaşında yaşımı biliyor ona yaşımı tahmin etmesini söyledim oda bilemedi en son yoksa. 18 misin dedi evet dedim şaşırdı ve güldü. ama dedi yaşından büyük gözüküyordu. Aynı yaşta gösteriyoruz dedi bana bende hayır dedim sen daha büyük duruyon dedim ona. Neyse öyle işte geçende bana Bayram oulanimi soordu sence bu çocuk asikmi yoksa seviyomu geçici bir hoslantimi.
Bazen iş çıkışı bile denk geldiğimizde. o ondeyse arkasına dönüp bakıyor hep
Aşık olmuş olabilir
Sence benimle bir pilanmi olucakfi bana normalde hiç öyle sorular sormaz
Belkide
Çok kısa cevaplar veriyon yaa.
Onla konuşmadan bilemezsin ki
Basit ve açıklayıcı olmaya çalışıyorum
Açılmıyor ki ama çekingen 30 yaşına gelmiş ama hayret ediyom
Onun konuşması gerkmiyomu ne konusucam onunla
Zamanı gelince acilirmi bu yoksa hazirmi degildir
Erkeklerinde kaybetme korkusu var hata yapıp seni kendinden uzaklaştırağını düşüyor olabilir
İlk adımı ila erkek atıcak diye ısrar ediyorsunuz ki
Erkeklerin bazıları çekingen olabilir ama bazı kızlar bunu zayıflık olarak düşünüyor bence değil
Hm ya ben atamam işte ya bende çekingen biriyim. Çok hemde onun yanında kendimi çok kasıyorum.
Kendim gibi davranıyorum kelimelerimi seçerek konusyorum hep düzgün konusamadigimi düşünüyorum. Mantıklı konuşamıyorum.
Böyle düşünme lütfen
Kendinden emin ol konuşmaktan çekinme korkacak bir şey yok
Ya bişey dedimi konuşurum cevap veririm onun dışında yok yani. ben ona zaten yaşını yaşadığı yeri sormuştum. Ben yaptım yapacağımı bundan sonrasında o düşünsün.
Peki seçim senin
Yardımına ihtiyacım var.
Ne konuda
Aynı konu ya aynı kisi
Konuşmayı dene
Bişey oldu soru paylaştım baksana
Eray
Gördüm
Niye cevap vermiyon. Eray😥
Kusura bakma yemekteydim
Özür dilerim
Yok sorun ya
😊 Sevindim
Sen yardımcı ol sende bir erkeksin az çok hemcinsim biliyosun. Kısa cevaplar vermesen olmazmi ya.
Kırılan bir erkek belli etmez içine atar bu çevresi değer verdiği kişiden ya uzaklaşmasına ya da konuşmamasına neden olur
Bazen geçici bazende nefrete dönüşebilir
Ona karşı biraz anlayışlı olmaya çalış onun üstüne gitme zamanla normale döner
Mesela onun sevdiği şeylerden küçük küçük sürprizler yap ufak hediye al ona iyi gelir
Müsadenle biraz işim var sonra yazarım olur mu kusura bakma lütfen
Peki bana değer verdiğini nerden çıkardın.
Sana değer vermeyi direk nefretle karşılık verirdi
Tm beklicem.
😊 Sıkma canını lütfen normal bir durum bu
Anlamadım ne dediğini
Aramızda bişey yok ona ne hediyesi Alican. Sende. Ya
Yani değer verdiği icinmi sustu diyosun arkadaşına tembihledi.
Duygu karmaşası yaşayan biri olabilir