AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
237Cevap
Saçmalık.
Tamam yüzük güzel hoş da. Sevdiğin adamı zor duruma sokmak nedir? Nasıl sevgi anlayışı? İnsan ilerisinide düşünmeli, sonuçta aynı yuvayı paylaşacaklar.
Para Para Para. Hani derler ya kadınlar çiçek sever diye. Yalan Kadınlar parayı ve gücü sever. Ötesinde hiç bişey. Bu iki değer onlarda her şeyi ama herşeyi ezer.
teklifi kabul edince yüzügün degerini sormaya mi gidecegiz direkt ya da adam etiketiyle beraber mi takdim edecek yüzügü o kismini da aciklasaydi keske ikilemde kaldim Şu an 😠
tamamen saçmalığın daniskası ! , tamam tek taş hediye alacaksa gücünün yettiği kadarını alsın , yüzüpe gidecek para eee bu sefer evde maddi sıkıntı çekilecek aman yok kalsın
saçmalık sevgi varsa maddiyat boştur zaten ilişkide senin paran senin hediyenin fiyatı vs varsa bu ilişki falan değil maddi sözleşmedir varacağı noktada boşanmadır
Allah askina B sikkini hangi mantikla yazdiniz?
Oldu olacak kredi cekelim nakit para verelim size? İyice kalpazan oldunuz ciktiniz basimiza.
Fikir soruyorum, anketin mantığı bu. Herhalde fikrim B sıkkı demedim ben de.
Saçma. Sevgi ve aşk parayla maddi şeylerle ölçülemez. ☺
Benim maaşımı kim biliyor ki üç katının ne kadar olduğunu bilsin.
Diyelim ki maaşım 5000 TL ve gittim 6000 TL ye tektaş yüzük aldım ve millete benim maaşım 2000 TL dedim inanmayacaklar mı? isterlerse de inanmasınlar çok ta tınnnnnnnn.
Ula bu soruyu bir erkek sordu 10yorum geldi pembeli sorunca popi oluyor. Ulan ks nesin sen ya. :D
2 bin lira maaş alan adam karnını doyurdu mu da yüzük alacak yav. Aptal sarışının gündemde kalma çabası
tebrikler
Yuh anasını satıyım ya yok maaşın 3 katı yüzükmüş millet popona don bulamıyo maaşının 3 katı yüzük mü alacak
ha yani evlilik sebebi maddiyat? gelecekteki müstakbel eşim hiiç kusura bakmasın, saçma bişi için o kadar para ödemek mantık dışı. değerini maddiyat değil maneviyat belirlemeli.
Kesinlikle saçmalık. Hem de bayağı bir saçmalık.
Bu tip yorumları yaparlarken, beyinleri nerede çok merak ediyorum.
alacagımız kadın da uluslararası standartın 3 katı üstünde birisi olsun da o zaman alırız maasın 3 katı degerinde tek taş yüzük
Bir kadın sevgisini , aşkını erkeğin maaşına ve alacağı yüzüğün maliyetine pazarlamamalı
@Janess sen varya sen mükemmelsin vazgeçilmezsin Cansın can seni çok özlüyorum yaaa mis kokulum
@Kibarabaza1905 :)
Benimle yaşasana sen ya 😘😘😘😘
Bu kadın neden bu kadar feminist erkek düşmanı anlamıyorum? Olurda, bu kadarda olmaz yani pess.
amaaan, aldırmadık da kıymetimiz mi bilindi allasen.
b dedim, gitti.
Erkeği parasal olarak gören seksomanyak bir bakış açısı ne denebilir ki :)
adam günlük kazanıyorsa atıyorum 20 lira ozaman 60 liralık bir yüzük alabilir yani kadına. sorunda bitmiş oldu. herkes çok maaş almıyorya sonuç itibari ile
Sorsan feministim erkeklerin egemenliği altında olmam ben erkeğin yaptığı herşeyi kadın da yapar der. Gerçekte erkekten 6binlik yğğxk beklerler
Haksiz diyen kizlara 1.000 liralik tektaş alsan kafana atarlar.
Çok haklı. Cebinde paran yoksa evlenmeyeceksin zaten.
Bir erkek bir insandır, fazla abartılmamalı, fazla yüklenilmemelidir. Ama bir yüzüğü de iyisinden almazsa o da onun karaktersizliğidir.
Bana bir ömür saygı sevgi duysun da hiç yüzük filan almasa da olur bunlar ego okşayan kriterler benim ruhumun okşanmasına ihtiyacım vad
Zavallı adam 3 ay bir yüzük için mi çalışacak bu hangi vicdana sığar?
O yüzükte manadan çok maddi değer olursa parmağıma takar mıyım hiç.
kesinlikle dogru... aidati maddiyat ile olcuyorsak ki tuketim dunyasinda bu boyle... oyleyse sevdigin kadin icin borclan aci cek yasa
bu karının yüzü makyajsız Cüzzam misali, ne vursam vurmalıyım, ahmak gündüz beni makyajsız görmeden diyor.
Seviyorsa zaten iyisini almaya çalışır, fakat böyle pahalı olsun isteyen paragöz bir kadınla evlenilmez
İşte buna sonradan görme ve taklitçilik diyoruz biz. Bu saçmalığın tuvalete televizyon koyma saçmalığından ne farkı var Allah'ınızı severseniz. :)
Bu kadında iyice kendini bir şey zannetmeye başladı ya niye evlenemediği, hatta evlenince tak diye boşandığı ortaya çıktı
herkesin cüzdanı sedan hanımın hayalindekiler gibi şişkin değil..
ben de bir gecede milyarları kaldırsam bana da 3 kat maaş dokunmaz..
Magazin kadar art niyetli, insanları aşağılayan, aptal yerine koyan bir sektör daha yok bundan emin olun .
Orda degeri kastetmis , maddi anlamda dusunmek fitnelik bence :D satmak icin degl takmak icin alinan bisey
evet tektaş bir simge ama bu kadar pahalı olmamalı en azından satıncı bir para etsin altın alsın gramla daha iyi
Maasina bagli.. 4 haneli bir sayili maas aliyorsa istemem almasin. Ama 5 haneyse olabilir en azindan deger yani.
Ay böyle insanlar üremeyı durdursun ya nesilleri tükensin ya
Böyleleri yüzünden paragöze çıkıyor kadınların adı!
👍👍👍👍
Deseydin ya biz para zıçmıyoruz onun gibi tektaşını herkes kendi alsın o kadar :D
ee kadın böyle trol yapabildiği için para kazanıyor zaten, evlilik hakkında ahkam kesenlerin evliliklerine bir bakınız...
Şu armut karının ağzından çıkanı şu sitede soru diye sormayın artik!!!
Bunun gibiler çakıl taşı bile fazla. ..
Ortalama bir kadından üç kat daha iyi davranacaksa, üç kat daha güzel ise , üç kat daha iyi yemek yapıyorsa, ve üç kat daha sevecen, uysal ise neden olmasın! ÜÇ KATI değerinde değil 10 kat değerinde alırım.
Herkes olumsuz yorum yapmış. Keza ablamız zengin kocadan bahsediyor. Malı mülkü olandan. Sizden değil, benden de değil. Bu kadar abartmayın.
Elinde yok ama çok seviyorsa ne yapsın adam.. Çok saçma
manevi değer aynı ise maddi değerin ne önemi varki?
saçmalık...
Türk kadını uluslararası standarda gelince düşünürüz.
Bence bir insanın maaşının 3 katını bir anda harcamasını bekleyemeyiz.
Cok mantikli gercekten
Bu standarti bulanin ellerinden operim
Sadece sizin kafaniz calisiyor zaten:)
seda Akgül hanimefendimiz galiba erkeklerle cok kötü seyler yasamis, hep erkeklere kötülüyor gerek yok ki bu sacma feminist ruhuna
Bu Oy oranını çok sevdim. Birkere öyle bir kural yok o an ne alırsak o olur maaşı kadar alabilir ama 3 katı niye mk
Cakma alsan ne fark eder gercek alsan ne fark eder sonucta araba degil yani iki sekildede ayni gorunuyor onun yerine dunya turu yapaj
Bu ülkede kitaptan vergi alınıyor tektaştan değil çünki okuyandan korkuyorlar
haklı..
mesela ben maaş almıyorum, o yüzden tektaş almamalıyım..
Kocayı elinden kaçırdı saçma sapan program ile ortalıgın anasını belledi şimdi boş boş konuşuyor
tektaşı değil teksas’ı alsak ne yazar? görgüsüzlükten başka bişe değil.
Ne yani tektas olmasa kiz evlenmicekmi? Sevginizi paraylami satiyorsunuz bir tektasa? Cok sacma.
Ufff gundemden dustugu icin gundeme gelmek istiyo bu kadar basit.. ayrica yok oyle bir dünya. . burasi Türkiye ☺
Bu kadın zaten iyice yedi kafayı. sürekli gündemde kalmak için daha neler yapacak acaba
Saçmalık olabilir ama zaten Evliliğin ta kendisi saçmalıktır.
Bir şey alma görevini erkeğe yükleyerek kendi kendinizi metalaştırmıyor musunuz kadınlar?
Yıl olmuş ikibinbilmem kaç, kadın zekasının ilerlediği seviyeye bakın. Küçük bir taşa takılmış yüzyıllardır aynı yerde sayıklıyor.