Benim pek tasvip ettiğim bir durum olmasa da bu fotoğrafta ön planda olan bir göğüs görüntüsü yok. Göğüslerim bozulur diye bebek emzirmeyen ünlülere örnek belki. 

gögüsleri bozulur diye bebeğin yaşamsal faaliyetlerini etkileyen ünlü ama anne olmayı beceremeyen ahmak kadınlaral zaten gherizekâlı, ama bu kadıninda bunu paylaşması hoş olmamış...
Birşey yok bu resimde.
Ya böyle olsaydı, o zaman sorundu.
Ya buradaki olayı sapıklığa ve cinselliğe bağlayanların beyninden şüpheliyim bir annenin çocuğunu emzirmesi kadar doğal bir şey yok
Göğüsü belli bile olmuyor. Bu yüzden rahatsız edici bir paylaşım gibi gelmedi bana.
Cevap
26Cevap
Gayet doğal bir durum ama bunu birilerinin görmesi için paylaşmak çok yanlış bence. Not. Bebek emzirmek Gögüs bozmaz aksine emzirmemek bozar.
Bebek emziren kadının memesi tamamen açıkta bile olsa farklı bir düşünceyle ona bakanın insanlığından şüphe ederim.
aslında göğüslerim bozulmasın diye kendi öz evladını emzirmeyen ünlülere güzel bir ders olur sanırım bu konuda gülşeni tebrik ederim
Çocuğunu emziren bir anne. Bunu yanlış yorumlayanlarda kabahat aramak lazım.
Herşey bu kadar malzeme edilmemeli milyonlar önünde
Reklam kokan hareketleri gerksız dıye dusunuyorum. Ben yegenlerımın fotorafını paylaşmıyorum. Nazar degıcek dıye gerek yok.
Kendi seçimi bence yapılmaması gereken bir paylaşım :)
allah günah yazmasın da annelik hiç yakışmamış şu kadına
Doğru bulmuyorum mahrem algısı var 3. kisiler çekiyor ya da görüyor
benim karım öyle bir şey yapmadığı sürece kim ne yapıyorsa yapsın.
Tasvip etmem ama gögüsleri görülmüyor bile ama cocugunu emziriyor sahnede plajda görüyorlar onu bu şekilde
suç bunlarda olduğu kadar bunlara destek veren prim sağlatan takip eden hepimizde de
dünyanın en masum fotoğraflarından biri
dünyanın en masum karesi
Şimdide bu moda oldu ya
Dunyanın en masum fotosu
Gereksiz bir paylasim olmus.
Özel bir anım kimseyle paylaşmam
bebek çok şekermiş :D
Paylaşmasına gerek yoktu
Bebek olmasa bakış açım daha değişik olurdu:)
Hoş bulmuyorum bu tarz paylaşımları.
Normal hanımefendi bence
Güzel masum bir fotoğraf
Iyi degil tasif edmiyorum
İnsan bebeğini emzirmekten nasıl kaçınır yahu
yakında verirken de çekerler
gicik oluyorum
Bebek utanmıştır...
ucu gözükmüyor ki neden sıkıntı olsun
la onda mememi varmış
Saçmalık.
Cok sacma