Arkadaşım yeni doğan yeğenimin resmini atmak istemediğim için abartıyorsun dedi ayrıca bebek benim değil anne babasından izin almam lazım onu da istemiyorum kim haklı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılBebeğin fotoları paylaşılacaksa ben ya da eşim paylaşırız, bu iş başkasına düşmez
Kızım 1.5 yaşında, doğum için hastaneye yattığımızda kaynana ve baldız da geldiler ikisini de zerre sevmem, zaten konuşmazdım suratlarına bakmazdım, hadi dedim biri anneanne olacak diğeri teyze geldikleri için ses etmedim
Neyse eşimi doğuma aldılar falan derken hemşireler bebeği odaya getirip bana teslim etti, yatacağı yer hazırdı anne gelene kadar yatırım gelince emzirir dediler, koydum yatağa bi baktım baldız çıkarmış telefonu fotoğraf çekiyor " bana bak lan tek bir fotoğraf paylaşırsan çocupu bir daha göremezsin " dedim, tamam dedi, anasına da sonradan hastaneye gelen abisine de aynı şeyi söyledim
Aradan 1 saat geçti hanımı telefonda bunların hesaplara bakarken gördüm hepsi de foto paylaşıp yeğenim oldu, dayı oldum, güzel torunum diye foto atmışlar
Üçünü de saçlarından kollarından sürekleyip ittirerek, küfürler ederek odadan dışarı kovdum,1.5 senedir evime sokmuyorum
03 Yorumla
Soran1 yılBiraz ağır olmuş ama hak etmişler ne demek ya başkasının bebeğini çocuğunu paylaşmak
Cevap sahibi1 yılİkaz ettiğim halde paylaşnaları kabul edilemez
Soran1 yılÇok iyi olmuş
En İyi Cevaplar
Ben de hiç hoşlanmam.
Ayrıca elâlem neden benim bebeğimi görsün ki. Hasretin uykusu hafiftir. Ne gereği var. Bebeğimi ben seviyorum başkalarının sevmesi beni ilgilendirmez.
Bebek üzerinden ilgi görmek, farkındalık yaratmak ve beğenilmek doğru değil. Paylaşma ne kaybedersin. Dünyan mı üstüne çökecek, birileri bir şey mi diyecek.
Açıkçası karşıyım.12 Yorumla
Soran1 yılŞimdi o kadar saçma bir şekilde doğar doğmaz paylaşım yapıyorlar ki herkes bebeğin her anına şahit oluyor bunun nazarı var kötü niyetli insanları var hiç düşünmüyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
1Cevap
1 yılçocuğu doğurdum diyelim mesela asla yüzünde emojiyle asalaklar gibi paylaşmam çocuğu 😂 çocumm 2 aylık olduğunda kucağıma alır ve onunla resim çekilir ve instamda şu notla paylaşırım
sağdaki ben , soldaki ‘benim’ benim bu benim.. 😂
00 Yorumla
1 yılPaylaşmam kem gözler her yerde
12 Yorumla
Soran1 yılVe kötü niyetli insanlar
- 1 yıl
Maalesef
1 yılİlk 40 gün paylaşılmaz.
12 Yorumla
Soran1 yılAslında hiç paylaşım yapılmamalı bebekler, çocuklar oldukça uzak tutulmalı sosyal medyadan
- 1 yıl
Evet bu devirde maalesef öyle...
1 yılHayır paylaşmam nazar değer
11 Yorumla
Soran1 yılSadece nazar değil neden bebişin resimleri herkeste olsun ki ne gerek var
Gizli Üye(18-24)1 yılarkadasına yallah çekseydin
12 Yorumla
Soran1 yılÇektim küserse de küssün hiç umurumda değil
Cevap sahibi1 yılaynen öyle
Tek seferlik wpta görüntüleme atılabilir bence
12 Yorumla
Soran1 yılEvet ama anne ve babasından izin almam lazım onu da istemiyorum gerek yok çünkü
Paylaşılmamalı
14 Yorumla
Soran1 yılEvet üstelik bebek benim değil
Soran1 yılEvet oldukça uzak tutulmalı bebekler, çocuklar sosyal medyadan
1 yılBen de paylaşmam
10 Yorumla
1 yılPaylaşmam
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi