Selamlar, Ne zaman eski fotoğraflarıma baksam içimde bir burukluk olur, gelip geçen zamana karşı ne kadar güçsüz olduğumuzu düşünürüm. Olacaklardan habersiz ne kadar masum ve korumasız olduğumuz gelir aklıma. Hayat işte. 🙂 Bu fotoğrafımı çok seviyorum, insanın kendi çocukluk fotoğraflarına bakıp "yerim seni tatlı şey" diye sevmesi komik oluyor ama olsundu. 😅😊
Çok duygusal olurum bebeklik fotoğraflarıma bakarken, ne çabuk zaman geçmiş keşke tekrar çocuk olabilseydim diyorum. Hep bakarken tebessüm oluşur yüzümde, bana kalan en değerli an bebeklik fotoğraflarımdır.
uh sanırım o toplara hiiiiç girmemeliyim. Annem bir göbek yaptırmış daha 2 yaşındayım. Kardeşim 1 yaşında. Kardeşimin fotooğrafına bakıyorum.. Çocuk o yaşta fit. Öyle bir göbeğim varmış ki ailenin ve akrabalar arasında en sevilen çocuğu olduğuma inanıyorum her gördüğümde. Öyle bir göbek ki ayak uçlarımı görebildiğimi bırak, popomun üzerinden doğrulup emekleyebildiğimi bile sanmıyorum.. (Fazlasıyla abartmış olabilirim ama ortada bir göbek var, bu doğru! Ahaha) Velhasılekelam ömrümde o göbeği sadece 2 yaşımda görmüşüm.. Bir daha da görmedim. Zayıflıktan öleceğim sanırım...
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hahahhaa, görmek istiyorum o gobeği, öyle bir anlattın ki, çok merak ettim. 😂
Uhh! ahahaha Xper seviyem yetmiyor ama atarım, söz ahaha Şimdi düşündüm de ailemin bana bir garezi bile olabilir aslında :( Ahaha kardeşimin o yaşta bile o kadar cool görünüp benim bir göbeğimin olması mı? God dammit! derim ve susarım ahah
bir soruda çocukluk fotosunu atsın diye bir soru sormuştu bir kız sende oraya bu fotoyu atmıştın Altına da aynı erkek gibiymişim yazmışsın sana takip attım sana o takipi kabul edip sonra bana yazsana biraz muhabbet edelim senle 😀 @Feyzairmakgul20