Biliyorsunuz ki İrem Derici sürekli hastaneye kaldırılıyor. Ünlü sanatçı yine yoğun bakıma kaldırılmış. Bunun sebebini ben hızlı bir şekilde kilo vermesine bağlıyorum. Doktoru; “İrem Derici; gastroenterit ve idrar yolu enfeksiyonu tanıları ile takip edilirken gelişen elektrolit dengesizlikleri, vücut toplam su dengesi bozuklukları ve solunum zorluğu nedeniyle yoğun bakım ünitesinde izlem ve tedaviye alınmıştır. Hastamızın tedavisi sürmektedir.” Siz zayıflayacağım diye sürekli hastalanmayı göze alabilir misiniz?
İrem Derici hayranlarını üzdü! Zayıflayacağım diye sürekli hastalanmayı göze alabilir misiniz?
bana da olmustu bu zayiflama isi böyle belali birsey.. eger saglikli vermiyorsan ve kafayi kilo vermekle bozuyorsan cok kötü olursun.. Ben sürekli bayilirdim, birkeresinde kafam beton tasa carpti ölebilirdim yani neyseki sadece cenem yaralandi. Annem babam hastanede agladi. Böyle üzmeyin sevdiklerinizi, kendinizi sevin
zaten kuruyup gitti. yarim sene önce bu kadindan ilgili aa nekadar güzel olmus. cok degismis diyordum. sonra bir baktim daha da fazla kilo vermeye basladi. cok cirkin oldu güzelim kadin :( saglikli kilo vermisti halbuki. bol bol fitnessa gidiyodu :D hep insta storylerden görüyordum
Irem Derici zayıflamak yerine değil de, uyuşturucuyu çok kullandığı için zayıflamış olamaz mı? Sadece uyuşturucu madde bir anda ve hızlıca zayıflatır, Eroin ve Kokain (!) Çünkü zayıflama şekli onu gösteriyor normal bir zayıflama değil bunu sadece bilenler anlar. Not : Kullanmıyorum, kullananlardan biliyorum.
Ünlüler camiasında Uyuşturucu kullanımı oldukça fazla, insanların ekranlarda gibi şarkıcılar , sanatçılar , oyuncular uyuşturucu olarak bildiği şahıslar bunun ticaretini ve aracılığını yaparak oldukça fazla para kazanıyorlar. ( Eroin, Kokain, Taş, Line, Captagon)
yalan yok tekmelenen köpeğe üzüldüm, buna üzülmedim. hayranlarına mastürbasyoncular diyen, pis ağzını delikanlı kadın ayağına kaptıran, 2. sınıf sonradan görme. hatta kendisini sağlık konusunda uyaran bir kadına da sanane benzeri bir cevap vermişti. şimdi, bize ne
Ünlülerin anlamadığım bir yanıda o kadar para kazanıyorlar yeme içme en sağlıklısından yiyebilirler en kaliteli spor salonuna gidip en kaliteli hocayı tutup personal trainer bile yaptırabilirler ama zayıflarken bu kadar dengesiz zayıflanırmı yanii ağırlık çalışmadan olurmu bu iş baktığın zaman bacaklar kemik gibi, kalça dümdüz yanii karbonhidratı keserek kilo verilemeyeceğini hala öğrenemediler..
diyetisyenleri vardır diye tahmin ediyorum ama onları dinlemedikleri ortada.. YAZIKKKKKK
Senin vücudun belli bir zayıflığı kaldıra bilir eğer ki daha da zorlarsan halsizlik ve hasta olursun. Ünlü gülşen de sıfır beden olucam diye ölümden dönmüştü. Sonra bunun ne kadar yanlış bir şey olduğunu anlattı.
Spor yapsalar salak salak şeylere maruz kalmayacaklar. Anlamıyorum gerçekten kilo vericem diye doğru dürüst yemeyenleri. Günde 45 dakikanı ver yeme alışkanlığını değiştirme. Çözümü bu kadar basitken yok o diyet yok bu diyet
Gitsin gebersin salak kadın. Zaten inçeçik birşey birse daha Zayıflamak istiyor. Zayıflasın ve çok zayıf olduğu için geberir. Zaten sinir oluyorum kadına. Kendini galiba Megan Fox zannetti heryerde dövmesi varda o yüzden. Meganın bile o kadar yok
Tama zayıflasın ama saglıklı bir şekilde zayıflasın. aç kalarak zayıflama cok cahilce bir durum hiç bişey yemiyomuş.. zaten bir kere vucut ac kalark yag depolar kaslar erir. ve halsiz güçsüz olursun bunye zayf..
Saglikli bir sekilde zayıflamaya calisacagina kim bilir ne sacma salak yontemlere basvuruyor da yataklara düşüp hastalaniyor. Çoluk çocuk bunları örnek alır bir de.
zayıflayacağım diye ameliyat masasında ölenler de oluyor. Obezite Amerika da bile çok yaygın bir hastalık. irem derici obezite değil ama kilo günümüz de her insanın az ya da çok sorunu oluyor. ona da geçmiş olsun.
Toplumdaki zayıf kadın güzeldir seksidir olayı yüzünden kaç kişi bu duruma düşüyor. Herkesi olduğu gibi kabul etsek kişi de kendini olduğu gibi sevse bunlar olmucakta işte..
Gebersin instagramda viral reklam yapip zayiflama seyleri reklamlari alirken iyiydi. Hem esantiyon mal al hem reklam yap para kazan, midene oturur boyle yediklerin.
Banane be ona mi üzülcm tanımıyorm etmiyorm anlamıyorum bu insanları zaten hastaneye falan gitmişler ya bide 😂 sanki onlar ölse İrem derici gelck boş insanlar boş
asla... zaten cok fazla zayiflamisti ve hala farkinda degildi insallah iyilesir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
öldümü öldümü ondan bahset, ya ne var bunda neler hastanede ne kardeşlerimiz ne analar var acı çekiyor, zevkine olmadılar hasta bunun gibi , kalkmışsın iremden bahsediyorsun
Gebersin bize ne bizi ne ilgilendirir sırf ünlü diye yas mı tutalım bize ne heryerde bunu görüyorum sizene milletin hayatından yaw kendi yaptı kendi hastanelik oldu bize ne yani
En İyi Cevaplar