AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
Nedense ünlü olduktan sonra eş değiştirme modası başladı toplumda. bir tek ceceli ile kalsa iyi yani, şöhretin hızı ve daha güzel ya da yakışıklı insanlar pehhh 😂
herkesin hayatına kimse karışamaz 😂
göz önündeki insanların özel hayatıyla uğraşıyorlar gerek yok, ünlü olmayıp ayni şeyleri yapan yaşayan yuzlercesi var.
Mustafa ceceli gibi birine yakıştıramadım bunu ama dicek bişiy yok mutluluklar
yarın başka bir kadına aşık olmayacağı ya da birlikte olmayacağının garantisini verebiliyor mu kendisi?
unutmamak gerekir ki şu an hayatındaki kadın ile eski arasında bir de yapımcısının eşiyle yaşadıgı bir macera var.
Buralarda erdem arayacağıma taşı sıkar, çıkan suyunda ararım daha iyi ha.
Bu adamı çok dengesiz buluyorum ayrıca yalaka ve sünepe bir tipi var.
Bana ne size ne bize ne? Diyorum sayın seyirciler. Herkesin hayatına kimse karışamaz
özel hayatları bizi ilgilendirmez ama bunların özeli mözeli kalmamış ki.
Genç sümeyyeler isyanda. Umarım bu vesileyle din tüccarlığına son verir.
Bu allah kitap deyip de insanlardan prim kasıp diledikleri gibi yaşayan insanlar kadar ucuzu yok.
onlar sinemle boşandılar zaten siz neyin kafasındasınız acaba?
Soytarilarin kalitesi efendilerinin bir yansıması gibi olur mu diye düşündürüyor insana..
Yarinda ondan baskasina atlar nefret ettim bu adamdan.
Aynen la ilahiler soyluyo edepli ailesine onem veriyo gece hayatinda gorunmuyo eşini kameralar karsisina cikarmiyo diye ayri bir sempatim vardi ama birden sogudum 😒
kendinizi, aldattığı eski eşinin yerine koyun ve öyle düşünün.
cecelistlerin gözü yaşlı 😂😂
✋️babasının prensesi
✋️künfe yekün
😘rümeysa bitanem
😍cecelist
💃kocasını bekliyor
bana ne ya herifinden. S. ktirsin gitsin balayına. Ben bu sitenin iğrenç ilgisiz reklamlarını çekmek zorunda mıyım?
o kadar aşk şarkıları duygusal ruh halleri sözler vs. tek bir üstelik de yanına yakışmayan bir kadın için olamaz herhalde değil mi
Dinin ahlakını da almak lazımmış demek ki hepimize ders olsun
adami severdim ama sogudum sarkilarini da artik dinlemiyorum bu mustafaya yakismadi
birilerinin gözyaşları üzerine kurulan mutluluklar baki kalmaz
Gül gibi karısını bırakıp motor buldu ne diyelim Allah akıl fikir versin
henüz boşanmadan başlayan bir aşk olduğundan doğru bulmuyorum. daha doğrusu aşk olduğu da kuşkulu.
Valla onu bilmem de cecelistlerin ahını aldı evlerin temiz yüzlü popçusu 🤣
Adamı hiç sevmem ama hayat onun istediği gibi yaşar kimseyi bağlamaz.
Mustafa ceceliden de nefret ediyorum gündem olmasından da yet her
İlk kez gördüm ben bunları çok yakışıyolarmış tebrikler 😄
Henüz boşanmadan baslayan bir aşk oldugundan dogru bulmuyorum.
O ne bicim kas be hayatimda gordugum en zevksiz ve berbat kaslar
Vay be hacı musti peleyboy musti yürübe hacım beline kuvvvet.
helal olsun ne diyelim... sonucta bittiyse evlilik hayatina devam edecek
Hem ahlâk sadakat bayrağı aç heryerfe sonra da sen temelinden kazmayı vur aynı fikre ilginç
Yaşadığı aşkın savunulacak yanı yok ama kadın güzel.
Hahah yoruma kapatmış, biz buradan yorum yapıyoruz. 😂
Kimsenin özel hayatını ayrıntılı bilmediğiniz için atıp tutmayın. Herkesin hayatı kendine.
bukalemun gibi adam denmezde gerçi herneyse yarın hangi kabuğa bürünür belli değil böylesinden korkacan
Simdi dusunuyorum esimle aram iyi degil , o arada da baskasina aşık oldum dolayisiyla bosanmam gerekir bence bu bir aldatma degil. Zaten anlasamiyorlarmis
doğru değildi tabiki olanlar.. fakat millete bakarak da mutlu olunmaz..
Bir insan nasıl değişir örneği, hiç bir sanaçıda böyle duymadık görmedik. örnek alıyorlardı, şimdi örnek almaya devam etsinler. Topluma karşı kitleye karşı daha dikkatli olmalıydı. Bu ne hız?
tek ricam dini programlar yapmasın
Kendisi çok kasıntı birisiydi kendinin beceremediği şeyi o kadın kendine sundu diye evlendi uzun sürmez bu ilişki
ikisininde anasini seveyim banne mq banane benim ana dayfamda niye ilk bu var sabahtan beri
Doğru bulmuyorum. Ünlülerin hiçbirinin ilişkisini doğru ve ciddi bulmuyorum.
Ne kadar aşık olsan da boşanmadan bir kadını perişan edemezsin şe refsizliktir bu
Olayı tam bilmiyorum ama boşanmadan sevgili yapmışsa ceceliye bnde yakıştıramadım doğrusu ama bunlar doğru olmayabilirde yargılamak istemiyorum.
elalem ne der diye yasamıyolar geröekten yasıyolar hayatlarını ve mutlular
Iki içten pazarlikli sinsi evlenmiş bakalım ne zaman birbirini sokacaklar
dini kullanarak birçok insanı kendine hayran bıraktı ama para herkesi değiştiriyormuş demekki
Keske boşandıktan sonra bu ask başlasaymış ve keske tüm erkekler aşkına bu kadar sahip çıksa...
Sadece resmiyette kalmışsa evlilik ben yanlış birşey görmedim
Hata gibi de görünse de tebrik ederim. Herkese rağmen, ilişkisine sahip çıktığı için.
Eski karısı yönünden baktığım için doğru bulmuyorum
Bunlarınki ilişki bile değil bence çocukluk hani birinden ayrılırsın anında başkasını bulursun ya o gibi aşk filan bir iki günde olacak iş değil
İyi hoşta herkesın hayatı kendıne. Ünlü dünyasında ne haltlar yeniyor, adamın özel kararı ya da özel hatası beni hiç ilgilendirmez amaaan.
adam sevmis evlenmis halende neyini dogru bulmuyorsunuz ikinci es ucuncu es dorduncu este çığır acmis bir toplumuz Allah mesut etsin
Dini kullanıp ünlü olanlardan işte ağzından allah lafı düşmez ama sor bakalım ne kadar müslüman insanı dinden böyleleri soğutur
Ya kimene kime ne ispat edicek ki şu saçma geliyor aşık olmuş yaşasın ister göstere göstere ister içinde yani biz doğru desek nolur yanlış desek nolur
Paylaşmayın şu şrfszi. Evli erkeklerle beraber olan kadınlar da orspdur!
umarim bu kariyida eski karisi gibi aldatip baskasiyla evlenir. etme bulma dunyasi bu.
Hakaret etmek istiyorum ama edemiyorum sağ okun sadece yazıklar olsun...
Hayatimda degerlendirmem gereken daha önemli konular var neyse ki
Ashfjf
sevmiyordum bu adamı bu samimiyetsizdi şaşırmadım yanlış