Mustafa Ceceli ve Selin İmer aşkını duymayan kalmadı. Balayından pozlar paylaşmış fakat yoruma kapatmışlar :) Ne dersiniz? Herkese rağmen aşkına sahip çıkmak da bir erdem değil mi?
Sevdi ve tekrar evlendi, mutluluklar dilerim.
Henüz boşanmadan başlayan bir aşk olduğundan doğru bulmuyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mustafa Ceceli'den balayı fotoğrafı! Tepkilere rağmen ilişkisine sahip çıkmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Her şeye rağmen aşkına sahip çıkmak olarak mı değerlendiriyorsun bunu? Bu mudur erdem anlayışınız? Doğruluk ve dürüstlük böyle bir şey mi yani? Ayaklar altında?
İktidar yalakası, erkek adam olmayı becerememiş birisi.. Taktığı maskenin düşüp, gerçeklerin görünmesi ne kadar güzel bir şey!
Bir erkeğe en çok merhametli olmak, dürüst olmak, eşine sadık olmak yakışır!
"İnsan seviyorsa iki şeyi asla yapmaz; aldatmaz ve ağlatmaz. Çünkü aldatmak, insan onuruna, ağlatmak ise insan yüreğine yapılmış en çirkin saldırıdır." Erich Fromm
Lafa gelince en agir dincidirler, herkes ahlaksiz onalr ahlak abidesidirler. Laikligi kotuleyip ezan uzerinden prim yaparlar ama evliyken baskasinin kollarina atlarlar baskadi yapinca zina dedikleri seyleri gostere gostere yaparlar. Klasik din taciri. Hic sevmemistim sevmem de.
Benim anlamadığım neden bu adamdan bu kadar nefret ediliyor. Karısını aldatmış çocuğu varken eee Acun ne yaptı? Acun daha beterini yaptı çocuk peydahladı. Halada göze sokmaya devam ediyorlar. Sonradan para bulunca böyle oluyor işte. Kimse kimseye hayran olmasın ya hayranlık nedir saçma sapan işler. Hayran olunacak ne yaptılar biri dini sömürdü diğeri yurtdışından çakma içerik getirdi görgüsüzlüğün dibine vurdu tırla falan programa geliyor artık her yarışmacıyı ezmeye çalışıyor İzlemeyin dinlemeyin en güzeli bu.
karisi ile ne sorunu var di bilmem. Yeni bir ask a yonelmesi de beni zerre ilgilendirmez. Ama, gostere gostere yasadigi bu askla cocuguna kotu bir baba ornegi olabilecegini dusunuyorum. Cok erken sacmaladi diye dusunuyorum ayrica.
diNci adam yheea moruq o çok ahLaklı çünkü müSlüMan len mQ müsLümaNlar ahlaklı temiz insan olur ceceLisTim len mQ deyip her şeyi dine yükleyen dinsiz olanların ise karakterine leke sürmeye kalkışan insanlara kapak oldu bu olaylar çok mutluyum belki dini inanç ve karakter arasında bir ilişki olmadığını görmüş olurlar :) iyi günler dilerim :)
Daha once bu yeni iliskisiyle ilgili ilk kez fotograflar cikinca aciklama yapmisti kendisi yok esiyle daha aylar onceden belliymiste bosanmasi yok gecimsizlik varmista aralarinda vs. Her ne olursa olsun boşanmadan yeni birisini bulması eşini aldatmaktan başka birsey degil. Yaptigini dogru bulmuyorum. Bu kadınlada yarin birgun ayrilirlarsa şaşırmam
10 yıllık eşiyle birlikteyken gizli saklı baska bir kadınla aşk yaşaması doğru değil. İnsanlar kendisine Mustafa Ceceli diye tepki göstermiyor, normal bir insanada böyle bir olay olsa aynı tepki verilir. Ama şöyle bir şey var ki ben bu adamın sadece göz boyadığını düşünüyorum. Dini kullanarak kendini temiz, dindar göstererek insanlara sempati beslettirmeye çalışıyordu foyası çıktı ortaya..
karaktersız bır herıf oldugunu dusunuyorum. eskı karısı ıcın de uzuluyorum saygısızlıgın danıskasını gordu ve boyle bır herıften cocuk sahıbı. guclu olması gerek. ılla evlenecekse bunu hemen bosanınca degıl, bosandıktan bır sure sonra yapabılırdı. tabakhaneye urun yetıstırıyor demekkı. cocugu ıcın de ılerde yuz kızartacak bır iş yaptı. dalga malzemesı olmassa ıyıdır.
Yeniden aşık olabilmişse ne mutlu ona mutsuz bir evlilik yaşayıp gizliden gizliye aldatsa daha mı iyi olurdu o zaman hakkında 1 ton şey söylemezmiydiniz şimdi aşkına sahip çıktı ucunda kariyerini sarssa bile aşkına sahip çıkabiliyorsa bir insan bize sadece mutluluklar dilemek düşer tebrikler Mustafa Ceceli👍🏼
Hacı Mustafa dedik bağrımıza bastık çok dindar evine ailesine bağlı Allahtan korkan bir imaj çizdi herkeste. Şarkıları desen 10 numara oldu hep ama bu son yaptığı bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirtecek cinsten bir hareket biçok takipçisi ve seveni var onlarda büyük hayal kırıklığı yaşattı ama nolursa olsun tercihine saygı duymak zorundayız ne diyelim Allah mesut etsin
beni ilgilendirmez ama doğru bulmuyorum yok 2 yıldır evliliği iyi gitmiyormuşta yok şöyleymişte tamam aşık olabilirsin ama neden boşanma aşamasında boşandıktan sonra aradan zaman geçtikten sonra ne bok yersen ye bizene hani karını çok seviyordun noldu hani birtanendi noldu demek insanlar paranın kokusunu alınca böyle oluyor işte
Aşka sahip çıkmak başka ama iyi aile babası pozu verip sonra bu şekilde patlamak başka kişilik bozukluğu yaşayan bir adammış. birde bunu örnek gösterdiler..
Evlendıgındekı tıpıını gorsenız kadın bunu nasıl almıs dersınız. eşi cok hanım hanımcık bırıydı. mustafa cecelı hukumet yanlısı yagcı bırıydı. hukemetın kullandıgı gıbı dını kullandı buyuk begenı topladı ama cok uzun surmedı goruldugu gıbı kardeşim cıktı. bunun gıbılerden korkıcaksın. eşine uzuldum. benden buyuk olmasaydı evlenırdım :)
Ya belki anlaşamıyordu. Duygusal yanaşmayın. Eski eşiyle uyum kalmadıysa sürekli kavga varsa sürekli eleştiri çekememezlik falan anlaşıp ayrılmıştır. Ayrılık yaklaşırken de başkalarıyla yakınlaşmış. Evet hoş değil ayrılır ayrılmaz evlenmesi ama o konuda da anlayışlı olmak lazım. Adam evlendi ve devam ediyor. Mutluluklar ayrılana da evlenene de.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cevap veriorum : C:ne bok yerlerse yesinler.
L'an karini aldatmissin metresinle evlenmissin, bre denyo Niye elle gune nispet yapiorsun? Yapiyorsun Niye arkasinda durmuosun acsana yoruma?
Ama hakedioruz biz Niye cunku maliz, Boyle Boyle normalestirioruz ahlaksizligi. Sevmis Tamam anliyorum, bir Hata yapmis insandir Ama Niye gozumuze gozumuze sokuyorlar? Ve biz Niye hala bunlari Adam yerine koyuyoruz?
Eski eşinin onurunu düşünmeden henüz daha evliyken başka birini hayatına almış adam istediği kadar sahip çıksın yenisine. Daha iyisini bulunca o da kapıya konacak nasılsa. Üstelik yine boşanmadan.
Evliyken başkasına aşık olmasını normal karsilayabiliriz aslında aldatmasini da günümüzde çok fazla bu tip şeyler ama bu adam çok dindar göründüğü için böyle birşeyi kimse yalistiramadi bu yüzden çok eleştiri aldı dini ibadetlerini bu kadar insanların gözüne sokmak da doğru değil işte kendiyle çelişti
Ben onu uzun zamandan beri takip eder sesini de çok beğenirdim. Genç yaşta hac a gitmiş bir arkadaş. Daha önceki evliliği ile ilgili bir soru sorulmuştu evliliği cennet e benzeterek çok mutlu olduğunu söylemişti. Ne oldu da o imrenilecek şekilde anlattığı evliliğine anlayamadım
ekranlarda hep muhafazakar ağırbaşlı dindar ve ailesine bağlı bir eş bir baba olarak tanıdık. boşandıktan bir hafta sonra evlenmesi de o ilişkinin bir haftalık olmadığının en büyük kanıtı. yine de Allah iki tarafı da mutlu etsin
Fazla süreceğini düşünmüyorum zaten halk tepkili birsürü konserleri iptal edilmiş. E bunları yapamayınca piyasadan yavaş yavaş silinecek, para da kalmıcak haliyle. Paranın olmadığı yerde de bu tür ilişkiler biter.
illa cinayet mi islesin ayrılınca arkasından mi sovsun artık sevemem iş ve onu mağdur etmeden ciddi bir hayat imkanı sundu çekti gitti helal olsun sesinde su gibi duru adamsın Ceceli KESke herkes sen kadar adam olsa
tipik bir akepeli.. güvenilmez, düzenbaz, kıvırgan hareketleri var.. şarkıları da sırf elektronik altyapıdan ibaretti zaten.. boynuzlarını cilalasın şimdi bu kaşarla
ben bunu söylerken senin beni veya akepeli haricindekileri chpli sınıfına sokman asıl büyük yanlış olmuş.. tipik bir akepeli dememin sebebi de insanları aldatırken dini ve dini ögeleri kullanıyor olmasındandı
hayır konu zaten ne ara "sen" oldun ki ceceli hakkındaki yoruma girdin ve aferin konuyu "sen" yaptın yani :D ya hiçbir zaman akepelilerle bir mantık silsilesiyle konuşmayı başaramadım.. hani böyle uluslararası insani kabüllere uygun çalışmıyor beyinleri :) şimdi ben sana ne zaman dini kullanıyorsun dedim? her akepeli dini kullanıyor dedim? hatta "sen" bile demedim :/ mevzumuz ceceli denen birisi ve geçmişinde dinsel öğelerle halkın dini duygularını sömürerek ünlenmiş.. bu durumda senin ünlü olman lazım dimi kendini benzetmen için? :)
Yuva yıkanın yuvası olmazmış. Ilişkilerinde gelecek göremiyorum. Aşka saygim var ama aşk böyle kirli bir şey olamaz. Mustafa cecelinin piyasada da iyi çocuk imajı vardı. Onu da yerle bir etti. Yaltigi
ERDEM? Bunun neresinde erdem var, bu düpedüz yolundan sapmış!! karını sevmeyebilirsin, başkasına aşık olabilirsin. ama medeniyet bu değiil. ilk önce boşan be adam. neresinden tutarsak tutalım hiç bir oluru olmayan bir ilişki bu. Allah ıslah etsin
Bu yvşağa ben taa ilk başından beri gıcıktım hep söylerdım herkese adam değil bu diye kimse inanmadı şimdi söyleyince anlıyolar. Çankırı, Yozgat bu 2 memleketten insanından hayır çıkmaz
Onu bunu bosverinde ilk eşinden olan çocukları cok depresıf ve sorunlu olacak. Çunku aıle parcalanmasını bole mılyonların onunde yasıyorlar ve cook acı cekıyorlardır.
Amaaan bana ne mıstıktan fıstıktan. Gerçi o fındık kırıyordu değil mi. Ah seni gidi fındık kıran yılanı deliğinden çıkaran. Dur bir Tarkan dinleyip geliyorum bir saniye.
Boşanmadan başladığı için yanlış buluyorum ama acunun yaptığı gibi uzatmalı metres hayatı yaşatmadı kendi kararıyla ayrıldı diğerine de nikahı bastı hemen gayri meşru çocuk da yok ortalıkta
Amaannn ne b*ok yerlerse yesinler ben bunlara kafa yormam tek üzüntüm ülkenin gündemine mustafa ceceli arda turan vs oturması bunlar 5 kuruş etmeyen insanlar.
Belki Sinem'le evliliği çoktan bitmişti, ya da bitmemişti bilemeyiz ama bu olayin evliyken oldugu kesin. Bu kadar tepkiye rağmen paylaşmasaydı iyiydi bence. En azindan uzerinden biraz vakit gecseydi.
tepkliere rağmen paylaştı ama yoruma kapattı mustafa cecelinin insanların gözünde bir imajı vardı böyle bişeyi yaparak gözden düştü herkesin günahı kendine karışmamakta gerekiyor
Eski karısına yazık ya. Aldattı kadını sonra boşandı sonra aldattığı kadınla evlendi şimdi de eşe dosta prim kasıyo. Evlenmek gibi bir niyetin varsa aldatmadan ayrılıp evlenseydin o zaman.
Sevmediğim bir insan olmasına rağmen ayrılması ve tekrar evlenmesi büyük olay oldu halbuki evli sevgili yapanlar daha çok saygı gördü bu memlekette garip bir ironi bence bu durum
seviyor ve sevgisine sahip çıkıyor kimseyi umursamıyor , saygı duyuyorum , mustafaya inanıyorum o dogru birisi mutlaka evliliginde bitmesi gerekiyorsa öyle olmuştur,
Herkes kendi hayatından sorumludur milletimiz başkasının hayatına karışme ve laf söyleme hastalığı içerisinde özellikle dedikodu yapan kızlar bu hastalığın nirvanasında yazık..
Sen kız şöhretle evlendi diyorsun kızın ceceliden daha fazla şöhreti vardı sen hangi dünyada yaşıyorsun kızın ailesi türkiyenin sayılı zenginlerinden mustafanın belki gözünü servet köreltmiş olabilir
@Jackall34 soyle dusun bekar erkekler varken niye o. Ceceli herzaman vardi ne kadar zengin olursa olsun kizlar erkekler gbi degil. Ceceli sumukluyken nie takmuodu.
Kızın aşk hayatına bak istese istanbulun 3 de 1 inin sahibi olurdu serdar bilgiliden tutda hayatına 6 tane iş adamı girmiş ailedende para var türkiyede okul yüzü görmemiş italya amerika her poku okumuş parasıyla
Mustafa ceceliyi severek dinlerdim ama eskisi gibi dinlemiyorum hayranlarınıda bir nebze üzmüştür bende yakında kaset cıkarıcam değerlendirin derim sonra yanıma bile yaklaşamazsınız 😂😂😂😂😂
@Jackall34 abi tamam zengin ben Ezngin degilmi dedim banane kizin parasindan pulundan kaeaktere baktim ben mulkune degil. Ki cecelidede suc var oda parayi bulunca esini aldatti off neyse hepsinden tiksiniyorum😏
Burclarla aram yoktur ama siz Diyorsanız doğrudur ben ceceliyi cok efendi bilirdim sadece hayal kırıklığı yarattı bende ama para değilde gercekten sevdiyse ALLAH cc mesut etsin olan olmuş
Yani abartmaya gerek yok. Evet biraz aceleci davranmış olabilirler ama zaten ceceli aciklama yaptı uzun suredir eşiyle araları bozukmuş. Bırakın da millet rahart ilişkilerini yaşasınlar
En İyi Cevaplar