Ama o goruntuleri kim nasil cekti ayri bir muamma
Mustafa Ceceli'nin eski eşi, şarkıcı Intizar ile birlikte iddiası hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ama o goruntuleri kim nasil cekti ayri bir muamma

Hemcinsinden hoşlanıyor diye kimseye tu kaka diyemeyiz. Ha benim tercihim karşı cins o ayrı. Ama onaylamasam da yargılamam herkes özgür.. Ceceliye gelince daha ne kadar küçülecek merak ediyorum. Gerçek de olsa insan çocuğunun annesi hakkında böyle bir açıklama yapmamalı...
Komigime gidiyor kendisi imerle olurken iyiydi. karısı onun hakkinda tek bir laf etmezken onun yasami da onu alakadar etmez velayetini alsa ayni hesaba gelicek o da baska kariyla birlikte sonucta
Vay be İntizar ıhlamurlar altında sevgili mi yaptın :D D
Uykuları firar olmuş anlaşılan mutluluklar :D
ne yani bu iki kadın eşcinsel ilişki mi yaşıyormuş.. ?
Cevap
10Cevap
Güzel kadınlar lez olur güzel erkekler gay olur çünkü toplumdan dışlanırlar ve çareyi hemcinslerinde ararlar. Halbuki tek çaresi var yüce Allah'a sığınmak. Hepimizin yanlışları var yargılamak Allah'a mahsus o sebeple söylemek istediğim sükunet ile ayrılmaları ve yoluna bakmaları
bir kere şunu anlayalım yılların arabeskçisi intizar lez mi 😖😖😖 ve ikincisi seçkin piriler çağla şikel in de oğlu var onlar neden ilişki yaşamak yerine annelik yapıyor hadi ilişkiyi geçtim kadınla yani bilemedim yorum yok ama ceceli ye de iyi oldu erkekliğine en güzel hakaret oldu tebrik etmedim diyemem
Intizar lezbiyendi. İkisi de bekar. Ceceli'nin eski eşi yediği kaziktan sonra lezbiyen olmuş olabilir kadının onuru yıkıldı resmen
Haber inandırıcı gelmedi. şayet velayet almak İçin atılan bir iftira ise , bedelini Allah en ağır şekilde verecektir diye düşünüyorum.
Ćok yazık. Hırskarındsn ćocuklarını jsybedicekler😎
Evet çok iğrenç bir durum ama kimsenin yorum yapmaya hakkı yok. Hiç kimse dört dörtlük değil. Herkes önce kendi etrafındaki pislikleri temizlesin, bozuk düzeni düzeltsin 😏😏
Bozuk düzen ancak namazla ve oruçla düzelir ama baksana Ramazanda oruç tutmayanların sayısı arttı.
Mustafa cecelinin yaptığı çok büyük bir ayıp... Kendi suçunu örtbas etmek için yaptığına bak
İntizar çift cinsiyetmiş erkek yönü baskınmış ta bula bula erkek diye intizara mı kalmış bu kadın.. O kadar gerçek erkek varken. midem bulandı ya 🤮
Şok... Video internette var mı
Doğrudur diye düşünüyorum aksi halde boşanma aşamasında insanların böyle bir iftira atarak bu kadar çirkinleşeceklerine inanmak istemiyorum..
Arkadaş herkes işi gücü bıraksın, çocuklarını iğrenç hale getirilen bu dünyadan korusun. Max Weber boşuna dememiş: Sekülerleşme demirden bir kafestir!
Temel bir gun bir bayandan hoslanmis ve yanina gitmis bayan temeli reddetmis ve ben lezbiyenim demis temel lezbiyen ne demek diye sormus oda sadece bayanlarla beraber oluyorum demis temelde ozaman bende lezbiyenim demis
Eşcinsel ilşki haysiyetsiz yaşam nedeniyle velayetin karşı tarafa geçmesine neden olabilecek bir gerekçe.
Baba da düzgün değil ki :/
Bir avukat adayı...
Bu arada şunu belirteyim. Benim için bir problem yok tabi Ben TMK ‘ye göre bir yorum getirdim.
Paylaşabileceğim bir dava arıyorum bulabilirsem paylaşacağım. Ama bildiğim kadarıyla ebeveynin eşcinsel olması çocuğun psikolojini zedeleyen bir şey olarak görülüyor. Tabi yanlışım varsa biri düzeltebilir. Ben de doğrusunu öğrenmiş olurum
nasıl poh atacağını şaşırdı kadına. iyice poha batiyo ceceli
O kadar Mustafa'yı gömdük lütfen doğru olmasın agsgshs
Tepki göstermek yerine saygı duymalıyız eğer öyle bir ilişkileri varsa.
Haberin gerçeklik payını bilmiyorum ama gerçekse hepside iğrenç.
ceceli de bulamayip da intizarda buldugu neymis onu merak ediyorum
Yok artık belki velayeti almak için yapılan bir oyundur😊
Emin olmak için 3 4 kere okudum cidden şaşırtıcı vay be mustafa ceceli üzülsem mi sevinsem mi bilemedim 😐
O kadar olumsuz eleştiri alan ceceli haklı konuma geçti.
çok mantıklı gelmedi ama tabi bu da bir tercih sonıçta..
Saygısızlık. Herkes seçiminde özgürdür. Bu kadar konuşulmamalı boyle şeyler
Üçü de hacı değil mi bunların bacım neler oluyor.
Suyu çıktı bu dünyanın
Ay daha neler şoka girdim şu an 😯😯
Ulan karısı daha guzel intizardan
Yaşayabilir, kendi bileceği is bizim değil
Soruyu ilk okuduğumda anlayamadım 😅
Allah ıslah etsin şu insanlığı
Çok enteresan yahu
bende lezbiyen olcam. karar verdim.
bu görüntülerde bişey yok ki? benim de kiz arkadaşlarım içince bana sarılır askini ilan eder. ayılınca erkeklere gider :D
Ne sapık bir aile çıktı bunlar. Tam miğdesizlik
Olabilir ne var bunda?
En azından aldatmamış.
Çok yakışmışlar ghagd
Dünyanin civisi çikti iyice
Tercihe saygı tabiki ama iğrenç
En azından aldatmamis
Sanmıyorum ya yalan
Yalan haber
Oha bismillah ben şok oldum ciddimi
Lezler mi yani😂😂
Abooo benn şokkk😮