Bir Mustafa Kemal Atatürk ve yanındakilere bak, birde şimdiki ve yanındakilere bak , şimdikilerin görünüşleri bile vasat. Yeminle görüntü kirliliği bürüklüler.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKarizma, Asalet, ne mutlu ki bizlere böyle bir Liderin cocuklariyiz ve cennet gibi bir ülkemiz var🇹🇷🇹🇷
00 Yorumla
Yandaki gözlükle ve arkadaki kilolu kadin beni nedense korkutuyorlar ama ya. Sanki ruhuma bakiyorlar, tüylerim üperdi biraz amg.
01 Yorumla
Soran+1 yılGözlüklü de biraz sinsi tip var :)
Rezil etmişler güzelim resimleri
Gözü şaşı olmuş Atamızın. Beğenmedim
i.milliyet.com.tr/.../fft99_mf1085162.Jpeg04 Yorumla
Soran+1 yılBu foto özel durum değil. Sözcü gazetesinin logosunda bile şaşı gibidir dikkat edersen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
+1 yılAdam gibi adam işte. Asalete bak. Şu dönemde yaşamasını çok istediğim iki insan var ; ilki Hz. Muhammed keşke yaşasa da şu dünyanın gidişatına son verse , insanlara doğruları anlatıp çıkar ilişkisine son verse. İkincisi Atatürk keşke yaşasa milletimize tekrar liderlik etse , ülkenin gidişatını düzeltse. Ama sadece keşke diyebiliyorum.
00 Yorumla
+1 yılAtammm ne büyük adamsın 100 yıl sonra bile cihadcıları titretiyorsun :)
130 Yorumla
+1 yılDünyanin en buyuk insani icin gerekirse canimizi veriririz evet cikarsa verecegiz de zaten.
Mustafa Kemal in bedeni insan, fikirleri devlettir.81 Yorumla- +1 yıl
Gotunuze evet basan ben degilim😍😍😘😘
+1 yılAdam gibi adam. Ancak asker kıyafetinin içinde daha karizmatik.
100 YorumlaAtamın gözümü kaymış :)
Arkadaki ablada ne gerdan varmış bee boğum boğum :) maşallah tosun gibi.. Dönemin kadınlarını görünce günümüzdeki bayanların maşallahı var cidden :) tabii kimisinde modern hilelerde olsa :)00 Yorumla
+1 yılBurada Atama laf edenler, Ne gariptir ki Atamın üzerinde resmi olan paraya muhtaçlar...
94 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
istmet te böyle düşündü zaten kaldırdı resmini.. sonra kim geri getirdi bir araştır..
- +1 yıl
@Essskiiiciii Şimdiki Zamandan bahsediyorum..
Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gayet Beyefendi ve kalite. Olması gereken bir duruş.
40 Yorumla
+1 yılAtamı askeri olarak seviyorum siyasi olarak değilm.
30 Yorumla
+1 yılSarı saçlım mavi gözlüm canım Atatürk'üm, duruşu bile asil, hiç kötü çıkar mı
20 YorumlaVaaay be dedirtiyor insana Gercek bir lider Askeri deha siyasetçi , İnsan gibi insan Gurur duyulası biri.. 💙
30 YorumlaDiğerlerinin sıradan. sinsi, komik vb görünmesi Paşamızın karizmasından geliyor. Çok güzel.
240 Yorumla- +1 yıl
sinsilerin yalakalıkları bu günde geçerli hala ama yanlış yoldalar, senin paşana yalakalık yapanlarda senin paşanda
- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
bildiğimi konuşuyorum bilmediğimi öğreniyorum
- +1 yıl
eyvallah dostum
- +1 yıl
neden olmasın herzaman.
- +1 yıl
eyvallah önemli olan bunun farkında olabilmek bencede
- +1 yıl
olur Osmangazi den başlayalım ama bence sorunlu olan yerlerden başlayalım ya da soru cevap yapalım daha özet olur
- +1 yıl
@HuZuR_versen nerelerden nereye geldigimizin sebebi. Beni ozetcilerle, kisa ozgecmiscilerle, digerleriyle kiyaslama. Bilgim biraz dahadir. Sikilmazsan ki sikilma sana osmanliyi anlatayim. Onurlu, guclu, bir dunya hukumrani ama zaaflariyla ( kisilerden kaynaklanan) anlatayim. Hergun birini. Oku. Sikılırsan. Boşver dersin.😊
- +1 yıl
nasıl istersen ams bunu yarın yapalım olurmu gündüz
- +1 yıl
ironi yapıyorsun belki ama gerçekler belkide gerçek sandıkların dir🏁
- +1 yıl
Mesele mustafa Kemal ve osmanlı değil. Maalesef ki değil. osman gazi hastalığı nedeniyle tekfuru oğlu orhan gaziye devretti. Bursayı fethedip başkent yaptı. İzmiti kuşattı ve bizans kayzerinin kızı teodorayla evlendi. Oğlu süleyman, geeliboluya geçip avrupa kapışarını açtı. Süleymanın ölümüne dayanamayıp o da vefat etti. Şahsiyeti nesillere örnek olan orhan gazi son derece merhametli ve dönüm noktası bir padişahtı. İyi geceler👍
- +1 yıl
ben kimin neyi devretyigine bakmıyorum ne yaptıklarına bakıyorum dostum sende bence böylece daha sağlıklı sonuçlara varırsın
- +1 yıl
mesela hak ve batıl başka birşey değil sunni gündemlerle yapılmak istenen meselenin bu olduğunu unutturmaktir.
- +1 yıl
o zaman seni tarihle bas basa bırakıyorum ama şunu unutma tarihi değiştireceğini sananların ibretlik hayatlarını tarih bazen yazmaz çünkü tarih tarih kitaplarında okuduklarını değildir gerçeklerdir
- +1 yıl
sen demiştin ya aynı ecdadın torunlarıyız diye hayir. ben ecdadımızın torunuyum sen 1923ten beri ecdadım olmayanın torunusun farkımız bu kadar teşekkür ederim bu kısa sohbet için
- +1 yıl
eyvallah tarihin tozlu sayfalarında kaybolacaksin ama tarih seni. senin ona verdigin kadar yazmayacak
- +1 yıl
tamam büyük ergen gerçek ergenleri anlayabiliyorum ama 30 dan sonrasını anlamak imkansız
- +1 yıl
neyse 🏳
- +1 yıl
eyvallah ama şiddet ve celal sende daha çok bence 😀
- +1 yıl
sıkıntı yok celal ve şiddet bilgin varsa değil olgunsan olmaz bilgi cehaleti alır esseklik baki kalır üstüne alınma deyis bu ya da atasözü
- +1 yıl
ben kuran okuyorum yetiyor bana tarihde var derslerde var ibretlik tarih oku ama kuran da oku olgunlaştırır seni
- +1 yıl
tamam diyorum hala anlatıyorsun :D
+1 yılbu ne amk?
kılıdaroğlu nun dediği gibi..
verirsen böyle bir tek adama yetkiyi veriri adaları gelir..024 Yorumla
Soran+1 yılAslında o 12 adayı veren tek kişi değil
- +1 yıl
iismet te varmış.. öyle söyledi kılıçdaroğlu
Soran+1 yılKılıçdaroğlunun konuşmalarını izlemeye değer görmüyorum :)
- +1 yıl
üstelik hayır diyor :) ona oy veriyorsunuz :)
Soran+1 yılBen Demokrat Parti ve Adnan Menderes kültüründen geliyorum. Chpli değilim :)
- +1 yıl
o zaman evet diyorsun yani :)
- +1 yıl
@_EiG_ ya hadi ordan arkadaşım ya..
Soran+1 yıl@_EiG_ Sende erkek gibi küfür etme rica edersem
- +1 yıl
@_EiG_ o zaman hassktir :)
- +1 yıl
@MikeT sapıtmayın arkadaşlar hemen..
kılıçdaroğlu dedi.. ona itiraz ettin mi? gelip burda ahkam kesiyorsun
Soran+1 yıl@MikeT 2. dünya savaşı sonunda adalara Yunanlılar asker yollarken o dönemin Chp yönetimi adaya 1 asker bile yollamadı. Ayrıca adaların verildiği dönemde Osmanlı'da mutlak monarşi yoktu yönetimde İTP vardı
Soran+1 yılİtalyan askerleri vardı ve savaş sonunda çekildiler. Daha tarih anlatacağız millete of :)
- +1 yıl
zor işin zor.. ibrde anlayan birileri olsa :)
Soran+1 yıl@Essskiiiciii Şimdi bu arkadaşın anlaması için önce meşruti monarşi ile mutlak monarşi arasındaki farklar ve o dönemde ittihat ve terakki'nin yönetime etkisi, adaların verilmesi, İtalyanın Roma imparatorluğuna özenip Egeye yayılmaya çalışması ve Yunanlıların geri alırken Chp'nin önemsememesi gibi birçok konuya girmek lazım. Kim uğraşır :)
- +1 yıl
ilber ortaylu akp lilere got ediyor. Murat bardakci zaten akp yi zikiyor.
Cahil akp. - +1 yıl
@Kemalist-Hukukçu haha murat bardakçıyla programları var gir seyret g. öt kim oluyor görürsün :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılElinde içki kadehli biri benim atam olamaz. Sizin olabilir.
515 Yorumla- +1 yıl
aynen kardeşim..
- +1 yıl
@MikeT haytınız palavra dalga dümen..
yeter bir bitmediniz yaaa.. - +1 yıl
@MikeT aynen kardeşim.. yakın tarihi bir saha araştr..
ilk atanın adından başla.. - +1 yıl
@Essskiiiciii
Arastiracak birsey yok. Tarih sizi vatan haini olarak yazdi, sizde yalanlar ve iftiralar ile yeni tarih olusturmaya calisiyorsunuz olay bu.
Padisahlarin alayinin icki icdigini bilmeyen bir cahil, gelmis bana Tarih yalan atanin adini arastir diyor...
Oglum siz daha burda 4-5 sene önceye kadar Atatürkün babasi bile belli degil diye dolasiyordunuz, Atatürkcüler kafaniza vura vura zorla ögretti simdi sira geldi Atatürkün dedesine, alayiniz cahil. - +1 yıl
@MikeT şimdi arkadaşım..
hangi padişah içmiş söyle bakalım?
sonra atanın tabii ki babası belli değil.. kendisi söyledi anıları kitabına bakın.. yani söylediği şu: bu resimdeki şahıs benim peder değil gibi bir cümle.
arkadaş bak bana bir devrimini göster ki mantıklı olsun...
1 tane makul devrim ve sebep söyle - +1 yıl
@Essskiiiciii
En basta lakabi Ayyas Selim olan var. Kimi gösteryim sana? Icki icmeyen padisah mi vardi? Tarih oku kardesim, yobazlarin uydurdugu yalanlari degil.
Atatürkün babasi hep bellidi, öyle bir yazisida yok. Yobazlarin yazilarini sallayip sallayip gelmeyin sadece. Salladiklari seylerde mantikli olsa bari. Adam ajan olacak, babasi belli olmayacak ama gidecek bunu anitlarina yazacak ki tüm dünya ögrensin... Okadar yalanlar uyduruluyor ki tabi birbirleri ile mantik baginda tutmak zor oluyor... - +1 yıl
@MikeT yahu o sizin tarih kitaplarına yazdırdıkları..
unutma senin atan 1,5 ton evrağı, hurda diye bulgaristana saattı..
sonra harf devrimi.. sonra ver ayarı istediğinizi yaz..
millet cahil kaldı.. milleti asimile et. - +1 yıl
@Essskiiiciii
Osmanli Arsivinin oldugu binayi Erdogan 5 yildizli otele cevirip, Osmanli arsivleri bugün nemli bir binada islanip cürüyor.
Osmanli kaynaklari urda diye satti sacmaliklarini kes. Alfabeyi degistirdi bu nedenle Tarihi bilmiyoruz sacmaliklarinida kes.
Ver ayari istedigini yazmis... Tarihi dünya yaziyor kardesim sadece sen degil. Osmanli sanki kendi tarihini not ediyordu... - +1 yıl
@MikeT arkadaş cahilliğinizi gün yüzüne vurmayın.. hadi bilmiyorsunuz laf olsun diye suç atıp günah almayın.. yaz google amcaya kurulan arşiv binası diye.. görürsün kim arşiv kolluyor diye..
- +1 yıl
+1 yılbakan herkesin gözleri garip çıkmış, atatürkünkü dahil
02 Yorumla
Soran+1 yılGazi olduğu dönem aldığı yara sonucu gözü öyle zaten. Yani bu fotoya özel durum değil
- +1 yıl
gözü daha eskiden öyleymiş benim bildiğim. demek istediğim o değildi hem.
Asaleti, karizması, duruşu yeter Atam'ın! Nurlarda yatsın...
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKarizmaya bak iste gercek dunya lideri
80 Yorumla
+1 yıletrafındaki yalakaların bu günkünden hiç farkı yok değilmi?
15 Yorumla
Soran+1 yılBugünküler yalaka değil. Sadece tarih bilgileri lise kitabı bilgileri ile sınırlar
Soran+1 yıl*Sınırlı
- +1 yıl
aynen,
- +1 yıl
tarihi, kitaplar değil, insanlar yazar gerçekler sana göre öyle bana böyle olan değil, gerçekdir,
+1 yılNe çok Atatürk düşmanı varmış
83 Yorumla- +1 yıl
ne çok din düşmanı varmış,
- +1 yıl
Sen eksilmeye devam et
- +1 yıl
tamam :D
+1 yılher hali güzel ATATURKCUYUM
80 Yorumla
+1 yılAsalet böyle birsey demekki
60 YorumlaGüzel yaşa mustafa kemal paşa yaşa.
51 Yorumla- +1 yıl
öldü öldü :D
+1 yılKurban olurum ben ona ❤
50 Yorumla
+1 yılAsalet ve güç her hal ile görünüyor.. çok hoş
40 YorumlaHer şeyi geçtim, bu nasıl bir karizma
20 YorumlaCanımdan parça be. Kurban olurum ona ben ♥ *-*
27 Yorumla- +1 yıl
İşte kız dediğin böyle olur bee helal sana..
- +1 yıl
O hepimizin gönlünün efendisi kızım :(
- +1 yıl
Senin gibiler ülkemize lazımm bee helalll.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiç diktatörce ayyaşca değil :)
213 Yorumla
Soran+1 yılSırıttığına göre ironi olarak mı söyledin anlamadım :)
Cevap sahibi+1 yıl@MikeT haklısın onun kadınlara kazandırdığı çağdaşlığı ve medeniyeti kimse kazandıramamıştır :)
Cevap sahibi+1 yılNe münasebet fotoğrafın asilliğine bakarmısın hiç özenti değil ve tam halkın adamı :)
Cevap sahibi+1 yıl@MikeT evet insan yapılanları unutmamalı ve unutturmamalı :)
- +1 yıl
Siz zaten bilmiyorsunuz ki. Sorsam simdi , evet sapka giymeyenleri asti gibi seyler sacmalayacaksin.
Yobazlarin yalanlari ile kafani doldurmusun, birsey bildigini sanip dünyadan haberin yok.
Atatürke ayyas deyip, baska soruda ben Osmanli torunuyum diye gezinir, Ayyas Selimi bile tanimaz ama.
Bosver kardes. beynini yikamislar farkinda degilsin, ne desem sana bos gelecek zaten.
Soran+1 yıl@MikeT İnsanlara saygı göstermeye öğrenin. Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil. Gitti İkinci Selim'e bağladı olayı. Sanki İkinci Selim içince tüm padişahlar içmiş sayılıyor. Saygısızlar, herkesin kendi gibi düşünmesini isteyenler sizi
- +1 yıl
Padisahlarin tamami iciyordu ama, sadece Selim degil. O suyunu cikarip alkolik oldugu icin lakabi sadece Ayyas selimdi.
Hayir saygi göstermiyorum. Birisi bu ülkenin Milli Mücadelesini baslatip ülkenin bagimsizligini, zaferi getiren kisiyi sevmiyorsa, o kisinin zekasinda süphe edip ona saygi göstermem.
Özelikle bir kadinsa ve bu kadinin Atatürkten önce hayvan kadar degeri olmadiysa.
Cevap sahibi+1 yıl@soran tahammü etmek hoşgörülü ve düşüncelere fikirlere saygı duymak herkesin yapabileceği bişey değil malesef. teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yıl@MikeT sana yakışanı yapıyorsun beni şaşırtmadın teşekkür ederim :)
Soran+1 yılTamam boşver muhatap alma arkadaşım :)
+1 yılAh be atam be
70 Yorumla
+1 yılBence her fotoğrafı hoş.
50 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 2,3b cevap paylaştı. Güzel Tabiki
O içecek ne22 Yorumla
Soran+1 yılElma şarabı
+1 yılYerim❤️
70 Yorumla
+1 yılHer haliyle mükemmel bir insan ❤
40 Yorumla
+1 yılMaşallah. Çok asil ve yakışıklı durmuş.
31 Yorumla- +1 yıl
Beğenmeyen neyiğ beğenmiyor?
+1 yılAsalet akıyor 😊
60 Yorumla
+1 yılher zaman ki..
mükemmel..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam asil doğmuş ya 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
00 Yorumla
+1 yılGüzel.
60 YorumlaArkadaki amca harika.
00 Yorumla
+1 yılcok hos
50 Yorumla
+1 yılmükemmel
50 Yorumlasüper 😍
60 Yorumlamükkemmel tabikisi
20 Yorumlaçok güzel :)
30 Yorumlabüyük önder
50 YorumlaResim işte
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKomik :):):)
46 Yorumla
Soran+1 yılNesi mesela :)
Cevap sahibi+1 yılYanindakilere bak :):):) mustafa kemali seviyorum ama hicbir zaman bir RECEP Tayyip Erdoganin yarisi kadar edemez...
Soran+1 yılErdoğan daha karizmatik bence de. Uzun boyu ve halka hitap yeteneği ile
Cevap sahibi+1 yılMilletin adami. cocuklugundan beri davasi belli.
Cevap sahibi+1 yıl@_EiG_ 20 senedir ayni seyi diyosunuz. baska biseu bilmiyosunuz.. cunku cahilsiniz.
efsane
40 YorumlaGuzelmis
20 Yorumlabayağı şaşı ✩
00 Yorumla
+1 yılçok yakışıklı ❤
30 YorumlaHer haliyle karizma!
30 Yorumla
+1 yılharıka olmus
00 Yorumlamuhtesem
40 YorumlaŞasi gibi
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,5b cevap paylaştı. harika olmuş
10 Yorumlaaskerlik arkadasin mi
01 Yorumla
Soran+1 yılSoruda bir saygısızlık yok. Musti yazmadım. Tartışma çıkarmak için zorlamayın
+1 yılqwqwqwq bu ne.
00 YorumlaBalmumu heykeli
10 Yorumla
+1 yılgüzelmiş
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası