Ve mavi gözleri çakmak çakmaktı.
Yürüdü uçurumun basına kadar,
eğildi, durdu.
Bıraksalar
İnce, uzun bacakları üstünde yaylanarak
ve karanlıkta akan bir yıldız gibi kayarak
Kocatepe'den Afyon ovasına atlayacaktı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Günümüze uyarlanmış yapay zeka ürünü fotoğraflar. Ağlamak Yasak. Duygulanmak Serbest?

Atatüek’e giydirilen üniforma genel kurmay başkanı üniforması. Bu da sadece asker ve onun emir aldığı bir devlet başkanı ve başkomutan var demektir. O baş komutan ve cumhurbaşkanıydı ve emir aldığı kimse yoktur.
Bu üniforma mareşal üniforması olmadığı sürece yapılan çalışma Atatürk’ü küçümsemektir ve ona hakarettir bence.
Yapay zeka onu hesap edememiş.
Bir bakıyorumda, Yobazlar; laik Türk Cumhuriyetine ve Atatürke saldırmış yine.. Zafer Partisinin neferleri olarak, ABD eksenli dinci yobazlara, SURİYElilere, Afganlara ve Pkkalılara; laik Türk devletimizi yıktırmayacağız. 100 yıl önce yedi düvelle saldırdılar ama yine de bizi yenemediler. Şimdi de yenemeyecekler. İktidara gelmemizle de din kardeşleri; Afgan ve Suriyelilerle vatandaşlıktan çıkartılıp sınır dışı edilecekler.
Mustafa Kemal yeniden genç haliyle bu güne donseydi ne nerdi biliyormusun
Ben size vatanı emanet ettim. İlkelerim belliydi
Siz beni sadece sınıflara asip Beni sembol haline getirdiniz oysa benim izimde olmanızı isterdim. Siz Türk evladı her biriniz birer Mustafa kemal degilmisiniz. Nerde muasır medeniyetler seviyesi. Nedir bu haliniz demez mıydı. Bizden utanirdi bence.
Kesinlikle haklısın
Ben görüşü olmayan biriyim yanlis anlaşılmasın particide değilim ama şu zamana kadar şu koltuğa şöyle yakışan bir adam daha görmedim asalet asillik duruş her şey var hani durup Bi bakınca evet bu adam olmalıydı şu an diyorum ve eminim ülke bu halde olmazdı o olsaydi
Cevap
49Cevap
Şu bakışlar için can feda Atam
Canım Ata'm 🥺 iki kadeh rakı içiyorsun diye demediklerini bırakmadılar da, erkek erkeğe kasetleri çıktı. Çocuklara tecavüz edip üstüne bir kereden bir şey olmaz dediler. Çıkın meclisten, bombalayalım.
Kadir mısıroğlu'nu sevgi saygı ve rahmetle anıyorum 😊
Üstad kadir mısıroğlu şöyle demişti o gün bu millet bir dayağı hak etti Allah ta ona Mustafa Kemal'e ruhsat verdi yoksa onun yaptıklarını düşünmek bile hayaldi o zaman diye
Cümle kurmayı öğrenin ya da kitap okuyun iki cümleyi tekrara düşürerek okeye dördüncü aramıyoruz
Senin boş beleş dediğin adamın kitaplarını üst üste koysak odana güneş girmez 😂
Üstadımızın hayatını araştır derim küççük hanım 😊
Yunan galip geldi deme hadisesini keşke başı ve sonunuda dinleseydiniz ezberci eğitim sisteminin mağduru olarak aklınıza gölge olan şeyleri keşke kaldırsanız ama ben size yardımcı olacağım https://youtu.be/PhRh3okgCXk
Bak ne diyor üstadımız hala yunan sevici diyen olursa bir zahmet beyin emarı ve tomografisi çekilsin aksi takdirde beyin hücreleri amip olmuş olabilir
İzlemedim, benim için Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu hakkında ileri geri konuşan kim varsa ya soyunda bir bozukluk vardır ya da haindir.
Bak ne demiş Neyzen Baba:
İşgaldeki hali sakin unutma
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Sen anandan gene çıkardın ama
Baban kimdi bilemezdin ŞERRRREFFFSİZZZ
Sen Atatürk’ü seviyorsun diye diğer müslümanlarda sevmek zorunda mı sen atam derken adamın üstad demesi mi zoruna gitti?
Benim dinime zarar veren kişileri sevecek değilim gerekirse bu annem babam bile olsa
Ben böyleyim diye mi vatan haini oluyorum? Nasıl bir kafa bu?
Türkiye’nin çoğu zaten sevmiyor Atatürk’ü Türkiye’nin çoğu sevmiyorsa çoğu mu vatanı haini?
Valla diyorsunuz ya bizim kafamıza yazık diye?
Aslında varya biz sırf onu sevmiyoruz diye vatan haini oluyoruz ya asıl size yazık bizi vatan haini yaptığınız için
Bu kadar şuursuz, beyni yıkanmış olmayı bırakıp da biraz okuyun araştırın. Ama vatan hainlerini yunan tohumlarını değil tarih okuyun tarih. Atatürk bu devleti kurmasaydı sen alnını secdeye koyabilecek miydin, ya da yunan galip gelseydi diyen hainin dediği olsaydı o vaziyette esarette namaz kılmışsın ne fayda eder. Onun kurduğu ülkede yiyip içiyorsunuz hala sevmiyorum diyorsunuz. İnsan da biraz utanma arlanma olur, utanın, utanın. Bir de çoğu insan sevmiyormuşmuş sen kendi ufak dünyandan çık bence. Türk olan atasını sever, bu millet atasını her zaman sevdi ve sevecek. Sizin gibi yobazlar ya döner ya da elbet bir gün bedelini öder
Biz vatan toprağına 1071 de Sultan Alparslan ile geldik Yavuz Sultan Selim kanuni Sultan Süleyman ve Fatih Sultan Mehmet vs bunlar bu vatan toprağını savunmak için at sırtında ömürlerini geçirdiler kaldı ki Mustafa Kemal Atatürk bir selanik vatandaşı Osmanlı tebası onu alıp Osmanlı paşası yapan ona yetki rütbe veren devlet Osmanlı Devleti onu Anadolu'ya gönderen Sultan vahdettin yani Mustafa Kemal Atatürk bu günlere getiren Sultan Vahdetin han eğer o yetki vermeseydi neyle ve nasıl Anadoluya gidecekti onun izni olmandan hangi Osmanlı paşası askeri onun ardında olacaktı vel hasıl uzun lafın kısası Osmanlı Devleti olmasaydı Mustafa Kemal Atatürk tarlada mısır bekleyen bir çifçi olurdu o olmazsa babamız belli olmazmış Batı Trakya Yunanlılara geçtiği halde Yunanlılar hala Müslümanların yaşadığı batı trakya'da ailevi ve miras konularında şeriat ile yönetiyor
Siz Mustafa Kemal Atatürk arkasına saklanmış gerçekleri duymamak için kafasını kuma sokmuş birer *e*e *uşusunuz ama gereçler gökyüzün ay gibi ortada sen sadece bu gürültüde vicdanını rahatlatmak istiyorsun ama ne yazık ki Doğrunun girdiği kapıdan yalanlar arka kapıdan kaçmak zorunda kalır.
Farketmez. Hepsi benim için en yüksek seviyede değerli.
Atatürkü sevmeyen biri olarak, benim için bir önemi yok..
Çok güzel olmuş. Rahmetle, sevgiyle, minnetle anıyorum. Mekanı cennet olsun. Böyle bir asalet Türk halkına en büyük armağandır...
Niyetim kimseyi yargılamak değil fikrinizide değiştirmek değil fakat kendi kitabı olan medeni bilgilerde dinin türkleri uyuşturduğunu ve hafızların beyninin sulanmış olduğunu söyliyor Atatürk
@ibrahimfurkan34 bu konuda sizinle tartışmayacağım. Müslümanım. Ama din adına ve dini kullanarak bizi bu hale getirenleri gördükçe laik yönetimin ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlıyorum. Yaşamadan bu kadar net kavrayamazdım.
Ben bizim suanki durumdakileri savunmuyorum ki sadece kitabında yazdıklarınj söyledim 🤷🏻♂️
Mekanı cennet olsun demişsiniz o yüzden söyledim
Laikliği benimsemenizede saygı duyarım tabiki ama devletin şeriat ile yönetilmesi gerektiğini biliyoruz islam dini hangi elle yemek yiceğine bile karışan bir din devlet yönetimini başı boş bırakması pek mantık dışı kalıyor
@ibrahimfurkan34 evet mekanı cennet olsun. Ben böyle dua ediyorum. Yürekten inanarak...
İstediğiniz şekilde dua edebilirsiniz tabiki karışamam sadece bilgilendirme amaçlı söyledim kendi kitabında yazdıklarını iyi geceler 🌸
@ibrahimfurkan34 fikrim değişmedi. İstediği inanca sahip olabilir. Ben minnetle ve rahmetle onu anıyorum. Her duama dahil ediyorum.
Fikrinizi değiştirmeye çalışmadım sadece bilgilendirmek istedim edebilirsiniz tabiki sizin duanız
@ibrahimfurkan34 ben de sadece fikrimi söyledim ve tartışmadım. Zira şu an havamda değilim.
Şu bakışlar yobazları altına etmesine sebep olurdu
Hiçbirini beğenmedim, ve insana tapan insandanda nefret ederim. Saygı duy, sev, dinle ama asla tapma.
Karizma ve asaletin simgesi, her iki uyarlanmış fotoğrafını çok beğendim. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun.🇹🇷
Hepsi güzel, seçim yapamam. Atatürk'üm, Atam, Önderim benim! Hep karizmatik, hep yakışıklı. ♥️
Ne taptınız bee!! 😂
Abdülhamid hanın da fotosunu uyarlasınlar günümüze 😄
@gubyb ne demek onun sayesinde? Tek başına savaşmadı değil mi? Onunla birlikte birsürü general ve milyonlarca asker savaştı. Tek kişiye maletmeye ne heveslisiniz! O olmasaydı yine savaşı kazanırdık çünkü biz esir edilemeyen savaşçı bir milletiz! Bunu da kafana sok!
@gubyb hiç de bile, eskiden kadınlar sokağa çıkmıyor muydu sanıyorsun? 🤣 cehalet işte böyle bişey. Ayrıca şunu da unutma bizim ülkemizde osmanlı zamanında bile örtünme zorunluluğu yoktu. İsteyen açık giyiniyordu isteyen kapalı. Yani hiçbir zaman iran gibi değildik. Bunu da kafana sok git biraz tarih oku
Örtünme zorunluluğu nasıl yoktur Abdülhamid döneminde bazı suçlar nedeniyle çarşaf kullanmak yasaklanmıştır. Şeriatla yönetilen Osmanlı devletinde nasıl tesettür zorunluluğu olmaz tarih bilen arkadaş Atatürk sayesinde birçok şeye hak kazandın sen bi önce tarih öğren sonra gel cahil cahil konuş
1926 tarihli Medeni Kanun, Türk kadınına, aile ve toplum hayatında batılı ülkelerden daha geniş haklar vermiştir.
Medeni Kanun, erkeğin çok eşlilik ve tek taraflı boşanma hakkına ilişkin düzenlemeleri kaldırmış ve kadınlara boşanma, velayet ve malları üzerinde tasarruf hakkı verilmiştir. Böylece kadınlar aile ve toplum hayatında erkeklerle eşit bir statü kazanmıştır.
3 Mart 1924 tarihinde kabul edilen Tevhid-i Tedrisat Kanunu ile kadınlar, eğitimde erkeklerle eşit bir statü elde etmiştir.
1928 yılında Türk kadınının görev almadığı avukatlık mesleğine kadınlar da katılmıştır.
1928 tarihli, Türk kadın doktorların 10 sene müddetle mecburi hizmetten muafiyetleri hakkında kanun, kadınların tıbba ilgisini artırmış; 1930 yılından itibaren kadın doktorlar görev yapmaya başlamıştır.
1936 yılında yürürlüğe giren İş Kanunu, kadınların çalışma hayatına düzenleme getirmiştir.
3 Nisan 1930 tarihli Belediye Kanunu ile kadınlara, belediye meclislerine üye seçme ve seçilme hakkı verilmiştir. Kadınlar, bu hakkı 1934 yılından itibaren kullanmaya başlamıştır.
Dünyada ilk uluslararası kadın kongresi, 18 Nisan 1935 tarihinde Atatürk’ün himayesinde İstanbul’da toplanmıştır
Görüşünü gizli yapacak kadar korkaksın
@gubyb cahil olanın kim olduğu çok belli oluyor. Osmanlıdan beri kadının mülkiyet ve çalışma hakkı vardı ancak kadınlar belli haklar dünyanın hiçbir yerinde verilmemişti. Avrupada bile yoktu seçme seçilme ve bazı görev hakları. O yıllarda yakın zamanlarda bütün dünyada bu haklar verildi. Yani Atatürk olmasa da bugün kadınların seçme seçilme ve benzer birçok hakkı olurdu. Herşeyi de Atatürke bağlıyorsunuz ya çok gülüyorum 🤣🤣🤣
Hem İslam hem de Türk hukuk sistemini iyi bilen Avukat olarak şunları söyleyeyim de azıcık utanasın
Şimdi Osmanlı'da kadınların durumu
1) Şeriat, kadın ve Erkek arasında eşitliğe riayet etmez. Nitekim şeriatta kadınların; oy kullanması yasaktır,(Osmanlıda kullanamıyorlardı), tecavüzü ispatlayabilmeleri için de olaya tanıklık eden dini bütün erkek bulunmalıdır. Zira adli tıp kararı, delil olarak kabul edilmiyor. Osmanlıda da aynı durum geçerli idi.
Kaynak: www.google.com/.../irza-gecmenin-tecavuzun-cezasi-nedir-tecavuze-maruz-kalanin-veya-onun-yakininin-namusunu%3famp
2) Ayrıca şeriat devletlerinde; kadın kapanmalı, kapanmaz ise hapis cezası var, kapansa bile erkeksiz dışarı çıkamaz ve hat da öldürüle de biliyorlar. Öldürenler de yargılanmıyor. En son İran 'da oldu ve polisler, yargılanmadı. Eylemler, devam ediyor.
Osmanlıda da zorunlu kapanma vardı. Hat da kadınlar, kapanmadan dışarı çıkamıyordu.
Kaynak : 2-1). https://sorularlaislamiyet. com/seriatta-tesettursuzlugun-mueyyidesi-cezasi-nedir-0 Tesettürsüzlüğün cezası
2-2). Tesettür kuralına uyulmaması halinde, verilen cezanın ayrıntısı: https://islamansiklopedisi.org.tr/tazir
2-3) . https://www. google. com/amp/s/sorularlaislamiyet. com/bir-kadinin-yalniz-basina-disari-cikmasi-veya-sefere-cikmasi-caiz-midir-0%3famp
3) Ayrıca şeriat devletlerinde kadınlar, küçük yaşta evlenmek zorundalar. (9-12 ortalama). Osmanlıda, kızlar küçük yaşda evlendirilmesi çok yaygın idi.
Kaynak :https://www. google. com/amp/s/sorularlaislamiyet. com/kizlarin-kac-yasinda-evlenmeleri-uygundur-hz-aise-kac-yasinda-evlenmistir-0%3famp
Ayrıca İslam devletinde kadınlar, Eşi Kuma getirince de bir şey diyemezler. Derse kocaları, "boş ol, boş ol ve boş ol" diyerek kadını kapının önüne koyulabiliyorlar. Ayrıca İslam hukukunda, çok eşitlik hakkında ;kadının izni alınmaz. Osmanlıda da alınmıyordu
Kaynak: www.google.com/.../birden-fazla-evlenmek-isteyen-kisi-esinden-izin-almali-mi-evli-ve-iki-cocuk-babasiyim-ama-ikinci%3famp
Bu durumda kadın, nafaka da alamaz. Zira İslam hukulunda, boşandıktan sonra ; nafaka verilmiyor.
Kaynak :https://m. dinimizislam. com/detay. asp? Aid=6117
Atatürk, size ;nafaka, 17 yaşından küçük olduğunuzda evlenmeme, seçme / seçilme, boşanma, dileği mesleğe girme, tek başına evden çıkma ve çok eşliliğe engel olma hakkı verdi. Ama senin gibiler, zerre hak etmiyor. Akp gitsin, hepinizi vatandaşlıktan çıkarıp sınır dışı edeceğiz. Atatürke sevgisi olan kapalılarla ise, hiç sorunum yok. Ama sizin gibi, laik cumhuriyeti yıkıp din devleti kurarak ; Türkiye 'yi eyaletlere bölmek isteyenlerle her zaman sorunumuz olacak ve Zafer partisi olarak size engel olacağız.
Arkadaşlar lütfen tartışmayın hiçkimsenin fikrini değiştiremiceksiniz insanların kafasındaki bazı şeyler değişmez siyaset gibi işte siyasi görüş hiçbirzaman değişmiyor
Atatürke dil uzatanlara, her daim ders veririm. Biraz utanması için, bunları yazdım.
Şeriat, bildiği gibi değil. Azıcık okusa, şeriat istemez zaten. Toplumun, okumama sorunu var
@Yalnızkurt1881 hadi ordan kahkahakarla okudum 🤣🤣🤣 Sen osmanlıya ve islam hukuku olan şeriata iftira atıyorsun da hadi bana başını açtığı için idam edilen birinin resmi kayıtlarını göster var mı? Baş örtme zorunluluğunun resmi kaydını göster nerede kayıtlımış hangi yasaya göre? Eee ne demişler yarım doktor candan yarım avukat haktan edermiş 😂😂😂 bilgisiz avukat 🙃😄😄😄boş sun boş
Sensin boş. Ben başını kapatmayanlar , idam edildi demedim. Ama hapis cezası vardı dedim ve kaynağını da paylaştım.
Öldürülen kızlar İran ' da ve kaynağını da paylaştım. Yazdıklarımın hepsi, belgeli. Hepsi de senin gibi, dinci sitelerden. AMA gerçekleri kabul etmek, zoruna geliyor tabi. Hadi sen git, Suriyelileri memnun et de hiç bir laik kıza tecavüz etmesinler. Akpnin gitmesiyle, suriyeli kardeşlerimle sınır dışı edileceksin
Arkadaşlar bu kızdan cidden cahildir ne kanıt gösterirseniz gösterin asla inanmaz çünkü kendisi bir koyundur kendi düşüncesi ve fikirleri yoktur yukarıdan bir yerden buna bir şeyler söylerse inanır boşa uğraşinirsiniz cunku daha önceden de buna laf anlatmaya çalıştım olmadı kapasite yetmiyor buna
İslam hukulunda, baş örtmek zorunlu. Osmanlı da İslam Devleti. Bunun da kaynağını PAYLAŞTIM. AMA hala örtünme zorunluluğu yok diyor. Şaka gibi.. Halde, Afganistan 'dan gelen özel uyuşturucudan tattı bunlar. Ardından, Afganlara da vermiştir. 😂
Bunu İrana sınır dışı edecen, işte o zaman gerçek şeriatı görecek. şu an, uyuşturucunun etkisinde. Bir Afganın, kucağında da olabilir..
@Yalnızkurt1881 Avukatım diye geçinen komik kişi sallamasyon şeyler paylaşmış güle güle öldüm 🤣🤣🤣 kanıt diye koyduğu linklerde birileri kendi görüşünü yazmış ve hiçbirinde ne kuran ayeti var ne osmanlı yasaları var ne bişey. İnternetten sitelerden onun bunun soru cevap görüşleri kopyalayıp koymuş aciz insan. Oğlum ben senin avukat olduğuna bile şu an inanmıyorum. Avukat adam kaynaklara böyle uyduruk şeyler koymaz. Bu kadar komik duruma düşmez ne o dolgu malzemesi mi koydun kimse okumaz mı sandın 🤣🤣🤣🤣 nesin yoksa 2 yıllık adalet mezunu katip mi?
Tartışmayın herkes kendi fikriin savunur siyaset gibi yazdım yazmaz olaydım bildirim manyağı olduk
@Yalnızkurt1881 osmanlıda başını kapatmayanın hapis yattığını ispatla yoksa rezil edeceğim seni yalancı düzenbaz
İslam hukukunda, açıkça ceza verilir yazıyor. Osmanlıda İslam Devleti! Daha neyin, ispatını arıyon? Atatürke kadar kadınlar, kapalı idi. Atatürk sayesinde açıldılar. Bu da tarihi gerçek. Ayrıca paylaştığım linkler, hep sağlam ayetler ve hadislere dayalı. İnkar edersen, dinden çıkarsın. Dikkat 😂
Bu yorumu, provakatif yorum başlığında şikayet edin de kaldırılsın
@Yalnızkurt1881 noldu hemen panik oldun kimse okumayacak paylaştıklarını sandın demi rezilliğin düzenbazlığın ortaya çıkmayacak sandın demi? Sen avukat değilsin. Hiçbir avukat bu kadar düşük kapasiteli savunma yapmaz. Sen hani yukarda osmanlıda başını kapatmayan yargılanıyor öldürülüyor diyordun, şimdi hemen kıvırıyon? Hani nerde o yasa? Göster kayıtları hangi yasada varmış ne zaman uygulanmış? Hiçbir zaman böyle bir yasa olmadı osmanlıda. Rezil bir yalancısın. Senin paylaştıklarının hepsi ayrı uyduruk palavra. Hiçbirinde resmi bir kayıt yok. Hayali avukatlık yapmaya devam et sen 😂😂😂
@Yalnızkurt1881 ulan rezilsin daha da utanmadan çirkeflik yapıyorsun 😂😂😂 islam hukukunda bu yasa var diyosan yasanın kaynağını yerini numarasını paylaşırsın. Allahım bide avukatım diyo nasıl hukuki kanıt sunulur bilmiyo 🤣🤣🤣 rezil otur millet sana götüyle gülecek daha fazla rezil etme kendini. Hiçbir kanun metni numarası hiçbir ayet sunmamışsın. Yüzün de kızarmıyo. Tükürsem yağmur yağdı sanarsın cahil. Avukat oömadığın belli bir daha avukat olduğunu söylersen seni şikayet ederim. Anladın mı? Diploması olmadan bir kamu görevlisinin ünvanını kullanmak suçtur
Diploma da var ve Avukatlık ruhsatname de var. Asıl ben seni, Atatürke hakaretten şikayet edeceğim. Nadir olsa da Atatürkçü hakimler var. Hapse gir şöyle..
Heran karakoldan da Atatürke hakaretten, polis arayabilir. Her hakim, Atatürk düşmanı değil. Cezalar kesiliyor valla
@Yalnızkurt1881 🤣🤣🤣 Avukat biri hakaret suçunun unsurlarını bilirdi. Sen daha bundan bile habersizsin çünkü hukuk eğitimin yok. Hiçbir bilgin yok Avukat kesinlikle değilsin. Boş boş sallıyorsun , avukat olmadığın halde avukatlık ünvanını kullanmak Avukatlık kanumuna göre dolandırıcılık suçuna girer ve 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası gerektşrir. Seni şikayet edeceğim
Niye şimdi, bunu savunmaya başladın?
Et et ben Avukatım. Avukat olduğum için, bir şey çıkmaz ve sana suç iftirasından işlem başlayacağım. Yukarıda yorumlarında, açıkça Atatürke hakaret edilmiş. Hepsini çektim ve savcılığa sunacam
@Yalnızkurt1881 Avukatım diye yalan atarken karşındaki kişinin avukat olabileceğine hiç ihtimal vermedin değil mi? 🤣🤣🤣 git kendi kulvarındaki cahillere palavra at. Ama tabi önce bu cürretinin cezasını çekeceksin. Önce avukat olmadığın halde avukat olarak kendini tanıttığın için dolandırıcılık suçundan yargılan da aklın başına gelsin
Git şikayet et. Ben Avuaktım. Senin hakkın hem : iftira suçundan hem de Atatürke hakaretten ceza davası açılacak. Cezayı sen alacan sen! Ayrıca halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme suçunu da işledin. Offf off
En az üç yıl içeri de yatacaksın. Sen bittin!
@Yalnızkurt1881 yukarda hiçbir yerde Atatürke hakaret yok canım 😂 sabaha karadar oku bir tane bile bulamazsın. Beni kendin gibi boş sandın demi? 😂😂😂 ben ve sen aynı kulvarda değiliz sen de avukat olanazsın hukukun h sini bile bilmiyorsun hukuk eğitimin yok boşuna debelenme kabak gibi ortada. 🤣🤣🤣
Hakime anlatırsın artık. Hapı yuttun sen.
@Yalnızkurt1881 sana gülmekten ölüyorum şu an 🤣🤣🤣 harbi ne kadar boş birisin yaa? Mahalle kahvesinde palavra atmaya benzemez canım internette kendini avukat olarak tanıtmak. Hadi bakalım yargılanman başlayınca görürsün beni de 😘
@gubyb 😘😘😘
Yüreğin yiyorsa, şikayet et bakalım. Ben Avuaktım ve bana bir şey olmaz. Ama senin, Üç ayrı suçtan, yargılanman başlayacak.
Osmanlıda kadınların, örtünme yasağı ile ilgili kaynak :https://bilimvegelecek. com. tr/index. php/2013/12/01/ahlak-tartismalari-baglaminda-osmanlidan-gunumuze-kadin/
Bu da sana son kapak olsun.
Bir şey soracam ve doğru söyle. Şimdi Laik Türk devletinin yıkılıp şeriat devletinin kurulmasını istiyor musun? Evet veya hayır. Net cevap ver..
@Yalnızkurt1881 Yüğeğim yiyor ve seni kamu görevine ait ünvanı usulsüz kullanmak ve nitelikli dolandırıcılık ve hakaret suçlarından şikayet edeceğim sahte avukatlık nasıl bişeymiş öğren. Hayatının dersini alacaksın 😄 Bundan sonra hayal ettiğin mesleği içinde tutmayı öğrenirsin canım 😘 Polisler sana ulaşacak sen rahat ol zaten adres ve kimliğinin tespiti çok basit. Bekle gör
@Yalnızkurt1881 Yalnızkurt1881 🤣🤣🤣 ne paylaşmış diye baktım yine aynı alakaya maydanoz saçma yazılar 😄😄😄 oğlum senin Türkçen kıt mı? Ben sana örtünme zorunluluğu ile ilgili yasa getir diyorum, yasa nedir bilmiyosun galiba sahte avukat 😄 kanun yani, hani böyle yazılı olur kayıtlı olur, hani osmanlıda mecelle diye bir medeni kanun kitabı vardı yaa? 😂😂😂 hani kanunlar orada yazılı olurdu. Oğlum senin hiçbişeyden haberin yok bu kadar boş insan hangi akla hizmet avukatım diyor. Bence sen doktor ol doktor o daha inandırıcı olur. Daha hukuki dayanak getirmeyi bilmiyor yaa internetten yazıları kopyalıyor yazık valla 😂😂😂
Olm siz ne içtiniz la ben de çekirdek alıp sizi izliyodum uzaktan kedi dövüşüne benziyor yapmayın etmeyin guzularım sjcmsmfmd
Kimse kimseyi inandırmak zorunda değil.
Herkes inanmak istediğine inanır. Ve "cahil" gibi sözler ile saldırgan, aşağılayıcı sözler ile karşınızdaki kişiye anlatamazsınız, hakaret edemezsiniz.
Siz söylemek istediğinizi söylersiniz, karşısındaki insan inanmıyor ise niye baskınlık kurmaya çalışıyorsunuz? Böyle mi bir şeyleri anlatmaya çalışıyorsunuz?
@gubyb @Yalnızkurt1881 Osmanlıda kadınların dışarı çıkması mı yasaktı?
Alın gözlerinizle görün utanın biraz
https://www.youtube.com/watch?v=eZ2biznjQTU
@Yalnızkurt1881 Şeriatta 9-12 yaşlarında kızların evlendirilmesi zorunluymuş :))
hay senin avukatlığına 🤣 sen avukat mavukat değilsin
gerçekten avukatsan acilen diploman elinde alınmalı
Öyle bi şey yok yeğenim ömrünün sonuna kadar evlenmeyen kadınlar yok mu sanıyorsun şeriatle yönetilen devletlerde?
Ayrıca iranı örnek göstermen çok saçma. Şiilik ve sünnilik birbirinden çok farklı
İran'da bile evlendirme zorunluluğu yok
Öyle bir şey varsa İran kanunlarında göster bakalım
Sizin özgürlük anlayışınızı iyi biliyoruz, kadınların başını örtmesine bile tahammülünüz yok
Geçeceksin o palavraları
Bir sürü saçmalık yazmışssın hepsini ciddiye alıp cevap vermeyeceğim bu kadarı yeter sana kapak olarak
Yav bak işine! Asıl sen, İslam hukukunu bilmiyorsun ama gelmiş, burada olmayan kıt eğitiminle, benim eğitimime lad atıyorsun. Kaynaklarına kadar paylaştım. Ama işine gelmiyor tabi.. işine gelmediği için de dini inkar ediyorsun. Senin savunduğun din bu! Ayrıca Ben Avukatım ve hepsini de delillendirdim. Ama sen, küçük yaşta evliliklerin olmadığını nasıl ispatlayacaksın? Yani asıl ben size, kapak atmışım ama boş boşuna inkar etmeye devam ediyorsunuz. İstediğiniz kadar inkar eden gerçek bu! Ayrıca İran, şeriatı uyguluyor. Uyguladıkları her şey, İslam hukulunda uygun ki yukarıda ispatladı. Ama hiç biriniz, aksini ispatlayamadı. Siteler de hep islamcı siteler. Yani Ateist felan yazmamış. Özetle Zafer Partili Atatürk gençliği olarak, kesinlikle laik düzeni yıkıp şeriat devleti getirmeniz izin vermeyeceğiz. Bunu böyle bilene! ABD nin Bop planına hizmet ederek, ülkeyi bölme ize izin vermeyeceğiz!
Senn attığın video, laik iftihadçılar devleti dönemi! Laik itihadçılardan önce, çıkamıyor ardı ve kaynağını da attım. Asıl sen utan! Senin hakkında, LAİK Türk devletini yıkarak din devleti kurmak ve Anayasal düzeni yıkmaya teşebbüsten suç duyurusunda bulunacağım. Müebbet al şöyle..
Gizli kullanıcı Atatürk düşmanı seni, osmanlıda baş örtü yasağına ilişkin birden fazla delil sundum. Ama senin beynin almıyor. Çünkü Atatürk düşmanı vatan haini kıt beyinlisin. yüreğin varsa et şikayetini. Zerre bir şey çıkmayacak. Şikayet geldiği an, takipsizlik alacağım. Ama ben seni ben seni ;
1) Atatürke hakaret ederek, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme
2) Hakaret
3) İftira suçu ( benim hakkında, asılsız soruşturma başlattığın için)
Tek dilekçede, suç duyurusunda bulunacağım. Üç yıl yatarım var, geçmiş olsun
Atatürke iftiralarla dil uzatanlara karşı, Zafer Partisi her yerde olmaya devam edecektir. Bunu böyle bilene!
Ayrıca gizli kullanıcı, senin hakkında ; laik Türk devletini yıkarak din devleti kurmaya (Anayasal düzeni yıkmaya teşebbüsten) suç duyurusunda bulunacağım. MANSUR Yavaş Aday olur ve yüksek ihtimal de seçilirse, hapı yuttun. Zira yargı tamamen kemalist olur ve sende müebbetle de yargılanır sun. Diğer suçlardan ise, her türlü ceza alıyorsun. (iktidar değişsin, değişmesin) sen hapı yuttun.
Arkadaşlar hiçbiriniz diğerinin fikrini değiştiremiceksiniz neden birbirinizle uğraşıyosunuz
@Yalnızkurt1881 Attığım video ittihatçılar dönemine aitmiş! Sonuçta Osmanlı dönemi, değil mi? Daha önceki yüzyıllara ait video olamaz zaten çünkü eskiden video denen bir şey yoktu hatta fotoğraf çekme bile yoktu. Hiçbir kaıt sunmadın, saçma sapan link paylaştın sadece
18 yaş öncesi evlilik dünyanın her yerinde vardı. Ben 18 yaş öncesinde evlilik olmuyor demedim ki, o yaşlarda evlendirme zorunluluğu yok dedim. Yazdıklarımı nerenden anlıyorsun?
18 yaş sınırı batılılar belirlemiş
Ayrıca 18 yaş altındakiler cinsel ilişkiye girmiş, kız hamile kalmış, babasız çocuk doğmuş, hamile kalan kız çocuğunu aldırmış... Bunlar batının umrumda olmayan şeyler
İki makale okuyup gelip burada artistlik yapma yeğenim
@Yalnızkurt1881 Osmanlı döneminde adli tıp mı vardı? Varsa da bu kadar gelişmiş miydi? u. l. a. n bir de elaleleme geri kafalı dersiniz. kimin geri kafalı olduğunu sen düşün :))
@Yalnızkurt1881 oğlum sen ne eğlenceli bir şeysin yaa🤣🤣🤣 şu yazdıklarını kemalist olsa bile herhangi bir avukat okusa gülmekten altına eder. En ufak bir mevzuat ve kanun bilgin yok. Gelmiş avukatım diyorsun. Sen sadece hukuktan anlamayanlara palavra sıkarsın da hukukçular sana böyle bi tarafıyla güler. Aynı doktor olmayanın doktorlara tıp anlatmaya çalışıp saçmalaması gibi. Savcıya git savcı da gülüp eline verir o dilekçeyi 😂😂😂 eğer sen paralı özel üniversitede hukuk okuyan ve hukukun h sini bilmeden mezun olan bir zavallıysan da çok güleceğim bu piyasada böyle boş avukatların hiç şansı yok canım. Aç kalırsın sen, duruşmada hakim seni rezil eder bu bilgisizlikle. Bence sen domates sat 🤣🤣🤣
Neymiş beni şikayet edecekmiş 😂 kıyamam yaa sen beni mi kotkutmaya çalışıyon? 🤣🤣🤣 ben avukatım canım nerde ne konuşacağımı bilirim hiçbir konuşmamda hakaret veya Anayasal düzeni değiştirme gibi şeyler yok yani boş attın ama dolu tutamadın. Sen benim kulvarımda değilsin , profesörle ilkokul çocuğunun tartışmasına benziyor bu tartışma. Baya eğlendirdin beni. Ama ben yine de seni şikayet edeceğim Avukat olmadığın halde Avukatım diye yalan söylediğin Kabak gibi ortada. Dünden beri 50 kez sana hukuki delil nasıl getirilir tane tane anlattım beynin almıyo. Canım benim hukuki delil internet sitelerinden onun bunun yazdıkları değildir, kanun maddesi getireceksin. Sen daha osmanlıda medeni kanun yani Mecelle nin ne olduğunu bilmiyorsun ki nasıl oradan kanun getireceksin, haklısın olmayan başörtüsü zorunluluğu hiç olmadı olmayan kanunu bulup getiremiyorsun halen sitelerden onun bunun fikrini kopyalayıp getiriyorsun. Senden avukat olmaz boşuna hayal kurma. Sen domates sat
Oğlum her lafın ayrı komedi ve suç unsuru içeriyor. Demek mansur yavaş iktidara gelince yargı tamamen kemalist olacak öyle mi?
Bu ne demek biliyor musun? Sen Adalet Teşkilatını yani hakimleri iktidara göre değişen taraflı karar veren bir kurum olmakla suçluyorsun. Bu da devletin temelini oluşturan Anasayal kurumları yıpratmak amaçlı propaganda yapmaktır. Bu da suçtur. Avukatım diyorsun adım başı suç işliyorsun çünkü suç unsurlarını bile bilmiyorsun hukuk bilgin sıfır. Bide halen Avukatım diye ısrar ediyo. Sen sus cehaletin senin yerine konuşuyor zaten 🤣🤣🤣 sana hayatının dersini vericem bekle bugün pazar
La canımsın Atatürk düşmanı vatan hainleri, gidin şikayet etin bakalım. Altından kim kalıyor? Benim Avukatlık ruhsatnamem var. Bu yüzden siz, rezil olacaksınız. Ayrıca Ben, attığım her şeyi ispatladım. Ama o kadar canımsın ki beyniniz almıyor beyniniz! . Artık siz, canımsın vatan hainine bir şey yazmayacağım. Zaten İstediğiniz kadar inkar edin, Osmanlı zamanında kadınlar; hiç bir şeydi, İnsan yerine konmuyordu, küçük yaşda evlendiriliyordu, tecavüze uğradığında dini bütün erkek bulamazsa suçu ispatlayamıyordu, baş örtü zorunluluğu da vardı ve takmayanlar hapse de atılıyordu. Bunları da tek tek ispatladım.
Ama kör cahil olmak böyle bir şey.. Hepinizi, İran 'a sınır dışı edeceğiz; İrana! Şeriatınızda boğulun orada.. Boğulun ki, Atatürkün kıymetini bilin. . Diğer erkek olan vatan haini de gelmiş bana, laik ittihadçılar zamanından video atıyor. Komedisiniz ya 😂😂.. Yahu ittihadçılar zamanında, Osmanlı fiilen yıkılmış ve şeriat rejimi de kalkmıştı. Sen bana, 1500-1800 lü yıllarda, kızların dışarı çıkabildiğini kanıtla bakalım? Ama kanıtlayamazsın. Çünkü bu tarihlerde, yasak vardı.
Ayrıca bana cevap veren erkek olan tam sapık. Zira 18 yaşından önce evlenmeleri savunuyor. Dünyanın da her yerinde varmış diyor. Hayır, sadece İslam devletlerinde vardı. İslamiyetten önceki Türk tarihinde de 9-12 yaşlarındaki kız çocukları evlendirilmiyordu. O kadar sapıksınız ki ; şeriat bunu emrediyor diye çocukları 9-12 de evlendirdiniz. şu an hala, şeriatçı kesimde bu yaşlarda evlilik devam ediyor. Bir de utanmadan, tecavüzü meşru gösteriyorsunuz. Yuh!!
Özetle : İkinizi de laik Türk devletini yıkıp din devleti kurarak Anayasal düzeni yıkmakla şikayet edeceğim. Ayrıca Atatürke hakaret ve halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmekten de şikayet edeceğim. İkiniz de hapı yuttunuz. Şimdi ikiniz de yazmayın, Aksi halde rezil etmeye devam edeceğim. Vatan haini Amerikan uşakları sizi..
Zira şeriatı devleti olmamızı, Amerika istiyor. Eğer şeriat gelirse, Türkiye 'nin yarısı laikçi olduğundan; Türkiye' de bitmek bilmeyen bir iç savaş olacak ve Amerika tek kurşun sıkmadan, bizi kendilerine göre susturmuş olacak. Suriyeliler ve Afganlar da bu yüzden getirildi zaten.. Amaç, şeriatçı kesimi güçlendirerek ; laik, MİLLİYETÇİ ve Atatürkçü kesimi zayıf düşürmek. Tutar mı? Göreceğiz.
Zaten İngilizler, imzladığınız sevrde de
Şeriata dokunmuyordu. Bu yüzden hain üstadınız Kadir Mısıroğlu "keşke Yunan galip gelseydi ama şeriat gitmeseydi" dedi. İşte, böyle hainsiniz. Atatürk ve Türk milleti, hain planınız engel oldu!
Şimdi ABD, Atatürk olmadığı için; şeriat üzerinden hain planları gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu yüzden de Adnan Menderes 'den itibaren cemaatleri destekledi ve desteklemeye de devam ediyor. Siz de işte bu Amerikanın uşakları vatan hainisiniz. Biz Mustafa Kemal Paşanın askerleri var olduğu sürece, ülkemizi bölemeyeceksiniz! . Şimdi ikiniz de defolup gidin. Konuşmayın! Aksi halde, konuştukça rezil ederim sizi.
@Yalnızkurt1881
1- Halkı din dil ırk ayrımı gözeterek ayırma suçu,
2- Gerçek dışı iddialarla yargı organlarının itibarını zedelemek ve tarafsızlığına gölge düşürmek suçu ,
3- internet aracılığı ile nitelikli hakaret suçu,
4- Toplumsal ayrımcılık ve tehdit suçu,
5- Toplumu yalan iddialarla provake edip toplumu birbirine kin ve düşmanlığa sevk etme suçu,
6- Avukat olmadığı halde haketmediği ünvanı kullanma suçu...
Bekle canım benim hakkında suç duyurusunda bulunacağım , canın çok yanıcak 😂
Benim yazdığım her şey ispatlı. Asıl Senin yanacak senin, hodri meydan dene!
1 Atatürke hakaret
2. ŞERİATI överek, laik Türk devletini yıkıp din devletini kurmaya teşebbüs etmek
3. BİR DEN fazla kişiye hakaret
4. HALKI kin ve düşmanlığa tahrik etmek
Bunların hepsinin ispatı var.. Ama senin yazılarının, ispatı yok.. Ben, hiç bir Müslümanı aşalamamışım. Ama sen hep, laikçiler tahrik edip Atatürke hakaret etmeyi devam etmişsin. Hapı yuttun
Ayrıca kimlik bilgilerini de kaydettim. Mansur Yavaş veya ÜMİT Özdağ cumhurbaşkanı olduğu vakit, vatandaşlıktan çıkarıp sınır dışı edilmeni sağlayacağız. Bu sitenin merkezi
@Yalnızkurt1881 🤣🤣🤣 ben senin gibi cahil değilim yazdıklarımın hepsini oku hiçbirinde bu dediğin suç unsurları yok 😂 ama senin yazdıklarının hepsi falso. Cehalet işte böyledir, insanın en büyük düşmanıdır. Sen kendi ayağına sıktın canım. Bekle gör sabır 😘😂
@Yalnızkurt1881 🤣🤣🤣 bu cehalet ve zeka seviyesi ile halen avukatım diyor komedi valla 😂 oğlum sen avukat yanında sekreter bile olamazsın. Hukuk kim sen kim? Neyse bunun da cezasını göreceksin. Baroya da haber vereceğim davaya müdahil olsunlar. Avukatlık mesleği bu şekilde ayaklar altına alınıyor. Sahte avukatlara göz yumulamaz. Sen ilerde daha beter dolandırıcı olursun önünü almak lazım
Barolar, Atatürkçü. Asıl senin kimliğin ifşa olunca, sana Avukatlık yaptırmayacaklar. Bekle de gör. Barolar, şeriatın ayak basamadığı bir yer olmakta. Şimdi defol git, yeteri kadar rezil oldun ve artık daha fazla kendini rezil etme vatan haini ABD uşağı seni.. Defol git artık ya!
Ben yazdığım her şeyi ispatlamışım asıl sen, iddialarını islatlamadan ; Atatürke Hakaret etmeye devam etmişsin. Kimin cahil olduğunu, tüm yargı görecek. Bu zamanda, Osmanlı'ya eş cinsel olduğuna dair kitap yazan adam; beraat etti. Çünkü hepsi ispatlı idi. Bunlar da ispatlı. Rezil olacak olan sensin. Şimdi defol git artık ya! Kıt beyinli vatan haini ABD Ajanı seni.. Son Türk ölür, öyle ülkeyi bölersiniz. Vatan haini pislikler
@Yalnızkurt1881 Ben sizin baronuza üye değilim. Hukuk camiasına çok uzak olduğun belli dünyadan haberin yok. Pazartesi veriyorum dilekçeyi canım 😘😄 çok güzel olacak sabırsızlanıyorum. Hayatının dersini alıp bana yalvaracaksın ama elimden bişey gelmez sana kamu davası açılacak. Bence sonuna kadar hakediyorsun bu dersi
Ver ver. Hiç bir şey çıkmaz ve ben de seni vereceğim. Asıl sen yalvaracaksın bana.. Şimdi defol git pislik vatan haini..
@Yalnızkurt1881 Görüşeceğiz hayatının dersine hazır 🤫👋😘😘
Bak git, vatan haini pislik..
@Yalnızkurt1881 avukat tutmanı öneririm yoksa bu cehaletle iyice kendini mahvedersin 3 yılı 30 yıl yaparsın 🤭 Akıl en büyük nimet biliyor musun?
Bak bana akıl verme. Zira ben bunda beraat ederim. Bir de beni bulamazlar. Çünkü bu hesap fake, kızlar soruyorun merkezi ABD 'de ve bu hesabın açıldığı gmail adresi de fake. Yani Tüm bilgiler, ABD de. ABD de bilgi paylaşmıyor. Haydi, %1 ihtimal beni bulsalar bile ; o zaman sen de hapı yuttun. Çünkü kimlik bilgilerin ortaya çıkıyor ve ben de tazminat davası açacak, laik Türk devletini ortadan kaldırıp din devleti kurmaya, Atatürk hakaretten, iftira suçundan ve halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmekten suç duyurusunda bulunacağım bir Vatan hainine ulaşmış olurum
Abd ajanı pislik seni.. Şimdi defol git, artık yazma!
@Yalnızkurt1881 İp numarandan bulunuyorsun ve bilgilerini KS veriyor. İnanmıyorsan adminlere sor 😂😂😂 suç unsuru yazılardan KS sorumluluk kabul etmeyip savcılığa ip numaranı veriyor. Çok örneğini gördüm. Burası facebok değil canım türkiye merkezli. Çok cahilsin yaa 😄 konuştukça batıyorsun. Ayrıca o dediğin suçların unsurları yorumlarımda yok 😂😂😂 eğer olsaydı bile tazminat değil ceza davası açılır. Tazminat senin kişiliğine karşı yapılan suçlarda oluyor. Hukuk hakkında bilgin sıfır ve Avukatım diyorsun. Sokaktaki adam senden çok hukuk biliyordur. Ama benim iddialarımın hepsinde suç unsurları oluştu. Ekran görüntülerini aldım. Pazartesi dilekçeyi veriyorum. Zaten hergün adliyedeyim 5 dk mı bile almaz. Sana hayatının dersini vereceğim çok eğlenceli olacak 😂
La canımsın. Yorumlarımı okuyamayacak kadar aptalsın. Diyorum ki ; beni bulsalar, ceza davamı açsalar ve baraat ettikten sonra sana tazminat davası açacağım diyorum. Ama sen kıt beyinli, başka yerlere yoruyorsun. Ayrıca KS, Amerikan merkezli. Adresi, Amerika. Adres bilgilerinden gir bak.
Ayrıca İp adresini, tek başına delil hükmü yok. Tabi hukuk bilmediğin için, bunları bilmiyorsun. Şimdi, defol git.
Kaldı ki KizlarSoruyor yönetici ekibi, Atatürkçü. Adresi de Amerika. Asıl senin gibi, dinci vatan hainin ip bilgisini paylaşırlar. İşte bunu anlayamayacak kadar, beyinsizsin.
Allahım ne kadar cahil yaa 🤣🤣🤣 KS nin merkezi abd olsa da Türkiyede genel müdürlüğü var ve savcılık isteyince adresleri veriyorlar. Admine sor kuzum benim? 😂😂😂
Ceza davasından beraat edemezsin çünkü suç unsurları oluşmuş durumda hatta internet üzerinden olunca ceza artıyor çok kişi gördüğü için.
Ayrıca o küçük beynine girmemiş bak yukarda açıkladım. Senin iddiaların kişisel hukuk değil kamu hukukuna girer , yazdıklarımda suç unsuru olsaydı bile tazminat davası açamazsın sadece kamu hukuku ceza davası açılırdı. Ama tabi ki ben bir avukat olarak suç unsuru barındıracak bir şey yazmadım 😉😃🤣🤣🤣 beni kendin gibi cahil sanıyorsun kıyamam
Üzgünüm tatlım kurtuluş yolun yok 😂 KS hatta bir bildiri yayınlamıştı üyelerine, yazdığınız yorumların hukuki sorumluluğu size aittir KS sorumluluk almaz ve resmi makamların istemesi durumunda kişisel bilgileriniz verilir diye. İnanmak istemiyorsun demi? Admine sor admine 😂😂😂 vermek zorundalar çünkü Türkiyede de bir merkezleri var devlete karşı gelemezler.
Haa bu arada tüm suç unsuru içeren mesajlarının ekran görüntüsünü aldım yani kanıtlar var, bilgilerini de KS den alacaklar. Başka aklına yatmayan bişey var mı? Avukatım bilirim sor 🤣🤣🤣
Ya canımsın vatan haini. Tekrar yazıyorum bir daha yazmayacağım.
1) Tartışmaya Atatürke ve LAİK Cumhuriyete hakaret ederek başlattın. Atatürkü küçümseyerek hakaret ettin. Akabinde yıkıcı şeriat rejimini övdün. Övgülerini de meşrulaştırmak için; şeriat devletlerinde kadın hakları olduğunu ve Atatürkün kadınlara hiç bir şey vermediği yalanını söyledin. Ben de bu idialarını bilimsel olarak çürüttüm. Senin, Atatürkü sevenlere ve Laik Cumhuriyete saldırdığın gibi ; kimseye de saldırmadım. Sadece, bilimsel olarak çürttüm. Yani ortada, saydığın hiç bir suç yok. Ama sen; Atatürke hakaret, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek, iftira suçu ve laik düzeni ortadan kaldırıp din devleti kurmak ( Anayasayı ihlal suçu işledin)
2) Daha sonra, bilimsel kaynaklarına cevap sunamayınca; suç duyurusunda bulunmakta tehdit ettin. Ancak Atalarımız hakkında, sizin hain atalarınız tarafından ; idam fermanı çıkartıldı ama boyun eğmedik. Yani beni, korkutacağını sanıyorsan ; yanılıyorsun. Kaldı ki burada, suç unsuru yok. Bilimsel bir cevap yazmışım var. Bu tezler de tüm akademik ortamlarda yazıyor. Hiç birine de bir şey olmuyor
3) Tüm bu nedenlerden dolayı; Kızlar soruyorsun adresi ABD olduğundan, Türkiye 'de genel müdürlüğü İnternetde olmadığından, bulsalar ve hakim geleceğini riske atarak tüm bunları suç unsuru olarak kabul etse bile; ip adresinin tek başına delil olmadığını ve beraat edeceğimi söyledim.
4=Bu arada, ben tespit edildiğim an ; senin kimlik bilgilerinde ortaya çıkacağıdan senin hakkında yukarıda saydığım suçlardan suç duyurusunda bulunacağımı da söyledim ki bu suçlar işlenmiş
5) hadi beni buldular, yargılandı ve Beraat ettim. Beraat ettikten sonra ise, senin hakkında tazminat davası açacağım söyledim. Önce, ceza davası açacağım sonra da tazminat.. Özetle bana bir şey olmaz. Ama senin hakkında ceza davası ve tazminat davası açılsın istiyorsan; buyur suç duyurusunda bulun. Hodri meydan. Artık da yazma. Defol git vatan haini seni..
@Yalnızkurt1881 anlatıyom anlatıyom kafası basmıyo, tekrar anlatıyom gene aynı şeyleri söylüyo kafası yine basmıyo 😂😂😂 neyse hakim karşısında kendini savunursun. Admine sor admine yalvar nolur IP numaramı vermeyin de, kızın elinde ekran görüntüleri varmış beni yakacak de 🤣🤣🤣 ama vermek zorundalar canım 😘😘😘
Göreceğiz görüşeceğiz, defol git şimdi..
canımsın vatan haini.. Seni bir gün süründüreceğim. Benim sorunum, sen fetöcüler gibi ; laik Türk devletini yıkarak şeriat devleti getirip ülkeyi bölmek isteyenler ile. Yoksa nice laikçi ibadetini yapan müslümanlar gördüm. Onlarla sorunum yok.. Senin gibi; LAİK Türk devletine ve Atatürke düşman olanları süründüreceğiz. Hiç merak etme. Gençlik, Atatürkçü yetişiyor. Gelecek bizimdir!
@Yalnızkurt1881 bay bay 😘😘😘 polisler çapırınca git olur mu yoksa kaçak durumuna düşersin, seni bulup kelepçeyle alırlar direkt hapse gidersin. İyice mahvetme kendine bir avukat tut o ne derse onu yap, tabi paran varsa 😂😂😂
Hiç bir şey çıkmaz merak etme. Asıl sen, hapse girecen..
@Yalnızkurt1881 Bekle gör 😘😘😘
Bekliyorum.. Nice Fetö kumpasları gördük. Hepsi beraat etti. Daha sonra da hepsi yargılandı. Senin gibi fetöcüleri de kelepçe takıldığını göreceğiz.. Şimdi defol artık yazma. Vatan haini pislik
@Yalnızkurt1881 hee canım hee😂 Hayatının dersi Loading 😂😂😂 Yarın pazartesi 😘
Görüşürüz 😂😂😂
yalnız it beni engelledi korkak herif :D
Tartışmayın dediğime bin pişmanım ya bildirim manyağı olduk yeter da ya
yalnız itle iyi dalga geçmişsin :)) Harbiden manyağın teki
kadınlar dışarı çıkamazmış güya amacı inançlı insanları kötülemek
kendi inanmıyor ya inananlara çamur atıyor
lafa gelince hoş görülüyüm der bunun kafasındakiler başörtülü kadınları insan yerine bile koymadılar
O zaman neredeydi bu sözde kadın savunucuları? İstirmar algı operasyonu sadcce
@ibrahimfurkan34 Bana da bir sürü bildirim geldi bir baktım 38 tane bildirim gelmiş. Şimdiye kadar en fazla birkaç tane bildirim geliyordu hiç bu kadar çok bildirim görmedim :)
Böyle tartışmayla kimse kimseyi ikna edemez zaten
ben şu herifin millete bk atmasına ayar oldum
Çok iyi olmuş ya üniformalı hali çok iyi gerçek gibi olmuş
Favorim altta
https://www.youtube.com/embed/3q44evQ6EeYaskeri üniformalı görsel beni benden aldı. bakmaya doyamıyorum. asalete bakın ya <3
Milletim beni istediği yerde yatırsın yeterki beni unutmasın. K. atatürk❤️
Allah razı olsun atam Allah rahmet eylesin
Askeri kıyafet daha iyi durmuş, ki zaten kendisi de genç yaşta başarılı bir komutandı
Dünyanın kabul ettiği büyük bir adam. Çok duygulandım.
Harika ya san ki geridönmüş gibi ve keşke şimdi çıksa gelse tekrardan o koltuğa otursa keşke.
Asalet akıyor resmen bakmaya doyamadım ben şahsen ❤️
Öngörüsüyle, pratik zekasıyla.. her haliyle yeri ayrı 💙
Her fotoğrafı ayrı asil, tercih yapmak imkânsız.
Aşırı yapay duruyor sanki makyaj yapılmış gibi daha iyi yapılabilirdi özenilmeden yapılmış
Atatürkün fikirlerine saygı duyarım fakat bir insanın başka bir insanı ilahlaştırması normal değil
Bazı görüşler gerçek mi? Bu ülkede Atatürk gibi bir adama düşman olan insanların varlığına inanmak istemiyorum.
Çook guzel olmus❤
Saygi ve rahmetle aniyorum..
Bu arada bazi yobazlar gene burada da görus bildirme gereği duymuslar. Yazik ya cidden, sevmeyebilirsiniz ama saygi duymak zorundasiniz.
Zaten diger tayfa AŞIK ATAM'A ❤❤
Keske Şu an ki cumhurbaskanı o olsaydı ea bu rezil halde olmasaydık😔
😂😂😂 bu fotoların orjinali Hulusi Akarın fotolarıymış😂😂😂. Nasıl da atlıyorsunuz hemen yaaaa.
Bi kere arkasındaki koltuklara dukkat etseniz anladınız 😂
doğrudur. önemli olan oradaki mekan ya da rütbeler değil. şu anda uyarlanmış hali önemli olan. yoksa or general değil mareşal rütbeli olması lazım fotografın.
Fotoların orijinalini Hulusi Akar olarak görmek isteyenlere linki bırakıyorum. Bu kıyağımı unutmayın 😂😂😂
www.trendsmap.com/.../1578974251918716930
Yahu ne uyarlanması düpedüz fotoshop bu😂😂
ulan ne kalın kafalı bir arkadaşımızsın sen. olayın özünü kavrayamadın haala. neyse senide seviyoruz. anladık ve biliyoruz ki orijinal fotograflar hulusi akar bey e ait.
😂😂😂😂 sorunu tekrar oku da kalın kafalı kimmiş bi daha düşün. Uyarlamak başka bir şey fotoshop başka bir şey.
he canım en akıllı sensin , en uyanık da sensin. senin asıl derdini biliyoruz.
hazımsızlık. kimin evladı, kimin döküntüsü olduğunuzu biliyoruz.
Şükür bende biliyorum kimin evladı olduğumu ama başkasının fotolarını koyup montaj yapıp ne güzel olmuş değil mi diye gururlanma nasıl bir döküntü oluyor onu da sana bırakıyorum.😂
uyarın için teşekkür ederim. kal sağlıcakla.
Eyvallah.
Onun her hali yakışıklı ❤️❤️
Görsel çok iyi ama Hulusi AKAR ın fotoğrafı ikisi de Atatürk ü üzerine shoplamışlar
Adam gerçek lider birde simdikini yanına koyup aradaki parkı görmek lazim
En büyük o mu bilmiyorum ama çok büyük 🖤
Her ikisi de çok çok güzel ama ben askeri üniforma olanı dha çok beğendim
Atatürk kendi dönemindede oldukça modern görünüyordu o yüzden pek bir fark olmamış bana göre.
Sağdakini tercih ederim çünkü artık takım elbise giyenlerden sıkıldım
Yapay zeka ürünü derken.. Hulisi akarın fotoğraflarına şop yapılmış yalnızca
Çok beğendim çok ikisi de favorim oldu atam 💙
Tüylerim diken diken oldu ya çok iyi
Abi sagdaki cok asil yaaaa
Takım elbiseli 💙
Soldaki biraz daha benziyor gibi.
Asalete bak be ata’m!
💙💙 Çokguzelcokguzel
Askeri üniformalı olanı yakistirdim
Muhteşem, asalete bak..
Kurban olurum atam'a ben aşk bu adam aşk
İşte gercek TÜRK💖 Çok yakışıklı, karizma
Üniformalı güzel olmuş
Duygulanmadim ağlamadim da sjks
Soldaki daha gerçekçi olmuş.
soldaki daha gerçekçi
2'si de çok ama çok güzelll
Ekşi Sözlük'te görmüştüm. :D
Üniformalı resimi
Hepsini beğendim, çok güzel görünüyor bayıldım.
Çok özledim Atam 🙄🙏
yapay zeka bile popcorncular dan zeki
şu asalete şu karizmaya bakar mısınız?
Askeri kamuflajlı olan çok asil görünüyor. Atam❤️
Üniforma diyorum…
bu yapay zeka bile popcorncular dan zeki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?